Poll

Cati ani ii mai dati PSD-ului pana la disparitia definitiva din parlament??

1-2 ani, sobolanii vor parasi corabia foarte rapid, pe principiul boala lunga moarte sigura.
3 (9.7%)
2-3 ani, nehotaratii inca vor mai trage speranta unei reveniri. Speranta moare ultima.
1 (3.2%)
3-4 ani, nostalgicii vor accepta in sfarsit rezultatele urmatoarelor alegeri. Ultimul stinge lumina.
2 (6.5%)
4-5 ani, partidul e reformat, se gaseste solutia iesirii din criza, abia prinde pragul electoral
0 (0%)
5-999 ani, un mausoleu imens cu mumia lui Ion Iliescu zambind ia locul Casei Poporului.
25 (80.6%)

Total Members Voted: 30

Author Topic: Cati ani ii mai dati PSD-ului?  (Read 27901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #60 on: 11 June 2018, 21:12 »
Eh, uite de asta ar trebui Firea sa se pregateasca pentru prezidentiale sau ceva loc de senatoare pentru 20-20.  Ca al doilea mandat ca primar  al Bucurestiului nu mai pupa cu siguranta.

https://www.digisport.ro/tenis/gabriela-firea-a-fost-huiduita-de-fanii-veniti-pe-arena-nationala-pentru-a-vedea-trofeul-simonei-halep-462547



Simona  trebuia sa refuze cheia orasului de la un politruc jegos ca ea odata ce incepusera huiduielile.  De fapt, nici nu trebuia sa urce pe podium cu un politruc in semn de protest ca  sportul nu ar trebui politizat .


In America, rezistentii  sunt pe bune, nu un simplu hastag, mai vezi NFL si NBA care il boicoteaza pe Trump,  un actor ca Robert de Niro care ii spune "FUCK TRUMP" LIVE la TV sau ca Meryl Streep care il ironizeaza ,  o gramada de cantarete ca Miley Cyrus sau Madonna care il fac libidinos, oameni talentati  care ar refuza orice premiu de la el.
Chit ca eu nu sunt de acord cu ce cred ei despre Trump, fiind abureli , dar macar stiu sa faca opozitie. 
 

Noi suntem rezistenti in sensul ca ii injuram pe pesedisti de la distanta si pe Facebook, dar cand ii vedem fata-n fata, parca dam din coada de bucurie ca ne-au bagat in seama si acceptam firmiturile lor.



Plus ca Simona trebuia sa-si fi adus aminte de treaba asta:
Quote
„Primăria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana României de la Roland Garros, de a se întâlni cu fanii într-o piaţă din Bucureşti. La schimb, Primăria i-a oferit scările exterioare de la Arena Naţională pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decât să ne amintim cum sunt întâmpinaţi marii campioni în capitalele europene, cum sunt organizate întâlniri spectaculoase cu fanii lor în pieţe şi pe străzi”, a scris acesta pe Facebook. adevarul.ro/news/politica/nicusor-dan-primaria-capitalei-i-a-refuzat-simonei-halep-intalneasca-fanii-piata-inseamna-recunosti-pretuiesti-valorile-1_5b1e4814df52022f75080158/index.html
« Last Edit: 11 June 2018, 21:21 by alex khan »
 

Offline Zo_Bar

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 41
    • View Profile
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #61 on: 11 June 2018, 22:43 »
Firea și-a închis contul, tocmai a dat piept cu realitatea.
L-a redeschis, dar fără postarea în care și-a luat carne pentru toate mandatele lui Iohanis ca președinte. Ghinion!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
« Last Edit: 11 June 2018, 22:47 by Zo_Bar »
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #62 on: 12 June 2018, 03:12 »
Se pare ca speranta vine tot de la diaspora.  Nu o sa fie #REZIST, ci ceva pe bune si spontan. 
Tot ei trebuie sa ne scape de rahatul de PSD sustinut de cateva sute de mii de saraci santajati, mituiti si spalati pe creier.
https://www.facebook.com/events/173150380040874/

