Poll

Cine ați vrea să devină președintele Americii din 2025?

Donald Trump
Joe Biden
Ron DeSantis
Robert F. Kennedy Jr.
Kamala Harris
Antony Blinken
Vivek Ramaswamy
Bernie Sanders
Michelle Obama
Altul (specificați)

Author Topic: Alegeri SUA 2024  (Read 10649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #165 on: 02 November 2024, 09:42 »
Deci nu contează ce zice Donald, el trebuie să câștige alegerile, altfel planeta se duce în cap?
Asta vrei să ne spui?

Păi fugi acolo, înregistrează-te și votează pentru președinte!
Dar stai un pic, minciuna asta promovată de Donald the duck Trump, e doar o minciună, ca și el.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #166 on: 02 November 2024, 09:50 »
Deci nu contează ce zice Donald, el trebuie să câștige alegerile, altfel planeta se duce în cap?
Asta vrei să ne spui?

Păi fugi acolo, înregistrează-te și votează pentru președinte!
Dar stai un pic, minciuna asta promovată de Donald the duck Trump, e doar o minciună, ca și el.

Eu repet - lucrurile sunt cam aranjate.
Urmărește ultimele sondaje.
Urmărește delirul vedetelor care donează sau primesc bani să zică că o susțin pe Kamala.
Urmărește bursele și vezi cum trăiește americanul de rând.

2024 nu e decât 2016 la pătrat.

Trump poate să mintă, dar toată lumea știe că se ține de cuvânt când vine vorba de scăderea taxelor.
Când ai de plătit o grămadă, nu contează că ești alb, negru, latino cu cetățenie, creștin, de altă religie, ecologist sau petrolist, lgbt sau tradiționalist, lași principile deoparte când vine vorba de supraviețuirea ta financiară după ce ești sufocat de taxe, dobânzi și inflație în ultimii 4 ani.
Mulți dintre cei care se declară democrați pe față o să voteze cu Trump mușcându-și buzele, știind că au ales între a trăi la limită sau a o duce bine și onorabil, așa cum era visul american cândva.

Post Merge: 02 November 2024, 09:58

Nu știu de ce am impresia că unii dintre actorii Disney vor vota cu Trump, chiar dacă declarativ sunt pro-Kamala. De fapt, într-o democrație normală, nu trebuia să existe așa ceva, să te folosești de actori care joacă în filme cu supereroi.  Îmi amintesc însă câte miliarde au scos cei de la Disney din încasări pe vremea când era Trump președinte și erau câte 5 filme Marvel pe an. De când este Kama...Biden in charge, Disney a fost la pământ - seriale și filme multe și proaste, pierderi financiare mari de când departamentul de DEI (diversity, equality și inclusion) le dicta cum să facă, le-au luat ceva timp să realizeze că fără puțin toxic masculinity, nu vinzi - vezi Deadpool și Wolverine.
« Last Edit: 02 November 2024, 10:05 by daveWalter »

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #167 on: 02 November 2024, 10:19 »

Trump poate să mintă, dar toată lumea știe că se ține de cuvânt când vine vorba de scăderea taxelor.

Desigur vorbești despre scăderea taxelor pentru bogați, cum a mai făcut, sau despre ce vorbești?

ps. Atât face Trump, minte. Minte cum respiră.

Post Merge: 02 November 2024, 10:20

Nu știu de ce am impresia că unii dintre actorii Disney vor vota cu Trump
E doar o impresie.

Post Merge: 02 November 2024, 10:25

Când ai de plătit o grămadă, nu contează că ești alb, negru, latino cu cetățenie, creștin, de altă religie, ecologist sau petrolist, lgbt sau tradiționalist, lași principile deoparte când vine vorba de supraviețuirea ta financiară după ce ești sufocat de taxe, dobânzi și inflație în ultimii 4 ani.

Despre ce vorbești aici???
Tu ai servici măcar de vorbești despre cai verzi pe pereți?
Ce ai de plătit o grămadă omule?
« Last Edit: 02 November 2024, 10:25 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #168 on: 06 November 2024, 00:35 »
Dacă Kamala pierde, Biden ar putea face un gest frumos: să demisioneze.

Kamala devine al 47-lea președinte și în sfârșit democrații ar bate recordul că au prima femeie președinte din istoria SUA (nealeasă, ci numită).

Vreo 2 luni.

Până pe 21 ianuarie 2025, când vine Trump în Biroul Oval cu secret services și îi zice: Kamala, You're Fired!

Circul nu ar face decât să-l facă pe Trump președintele nr. 48.

La cum o să se schimbe președinții din 4 în 4 ani, poate și mai puțin.....mai un impeachment care s-ar putea să reușească, mai un asasinat, mai o pandemie, mai o demisie .......poate ajungem la președintele nr. 69 când o să fim bătrâni. 

