Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 14

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 45951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Alegerile din România 2024
« Reply #465 on: 16 March 2025, 14:31 »
Nu-i dai unui prost un cutit in mana ca sa vezi ce face cu el. Sorry.
Faceau cacaturi nasoale. De la suspendari de fonduri europene pana la tot felul de taxe damboulea de fugeau toate firmele straine din tara. Ma trezeam dracu somer sau ca trebuie sa ma mut in Germania ca sa am loc de munca.
Eu nu vreau sa experimentez tampenii ca leprele din tara si frustratii au chef de vot la misto.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
« Reply #466 on: 16 March 2025, 19:24 »
BEC i-a validat candidatura lui Simion după ce chiar el i-a amenințat ca le face niște chestii…. medievale.

Mai zii ceva @Ciocanul  despre Germania aia. :)))

Ar fi doua variante: ori știu cei de la BEC ca o sa piardă alegerile , fie e ceva agent cu mai multă putere decât credeam, pentru ca orice alt român care făcea ce a făcut el ajungea arestat. :)))
Și e de fapt un om al sistemului care doar distrage electoratul suveranist.

Adică, are interdicție în Moldova și Ucraina.
A bruscat politicieni și a făcut amenințări cu moartea împotriva membrilor BEC
A vrut turul 2 înapoi, contrazicând deciziile constituționale
Are agenda pro-rusă
S-a tot speculat ca ar avea legături cu Rusia.

Pe Georgescu pentru ce l-au respins mai exact ? Ca  vorbea prea elegant pe TikTok ca un sectant ?
Dar îl lași pe Simion cu limbajul de golan ?

« Last Edit: 16 March 2025, 19:30 by daveWalter »

Offline Ciocanul

« Reply #467 on: 16 March 2025, 19:27 »
E mai golan Simion dar nu e asa boland cum e CG.
Fiind golan stie cum miroase pulanul ca a mai fost prin sectii si a stat pe arest. :)
E mica sansa dar si daca ajunge presedinte nu are chef de revolutii si tampenii.

daveWalter

• Guest
« Reply #468 on: 16 March 2025, 19:56 »
Bun, dar totuși, aia cu jupuitul în piața publică e o amenințare gravă cu tortură și moartea.
CG n-a făcut astfel de amenințări.

Bineînțeles ca mă astept  ca toată presa să-l ia la întrebări când vor începe dezbaterile. Si s-ar putea sa piardă.
Dar ar cam da de bănuit ca ar fi un candidat al sistemului ca sa distragă electoratul suveranist pentru a nu ajunge pe mana altuia mai periculos, precum a fost Dragnea.

Sau la altul pus pe fapte, ca DD.

Post Merge: 16 March 2025, 20:46
CG o să rămână în istorie ca un Vadim ultramediatizat  care a făcut vâlvă vreo 4 luni, fără să mai apuce să candideze în turul 2, fără să apuce vreo funcție înaltă.

Așadar, pe termen lung, în cărțile de istorie,  nu cred că va fi consemnat un politician mai nociv decât Dragnea ...sau decât Iliescu în anii 1990, care au apucat să facă țara praf pentru multe generații.
« Last Edit: 16 March 2025, 20:46 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #469 on: 17 March 2025, 15:36 »

Bineînțeles ca mă astept  ca toată presa să-l ia la întrebări când vor începe dezbaterile. Si s-ar putea sa piardă.
La ce dezbateri crezi/speri că va participa CG?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
« Reply #470 on: 17 March 2025, 16:24 »
Mă refer la GS.

Offline ericmario

« Reply #471 on: 17 March 2025, 17:25 »
Șeful de galerie n-are nici o șansă și o știe foarte bine.
De asta nici nu vrea să candideze, pentru că pierde și șefia partidului hAUR.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline taxon

« Reply #472 on: 17 March 2025, 17:51 »
Votati in continuare candidatii PSDPNLUDMR!
Si slava Ucrainîi!
« Last Edit: 17 March 2025, 23:15 by mache »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline ericmario

« Reply #473 on: 17 March 2025, 18:24 »
Nu voi vota niciodată putiniști, oricât de tare s-ar agita unii.

daveWalter

• Guest
« Reply #474 on: 17 March 2025, 22:43 »
Dar votezi cu PSDNL pentru ca România să rămână într-o stare degradantă. Și știi foarte bine că o țară degradantă, coruptă și săracă ca România  devine o oază pentru sabotori și propagandiști putiniști.

Vrei să scapi de putiniști?

Votează alt partid care să promită și chiar să facă minuni în maxim 5 ani pentru ca România să nu mai fie în starea asta mediocră, chiar dacă ar însemna costuri URIAȘE. Trebuie să ieșim din zona de confort a mediocrității dacă nu mai vrei putiniști.

Dacă nu mai vrei putinism în țara asta, evită să să votezi PSD, PNL, PMP/FD (fostul PDL), PNȚ,  UDMR, AUR, POT și SOS.