Totusi, cam aiurea perioada aleasa. De ce nu acum?   Bine ca n-au ales 23 august, macar stiam ceva.
Plus ca  s-ar putea ca pana atunci guvernul Dancila sa cada, Dragnea sa fie condamnat, PSD sa-si piarda relevanta  fara el, vor incepe cainii sa se sfasie intre ei. 
Asa,  vor veni doar sa celebreze   ;D


Ca PSD-ul se va distruge de unul singur si posibil chiar sa-i vina de hac propriul electorat.
« Last Edit: 12 June 2018, 03:23 by alex khan »
 

Offline Ciocanul

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #63 on: 12 June 2018, 09:50 »

ahahah
Sorosistii sunt de vina.
Las si asta ca sa stiti care va fi viitorul pt ca la modul in care involuam politic e foarte posibil. https://www.piticigratis.com/2018/06/discursul-inparatului/
 

Offline johnycash

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #64 on: 12 June 2018, 16:18 »
@alex khan sustii ca ''  PSD sustinut de cateva sute de mii de saraci santajati, mituiti si spalati pe creier. '' De unde pana unde evaluezi tu sustinatorii PSD . In ce calitate si competenta ? Ii cunosti pe toti ?  Te ai gandit ca poate sustinatorii PSD gandesc la fel despre cei ca tine ? Stii de unde vine diferenta ? Din faptul ca au bunul simt si educatia sa nu te jigneasca si sa nu iti raspunda la fel.
Nu ma simt vizat de cele scrise mai sus dar sunt impotriva afirmatiilor de prost gust si de batjocorirea unor oameni oricine ar fi ei. Cred ca aici poate fi locul unde ne putem impartasi ideile fara sa manjim.
 

Offline sradu

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #65 on: 12 June 2018, 16:51 »
 Respekt la pesedei. Totusi... in anul de gratie 2018, pesedeii sunt acele fiinte capabile sa se suie precum vitele in autobuze, manati de niste tupeisti burtosi pentru a casa ochiu la Capitala, total inconstienti si folositi exact precum amintitele vite.
 Hai sa vedem in ce tara ar mai fi posibil asa ceva, in Europa. Anglia? Suedia? Franta? Letonia? Spania? Nu stiu... dati voi un exemplu unde talpa tarii se mai comporta la nivelul asta.
 
 Nu am cine stie ce asteptari de la ei. Dar macar nu te mai lasa frate manat in halul asta! Ce pana mea poate sa-ti faca burtosul ala tupeist din sat? O sa te injure? Haoleuuu, prapad!

 E doar spirit de turma si atata tot. Si atunci se duce naibii tot respectul.
---------------------
Singurul partid care a batut PSD-ul parte in parte a fost PDL-ul. Si asta pentru ca aveau si ei multi burtosi d-astia tupeisti in tara. Fara ei nu poti face partid in Romania.
 

Offline Ciocanul

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #66 on: 12 June 2018, 16:59 »
Ce iti face burtosul din sat ? Nu te mai cheama la mitingul cu mici si bere moca. Nu ii mai da la ma-sa pensie de handicapat. Nu iti mai da nici tie ajutor de caldura, subventie de animale, cacaturi. S-a ajuns aici pt ca pur si simplu omul simplu de la tara si din saracie a vazut ca doar astia mai si da maica. Restul doar fura. In fine, nu mai conteaza. Lucrurile se precipita tot mai nasol. UE o sa vina cu buldozerul in curand peste noi. Joha a jucat prost, non combatul o sa-l coste poate chiar restul de mandat.
Bine ai venit sradu ! :)
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #67 on: 12 June 2018, 19:07 »
@alex khan sustii ca ''  PSD sustinut de cateva sute de mii de saraci santajati, mituiti si spalati pe creier. '' De unde pana unde evaluezi tu sustinatorii PSD . In ce calitate si competenta ? Ii cunosti pe toti ?  Te ai gandit ca poate sustinatorii PSD gandesc la fel despre cei ca tine ? Stii de unde vine diferenta ? Din faptul ca au bunul simt si educatia sa nu te jigneasca si sa nu iti raspunda la fel.
Nu ma simt vizat de cele scrise mai sus dar sunt impotriva afirmatiilor de prost gust si de batjocorirea unor oameni oricine ar fi ei. Cred ca aici poate fi locul unde ne putem impartasi ideile fara sa manjim.




