Cine a fost premier în 2020? Unu mai bou decât Dăncilă, care i-a lăsat pe românii diasporeni contaminați cu COVID să pătrundă în țară.
Păi nu?
Diasporenii sunt buni numai la trimis bani în țară, în rest nu ar mai trebui să fie acceptați în țara în care s-au născut, că așa zic ”bugetarii esențiali”.
Contituția e o prostie, iar statul Român e finanțat de bugetari, nu?
Din taxele și impozitele lor, economia României merge mai departe.
Nici nu avem nevoie de capital privat.
Avem un perpetuum mobile perfect funcțional!
Dacă tu iei apărarea unor căpșunari, prostituate (ce-i drept, mai frumoase decât cele autohtone) și combinatori care vin în România, în plină PANDEMIE
(adică, cât jos de IQ-ul trebuie să fie să faci așa ceva).....și ăia sunt „diasporenii” cu care ar trebui să ne mândrim, te înșeli amarnic!
Nu mă interesează ce fac diasporenii de tipul ăla care muncesc pe low wages în Europa, că aduc sau nu bani în România....nici nu știu la ce se mai sinchisesc să mai trimită. Din partea mea, să nu o mai facă și să ne lase. Sunt la fel de utili ca „bugetarii esențiali” acești căpșunari care se duc în străinătate să muncească pentru 2000 euro, din care 1500 euro se duc pe taxe și cheltuieli, eventual și pe amenzi... și abia dacă economisesc 250-500 euro lunar, stând la comun cu încă șase. ...ÎN 2024!
Ți se pare că ar fi ceva de LĂUDAT la acești diasporeni care ar putea mai bine să facă o facultate și să câștige și să trăiască mai bine în propria țară?
N-au făcut nimic pentru noi. Au făcut doar pentru EI!
Au adus cumva ei Netflixul, ING, Samsung, Microsoft, Glovo, Ubisoft, McDonalds și Mega Image în România? Au creat ei Emagul? Sunt străinii care au venit și au investit aici!
Vin străini la greu din UK, Germania, Franța, străini care fug de taxe și de woke, cumpără terenurile cu lopata și fac afaceri, mai aduc facilități din stăinătate.
Diasporenii lui pește prăjit care au dat-o în AUR-isme și îi găsești pe toate live-urile lui Șoșoacă și muncesc doar ca să-și tragă viloaie să stea cu BMW în curte și să-și deschidă restaurante evazioniste cu mâncare stricată sau care vin să-și scoată iubitele la produs.... să ne lase. Un diasporean educat și liberal care s-a realizat nu mai dă demult 2 lei pe țara asta și sigur și-a schimbat cetățenia, probabil a și uitat să mai vorbească limba română. Și aici mă refer la profesori, medici, IT-iști, meseriași....ei au uitat demult de țara asta.
Un astfel de diasporean nu ar rămâne fără job, indiferent de situație.
Și în al doilea rând, nu ar veni în România....în timpul unei PANDEMII!
Economia României depinde de taxele și impozitele NOASTRE, cei care muncim la privat în țara asta. Noi, ăștia, care am mai rămas.
Mă interesează exodul creierulor mai degrabă, mă intereseaza afaceriștii străini care chiar aduc bani serioși aici pentru a ne ridica standardele de viață, nu căpșunarii care lucrează pe 1000-2000 euro lunar doar ca să-și tragă un viloi și să-și ia BMW în curte.
Revenind, nu aveau ce să caute. Nu trebuiau să fie primiți!
ERA PANDEMIE! Nu mai trebuia să intre și să nu mai iasă nimeni din țară. Că așa se procedează responsabi.
Idioții care au guvernat atunci și le-au permis să se întoarcă contaminați cu COVID ar trebui judecați!