Sincer nu am curaj sa vad daca are si in fapte de la vorbe.
E un mic pas totusi intre vorbe si fapte!
Ce părere ai despre restricțiile pandemice impuse de guvernul Ludovic Orban și de certificatul verde impus de guvernul Florin Cîțu?
În toamna 2021, trebuia să te vaccinezi cu ceva nou apărut pe piață, gratuit, dar dubios (Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson, Astrazeneca) sau să-ți faci test de COVID de 200-300 lei ca să intri într-o cofetărie, într-o frizerie sau într-un Mc. Nu vreau să amintesc cum erau amenajate supermarketele. Era un pic cam sinistru să vezi atâtea plase, folii, Plexiglas, dezinfectant etc. Mai găseai mănuși sau măști.
Eu am fost ok cu asta fiindcă nu voiam să sfârșesc la ATI, conectat la aparat respirator (dacă mai aveau aparate).
M-am vaccinat cu Pfizer după ce mi-am găsit un job spre finalul anului 2021.
8 milioane de români s-au vaccinat cu câte două doze.
Restul, vreo 10 milioane de români, au comparat restricțiile pandemice cu o „dictatură legionară”, ba au zis că e „fascism cibernetic” sau un „regim comunist medical”.
Pentru că „
ne-au închis în case, ne-au obligat să purtăm măști, ne-au dat afară de la serviciu, au închis bibliotecile, sălile de sport, hotelurile, restaurantele și cluburile, și ne-au amendat”. Dacă mai rămâneau PNL-iștii singuri la guvernare, probabil în 2022 apucam să vedem și armata obligatorie.