Author Topic: Ultimul joc jucat  (Read 99165 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline astateofmind

Ultimul joc jucat
« Reply #240 on: 23 April 2025, 08:32 »
Se pare ca sunt in minoritate. Nu m-a deranjat partea de lgbtq si nici nu mi se pare ca s-a insistat prea mult pe partea asta. Abby e cam masculina dar nu e lesbi. 

Ca story mi s-a parut mai bun decat primul si parca si pe partea de actiune e mai interesant.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #241 on: 04 May 2025, 19:54 »
Clair Obscur: Expedition 33

Gameplay are niste lipsuri. Vizual cateodata are prea mult bloom la unele capitole.

Altfel, povestea, muzica(au niste melodii foarte bune) si atmosfera jocului in general imi placuse. Am petrecut cu placere mai multe zeci de ore prin joc.

Ignore list :astateofmind

The following users liked or thanked this post: Dexter

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #242 on: 20 May 2025, 16:37 »
Am terminat si eu Clair Obscur: Expedition 33.
A fost interesant mai pe la inceput dar cand a inceput sa se repete a devenit plictisitor.

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #243 on: 03 June 2025, 17:54 »
Am jucat si eu Stellar Blade Demo. Nu cred ca o sa-l cumpar.
https://store.steampowered.com/agecheck/app/3564860/#

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #244 on: 09 June 2025, 15:41 »
Tempest Rising

La factorul de nostalgie primeste 10 puncte, la altele.....nu prea :)

Nu aduce ceva nou. E ca si cum " ce fain ar fi sa faca astia un remake la command and conquer, cu un update la grafica". E C&C sub alt nume. Arata chiar ok din punct de vedere vizual, altfel GDI si NOD au alt nume, but it's the same shit.

Per total 40$ nu prea, daca e de gasit la reducure undeva pe la 20-30 as declara ca merita.

Am terminat si eu Clair Obscur: Expedition 33.
A fost interesant mai pe la inceput dar cand a inceput sa se repete a devenit plictisitor.

E nefinisat jocul, insa per total dupa mine a fost ok. Din pacate au cam dat-o in bara cu povestea, nu doresc sa dau spoilers dar sunt unele chestii ce nu duc nicaeiri si te simti,fraierit cum ar veni, ca ai investit timp in asa ceva.

Totusi, are jocul unele momente chiar ok, de parca nu ai juca un joc ci ai citi o carte sau te-ai uita la un film.

Si desigur acel bloom ce cateodata jur.....nici daca matusa care saraca habar nu are de calculatoare,jocuri etc, si daca ar fi dat cu vazelina pe monitor nu ar fi aratat asa de odios. Imi aduce aminte de acel galben-maro din nfs most wanted.

Insa pentru o echipa rupta de ubi, de omg everyone needs to be gay or you are a nazi. As spune ca e o tentativa ce merita luata in considerare. Melodiile sincer m-au luat prin surprindere, nu m-as fi asteptat la asa ceva de la ceva "habar nu am,nu stiu de voi" studio.
« Last Edit: 09 June 2025, 15:49 by Nosferat »

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #245 on: 25 September 2025, 16:08 »
Dying Light: The Beast.

Crane comes back. La factorul de nostalgie 10 puncte.

Grafica? Arata chiar bine.

Altfel?......sincer cam slabut. Am vazut niste reviews pe steam, insa mi se pare cam super exagerat. Nu trebuie sa privim totul prin acel "cool aid". Sunt niste elemente din combat care sunt cam depasite. Pe langa aia desi Dying Light 2 a avut multe neajunsuri la capitolul de poveste. La parkour a facut mari pasi inainte. De ce pana mea am facut acesti pasi inapoi in " The Beast"? 

Ia du-te si cauta o masina, mai fa tpse kilometri cu masina, apoi parcheaza acolo, apoi du-te la quest giver sa iti spuna "aaa, pai da nu aici trebuia, ca tre sa te duci in partea ailalta, tre sa meri vreo 10 minute cu masina in capatul celalalt" ca dupa ce termini acel quest sa nu fie automatic quest finish, ci sa mergi DIN NOU inapoi la quest giver sa ii spui "mersi ca am petrectut ultimele 40 de minute pe sistemul du-te vino ca sa imi dai un nimic ca si reward"
La acest capitol Dying Light: The Beast. se simte mai mult ca si un DLC, decat un expansion separat.

Are cateva puncte chiar forte, insa ca un pachet intreg, sincer nu m-a impresionat.

Offline KodiaK

Ultimul joc jucat
« Reply #246 on: 25 September 2025, 23:35 »
Mie pana acum imi place. Mi se pare peste Dying Light 2. Combat-ul este foarte satisfacator. Sar bucati de craniu, se rup coaste, raman urme unde lovesti cu sabia.
Inca n-am ajuns la questurile de care zici tu, dar ma gandesc ca ideea este sa faci tot felul de alte chestii pe drum.
Ce m-a surprins foarte tare este performanta. Intr-o perioada in care upscaling-ul este aproape mandatory, aici cu DLAA (deci downscaling) am 100-120 fps in exterior si 170-200 in interioare.
Sa vedem mai incolo cum e, dar momentan nu dezamageste.
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #247 on: 25 September 2025, 23:50 »
La secondary quests, este chiar slab jocul. Unele sunt chiar ok, ma refer la questul in sine,poveste etc. Insa logistica, a ajunge de la punctul A la punctul B, a fost facut de-am prasca.
In timp ce in Dying Light 2 aveai parapanta, aveai metode prin care sa te duci cat mai rapid din un colt in celalalt. Aici ai o masina, care evident trebuie mentinuta, evident consuma benzina...etc.
In loc sa te distrezi in joc, pierzi nu minute, ci ore in sir" am pus destula benzina? dar ajung oare cu masina? dar unde sa parchez masina...aaa pai stai ca tre sa ma duc in capatul celalalt al hartii, deci am de a face vreo 10 minute cu masina.

The hell is this? Euro Truck Simulator 2?.  Nu se ofera nici o alta medota, gen fast travel to location, nimic....ori te plimbi vreo 10 minute cu masina, ori mergi pe jos chiar vreo 20 de minute pana ajungi din un colt in celalalt.

Per total pentru mine desi la poveste este cu mult peste dying light 2, la alte capitole a fost un downgrade. Repetitie dusa pana in panzele albe, in lipsa de inovatie. E ca si in ultimele jocuri din seria AC (nu ai ceva nou de spus,de scris,de adus in aceasta serie,ergo faci un copy/paste la acelasi tip de "quest" de vreo 20 de ori ca sa ne pretindem ca jocul ar tine vreo 40 si nu vreo 8 ore in total). Pare a fi un DLC/early acess decat un joc de sine statator. Poate peste multe patches, si DLC adaugate ii voi mai da o sansa.