Intemeiez acest topic pentru ca stiu ca sunt cativa membri (impreuna cu mine) care colectioneaza componente vintage si au activitate pe CG.
Astfel, n-o sa-ncep ca la FalconFly sa propun sa-si expuna toti colectiile care mai de care cu poze si cu update la 6 luni, dar ma gandesc ca poate printre noi exista si oameni care au nevoie sa efectueze anumite schimburi sau -mai rar- sa mai vanda din componente.
Doleantele mele sunt:
- Cumpar/Schimb varietate de placi 3dfx Voodoo / Aureal Vortex cu un Voodoo 5 5500 PCI (AGP am unul si nu-mi foloseste unde am nevoie de el).
- Cumpar/Schimb o pereche de Voodoo 2 12MB identice pentru SLi setup, desi am 5 bucati, toate-s de la producatori diferiti si n-am reusit sa am un setup fara artefacte sau crash-uri niciodata.
- Cumpar/Schimb jocuri vechi originale Windows (Midtown Madness, NFS II SE, Carmageddon 1&2, Motorhead, Uprising, TDK/Synetic Mercedes Benz World Racing).
- Cumpar/Schimb Leadtek A250 Ultra (GeForce 4Ti 4600 AGP 4x 128MB) si GeForce FX 5950 Ultra 256MB.
Ce pot oferi la schimb:
- placi Voodoo 1, 2, 3, Rush, Banshee. (4500 si 5500 nu le dau).
- un Vortex 2 model SQ2500, alt Vortex 2 Turtle Beach, Vortex 1, Creative Live 5.1.
- Gainward
sau ABIT GeForce 4Ti 4200
- ABIT GeForce 2Ti 200
- ASUS GeForce FX 5700
- un Cirrus Logic 2MB dual monitor 1997.
- ATI Rage/Rage2/RageXL, Matrox G200/G400/G450.
- S3-uri de la 2MB la 16 MB.
- cateva procesoare P3 de la 550 la 650MHz.
- PII 450MHz. (va trebui sa ma gandesc bine pentru asta, e maximul din clasa

)
- jocuri originale: Championship Manager 2003, Breed 2002, alte 3 jocuri (printre care unul de DOS) in Big Box pe care le-am urcat in pod inainte sa le notez... era ceva cu Formula 1 2000, un fel de StreetFighter pentru DOS si un simulator de avioane 2000. Titlurile exacte la cerere. Cutiile in stare acceptabila, discurile impecabile.
Sper sa fie de bun augur.
Rog moderatorii sa-mi atraga atentia daca trebuia sa postez la publicitate, dar m-am gandit ca aici pe langa schimburi putem avea si discutii de natura tehnica, deci... asa am privit eu situatia.
Ca sa fim ontopic cu securitatea informatiei, date personale in PM.