« Last Edit: 06 November 2024, 08:37 by mache »

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #169 on: 06 November 2024, 08:15 »
Din primele semne ar fi Trump presedinte.
Donald Trump: 246
Kamala Harris: 210

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #170 on: 06 November 2024, 09:24 »
Din primele semne ar fi Trump presedinte.
Donald Trump: 246
Kamala Harris: 210

Fox News îl dă deja câștigător cu proiecțiile.

Și CNN - 4 voturi - Alaska e by default republican state

Post Merge: 06 November 2024, 09:28
Welcome Back to 2016!
47...
« Last Edit: 06 November 2024, 09:28 by daveWalter »

Offline Nosferat

Alegeri SUA 2024
« Reply #171 on: 06 November 2024, 10:15 »
Inca nu s-a numarat totalul voturilor. Dar da, Trump a iesit pe moment invingator.
Ignore list :astateofmind

Offline taxon

Alegeri SUA 2024
« Reply #172 on: 06 November 2024, 10:31 »
Cățeii deja s-au repezit să îi pupe ciubotele lui Trump, or fi știind serviciile de informații ceva-ceva mai mult și mai devreme decît prostimea, nu?
Oricum: "No more wars during my term. I'm going to stop wars." Doamne ajuta! Așa să fie (nu cum a promis și n-a făcut maimuțoiul de Jelenschi).
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Offline oldshooterman

Alegeri SUA 2024
« Reply #173 on: 06 November 2024, 11:09 »
Eu nu cred ca opreste razboaiele, ca nu-i dupa cum vrea el.

The following users liked or thanked this post: daveWalter

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #174 on: 06 November 2024, 11:15 »
Cățeii deja s-au repezit să îi pupe ciubotele lui Trump, or fi știind serviciile de informații ceva-ceva mai mult și mai devreme decît prostimea, nu?
Oricum: "No more wars during my term. I'm going to stop wars." Doamne ajuta! Așa să fie (nu cum a promis și n-a făcut maimuțoiul de Jelenschi).

N-aș paria pe asta.
Dar da, au donat deja 174 miliarde de dolari Ucrainei, armament grămadă de ultimă generație chiar.......și n-au făcut nimic, n-au cucerit niciun oblast important. Au intrat ca prin brânză în Kursk doar ca să moară și mai mulți ruși.
Dacă luau măcar Donețk și Herson în întregime și un sfert din Crimeea, bă, ziceam, uite că merită banii.  Dar mai mult au pierdut!
Ucraina, din păcate, e o cauză pierdută de la bun început cum ne-au avertizat mulți pro-ruși și conspiraționiști.
400,000 DE VIEȚI DE MILITARI UCRAINENI, IROSITE.

Era mai bine dacă nu-i ascultau indicațiile lui Boris Johnson și negociau pacea cu Rusia din martie 2022? Nu chiar.
Pentru că rușii i-ar fi instruit pe ucraineni să ne atace pe noi!

Ambele țări, strategic vorbiind, sunt grav afectate economic. Da, Rusia poate să ducă un război și dacă are sute de mii de morți și fabricile și bazele bombardate și sub ger.
Americanii , dacă văd că s-a scumpit burgerul cu 30%, renunță la orice ideal.

Banii sunt întotdeauna în prim plan în America. America are la bază capitalismul.
Ucraina a fost o afacere proastă, dar și bună, dar acum nu prea își mai avea sensul. Nu prea ai cum să-ți recuperezi datoriile de la o țară care va fi pe jumătate ocupată de Rusia.
Și-au scos americanii pârleala din vândut F35 către Polonia și România. Care F-35 va fi obsolete în 2-3 ani după ce vor apărea drone mai puternice, iar în fața unui S-300 și S-400, știm că avioanele clasice nu-și mai au sensul.

Mare parte din tineretul ucrainean e mort, e mutilat sau fugit peste granițe. Dar războiul va continua, indiferent ce va negocia Trump. Știți foarte bine că forțele globaliste fără steag care i-au mânat pe ucraineni în acest război de dragul aderării la UE și NATO din 2014.....vor continua.
Mai răsfirat, mai puțini bani, mai pe sabotaje.  Ucrainenii au deja fabrici de muniție, rachete și de tancuri. S-ar putea să treacă deja la bombe murdare și chiar la arme nucleare.

Din păcate, Trump nu poate să facă mare lucru decât să înceteze finanțarea pentru ca Ucraina să-și mai permită operațiuni de contraofensivă la scară largă.
Nu o să-i mai dea rachete, nu o să-i mai dea muniție.
Europenii le vor dona fiare vechi, dar ................AVIOANE F-16 sigur nu mai pupă!

