Author Topic: Asasinarea lui Kennedy  (Read 1424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Asasinarea lui Kennedy
« on: 12 July 2018, 04:04 »
Teoria oficiala e ca JFK a fost asasinat de un agent sovietic clandestin cu multe frustrari, Lee Harvey Oswald.

Teoria conspirationista sustine insa ca JFK a fost asasinat in urma unui complot la scara larga. 

Teoria nr.1- Mafia
Posibil sa fi fost mafia fiindca Kennedy isi facuse multi dusmani si suparase multi mafioti americani in timpul mandatului.   Ii suparase si pe marii traficanti de droguri, precum sindicatul francez de heroina
Unul din acestia ar fi Sam Giancana (cu care si Frank Sinatra avea legaturi) care chiar l-a sprijinit pe Kennedy in campania prezidentiala din 1960, asigurandu-i victoria in Chicago, asta dupa ce tatal lui Kennedy a negociat cu acesta. 
Astazi, pentru asa ceva, JFK era anchetat si condmanat la inchisoare pentru frauda electorala si legaturi cu mafia.   Dar la 1960 toamna era ceva normal sa-ti asiguri suportul din partea unor mafioti , gangsteri  si baroni locali de prin diferite orase-cheie.   JFK nu era chiar usa de biserica, fiind afemeiat notoriu ce-si insela nevasta si se culca cu staruri hollywoodiene. Nu era nici mare personalitate istorica. De fapt, John F. Kennedy era doar un modelaj destinat sa devina un simbol american, dar in realitate era un nimic, un fel de baiatul lui tata, Joseph P. Kennedy Sr, afacerist, investitor, fost ambasador american al Marii Britanii, nazist convins,  unul din cei mai bogati americani atunci.   Cam ca Trump de azi, tot un fel de baiatul lui tata. 
Asa cum am zis, JFK suparase multi mafioti, inclusiv si fratele sau care ajunsese mare procuror. Si cei doi aveau de gand sa curete America de mafie.   
Dar mafia nu asasineaza in stilul asta, mai ales dimineata in zi lumina cu public. Nu e stilul mafiei sa opereze asa. S-ar fi aflat apoi. 

Teoria nr.2 - Comunistii
Internationala Comunista opereaza la scara mare prin mai multe fiefuri in toata lumea.  Posibil ca rezultatul  crizei rachetelor cubaneze sa-i fi iritat destul de mult pe comunistii internationalisti,  aripa extrema a KGB-ului sovietic si pe Fidel Castro.  Oswald era cica simpatizant comunist, deci n-ar fi exclusa ideea ca asasinatul a fost nu doar politic, ci un adevarat act de razboi, insa musamalizat de presa si autoritatile guvernamentale pentru a nu rezulta un razboi mondial dintre SUA si URSS.  Dar s-ar fi aflat apoi. Adica stim de toate tentativele CIA-ului de asasinare a lui Fidel Castro (vreo 70 la numar), dar nu stim cum niste desculti exilati  cubanezi l-ar fi asasinat pe presedintele Americii. 


Teoria nr.3 - Mossad
Kennedy i-a suparat si pe israelieni fiindca a refuzat sa le finanteze programul nuclear, si astfel, premierul David Ben-Gurion ar fi orchestrat asasinatul, trimitand un agent sionist Mossad sa-l ucida pentru ca presedintii ce l-au urmat pe Kennedy sa priceapa mesajul si ca cuvantul Israelului cantareste greu. Se stie apoi ca Israelul a fost un aliat important al Internationalei Comuniste, deci iarasi nu e exclus ca Oswald, agent clandestin si simpatizant comunist, sa fi fost chiar folosit ca tap ispasitor. 
Dar nu cred ca israelienii, oricat de suparati ar fi fost, nu ar fi facut asa ceva.  S-ar fi aflat demult. 


Teoria nr.4 - Complotul guvernamental american din interior - FBI, CIA,   Complexul Industrial Militar, Rezerva Federala, lobbystii  si LBJ   

