Mai urmărește cineva alegerile?
Astea de acum nu par așa de rele la fel cum au fost cele din 2024, când erau Ciucă, Ciolacu, Kelemen, Georgescu, Orban, Diaconescu, Birchall și Geoană candidați. Erau atât de toxici că trebuia să o votăm pe Lasconi.
Post Merge: 02 May 2025, 19:13
Am urmărit toate dezbaterile de la Digi24, Antena 3 și TVR.
1. Lasconi - singura diferență între primul tur din 2024 și cel din 2025 e că acum a ajuns în rolul de Șoșoacă. După ieșirile de la dezbateri și tâmpenia de ieri cu fotografiile publicate cu Ponta și Nicușor de la o întâlnire cu Coldea, să zică mersi dacă mai pupă 5% și dacă își mai păstrează postul de primar.
Mi-a părut rău de ea pentru faza cu puciul, dar acum realizez că ea le făcea zile fripte. A căpătat șefia partidului după înfrângerile lui Drulă, Coliban și Clotilde la alegerile din iunie 2024 - trebuia să vină Domenic Fritz. Ea nu avea ce să caute să candideze la președinția țării și la șefia USR.
Acum, ce să mai zic?
Că ar trebui să ne simțim extrem de norocoși că CCR a anulat alegerile pentru că era să ne treacă nu un singur glonț, ci două gloanțe la ambele urechi?
2. Simion - degeaba absentează de la dezbateri, nu cred că o să urce el de pe locul 4 pe primul loc. Oricât de proastă e situația economică, alegătorii CG și cei supărați pe sistemul PSD-PNL nu sunt în halul ăla de proști încât să pună botul la apartamente de 30.000 euro. Trebuie să se producă ceva anume ca să ajungă el în turul 2.
3. Șandru - prima oară, când am văzut-o, am presupus că e doar o brunetă care îi ia locul Anei Birchall. Pe urmă m-am informat despre trecutul ei, am văzut că a fost și ea jurnalistă ca Lasconi....cam eram gata să o votez până am aflat că a fost măritată chiar cu Vâlcov și a fost membră prin PD, UNPR, PSD și acum e la partidul lui Piedone. A încercat să mai smulgă o lacrimă la dezbaterea de la TVR când a venit încărcată cu bacnote de 200 lei să întrebe cât valorează viața unui copil
4. Banu - în afară că vine cu idei răzlețe precum implementarea unor măsuri ca pedeapsa cu moartea și dreptul privind posesia armelor de foc în România.
5. Predoiu - nu știu câți români ar putea să voteze securiști
6. Popescu - am crezut că ar putea fi CG-ul acestui scrutin, dar nu, nu e
7. Antonescu - e înlocuitorul lui Ciolacu, Ciucă și Kelemen - un fel de 3 în 1, cel mai toxic candidat al acestui scrutin
8. Ponta - fără sprijinul oficial al PSD, nu poate să ajungă în turul 2
9. Terheș - la fel ca la alegerile trecute
10. Funeriu - plin de el, discurs de tip Ludovic Orban, plin de aroganțe
11. Nicușor Dan - poate cel mai prezidențiabil dintre toți, deși nu e pregătit....dar cel mai capabil să poarte puloverul măsliniu pe timp de război și să ia cele mai dure măsuri la rece când va fi cazul unor măsuri de austeritate....și se va întâmpla!
Vom avea TVA 21%, minim 10-20% bugetari concediați sau în cel mai bun caz, eliminarea pensiilor speciale sau supraimpozitarea lor, iar pentru a preveni creșterea șomajului - scăderea săptămânii de muncă la 4 zile și a salariilor