Trump reprezintă un risc mare - dacă Rusia ne atacă, s-ar putea să nu ne ajute.......și în mod sigur nu o va face pentru că americanul de rând nu vrea să se sacrifice pentru Europa.....până la un 9/11 sau un Pearl Harbour făcut de ruși sau chinezi, nu o să se miște.

Americanul de rând a decis că nu mai vrea să-și cotizeze taxele pentru Ucraina și Europa.

Și da, vin vremuri dure pentru Europa!

Da, o să trebuiască să ne facem armată europeană, da, o să fie introdus serviciul militar obligatoriu pe întreg continentul, da, o să trebuiască să renunțăm la lăbăreli eco și să trecem pe cărbuni, să reconstruim fabricile de muniție și armament, da, va trebui să renunțăm la finanțat kkt-uri precum LGBT-isme și feminisme și să începem să investim în educație, industrie, infrastructură și medicină la modul serios, da, va trebui să lăsăm sensibilitățile deoparte și hipsterul european să redevină bărbatul european de altădată.

Israelul va avea cel mai de câștigat de pe urma lui Trump.

Va fi singurul stat care va fi GREAT AGAIN peste 4 ani!

« Last Edit: 06 November 2024, 11:23 by daveWalter »

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #175 on: 06 November 2024, 19:53 »

Oricum: "No more wars during my term. I'm going to stop wars."
Se zice că va opri și uraganele pe timpul mandatului său.
Doamne Ajută că ăsta va fi ultimul lui mandat!

Timpul zboară, deci 4 ani trec repede.

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #176 on: 07 November 2024, 01:52 »
Doamne Ajută că ăsta va fi ultimul lui mandat!
Timpul zboară, deci 4 ani trec repede.
Eu zic să nu-ți dorești asta. Trump nu face nimic decât pentru el și poate în interesul Americii.

Fiind ultimul lui mandat, cred că va fi foarte răzbunător pe tabăra democraților, implementând câteva puncte din Project 2025,  și pe europeni, crescându-le tarifele.

Eu aș savura fiecare clipă cât mai este confortabil pe aici. Din primăvara 2025 o să fie teribil pentru că Europa va intra în recesiune odată cu prăbușirea industriei auto și concedierile care vor urma pe bandă rulandă, iar băncile și euro vor fi afectate.
Până în vara următoare vor fi niște SCUMPIRI și inflație cum nu s-a mai văzut de la Republica de la Weimar. Nu e nevoie să am un glob de cristal, doar citește știrile, anlizele, trendul creșterii prețurilor din 2020 încoace (s-au scumpit alimentele, energia, benzina și altele în fiecare an de la pandemie încoace) și vezi că asta urmează.
Pe noi ne așteaptă un TVA mărit la 21-25%, un deficit de 10% și pa-pa PNRR.

În 2026 - măsuri de austeritate în toată Europa. Iar 2027-2029 vor fi ani de război cu Rusia și/sau cu extremiști și sabotori radicalizați din Ucraina, unii pro-ruși, alții mai naziști care cred că ar veni timpul ca Ucrain să devină la rândul ei un imperiu. Pentru că nah, ce altceva ar putea să rezulte de pe urma unui război sângeros și prelungit într-o țară ruinată, supraîndatorată și în colaps?
Cookies and flowers? Ah!

Trump o să termine al doilea mandat la fel cum l-a terminat și pe primul - cu  mașini incendiate, revolte, bătăi între polițiști și protestatari, împușcături,  cu America ajunsă în prag de război civil și cu altă catastrofă globală în derulare.

Dar hei, am scăpat de propaganda woke și DEI..........pentru că știi, s-ar putea să nu mai avem nici confortul de a ne uita la Netflix și Disney+ peste 4 ani. :))))
« Last Edit: 07 November 2024, 01:59 by daveWalter »

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #177 on: 07 November 2024, 20:24 »

Eu zic să nu-ți dorești asta.

Eu zic să nu-mi zici tu ce să-mi doresc și ce să nu-mi doresc.

În rest, dă-i tare cu scenariile tale apocaliptice.

Offline taxon

Alegeri SUA 2024
« Reply #178 on: 08 November 2024, 14:02 »
Deci... eu am sa protestez la budă impotriva alegerii lui Trump.
E binestiut din toate sursele "oficiale si de incredere" ca Trump e vandut rusilor si maninca la prinz, vorba lui Fartzone, numai ciorba de ruble.
Si pe deasupra Trump se mai si lauda ca va opri razboiul din Ucraina, adicatelea Fartzone iar va ramane fara obiectul muncii si va fi iar nevoit sa consilieze curve.
Oh, shit, mai, Danut, mai, big shit!
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #179 on: 08 November 2024, 19:55 »
Să plângi în halul ăsta pentru că a pierdut candidatul tău favorit.