...ideea e sa se miste mai fluid.
Mi se intampla exact ce spune Fallen, blocaje(gen la un moment dat se blocheaza mouseul intr-o parte si apoi o ia in alta parte subit) si memoria la maxim in task manager. Ma gandisem ca e de la rami+procesor.
Am citit cu atentie, cea mai buna recomandare este cea data de Fallen, inca 4GB si un SSD.
Acum ai quad-core cu 4GB RAM, HDD si o placa video care era mainstream acum vreo 5 ani.
Acum vreo 4 ani eu aveam Phenom II x 4 950, 16GB RAM, SSD si un HD5670 512MB DDR5. Am trecut la un RX260 1GB si mi s-a parut uau. Jucam WatchDogs si a cerut upgrade la placa video. Diferenta dintre HD6770 si RX260 nu este atat de mare, dar de la 4GB la 16GB si de la HDD la SSD, este uau!
In concluzie, iti trebuie minim inca 4GB RAM (ideal inca 8GB) si un SSD de 240GB (cele de 120-128GB sunt o idee mai lente, iar diferenta de pret este de vreo 60-70 lei intre ele). Este un Teamgroup L5 3D Lite (sa fie cu 3D) de 240GB pe la 230lei la emag.
LE: recomand SSD
Teamgroup L5 Lite 3D 240GB 230lei (este modelul 3D NAND, au poza gresita la emag) si un modul de
8GB DDR3 (am luat cel mai ieftin de la emag, poti lua din alta parte, piata sh cu testat). Eu asta mi-as lua daca as avea configuratia ta (SSD-ul chiar l-am cumparat astazi si sunt incantat de el).