Author Topic: De prin lume adunate și la lume iarăși date  (Read 18656 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taxon

De prin lume adunate și la lume iarăși date
« Reply #45 on: 03 November 2025, 13:48 »
piticugratis iar a dat-o cu mucii in fasole.
Sa ii transmitem salutari din Barcelona!
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline taxon

« Reply #46 on: 12 November 2025, 16:16 »
Diana Borza:
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline mache

« Reply #47 on: 12 November 2025, 23:42 »
Diana Borza:
Problemu' la noi este ca n'are nimeni rabdare si nici chef sa se ia de gât cu inaptii din institutii... s-ar rezolva multe daca s-ar face plangeri si cereri cu duiumul...
Multa lume nu intelege ca unii castiga printr-un simplu "truc": se plang suficient sau au timp suficient sa dea in judecata statul/institutii, sa se "lupte"
PS: exista, evident, si categoria "privilegiatilor" care sunt protejati si nu au nevoie de acel "truc", ci doar apeleaza la relatii

Offline taxon

« Reply #48 on: 15 January 2026, 12:02 »
Milițienii tot milițieni au rămas, ca în bancurile ante 1989, chit că a trecut de-atunci atâta timp ...
https://cotidianulhd.ro/gafa-virala-de-ziua-lui-eminescu-la-ministerul-de-interne/

PS, cu bătaie mai sus în topic: mi-am facut CI de-asta nouă, iar lângă ea am în port-acte o foaie A4, bine împaturită, pe care scrie "CERTIFICAT DE ATESTARE A DOMICILIULUI". Cam asta-i cu digitalizarea pe care au reușit să o facă mizeriile astea de guverne din ultimii ani...
« Last Edit: 15 January 2026, 12:06 by taxon »

Offline Ciocanul

« Reply #49 on: 15 January 2026, 18:08 »
Da spuneti-mi mie de ce se cere in atatea locuri certificatul de nastere ? La ce ajuta ?