Marcel Ciolacu a primit, Pentru a fi învestit, Guvernul trebuia să primească majoritatea voturilor Parlamentului, adică minimum 233 de voturi favorabile.
Nu au nici un stres. trebuia lasat Georgescu sa devina presedinte. Probabil in prima faza ar fi fost niste agitari cu bursa, cursul, discutii dar in urmatoarea faza tot ar fi trebuit sa accepte guvernul.
Am fi avut 5 ani de circ misto cu OZN-uri, pamant, apa si hrana. Cred ca nici cancelariile occidentale nu l-ar mai fi chemat pe CG decat in chestiile de maxima complezenta. In rest ar fi fost o mema ambulanta.
Dupa 5 ani am fi revenit cu picioarele pe pamant.
S-ar putea ca dorința să ți se îndeplinească dorința. Aflăm pe 13 ianuarie 2025 dacă se va relua turul 2 între Lasconi și CG, caz în care eu cred că o să votez CG. Poate s-o trezi la realitate antreprenorii români până în ianuarie să nu mai amenințe cu plecări și vor realiza că nu mai au nimic de făcut cu libertardisme din momentul când Biden va pleca și ne trebuie urgent un președinte care să vorbească pe un limbaj CONSERVATOR și SUVERANIST.
Eu sper să se trezească cât mai mulți la realitate prin februarie, după ce Trump va depune jurământul. Pentru că era trumputinistă va fi noua realitate în care va trebui să ne adaptăm pentru a trăi. Corect ar fi să reluăm turul 1 în februarie 2025.
Și eu cam vreau pentru că am văzut că e singurul care poate să vorbească cu Trump pentru a menține parteneriatul strategic. Dacă trimitem un Nicușor Dan, un Crin Antonescu sau o Elena Lasconi, e vai de noi. Dacă ne bombardează rușii, vom avea nevoie de Trump să ne furnizeze sisteme de apărare antiaeriană, nu de freaking Ursula sau Macron și Scholz care vor fi cât de curând dați afară pe ușă de către adunările lor legislative. Nu vor prinde următorul summit G7.
Nu mai spun că dacă declară război comercial și împotriva UE, mai precis, împotriva Europei vestice, cu siguranță va relaționa în continuare cu Turcia, Polonia, Slovacia, Croația, Finlanda, Cehia, țările baltice și Ungaria, plus cu Grecia și cu Italia. Și ar fi bine să fim și noi în grupul ăla.
Noul președinte al României trebuie să facă la fel - trebuie să se pună bine cu toți vecinii, dar mai ales, să avem SUA ca partener strategic. Uitați de NATO, UE, de Paris, Londra, Berlin, Bruxelles, Amsterdam.....au devenit niște kkt-uri irelevante din 5 noiembrie 2024! Nici nu aveți idee ce o să pățească cât de curând.
Indiferent de cât a fost groaznic ca președinte, e bine că Iohannis nu ne-a umplut de imigranți, la modul să avem 1 milion de pakistanezi, sirieni, irakieni, indieni și nigerieni și că avem doar imigranți selectați care vin aici doar să muncească, nu să violeze, să fure, să comită atacuri teroriste și să stea pe ajutoare sociale.