Dacă crezi că mie îmi arde să votez un mareșal care m-ar trimite la război, te înșeli. Dar părerea mea e că un președinte incompetent poate să fie la fel de nociv pentru România pe cât poate fi un mareșal nazist.
Deja avem de pătimit din cauza că i-au mâncat undeva pe CCR-iști și pe securiști să anuleze alegerile de pe 8 decembrie 2024.
1. s-ar putea să ne luăm adio de la Visa Waiver pentru că am acceptat la schimb aderarea la Schengen
2. se face lobby masiv în SUA pentru retragerea trupelor americane din România
3. suntem dați ca exemplu de Trump ca țară non-democratică - oricine câștigă alegerile va fi considerat ilegitim până la reluarea turului 2 Lasconi vs Georgescu - cu toate că s-ar putea să fie cam prea târziu și Trump să nu mai fie interesat de noi
4. ne luăm adio de la investiții
5. ne luăm adio de la F-35, Patriot, Javelin, Himars și Abrams - din momentul ăsta, riscăm să fim lăsați singuri în fața amenințării ruse
6. ne luăm adio de la produse și servicii americane - lăsați Coca Cola și blugii care oricum vin și pe piața neagră sau fast foodurile care sunt nesănătoase, stați să vedeți cum o să fie să intrați pe Netflix numai prin VPN sau cum să folosiți un iPhone fără IOS neactualizat sau un PC cu Windows dezactivat
Și nu știu dacă ne salvează Ponta, care vorba aia, a fost la Mara-o-Logo și a jucat golf cu Donald juniorul.
Pai ce faci, te-ai sucit. Ai zis ca in 2029 o sa candideze, nu acu'
Nu până când am descoperit ce a putut să scoată la înaintare PSD-PNL-UDMR aka A.RO. Și la ce debitează pentru că-i copiază discursul lui CG.