O persoana normala, educata si competenta n-ar vota niciodata cu ciuma rosie   .
Apoi, orice persoana educata si cu logica de bun simt nu ar vota cu bolsevici infractori ca Iliescu, Nastase, Ponta sau Dragnea. 
O persoana bogata, inteligenta, independenta sau catusi realizata nu ar vota cu niciun partid stangoid fiindca nu ar avea nevoie de pomenile oferite de socialisti. 

De asta spun clar:  tot electoratul PSD e alcatuit din oameni spalati pe creier, oameni lipsiti de educatie minima, de logica sau oameni extrem de saraci constransi in a vota asa partid in schimbul pomenilor si promisiunilor desarte.  Inclusiv oameni care vor sa fure si sa faca bisnita    sub vegherea PSD-ului.
Sau oameni care pur si simplu au o datorie fata de PSD: un job luat pe pile de exemplu sau ceva afacere ori proiect de constructii. 
 
Da, majoritatea merita batjocoriti pentru ca in fond, ei sunt raspunzatori pentru vietile lor mizerabile, pentru ca isi irosesc unica viata pe care o au in mizerie, pentru ca pun botul la ce promit niste infractori si automat  votandu-i,  ruineaza tara si pe noi care nu vrem stangoizi la putere.

Ba, inteleg ca daca te nasti sarac, nu-i vina ta, dar totusi, daca ramai sarac si pe la mijlocul vietii si dupa aia te plangi si sa mai si astepti ajutor de la stat, atunci esti cel mai ratat.
Sunt destui romani care s-au nascut in fundul Moldovei, fara curent electric, fara caldura, fara o alimentatie corespunzatoare.  Unii fara un parinte, multi cu un parinte betiv, fara o scoala terminata, multi chiar nascuti cu afectiuni minore.   
Si care au decis sa nu mai astepte de la Dumnezeu sau de la stat sa li se dea, si-au luat vietile in propriile maini si au pus umarul la treaba.
Altii s-au dus la Bucuresti sa se angajeze in supermarkete sau in multinationale pe 1200 lei, dar s-au dus sa munceasca.
Altii care au vrut mai mult de la viata au emigrat prin Germania, Spania sau Italia sa culeaga capsuni, sa ingrijeasca batrani, sa mature,  sa serveasca mancare, sa spele vase sau masini, dar au facut ceva, asta culmea dupa ce au terminat facultati teoretice si au lucrat in Romania ca profesori, ghiseisti, medici, operatori, programatori, ofiteri bancari . Au renuntat la un post cald din Romania pentru a lucra  la munca pe jos pe un salariu mai mare, altii pentru ca pur si simplu au vrut sa vada lumea traind-o sau sa mai vada si alti oameni mai educati cu mentalitate diferita in Vest.   Multi dintre ei si-au facut acum vila, au masina straina, au familie fericita, au vazut lumea, au invatat mai multe decat invatau in Romania, au obtinut  chestii  ce nu puteau dobandi  lucrand pe un post cald din Romanistan.



Si dupa toate exemplele  astea,  tu imi spui mie ca cel care sta cu mana intinsa la PSD si nu face nimic merita respectat. 


Post Merge: 12 June 2018, 19:17

Singurul partid care a batut PSD-ul parte in parte a fost PDL-ul. Si asta pentru ca aveau si ei multi burtosi d-astia tupeisti in tara. Fara ei nu poti face partid in Romania.
Basescu a fost idiot ca atunci cand avea putere totala, nu si-a folosit-o cum trebuie.

In loc sa fi taiat pensii si salarii, mai bine concedia jumatate de bugetari, inclusiv pe toti cei care s-au angajat pe pile,   asa nu mai trebuia sa se indatoreze la FMI , iar cu banii economisiti investea inteligent in proiecte sau productie autohtona ca sa facem export.  Bugetarii aia ramasi pe drumuri puteau astfel sa-si ia vietile in maini si sa fi pus umarul la treaba, fie sa se angajeze la privat, fie sa emigreze, fie sa moara de foame daca erau atat de inutili. 
Nu, a taiat salariile cu un sfert si a facut imprumuturi  ca sa aiba de unde poate fura Videanu, Oprea, Berceanu, Blaga si cu Udrea. 

