Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 33432 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ericmario

Alegerile din România 2024
« Reply #570 on: 12 April 2025, 19:36 »
Si-a tras si Ponta preșul de sub picioare, se pregatește Antonescu.
Iar în finală, poporul sigur nu va vota cu ăla care "vrea să întineze nobilele idealuri ale europenismului". Că altfel vine bau-bau.
Drept pentru care, bingo!, finala o cîștigă cel despre care se șoptea încă din 2024 că îi va urma lui Johannis.
Da și tu ești un profet, știai de pe atunci ce și cum, dar nu ne-ai spus cine șoptea?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline daveWalter

« Reply #571 on: 13 April 2025, 21:53 »
Ooo da, chiar o văd pe prostituata aia, Lavinia, pe post de președinte.
Cine dracului ar vota așa o zdreanță?
Votanții CG
Votanții AUR
Votanții POT
Votanții SOS
Votanții PUSL 
Votanții PRM
Votanții PSD

Poate să ajungă în turul 2 ea și cu Lasconi.

Sunt curios dacă CCR anulează alegerile.
Poate ar fi mai bine să trecem naibii la republică parlamentară.
Îl pune Parlamentul pe Bolojan președinte pentru următori 5 ani (că și așa se descurcă de un infinit de ori mai bine decât predecesorii).
Și  scăpăm de alegerile prezidențiale, o  bătaie în cap care ne costă aproape 300 milioane de euro (ajungem la 600 milioane dacă reluăm acum).
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline Ciocanul

« Reply #572 on: 13 April 2025, 23:26 »
Cum  cine  Lavinia? Pai curvele stiu politica ! :D

Offline Ciocanul

« Reply #573 on: 18 April 2025, 09:49 »
https://www.news.ro/economic/daianu-dupa-erste-avertizat-romania-nevoie-pachet-fiscal-evita-ratingul-junk-repetat-erorile-deceniul-precedent-romania-avea-curba-sacrificiu-peste-mult-timp-imi-pare-rau-spun-ceva-1922404917092025040922005025
Nu va aruncati la credite si tineti de cascaval. In multe firme IT si nu numai incep sa dea afara tot ce e pe bench. Nu prea mai apar in presa ca sunt mai interesante alegerile si strang mai multe click-uri si interes.
Mie groaza ce taieri si nasolie o sa vina dupa alegeri...

Offline daveWalter

« Reply #574 on: 18 April 2025, 15:57 »
Recesiunea deja se face resimțită dinainte de Paște pentru că tot mai mulți se plâng că s-au scumpit legăturile de ceapă.  Însă nu știu dacă vor fi tăieri și nasolie chiar imediat după alegeri.

Eu îmi fac scenarii:
1. Dacă câștigă Nicușor,  o să vrea să ia cele mai dure măsuri de austeritate, iar asta va presupune zeci de mii de bugetari concediați și digitalizare + tăiat cheltuieli în prima fază. Dar nu o să vrea Ciolacu, care pentru o perioadă, o să mai țină purceaua (coaliția PSD-PNL-UDMR) conectată la aparat prin alte împrumuturi pentru a face front comun anti-Nicușor. Și o să urmeze niște luni de circ până îi readuce Bolojan pe PNL-iști la realitate și părăsește corabia, iar ajunge Ciolacu demis și rezultă un guvern USR-PNL-AUR-UDMR în cel mai bun caz sau alegeri anticipate în cel mai rău caz. Oricum, întârzierea reformelor și măsurilor de austeritate ne va aduce ratingul de junk.
2. Dacă câștigă Lasconi - idem
3. Dacă câștigă Crin  - echipa veselă PSD-PNL-UDMR continuă să facă ce face,  primim ratingul de junk, cu toate că mă aștept ca Bolojan să scoată PSD de la guvernare, dar când o să fie prea târziu
4. Dacă câștigă Ponta - se împacă băieții din PSD și Ciolacu cu el, guvernare PSD-istă fericită, dar primim ratingul de junk
5. Dacă câștigă Simion, Șandru, Banu sau Popescu și se ajunge iar la o situație de tip CG vs Lasconi, alegerile sunt iar anulate și repetate prin septembrie, dar până atunci o să ajungem nu doar la ratingul de Junk, dar și de râsul Europei.

