În primul rând, Lasconi nu trebuia lăsată să candideze la prezidențiale. Trebuia lăsată pentru ce era bună - primar de Câmpulung, unde mai nou, citesc că PSD a luat mai multe voturi decât USR la alegerile parlamentare.
Nu știu ce alt candidat ar fi fost mai bun din USR cu atâtea Clotilde, atâția Voiculești, Barnaiști, Ghine și Drule. Poate Cristina Prună era mai competentă și mai prezentabilă, dar nu cred că e destul de prgătită să conducă o țară. Fritz nu poate candida pentru că nu mai pune nimeni botul la neamțul bun la toate după 10 ani de Iohannis.
PNL, la fel, cancer total cu alde Burduja, Rareș Bogdan, Ciucă, Predoiu, Ghorghiu, Turcan, Boloș, Bode, Virgil. Iar Bolojan, la ce cuvinte scoate pe gură, cam toți cei care își puneau speranțele în el cam încep să regrete că l-au adus de la Bihor.
Te uiți la FD și PMP, umbra lui Petrov încă le atârnă greu PMP-iștilor. Și îl mai vezi și pe Ludovic Orban pe acolo.
Singura soluție era ca PNL USR și FD-PMP să fi făcut o alianță puternică, eventual să se unească într-un singur MARE PARTID de centru-dreapta, și în felul ăsta câștigau alegerile parlamentare și localele la scară largă.
Candidatul desemnat la prezidențiale trebuia să fie un Trump cultivat de ei, vreun patron de succes din mediul privat cu integritate și care să fi avut priză la mase la fel care să aibă discursuri axate pe afacere, securitate, naționalism și biserică . Și putea să facă și campanie masivă pe TikTok și X. AUR și restul suveraniștilor deveneau irelevanți dacă PNL, USR și FD-PMP se uneau într-un mare partid. Însă inteligența nu e punctul forte la dreapta politică românească.
PSD, din păcate, are politicieni ticăloși, dar mult mai bine pregătiți.
Cam o să murim cu PSD de gât.
Post Merge: 02 December 2024, 19:19
SURPRIZĂ - CCR s-a sucit!
I-a respins contestația lui Terheș.
Vom avea TURUL 2 Lasconi vs Georgescu pe 8 decembrie!
Post Merge: 02 December 2024, 19:19
Acum mă tot întreb, nu puteau să analizeze decizia până să se apuce de renumărat voturi???