Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 23201 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Online ericmario

Alegerile din România 2024
« Reply #120 on: 24 November 2024, 18:11 »
...nu vreau să influențez pe careva și vreau să respect legile țării.
Nu avem voie să facem îndemnuri pe durata votării. 
Dați-mi voie să mă sparg de râs!!!
 ;D ;D ;D
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline daveWalter

« Reply #121 on: 24 November 2024, 18:22 »
...nu vreau să influențez pe careva și vreau să respect legile țării.
Nu avem voie să facem îndemnuri pe durata votării. 
Dați-mi voie să mă sparg de râs!!!
 ;D ;D ;D

4500 lei e amenda pentru propagandă electorală în ziua alegerilor.
https://romania.europalibera.org/a/usr-partide-propaganda-electorala-politia-romana-avertismente-amenzi/33213917.html

Postările online de tip „Am votat cu X-ulescu că e mai bun decât V-erescu” sunt sancționabile pentru că intră la propaganda electorală.

« Last Edit: 24 November 2024, 18:24 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline Ciocanul

« Reply #122 on: 24 November 2024, 19:08 »
La 21 o sa apara niste balarii cat casa. Fiecare o sa isi numere si o sa iasa pe locul doi. :D

Online ericmario

« Reply #123 on: 24 November 2024, 19:21 »

4500 lei e amenda pentru propagandă electorală în ziua alegerilor.
https://romania.europalibera.org/a/usr-partide-propaganda-electorala-politia-romana-avertismente-amenzi/33213917.html

Postările online de tip „Am votat cu X-ulescu că e mai bun decât V-erescu” sunt sancționabile pentru că intră la propaganda electorală.

Spune-i lui nenea milițian să ne trimită amenda acasă.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline daveWalter

« Reply #124 on: 24 November 2024, 20:33 »
La 21 o sa apara niste balarii cat casa. Fiecare o sa isi numere si o sa iasa pe locul doi. :D

Ce pot să spun e că avem un candidat surpriză pe primele locuri din ce aud de la Tucă și RTV. Era aproape necunoscut majorității. Acum, are șanse mari să se bată pentru locul 2.
Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa prezidențială și-a spus cuvântul!

La Antena 3, câțiva dintre candidații care credeau că aveau șanse să intre în turul 2 și chiar să-l câștige au fețele cam mohorâte.

Post Merge: 24 November 2024, 21:51
Am votat Lasconi, luând decizia pe ultima sută de metri.  Am anticipat că George Simion va fi săpat de Călin Georgescu când am citit niște chestii pe forumuri și pe Facebook.

Sper că Lasconi să câștige alegerile împotriva lui Ciolacu.

Să le fie țărâna ușoară lui Geoană și lui Ciucă (Iohannis).

Post Merge: 24 November 2024, 22:58
Mda, nu ne grăbim să credem că va fi tur 2 Lasconi-Ciolacu cum se preconiza din vară.
« Last Edit: 24 November 2024, 22:58 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline taxon

« Reply #125 on: 26 November 2024, 11:37 »
Las deoparte alegerile pentru presedinte si revin la parlamentare.
Astea parca nici n-ar exista, daca ar fi fost sa te iei dupa presa scrisa si tembeliziuni.
In afara de PSD, mai e vreun partid care si-a publicat planul pentru viitorii 4 ani? Si daca da, unde-i planul ala?

Post Merge: 26 November 2024, 12:25
Revin tot eu, numai ce a publicat Digi24 asa ceva:
https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2024/alegeri-parlamentare-2024-dupa-primul-tur-prezidential-romania-are-in-fata-un-nou-scrutin-crucial-ce-propun-partidele-traditionale-3021403
« Last Edit: 26 November 2024, 12:25 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline daveWalter

« Reply #126 on: 26 November 2024, 15:26 »
PSD a luat 29% la ultimele alegeri.
În 2016 - 45%.
În 2012, 60% prin alianța USL.

PSD e în cădere de vreo 10 ani.

Ar fi o minune, dar cred că efectul GEORGESCU o să încheie această epocă de tristă amintire în care PSD a controlat Parlamentul.
Nu mă aștept ca AUR și SOS să obțină o majoritate solidă.
Mă aștept ca următoarea configurație parlamentară să fie mai fragmentară.
Dar măcar scăpăm de Ciuma Roșie.  Doamne  Ajută!

PNL poate să nu facă nici 10%, iar USR nici să atingă pragul, oricât s-ar chinui Lasconi. USR e mai puțin cunoscut decât e AUR și SOS.
Plus că diaspora nu votează la alegerile astea.

Se anunță vremuri interesante și mai puțin Pesediste.

« Last Edit: 26 November 2024, 15:27 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline ZorracK

« Reply #127 on: 26 November 2024, 15:38 »
E f ok ca scapam de ciuma rosie dar sa nu vina ciuma verde!
E f alunecos acest CG si oricum tot dintre ei se trage!
Asa ca lasati-ne ca e mesia/cel ales! e doar un altul mai din spate.

Offline daveWalter

« Reply #128 on: 26 November 2024, 15:52 »
E f ok ca scapam de ciuma rosie dar sa nu vina ciuma verde!
E f alunecos acest CG si oricum tot dintre ei se trage!
Asa ca lasati-ne ca e mesia/cel ales! e doar un altul mai din spate.

Ce ciumă verde visați? Ce legio.....

Deci dacă nu vă place de Georgescu și vreți să-l demontați, scuturați-l pentru legăturile cu Isărescu, Clubul de la Roma, Masonerie și Bilderberg Group, nu cu  prostiile alea cu legionarisme și naționalisme.
Voi realizați că e pus să spună prostiile alea cu aselenizarea, credință, H20, cipurile din Pepsi  ca să capteze voturile naționaliștilor și ale prostimii.
A reușit performanța de a rupe AUR în două.

