Author Topic: BREXIT or REMAIN?  (Read 533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline joobsekker

BREXIT or REMAIN?
« on: 12 December 2019, 19:40 »
Nu l-am vazut pe aici, si nu stiu daca mai locuieste in Marea Britanie,  dar oare ce parere are AxA, pe care il stiam ca fiind pro-european si progresist,   ca in acest moment are de ales intre un natarau conservator ca Boris Johnson ce vrea BREXIT fara acord si protectionism  si un bolsevic senil ca  Jeremy Corbyn care vrea REMAIN in UE, dar vrea sa introduca taxe  si sa scumpeasca tot, sa aduca imigranti musulmani fara numar, sa ofere pomeni la toti saracii si imigrantii pe spatele afaceristilor  ?
Pana la urma, amandoi sunt pusi pe ruinat economia britanica.
Mi se pare tragic sa emigrezi din Romania, sa fugi de prostia politica de aici, satul sa ai ales intre pesedisti si basisti, si sa ajungi sa ai de ales intre laburisti si conservatori care sunt unii mai cretini ca altii. 

Despre manowar am auzit ca o sa voteze cu Torries si pro-brexit ca asa ii convine, el ca roman stabilit in UK, sustinand ca nu mai suporta ca imigrantii sa-i ruineze noua sa "tara" acum ca si-a primit cetatenia. Chiar ii convine ca saracii si imigrantii sa sufere. 
Oricum, e trist  in ce hal  au ajuns britanicii!
 
Deci ce alegeti dragi romani din UK ? 

Un bufon care se milogeste prin colindat  la usa oamenilor ca s-a saturat sa mai negocieze cu UE si sa bage odata  Brexitul? 





Sau un bolsevic senil  care vrea sa anuleze Brexitul, insa totodata sa instaureze comunismul dupa 100 ani de tentative esuate?




Orice ati alege, economia britanica e fucked up!
Protectionsim nationalist  sau interventionism  socialist?
Meh.....

Post Merge: 13 December 2019, 17:33
Au castigat conservatorii....nu ca laburistii ar fi fost o optiune la fel de retardata.

Dar Brexitul o sa-i distruga economic si in curand vor ramane fara Scotia si fara Irlanda de Nord.
« Last Edit: 13 December 2019, 17:33 by joobsekker »