Eu zic că e mai bine așa decât să ne trezim într-un coșmar din care nu ieșeam nici în 10 sau chiar 45 ani (cum s-a mai întâmplat în 1937) sau s-ar fi încheiat cu multă vărsare de sânge și cu falimentarea țării.
Dacă câștiga psihopatul de Georgescu,nu puteai să știi ce făcea din postura de președinte fie și pentru o săptămână, chit că se coalizau toți împotriva lui și îl suspendau, dar economic și social, cred că ne întorceam cu 20-30 ani. Ne mai trezeam și cu legionari în stradă.
Dacă câștiga Lasconi, la fel, pe lângă faptul că era nepregătită, PSD se culca pe ureche și se coaliza cu toți suveraniștii = același rezultat, ne trezeam cu 20-30 ani în urmă economic.
Alegerile trebuiau repetate sau candidații invalidați de când Ciucă și Ciolacu au fost acuzați de încălcarea legilor (minciunile din cartea „Primul ostaș” și panourile pentru care s-au irosit milioane de euro, la Ciolacu era Nordis, combinațiile din tinerețe),Geoană care avea amici cu legături la Kremlin, Simion care e interzis în Ucraina și Moldova, Lasconi care are explicații de dat despre niște fonduri europene și conturi, nu mai spun de pregătirea ei profesională.
Și mai erau Șoșoacă și cu Georgescu - simpatii legionare, legăturile cu Rusia.
Eu zic că este mult mai bine că n-a ajuns niciunul președinte.
Mai bine să stea ficusul încă 3-4 luni până avem candidații care ne trebuie.
Fără corupți.
Fără demagogi.
Fără populiști.
Fără chiloțăreală.
Fără extremiști.
Extremiștii (fie ei comuniști sau fasciști) nu ar trebui să aibă reprezentare legală în niciun stat democratic din lumea civilizată. Locul lor e la clinicile de psihoterapie, nu la votare. Trebuie să se înțeleagă că fascismul și comunismul sunt interzise prin lege, la fel și suveranismul care ne poate pune în pericol economia țării și viețile oamenilor.
AUR - eu zic, ca votant, că e bine să avem în parlament un partid conservator care promovează tradițiile și cultura românească în lume, dar ar face bine să se reorienteze cât mai repede spre conservatorismul european și să renunțe la suveranismul extremist și păgubos cu tendințe spre Rusia, ba chiar aș vrea să-i dea pe făraș pe alde Simion și Târziu.
SOS - dacă e Șoșoacă arestată, sunt șanse mari să se lipească de PSD.
POT - lol, ăla-i partid suveranist de tineri când are videochatiste, hoți de bormașine și pensionari? La PSD cu el!