Author Topic: [Vand] Televizor Led smartv horizon 4k 124cm nou garantie 5 ani  (Read 264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zeroalex

Garantie 5 ani ,nou!
ofer factura si garantia.
Televizor LED Smart Horizon, 124 cm, 49HL7530U, 4K Ultra HD
FRUMUSETEA 4K Ultra HD SMART TV. TRAIESTE ADEVARATA POVESTE!
Traieste experienta cinematografica in fata televizorului 4K UHD TV de la HORIZON, paseste dincolo de ecran si transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana. Ai acces rapid la platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV) ce contine un portofoliu generos de aplicatii pentru toata familia.
DESCOPERA 4K Ultra HD. STRALUCIRE IN CELE MAI MICI DETALII!
Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
HIGH DYNAMIC RANGE (HDR) SI WIDE COLOR GAMUT (WCG)
High Dynamic Range (HDR) reprezinta extinderea contrastului si paletei de culori a unui televizor pentru a oferi o imagine mai realista si mai naturala decat televizoarele clasice.
Folosindu-se de luminozitatea crescuta si de numarul mai mare de culori disponibile. Astfel se pastreaza detalii atat in zonele cele mai intunecate cat si in cele mai iluminate dintr-un cadru.
Wide Color Gamut (WCG) reprezinta o captura si procesare a imaginii care permite afisarea mai multor culori. Si nu doar mai multe culori, ci culori mai realiste.
WCG este inca un pas spre imagini TV mai aproape de realitate. Este o imbunatatire care ofera o valoare adaugata mai ales in combinatie cu tehnologia High Dynamic Range (HDR).
Pentru a beneficia de avantajele tehnologiei WCG este necesar un TV si sursa ce dispun de tehnologia WCG, precum si continut capturat cu camere capabile sa inregistreze o gama mai mare de tonuri de culoare.
NARROW DESIGN.
 

Offline widoo

Televizor Led smartv horizon 4k 124cm nou garantie 5 ani
« Reply #1 on: 04 December 2019, 23:58 »
Daca e gratis il vreau eu, dar totusi cred ca ai uitat sa pui pretul :)
 

Offline Zeroalex

Televizor Led smartv horizon 4k 124cm nou garantie 5 ani
« Reply #2 on: 17 December 2019, 21:07 »
VANDUT