Fără Georgescu candidat trimis de Isărescu și de băieți cu ochii albaștri din Pentagon, George Simion avea 30% la ora asta și lupta cu Lasconi în turul 2.
Pe bune, chiar credeți că e legionar?

UITAȚI-VĂ LA EL, E LEGIONAR?
« Last Edit: 26 November 2024, 15:56 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline ZorracK

« Reply #129 on: 26 November 2024, 15:55 »
Are simpatii legionare clare, de acolo i se trage dosarul penal doar!
In rest ramane cum am spus! e dintre ei!

Offline daveWalter

« Reply #130 on: 26 November 2024, 15:59 »
Are simpatii legionare clare, de acolo i se trage dosarul penal doar!
In rest ramane cum am spus! e dintre ei!

Una e să fii „legionar” în vorbe și gândire.
Și alta e să fii „legionar” în fapte.

Remember Florian Coldea?
RTV, Gândul, Antena 3, Tucă , EVZ, Turcescu,  Cristoiu și Hartman spun despre Coldea că a instaurat o dictatură securistă draconică care a arestat politicieni PSD-iști cică „incomozi” cu dosare fabricate, că „au murit oameni prin pușcării” în 2015-2019, că au fost familii „destrămate” după marile arestări și dosare fabricate de DNA și SRI.
Până și Digi s-a dezis de Coldea. 

Să mai zic de pandemia din 2020 și guvernarea Orban? Vrei să știi ce părere are lumea despre restricțiile pandemice ale lui Orban?  Faptul că și-a anunțat public sprijinul pentru Lasconi....nu-i avantajează pe USR-iști.

Ce mi se pare hilar e că o să-l vedem pe Gâdea făcând campanie pentru Lasconi ca să nu iasă Georgescu.  ;D ;D ;D ;D

O să vină Negrescu și Bolojan să o sprijine....deși românii încă îi au memoria proaspătă cu Păcală și Tândală (aka Ciucă cu Ciolacu). În momentul ăla, Lasconi e terminată dacă se asociază cu PSD și PNL.

Mă jur, ea  o să piardă în stil mare!
« Last Edit: 26 November 2024, 16:08 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline ZorracK

« Reply #131 on: 26 November 2024, 16:09 »
Sincer nu am curaj sa vad daca are si in fapte de la vorbe.
E un mic pas totusi intre vorbe si fapte!

Offline daveWalter

« Reply #132 on: 26 November 2024, 16:22 »
Sincer nu am curaj sa vad daca are si in fapte de la vorbe.
E un mic pas totusi intre vorbe si fapte!

Ce părere ai despre restricțiile pandemice impuse de guvernul Ludovic Orban și de certificatul verde impus de guvernul Florin Cîțu?
În toamna 2021, trebuia să te vaccinezi cu ceva nou apărut pe piață, gratuit, dar dubios (Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson, Astrazeneca) sau să-ți faci test de COVID de 200-300 lei ca să intri într-o cofetărie, într-o frizerie sau într-un Mc. Nu vreau să amintesc cum erau amenajate supermarketele. Era un pic cam sinistru să vezi atâtea plase, folii, Plexiglas, dezinfectant etc. Mai găseai mănuși sau măști. 

Eu am fost ok cu asta fiindcă nu voiam să sfârșesc la ATI, conectat la aparat respirator (dacă mai aveau aparate).
M-am vaccinat cu Pfizer după ce mi-am găsit un job spre finalul anului 2021.   
8 milioane de români s-au vaccinat cu câte două doze.

Restul, vreo 10 milioane de români, au comparat restricțiile pandemice cu  o „dictatură legionară”, ba au zis că e „fascism cibernetic” sau  un „regim comunist medical”.
Pentru că „ne-au închis în case, ne-au obligat să purtăm măști, ne-au dat afară de la serviciu, au închis bibliotecile, sălile de sport, hotelurile, restaurantele și cluburile,  și ne-au amendat”.

Dacă mai rămâneau PNL-iștii singuri la guvernare, probabil în 2022 apucam să vedem și armata obligatorie.
« Last Edit: 26 November 2024, 16:28 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline ZorracK

« Reply #133 on: 26 November 2024, 16:27 »
Nu m-am vaccinat avand diabet toutusi, dar nici nu votez cu CG! Esti pe val ce sa zic!
Eu am circulat lucrand in media oricum cat de cat!

Offline daveWalter

« Reply #134 on: 26 November 2024, 16:29 »
Nu m-am vaccinat avand diabet toutusi, dar nici nu votez cu CG! Esti pe val ce sa zic!
Eu am circulat lucrand in media oricum cat de cat!
Păi, 2 milioane de români l-au votat pe CG nu doar pentru „M*** PSD” și pentru ce a făcut Dragnea cu OUG13 și 18 august sau cu Ciolacu cu scumpirile, Nordis și recalcularea pensiilor, ci și pentru că își aduc aminte de restricțiile pandemice din vremea guvernării PNL. Sau își aduc aminte cât de „javră” a foat Iohannis ca președinte.
O mare parte își aduc aminte cum USR și PNL se certau în timpul guvernării Cîțu și cum USR-iștii și-au luat jucăriile și au plecat după 9 luni de guvernare. Când mureau 60.000 de COVID și prețul la energie creștea, iar toate orașele arătau ca într-un scenariu post-apocaliptic.

Post Merge: 26 November 2024, 16:34
Sună cam aiurea să-i spunem CG pentru că astea sunt și inițialele forumului nostru. :)))
« Last Edit: 26 November 2024, 16:41 by daveWalter »
Ignored list- ericmario