Tocmai din aceasta cauza avem PSD de 6 ani la guvernare , detinand suprematia si in parlament si in primarii. 
« Last Edit: 12 June 2018, 19:17 by alex khan »
 

Offline Ciocanul

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #68 on: 12 June 2018, 23:09 »
Statul nu are ce cauta in economie. Serios. Mereu cand se intampla asta se fura in draci. Si asa se fura din lucrari publice, angajari fictive, achizitii pe naspa, etc. Statul trebuie sa se ocupe de educatie, cultura, sanatater si control. Tot ai impresia ca Basae a fost cumva alt "aluat". Nu e. E din aceeasi ciorba. El si-a insusit niste chestii impuse de afara cum ar fi independenta justitiei. Apoi si-a luat si el papara pt ca la noi totul e putred complet. Si nu numai el. Ma uit si la Joha. Uitam repede de procesele lui pe case. Putregaiul e la noi complet.E chiar foarte greu de curatat. Pana la urma ca sa nu intram intr-un blocaj va trebui ca Joha sa negocieze cu PSD-ul. De fapt maharii de "afara" sa negocieze cu elita noastra locala(PSD+restul) o struto-camila in care ei trec cu vederea mizerii si astia se mai indreapta treptat. Nu cred ca e alta cale viabila acum.
 

Offline sradu

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #69 on: 13 June 2018, 01:34 »
Salut Ciocanul, cu C mare de data asta! :)

Cred ca problema oamenilor simpli este ca accepta situatiile astea. Isi creeaza tot felul de scuze din comoditate si frica. Iar comoditatea si frica lor dau putere burtosilor tupeisti care la randul lor dau putere alora de-i hranesc cu diverse sinecuri.
Cati oameni au patit ceva pentru ca n-au fost la miting? Si, daca ar exista astfel de cazuri, de ce oamenii nu ar iesi si pentru colegii lor? Adica iesi pentru Firea si Dragnea dar nu zici nimic despre colegul de munca/sat care e persecutat pentru ca a stat acasa sambata?!?! Nu ai pic de solidaritate cu ala pe care-l vezi zilnic, pe care-l cunosti?

Asta e fibra (i)morala a tarii. Oameni PREA usor de controlat si manipulat. Burtosul nu trebuie sa faca nimic, decat sa aibe tupeu si gura mare, voce adanca. Nu e nevoie de mai mult. Asa scoti oamenii la miting, la vot, etc. D-aia voteaza unii cu cine li se spune. E chiar atat de stupid! Ti-a zis smecheru' sa votezi cu PSD/PDL/PNL, cu aia votezi. Desi nici draq nu poa sa stie ce-ai stampilat tu acolo.
Din pacate e multa prostie, frica si comoditate. Cu astea nu poti construi nici o America :) Din contra, in loc sa invete din lectiile celor care reusesc, tot ce fac e sa-i invidieze gaunos, sa-i deteste.

Da, e 2018 si romanii se lasa scosi la miting ca in 1988. Iar aia 10% care vin din proprie initiativa isi doresc sa fie 1988.
 

Offline Zo_Bar

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 41
    • View Profile
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #70 on: 13 June 2018, 15:37 »
Prostănacu' de Ciuvică se zvârcolește de disperare la A3 că Dragnea l-a dat afară pe idiotul cu  "Halep huiduită de   #rezist". Probabil el venise cu "găselnița" și a băgat un postac retardat în căcat.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 