« Last Edit: 17 March 2025, 22:45 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #475 on: 18 March 2025, 21:16 »
Și uite așa ne reîntoarcem în timp.

daveWalter

• Guest
« Reply #476 on: 19 March 2025, 04:25 »
Singurele scenarii de tur 2 care vor fi acceptate de sistemul PSDNL sunt acelea în care un candidat din partea sistemului va câștiga turul 1.

Crin Antonescu vs Victor Ponta (preferabil)
Crin Antonescu vs oricare (George Simion, Ana Gavrilă, Elena Lasconi, Nicușor Dan, Daniel Funeriu, Lavinia Șandru, Cristian Terheș)
Victor Ponta vs oricare (George Simion, Ana Gavrilă, Elena Lasconi, Nicușor Dan, Daniel Funeriu, Lavinia Șandru, Cristian Terheș)

În orice alt scenariu în care vreun candidat al sistemului PSDNL este exclus  înseamnă anularea turului 2 și repetarea alegerilor:

Nicușor Dan vs Elena Lasconi
George Simion vs Nicușor Dan
Elena Lasconi vs George Simion
etc.

O să depisteze  autoritățile ceva care nu este în regulă la vreunul dintre candidați, apare vreun dosărel, mai pică o valiză, mai apare un videoclip compromițător ,ceva legat de Rusia.... și CCR anulează alegerile.
Eu deduc că dacă intra Ciolacu  în turul 2 cu Georgescu (sau Lasconi) sau chiar și Ciucă cu Georgescu (sau Lasconi), alegerile de pe 8 decembrie 2024 nu mai erau anulate.

La Nicușor Dan chiar mi-e frică și tocmai pe el vreau să-l votez:
Cele cinci conexiuni rusești ale lui Nicușor Dan: Pungești, Exxon, Roșia Montană, CPF și Matei Păun
Cine sunt sponsorii lui Nicușor Dan. Printre ei, un afacerist pro-rus. Primarul Capitalei: „Nu mi-a dat niciun ban în campania asta”

La George Simion - pfff-  are interdicție în Ucraina și Moldova. Chiar nu știu de ce îl mai lasă să candideze după ce a zis că i-ar jupui de vii pe membrii BEC.
Plus asta:
Seful comisiei de control al SRI: „Sunt dovezi că George Simion s-a întalnit cu ofițeri GRU”. Liderul AUR: „M-am întalnit cu mulți la Cernăuți și Chișinău, dar toți erau români”

La Ana Gavrilă nu comentez, doar pentru că e susținătoare a lui Călin Georgescu și a băgat în Parlament tot felul de dubioși.

Pe Lasconi o poate aranja sistemul PSDNL ușor. Păi numai pentru astea, dacă ea ajunge în turul 2 cu Nicușor și n-ar găsi nimic grav la el, ar putea să anuleze turul 2 numai pentru astea:
Lasconi a deturnat banii de la bancă: am refinanțat creditul imobiliar, dar am cumpărat mașină
Elena Lasconi, acuzată de corupție și fraudă. Parchetul European, condus de Kovesi, a demarat ancheta

« Last Edit: 19 March 2025, 04:38 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #477 on: 19 March 2025, 09:21 »
Crin Antonescu și Nicușor Dan, sper că vor ajunge în turul 2.
Și mai sper să câștige Nicușor Dan.

Offline KodiaK

« Reply #478 on: 19 March 2025, 09:52 »

În orice alt scenariu în care vreun candidat al sistemului PSDNL este exclus  înseamnă anularea turului 2 și repetarea alegerilor:

Nicușor Dan vs Elena Lasconi
George Simion vs Nicușor Dan
Elena Lasconi vs George Simion
etc.

O să depisteze  autoritățile ceva care nu este în regulă la vreunul dintre candidați, apare vreun dosărel, mai pică o valiză, mai apare un videoclip compromițător ,ceva legat de Rusia.... și CCR anulează alegerile.
Eu deduc că dacă intra Ciolacu  în turul 2 cu Georgescu (sau Lasconi) sau chiar și Ciucă cu Georgescu (sau Lasconi), alegerile de pe 8 decembrie 2024 nu mai erau anulate.

Nu e chiar asa de simplu. Cu Georgescu a fost foarte simplu, pt ca omul se autoincrimia cu aproape orice declaratie.
Nu trebuia lasat sa candideze in prima faza, cum s-a intamplat si cu Sosoaca. Dar cred ca ei se bazaeu pe un tur 2 usor pt Ciolacu vs un extremist dus cu pluta.

Si mi-e imi suna o optiune buna Nicusor Dan, doar ca nu prea as vrea sa il pierd ca primar. Mi-e ca dupa aia ne trezim cu Piedone, ca nu degeaba incearca nenorocitul sa-si spele imaginea cu toate raziile astea ANPC.
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline Ciocanul

« Reply #479 on: 19 March 2025, 14:49 »
Pe mine m-a cam convins: fara gargara inutila, fara promisiuni damboulea, fara tiganie.
https://www.instagram.com/p/DFM7pVeir2T/