O alta teorie sustine ca servicile secrete in colaborare cu autoritatile guvernamentale, rezerva federala,  guvernul din umbra (elitele de bancheri si investitori),  societatile  de extrema dreapta ca JBS,   servicile secrete  ca CIA si FBI si  complexul industrial militar ar fi stat in spatele asasinatului. 
Kennedy ii suparase pe toti cu masurile lui legislative fiindca voia sa le diminueze puterea.
Cei din Complexul Industrial Militar erau dezamagiti de prestatia sa  din Cuba, erau suparati ca  refuza  sa ordone trimiterea trupelor americane in Vietnam,  sa creasca bugetul apararii si pentru ca Kennedy intentiona sa incheie razboiul rece din care industria militara profita enorm, chiar sa coopereze cu sovieticii in cursa spatiala si sa interzica experimentele si armele nucleare. 
Militarii, lobbystii,  elitele bancare si oficialii guvernamentali americani doreau tare mult razboi in Vietnam, nu ca sa-l castige, ci pentru a demonstra ca SUA are o pozitie net superioara URSS-ului in fata publicului international, dar si pentru ca industria militara sa scoata profit de pe urma vanzarii de arme si asocierii cu congresul, dar si pentru a testa noile arme. 
Presa avea sa aiba si ea de castigat din imaginile cu bombardarile cu napalm frecvent difuzate, organizatiile caritabile la fel,  industria medicala si farmaceutica, industria alimentara si logistica,  industria metalurgica, industria aeriana etc.
Kennedy incerca sa diminueze puterea Rezervei Federale  fiindca monopoliza sistemul bancar american si sa-i transfere puterea acesteia catre Departamentul Trezoreriei Americane
Kennedy i-a iritat si pe sefii servicilor secrete, pe John McCone, seful CIA  (priceput in asasinate prezidentiale din lumea a treia), precum si pe J. Edgar Hoover, directorul FBI, care era cel mai puternic om din America la vremea respectiva caci intercepta toata America prin mijloace neortodoxe.   Kennedy chiar reclamase intr-un discurs existenta unor societati secrete.
Kennedy suparase si puterea juridica, Warren fiind cel care avea sa musamalizeze asasinatul
Dar cel mai tare i-a enervat pe apropiatii lui, mai ales pe  Lyndon B. Johnson, vicepresedintele de atunci. 
LBJ era  atunci greul partidului democrat si era suparat ca la alegerile din 1964 democratii aveau sa piarda.   Kennedy refuza sa semneze Legea Drepturilor Civile, el fiind oarecum traditionalisti si nu voia sa lase America chiar sa fie acaparata de minoritati cu drepturi sporite.
LBJ voia asta fiinca chiar el a declarat ca prin legile civile, democratii vor avea voturile negrilor asigurate pentru urmatorii 200 de ani.   Kennedy nu prea voia sa ia in considerare electoratul afro-american si asta supara organizatiile egalitariste anti-discriminare rasiala si democratii care tanjeau la voturile minoritatilor predominante in anumite state-cheie.
De asemenea, Kennedy era anti-etatism,   nevrand sa treaca mai departe programul Great Society ,  program socialist ce elimina saracia si rasismul si concepea asigurarea medicala Mediacare (Obamacare care avea sa fie implementat 50 de ani mai tarziu), un program socialist conceput de democrati sub coordonarea Internationalei Comnuniste pentru mai multi ani. 
Great Society chiar a fost un program folosit de Internationala Comunista pentrua a acapara control asupra Americii prin intermediul etatismului,  ONG-urilor, activistilor de stanga si miscarilor progresiste. Martin Luther King jr. insusi, in ciuda bunelor intentii, a fost un agent al internationalei comuniste, probabil fara sa vrea. 
Deci, Kennedy devenise incomod pentru Lyndon Johnson  cum este Iohannis pentru Tariceanu si Dragnea  acum.
Kennedy reprezenta un ac ce bloca rotitele, adica impiedica sistemul sa functioneze.   Acest idealist imatur  anti-sistem  era o adevarata amenintare pentru suprematia americana in lume, pentru oranduire   cat si pentru puterea   institutiilor americane monopolizante.  Si acest copil imatur trebuia indepartat si luate jucariile din mainile sale ca pricinuise prea multe nazbatii si suparase prea tare oamenii batrani si maturi.  Nu respecta regulile jocului, deci trebuia pedepsit. 
Amenintarea a fost oprita pe 23 noiembrie 1963 la Dallas, un moment oportun unde JFK s-a afisat intr-o decapotabila in public, fara sa ia masuri de securitate. 

Nu Oswald a fost asasinul , fiind doar un tap ispasitor asa cum a declarat, ci cinci asasini care au tras in Kennedy din diferite locuri.

Cei cinci asasini reali au fost
Omul- Umbrela
Omul-Palarie
Omul-Insigna
Omul cu Cainele 
Omul Intunecat
 
Un an mai tarziu, LBJ  semna legea  drepturilor civile, implementa programul  Great Society,  trimitea trupe americane in Vietnam  si  castiga alegerile prezidentiale in statele sudiste cat si in statele predominate de minoritati. 


23 noiembrie 1963 a fost nu doar un asasinat, ci o lovitura de stat genial planuita!  Iar America si-a putut asigura suprematia si sa castige razboiul rece, invingandu-si cel mai de temut adversar, URSS, 20 de ani mai tarziu. 

Ce se intampla daca JFK nu era asasinat si ramanea presedinte pana in 1964/1968?   

 

Offline Hideyoshi

Asasinarea lui Kennedy
« Reply #1 on: 12 July 2018, 17:44 »
Ai uitat una din teorii. Poate cea mai plauzibila. Ca i s-a descarcat arma unuia din tantalaii din secret service fix in gatul lui asta. Dar da ... LHO ...a existat ... a tras ... dar a nimerit nimic.