Author Topic: De prin lume adunate și la lume iarăși date  (Read 24708 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

De prin lume adunate și la lume iarăși date
« Reply #45 on: 03 November 2025, 13:48 »
piticugratis iar a dat-o cu mucii in fasole.
Sa ii transmitem salutari din Barcelona!
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline taxon

« Reply #46 on: 12 November 2025, 16:16 »
Diana Borza:
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline mache

« Reply #47 on: 12 November 2025, 23:42 »
Diana Borza:
Problemu' la noi este ca n'are nimeni rabdare si nici chef sa se ia de gât cu inaptii din institutii... s-ar rezolva multe daca s-ar face plangeri si cereri cu duiumul...
Multa lume nu intelege ca unii castiga printr-un simplu "truc": se plang suficient sau au timp suficient sa dea in judecata statul/institutii, sa se "lupte"
PS: exista, evident, si categoria "privilegiatilor" care sunt protejati si nu au nevoie de acel "truc", ci doar apeleaza la relatii

Offline taxon

« Reply #48 on: 15 January 2026, 12:02 »
Milițienii tot milițieni au rămas, ca în bancurile ante 1989, chit că a trecut de-atunci atâta timp ...
https://cotidianulhd.ro/gafa-virala-de-ziua-lui-eminescu-la-ministerul-de-interne/

PS, cu bătaie mai sus în topic: mi-am facut CI de-asta nouă, iar lângă ea am în port-acte o foaie A4, bine împaturită, pe care scrie "CERTIFICAT DE ATESTARE A DOMICILIULUI". Cam asta-i cu digitalizarea pe care au reușit să o facă mizeriile astea de guverne din ultimii ani...
« Last Edit: 15 January 2026, 12:06 by taxon »

Offline Ciocanul

« Reply #49 on: 15 January 2026, 18:08 »
Da spuneti-mi mie de ce se cere in atatea locuri certificatul de nastere ? La ce ajuta ?

Offline taxon

« Reply #50 on: 02 April 2026, 13:52 »
... deci ăștia "de rit nou" le-au spart o pușculiță plină ălora "de rit vechi".
Or fi vrut ei să arate bățul ăluia care mîrîîe în lanț, dar na că au călcat în strachina cu smîntînă.
Si asta nu se face!
...sau nu se făcea, pe tovărășie.
Așa că iar or să vină niște zile interesante.
Din partea mea, să îi mută cînii și pe ăia, și pe ăilalți. Niște jigodii și atît.

PS: Bolojane, taie de la voi, bă, nu de la noi! Nimic n-ați înțeles, jigodiilor!