Tempest Rising
La factorul de nostalgie primeste 10 puncte, la altele.....nu prea

Nu aduce ceva nou. E ca si cum " ce fain ar fi sa faca astia un remake la command and conquer, cu un update la grafica". E C&C sub alt nume. Arata chiar ok din punct de vedere vizual, altfel GDI si NOD au alt nume, but it's the same shit.
Per total 40$ nu prea, daca e de gasit la reducure undeva pe la 20-30 as declara ca merita.
Am terminat si eu Clair Obscur: Expedition 33.
A fost interesant mai pe la inceput dar cand a inceput sa se repete a devenit plictisitor.
E nefinisat jocul, insa per total dupa mine a fost ok. Din pacate au cam dat-o in bara cu povestea, nu doresc sa dau spoilers dar sunt unele chestii ce nu duc nicaeiri si te simti,fraierit cum ar veni, ca ai investit timp in asa ceva.
Totusi, are jocul unele momente chiar ok, de parca nu ai juca un joc ci ai citi o carte sau te-ai uita la un film.
Si desigur acel bloom ce cateodata jur.....nici daca matusa care saraca habar nu are de calculatoare,jocuri etc, si daca ar fi dat cu vazelina pe monitor nu ar fi aratat asa de odios. Imi aduce aminte de acel galben-maro din nfs most wanted.
Insa pentru o echipa rupta de ubi, de omg everyone needs to be gay or you are a nazi. As spune ca e o tentativa ce merita luata in considerare. Melodiile sincer m-au luat prin surprindere, nu m-as fi asteptat la asa ceva de la ceva "habar nu am,nu stiu de voi" studio.