Cum a spus și
Băse, zarurile au fost aruncate!
Turul 2 va fi între Lasconi și Ciolacu. Părerea mea:
De ce nu va ajunge Geoană în turul 2? Pentru că a fost mereu antipatic ca politician, pentru că nu a câștigat niciodată vreun scrutin, el fiind doar numit în funcții, și mai ales, el nu va primi în veci voturile din partea dreptei românești din moment ce puțini uită că el a fost nu doar membru, ci și președintele PSD. Și mai ales, nu putem uita de momentul „Mihaela, Dragostea Mea” când el țopăia lângă alde Dragnea, Patriciu, Voiculescu, Năstase și Becali, nu putem uita de faza cu Vântu, nu putem uita cum primea el șpagă 5000 euro. Culmea e că nici PSD-ul nu-l vrea.

)) E un luzăr despre care nu se știe nici acum cum a ajuns secretar adjunct al NATO, care chiar nu e cine știe ce funcție.
De ce nu va fi Ciucă în turul 2? Pentru că e un Dăncilă al PNL-ului. Mai mult nu pot să zic. Nici nu e nevoie.
De ce nu va fi Simion în turul 2? Pentru că în ciuda scandalurilor și agitației stradale, el nu are decât 15% în sondaje. Cât despre proteste și mitinguri, mai mulți oameni a scos Dragnea în 2018, la acel protest cu toți îmbrăcați în alb. Și niciodată nu va putea să scoată 600.000 în stradă cât au putut Iohannis și cu Cioloș și Orban în 2017. Ba chiar mulți preoți, camionagii și fermieri l-au respins pe Simion. I-au spus „taie-o” când a încercat să-și facă campanie electorală pe fondul protestelor fermierilor.
De ce nu va fi Șoșoacă în turul 2? Pentru că nimeni nu vrea un președinte care protestează cu botnița la gură în Parlamentul European.
De ce va fi Ciolacu în turul 2? Pentru că are un „mastodon de partid în spate”. PSD are 3-4 milioane de simpatizanți gata să iasă la vot în orice clipă, indiferent de condițiile meteo. Chiar dacă zice niște gafe de o fac și pe Dăncilă să fie mai bună la geografie.
De ce va fi Lasconi în turul 2? Pentru că s-a făcut cel mai plăcut candidat al dreptei. Chiar imediat după alegerile comasate de pe 9 mai, i-am cântat prohodul USR-ului. Am crezut că e terminat ca partid din cauza lui Drulă.
Și apoi, a venit Lasconi.
De ce va câștiga Lasconi alegerile și va fi următorul președinte al României?
Va câștiga datorită votului masiv anti-PSD. Fiindcă toți alegătorii liberali de dreapta (USR, PNL, Forța Dreptei, PMP) o vor vota. O vor vota chiar și unii susținători ai lui AUR, PNȚ și PRM, din simplul motiv pentru că nu mai vor PSD la guvernare. Inclusiv UDMR o va susține pentru că Ardealul a fost dintotdeauna anti-PSD. Și mai ales, românii îl vor taxa pe Ciolacu pentru toate scumpirile și umilințele la care ne-a supus guvernul lui din 2023, începând cu creșterile nejustificate ale veniturilor bugetarilor și pensiilor, cu taxele care au terminat mediul privat și terminând cu drug-testul făcut aiurea pe genunchi.
Orice candidat de dreapta care ajunge în turul 2 va avea garantat 5 milioane de voturi în timp ce candidatul PSD rămâne cu doar 3 milioane ai lui.
Iar Lasconi a făcut o figură frumoasă de PR la calificarea naționalei României de fotbal în optimile EURO 2024. Și a zis că „va fi președintele ăla care va merge cu sacoșa la Mega Image să discute cu românii de rând”. Ăsta e patriotism adevărat, să ieși să sărbătorești cu românii în stradă după meci. Nu circăreala pe care o face Șoșoacă în parlament. Nu tărăboiul stradal pe care îl face Simion, care mai are și un caracter infect.
De aceea, eu cred că ea va fi următorul președinte al României: