Astăzi au retras a treia rată pentru mașină, timp în care nu am putut deloc s-o folosesc.
Amânare mare din ping pong făcut între service și asigurator. Service-ul le cerea piese, de fiecare dată dădeau acceptul fără toate piesele și valoare totală mai mică decât solicita service-ul.
Marele ASF în urma reclamației soluționată în 45 de zile nu a găsit nimic în neregulă în aprobările lente și incomplete.
Cei de la ASIROM nu au fost în stare nici să îmi dea, la timp, oferta în regie proprie.
Pe 2 iunie îmi setasem ziua limită, cei din service au propus să mai așteptăm o zi și să îi anunț dacă cer regie proprie sau le dau ok-ul să comande piesele. Pe 3 am hotărât să dau ok-ul.
Pe 7 aiuriții de la ASIROM îmi trimit oferta de 32757 lei. Nici nu m-am obosit să le mai răspund.
Partea nașpa e că nu știam că nu pot obține mașină de schimb, până ce mașina mea nu intră în reparații. Așa că lunga așteptare după asigurator și faptul că am tot amânat ok-ul către service, abia astăzi am am fost să iau o mașină de înlocuit fiindcă le-au sosit din piese și pot începe reparația.
Am comandat și un set de ștergătoare fiindcă voi înlocui și parbrizul la centrul Filaret - 161 lei, alți 600 i-am lăsat garanție pentru mașina de schimb, un Focus Titanium sedan, manual, 1.5 TDCI.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk