Author Topic: Ultimul joc jucat  (Read 84060 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline astateofmind

Ultimul joc jucat
« Reply #240 on: 23 April 2025, 08:32 »
Se pare ca sunt in minoritate. Nu m-a deranjat partea de lgbtq si nici nu mi se pare ca s-a insistat prea mult pe partea asta. Abby e cam masculina dar nu e lesbi. 

Ca story mi s-a parut mai bun decat primul si parca si pe partea de actiune e mai interesant.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #241 on: 04 May 2025, 19:54 »
Clair Obscur: Expedition 33

Gameplay are niste lipsuri. Vizual cateodata are prea mult bloom la unele capitole.

Altfel, povestea, muzica(au niste melodii foarte bune) si atmosfera jocului in general imi placuse. Am petrecut cu placere mai multe zeci de ore prin joc.

Ignore list :astateofmind

The following users liked or thanked this post: Dexter

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #242 on: 20 May 2025, 16:37 »
Am terminat si eu Clair Obscur: Expedition 33.
A fost interesant mai pe la inceput dar cand a inceput sa se repete a devenit plictisitor.

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #243 on: 03 June 2025, 17:54 »
Am jucat si eu Stellar Blade Demo. Nu cred ca o sa-l cumpar.
https://store.steampowered.com/agecheck/app/3564860/#

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #244 on: 09 June 2025, 15:41 »
Tempest Rising

La factorul de nostalgie primeste 10 puncte, la altele.....nu prea :)

Nu aduce ceva nou. E ca si cum " ce fain ar fi sa faca astia un remake la command and conquer, cu un update la grafica". E C&C sub alt nume. Arata chiar ok din punct de vedere vizual, altfel GDI si NOD au alt nume, but it's the same shit.

Per total 40$ nu prea, daca e de gasit la reducure undeva pe la 20-30 as declara ca merita.

Am terminat si eu Clair Obscur: Expedition 33.
A fost interesant mai pe la inceput dar cand a inceput sa se repete a devenit plictisitor.

E nefinisat jocul, insa per total dupa mine a fost ok. Din pacate au cam dat-o in bara cu povestea, nu doresc sa dau spoilers dar sunt unele chestii ce nu duc nicaeiri si te simti,fraierit cum ar veni, ca ai investit timp in asa ceva.

Totusi, are jocul unele momente chiar ok, de parca nu ai juca un joc ci ai citi o carte sau te-ai uita la un film.

Si desigur acel bloom ce cateodata jur.....nici daca matusa care saraca habar nu are de calculatoare,jocuri etc, si daca ar fi dat cu vazelina pe monitor nu ar fi aratat asa de odios. Imi aduce aminte de acel galben-maro din nfs most wanted.

Insa pentru o echipa rupta de ubi, de omg everyone needs to be gay or you are a nazi. As spune ca e o tentativa ce merita luata in considerare. Melodiile sincer m-au luat prin surprindere, nu m-as fi asteptat la asa ceva de la ceva "habar nu am,nu stiu de voi" studio.
« Last Edit: 09 June 2025, 15:49 by Nosferat »
Ignore list :astateofmind