Pentru cine face streaming/walkthrough/playthrough no commentary, e vital pentru audiență să-l joci în toamna asta, pe PS5.
Post Merge: 12 February 2025, 16:14
@KodiaK Nu cred că o să lanseze pe PC un an mai târziu. Probabil nici peste 2 ani. Și nici peste 3 ani. Din simplul motiv că trebuie să-și facă vânzările pe platformele X în anul X. Cred că au strategii de marketing bine structurate ca să iasă pe profit.
Dacă îl lansează pe PC, sigur vor spune că vor ieși în pierdere pentru că ...piraterie și moduri.
Rockstar nu suportă modurile. Au atenționat deja vreo doi modderi să-și retragă modurile cu Vice City și Liberty City din GTA 4 de pe site-ul GTA 5 Mods, invocând drepturile de autor și amenințându-i cu procese.
Și ar risca să piardă bani din vânzarea de DLC-uri sau cine știe. De aia cred că o să-l lanseze pe PC cam undeva prin 2028-2029 cel târziu. Dacă vedem trailerul 2 la State of Play organizat de Sony, în seara asta, și o să mai vedem unul la Microsoft, atunci e clar, înseamnă că au contract cu Sony și va avea întâietate PS5, pe urmă Xbox Series X și S. În 2026 va urma PS 5 PRO. În 2027 - noile console. 2028 - pauză,că poate lansează vreun RDR 3 sau alt joc și microtranzacții pentru GTA Online 2. Și abia prin 2029 o să vedem GTA 6 pe PC.
Eu îi cred în stare. Nu mai e Rockstarul care era odată.
Post Merge: 12 February 2025, 16:22
Nici măcar n-au lansat trailerul 2 la Super Bowl. O mega-ocazie ratată ca să-și popularizeze jocul!!! De 450 de zile e o tăcere înmormântală legată de joc. Nicio informație despre joc. Niciun gameplay trailer, nici măcar o poză în plus. Mie mi se pare de Yellow Flag asta. Ceva e putred la joc.
Pe GTA V l-au anunțat printr-un trailer spectaculos în 2011, au lansat un trailer 2 în noiembrie 2012, iar în primăvara 2013 erau și gameplay trailer și un trailer care prezenta personajele.