Offline Ciocanul

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #71 on: 13 June 2018, 16:34 »
M-am uitat pe filmele de la miting-ul PSD. Majoritatea sunt de la tara, intre 40-60 pe acolo. Pt multi din ei a fost o excursie la Bucuresti. Pamantul daca ai e dat la asociatie si tu primesti ceva produse sau bani. Ce sa faci si la tara ? Te scoli dimineata pe la 6, hranesti orataniile, maturi curtea, plivesti gradina, deja pe la 12 ai gatat cu "munca" de mult. :) Dupa 12 poti sa te apuci sa bei sau sa freci ceapa la televizor pe A3 de regula ca sa fii informat, telenovele si mers pe la vecini, pe la primarie, la sedinta PSD din poiana lui Iocan, etc. Sa mergi deja la Bucale cu autocarul facut rost de primar... asta inseamna sa fii mafiot, the "inner circle". Nu oricine are asa onoare, esti om de baza acolo in sat.
--
Vreau sa spun ca nu sunt fortati sa mearga, merg benevol si cu drag.
« Last Edit: 13 June 2018, 16:40 by Ciocanul »
 

Offline Negrat

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #72 on: 14 June 2018, 00:21 »
Ai dreptate cu varsta, in rest esti varza, vorbesti sa te afli in treaba.
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #73 on: 14 June 2018, 01:16 »
Nu erau numai pensionari.

Erau si tineri derutati, genul ala de tineri puturosi  care n-ar lucra   in call center, fast-fooduri sau prin supermarkete pe 1200 lei nici morti si asteapta ca PSD sa le ofere joburi mai bune.
 Altii care  se asteapta sa intre pe la tineretul PSD sperand ca vor face rost de niste pile spre a se angaja la stat. 
Culmea, am vazut la TV si  tineri chipesi la miting, genul ala de tineri care pot agata orice gagica in 10 secunde, nu din aia ratati, frustrati si urati.   Din astia chipesi erau foarte multi.
Nu prea am vazut femei tinere si  frumoase la TV  in schimb in afara de parlamentarele PSD-iste care urcau pe podium,  poate fiindca  pitipoancele de la noi din tara nu dau 2 scuipati pe politica romaneasca.

Eu in ziua aia eram la tara   si am vazut foarte multi mahari imbracati in alb care mergeau cu autocarele la Bucuresti, genul de oameni de varsta a doua care nu pareau saraci, posibil afaceristi sau patroni de firme mici de agronomie, constructii, auto,  unelte, discoteci.
In localitatea bunicilor mei mai toti sunt cu PSD, de la vanzatorul de gaini sau de cartofi si salata, preotul localitatii, vanzatorul de fiare vechi si unelte agricole, patronul de la Mega Image,   pana la patronul de discoteca si primarul.
Evident, toti au ceva de castigat din asocierea cu partidul: ii mai scutesc de controale periodic,  le mai ofera un contract cu statul, ceva investitie, mai o combinatie etc. 



E chiar exagerat sa spui ca electoratul PSD e numai alcatuit din pensionari si asistati sociali.  Ca daca era asa, PSD era demult mort.
Nu, sunt si oameni destui care muncesc, dar vor sa aiba castiguri extra si beneficii prin a colabora cu PSD.
Vedem destui patroni ale unor firme de constructii care cu toate ca n-au gandire de stangoizi, neavand alternative, trebuie sa se faca frate cu dracul, altfel nu primesc proiecte, se trezesc cu facturi marite , cu muncitori neplatiti si pe urma ajung sapa de lemn. 

Dimpotriva, pensionarii au fost foarte putini ca doar nu crezi ca niste batrani de 70-80 de ani ar rezista la drumurile lungi si sa stea in picioare cateva ore pe caldura aia, sa fim seriosi.   
Si nici asistati sociali nu prea au fost fiindca nu cred ca oamenii cu dizabilitati fizice  puteau sa mearga la miting, desi am citit pe net despre diverse cazuri cu amenintari despre taieri de ajutoare sociale. 
« Last Edit: 14 June 2018, 01:23 by alex khan »
 

Offline johnycash

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #74 on: 16 June 2018, 21:54 »
Daca PSD-ul este cu bugetarii care la randul lor vad ca starnesc ura in electoratul de dreapta puteti sa imi spuneti si mie cum se face ca dreapta a avut in conducere numai bugetari ? Ce au fost toata viata lor Johannis , Basescu, Boc, Ciolos, Unguent, Monica Macovei ... ? In logica dreptei ar trebui adulat Tariceanu care e privat .