Tu crezi că mai poți să fii rațional după ce ți-ai pierdut jobul, după ce ai lucrat 10-20 ani în IT, când încă ai de plătit zeci de mii de euro rată la mașină și la casă și mai ai vreo familie de întreținut? Sau când te trezești că ai de plătit impozit după ce 20 ani ai avut scutire fiscală?
NU mai ai altă opțiune decât să votezi cu CG pentru a-i da m*** lui Ciolacu și lui Iohannis pentru că partidele lor te-au lăsat fără job sau te fură la salariu și ți-au scumpit mâncarea în timp ce ei se îmbogățesc din corupție.
Da, CG o să câștige. Țineți minte ce v-am spus. Dacă nu-i resping candidatura, el va câștiga. Iar dacă nu va fi lăsat nici el, nici Simion, sigur va câștiga vreun alt suveranist care o va arde moderat în discurs, dar când va ajunge la putere, va face măcel și ne va da pe mâna Rusiei. Eu v-am spus din iulie - august 2024 că o să câștige Trump. Și v-am arătat și bursele Americii care erau pe roșu.
Europeniștii pot să se zbată cât vor, au pierdut războiul cu suveraniștii încă din 2022, când tocmai datorită lor suntem într-o situație economică catastrofală. Aș tinde să spun că de la începerea războiului din Ucraina și sancționarea Rusiei care a venit ca un bumerang înapoi. Dar cred că mai degrabă de la certificatul verde pentru vaccinare anti-COVID. Acela a fost ultimul cui. Dacă ajung naționaliștii la putere în Europa și ăia nu vor fi la fel de idioți ca naziștii și fasciștii acum 80 ani și vor implementa soluții economice care să crească traiul în Europa, nu cred că europeniștii liberali și socialiști mai pupă guvernare și majoritate parlamentară pentru zeci de ani, oricât de spă.....devotați ar fi votanții lor. Cum să mai fii spălat pe creier cu neomarxisme și progresisme când ți-e foame?
Când ți-e foame, devii naționalist, chiar fascist! No more Mr. Nice Guy.
Probabil că acceptarea inevitabilului e singura modalitate pentru ca guvernul Ciolacu 2 să supraviețuiască mai mult, să-l aibă pe CG ca țap ispășitor.
În ce sens ”țap ispășitor”?
Că Ciolacu speră ca CG să fie un „prost”. Când o să trebuiască mărit TVA la 25%, tăiat pensiile și salariile bugetarilor să ajungă la nivelul din 2012 sau devine un euro 7 lei, să arunce vina pe Călin Georgescu, exact tactică din aia de tip Antena 3. Din păcate pentru PSD-iști, s-ar putea ca CG să fie mult mai inteligent. Și Ciolacu să pice el de prost.
Cine urmărește politica știe că PSD-iștii vor să-i cam lase Cotroceniul lui CG sau lui Simion, crezând că o să fie vreun Băsescu 2.0. în care să lovească Antena 3 non-stop, seară de seară, iar ei să se aleagă cu laurii. Dar s-ar putea ca de data asta să-și ia țeapă.
Pentru că au și suveraniștii Antena 3 a lor , de fapt, chiar două - Realitatea și România TV.
+Marius Tucă Show și alți vloggeri pro-suveranism.