Author Topic: Star Wars Outlaws  (Read 152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline daveWalter

Star Wars Outlaws
« on: 31 August 2024, 08:16 »
S-a lansat și Star Wars Outlaws!
I-am zis PASS imediat după ce am văzut cine e personajul. Adică, nu putea să fie Leia, Hera Syndulla, Ahsoka Tano, Sabine Wren,  Iden Versio,  poate chiar și Rey. Putea să fie Qi'ra, care e o variantă feminină a lui Han Solo.
...... nu, trebuie să fie cel mai antipatic personaj imaginat vreodată de care nu poți atașa și neapărat  să aibă cea mai neinspirată coafură.

Trebuia neapărat să scoată un joc  pe care AC Unity, joc vechi de 10 ani, să-l bată  la animații faciale. În 2024! Când sunt plăcile video RTX din seria 40 și procesoare de generația a 13-a la prețuri accesibile....să nu poți să scoți un joc arătos.  O companie cu venituri de aproape 2 miliarde de dolari în 2023....atât a putut să scoată. Mă întreb cât de mulțumiți vor fi cei de la Walt Disney.

Un joc vechi de  aproape 7 ani îți dă clasă la efecte, la grafică, la fizică, la absolut tot.

1:00 - când până și EA, the worst american company, îți dă clasă la animații și interacțiune
« Last Edit: 31 August 2024, 08:37 by daveWalter »

The following users liked or thanked this post: Merlin

Offline daveWalter

Star Wars Outlaws
« Reply #1 on: 02 September 2024, 13:57 »
Triple-A tati, nu alta!
Joc de nota 10/10
Cel mai tare joc Star Wars ever!
Dacă e să ne luăm după un cunoscut recenzor pe care nu-l pot menționa aici, dar cred că-l știți.

Post Merge: 03 September 2024, 00:29

Ta-da-ra-da-ra-da-ta  Ta-raaaaaaaaa-daaaaaaaaa  taaaa-raaaaa-daaaaaa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-raaa-daaaaaaaaaaaa

Post Merge: 03 September 2024, 00:31
Pam-pam-pam taaaaa-raaaa-raaaaam
taaaaa-raaaa-raaaaam
Pam-pam-pam-pam taa-raaaa-raaaaaam
taa-raaaa-raaaaam

Post Merge: 03 September 2024, 00:31
« Last Edit: 03 September 2024, 00:31 by daveWalter »

Offline daveWalter

Star Wars Outlaws
« Reply #2 on: 04 September 2024, 10:06 »
Oare a realizat Ubisoft că dacă face jocul așa ....precar, își sporește vânzările prin clipuri controversate cu bug-uri postate de jucători?
Gen, nu poți înota în Outlaws, dar poți în AC Broterhood, joc vechi de 14 ani.

The following users liked or thanked this post: Merlin

Offline daveWalter

Star Wars Outlaws
« Reply #3 on: 06 September 2024, 15:00 »
Așadar, cine va cumpăra Ubisoft?
Nu cred că o să se riște Sony, au totuși o reputație de apărat.
Electronic Arts? E și aia  la pământ, am citit că caută să fie cumpărată de careva, de Amazon.
Amazon are destule pe cap ca să devină publisher și în plus,  mai mult succes le are cu serialele.
Microsoft cred că are prea multe și poate încălca legile anti-trust.

TENCENT?

Dar stai că urmează AC Odyssey în noiembrie.

Post Merge: 06 September 2024, 18:39

« Last Edit: 06 September 2024, 18:39 by daveWalter »