Nu are alimentator dar are cablu de alimentare usb-c. Ironia e ca mi-a sosit cu o saptamana inainte sa dau MAC PRO-ul, acum folosesc doar HDMI.
L-am folosit cateva zile fara alimentator dar cablurile au fost scurte, cca 0,5m. L-am verificat, e reversibil.
A fost comandat pe aliexpress, nu mai e disponibil deci nu pot da link de acolo. Am gasit altceva, poate e util:
https://alitools.io/en/showcase/unnlink-displayport-switch-splitter-bi-directional-dp-1-4-ab-switcher-2x1-1x2-8k-4k-2k144-adapter-for-monitor-computer-pc-laptop-1005001616080383Am cautat folosind AI, uite ce am gasit:
Acest dispozitiv de la Unnlink este un comutator DisplayPort 1.4 bidirecțional, conceput pentru a partaja un monitor între două computere (2x1) sau pentru a alterna o singură unitate centrală între două ecrane (1x2). Suportă rezoluții de înaltă definiție de până la 8K la 60Hz și rate de reîmprospătare ridicate pentru gaming, cum ar fi 4K la 144Hz/120Hz și 2K la 240Hz.
Caracteristici principale și performanță
Dispozitivul utilizează tehnologia DP 1.4 pentru a oferi o lățime de bandă de 32.4 Gbps, asigurând o transmisie stabilă a semnalului fără întârzieri sau pierderi de calitate a imaginii.
Moduri de operare: Poate funcționa în două moduri:
2 în 1: Două surse (ex. PC și laptop) conectate la un singur monitor.
1 în 2: O sursă (ex. PC) conectată la două monitoare (notă: ecranele nu pot afișa simultan, doar unul pe rând).
Calitate Video: Suportă Dynamic HDR pentru un contrast optimizat și efecte vizuale 3D.
Design: Carcasă din aliaj de aluminiu mat, rezistentă la zgârieturi, cu interfețe placate cu aur pentru a preveni coroziunea.
Amazon.com
Amazon.com
+4
Specificații tehnice
Conform detaliilor de la comercianți precum AliExpress și Techly, specificațiile includ:
Rezoluții suportate: 8K@60Hz, 4K@144Hz/120Hz/60Hz, 2K@240Hz/165Hz/144Hz, 1080P@240Hz.
Alimentare: Necesită alimentare externă prin cablu USB (inclus de obicei în pachet) pentru a asigura stabilitatea semnalului.
Control: Comutare manuală printr-un buton central echipat cu indicatoare LED verzi pentru starea activă.
Limitări de cablu: Se recomandă ca lungimea totală a cablurilor (intrare + ieșire) să nu depășească 3 metri pentru a evita scintilațiile sau pierderea semnalului.
Opțiuni de achiziție (Modele Unnlink)
Unnlink 8K60Hz DisplayPort Switch 2 Port
AliExpress: Disponibil la un preț de aproximativ $51.85.
Eu am dat mai putin(nu 150$ cum apare acolo), dar mai mult decat cer.
Switch-ul e ca nou, cutie, prospect, cablu usb-c.
Nu trimit, doar predare personala, vreau sa evit posibile discutii ulterioare. Se poate proba la mine acasa, in Bucuresti, Drumul Taberei.
Nu ma intereseaza schimburi, nu negociez, consider ca pretul este destul de mic.
Post Merge: 04 March 2026, 08:28
imagini