Și dacă devine președinte oricine în afară de Crin, Ponta și Simion, alegerille anticipate pentru Parlament sunt INEVITABILE.
« Last Edit: 18 April 2025, 16:02 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline Ciocanul

« Reply #575 on: 18 April 2025, 16:50 »
Eu am un singur scenariu. Castiga Crinel Antenescu, nu vad cum ar putea sa iasa altul.  :)
Apoi o sa-l vezi pe Ciolacu iesind la rampa cu o fata lunga si spunand ca vom face tot ce e posibil sa ajutam categoriile defavorizate semn ca vine "vâjul".
1,2,3 si incepe festivalul:
Se taie sporurile la multi bugetari. Se taie poate si din salariu pe modelul Base 2008 dar nu atat de drastic. Factura de curent se va duce spre 400-500 de lei/apartament, la gaz si intretinerea de blocuri racordate la retea inca nu ne gandim ca e vara.
TVA 22-23% cu scumpiri si mai mari, la benzina s-ar putea sa mai bage acciza mai mare sa o duca spre 8-9 lei chit ca barilul tot scade pe piata internationala.
Intra si taxa de stalp.
Cam atat.

Offline ericmario

« Reply #576 on: 18 April 2025, 19:12 »
Și n-am făcut bine că am plecat în 2018 când Dragnea își făcea de cap?

Noroc cu Iohannis că i-a ținut în laț, dar acum, Dumnezeu cu mila și cu biciul bă!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline Ciocanul

« Reply #577 on: 18 April 2025, 20:57 »
Eu sper ca fie mai bine ! :)
Nu ar trebui ca un politician sa ne influenteze deciziile de plecare ci altele si sa fie motivele legate de oportunitati, realizare, cariera, etc..
« Last Edit: 18 April 2025, 21:08 by Ciocanul »

Offline ericmario

« Reply #578 on: 19 April 2025, 13:47 »
Eddy, la momentul ăla, așa era.

Offline daveWalter

« Reply #579 on: 19 April 2025, 17:20 »
@Ciocanul 
Crin Antenescu și-a sabotat de unul singur orice șansă de a intra în turul 2 după declarația aia explozivă cu „împușcat traficanți de droguri pe stadion ca-n China”. La fel cum Ponta, salvatorul Serbiei,  și-a dat foc la valiză cu inundarea localităților după deschiderea Porților de Fier.

Prognosticul meu: nu intră nici în acest tur 2 vreun candidat de la PNL sau un candidat PSD/sau ex-PSD.

Nicușor Dan e de părere că-l va avea ca adversar pe George Simion. Eu nu prea cred că cineva care a sfârșit pe locul 4 la alegerile din noiembrie să ajungă în turul 2 la alegerile din mai.
Lasconi avea și ea șansa ei, dar s-a cam făcut iar de râs la Haznaua lui Voiculescu.
Presa mainstream face aceleași greșeli ca anul trecut: cheamă la dezbateri și interviuri doar pe primii șase candidați cei mai bine cotați în sondaje. Nimic de Popescu, de Banu, de Șandru.....mă cam îngrijorează. Și după aia o să ne mirăm pe 5 mai cum de un candidat cu 3% în sondaje a intrat în turul 2 cu peste 20%.
Există riscul să se repete fenomenul Georgescu, dar nu la amploarea de astă iarnă.

« Last Edit: 19 April 2025, 17:22 by daveWalter »

Offline endler

« Reply #580 on: 19 April 2025, 22:42 »
ok boys. v am povestit de acum 2 luni. in t2 intra Crin si Simion. prostii care au putin creier sa nu se cace unul pe altul, nu se vor abtine, ca deh.. tre' sa dea cu mucii in fasole, apoi se vor caca pe ei, fiecare in parte. aici pe forum e aceeasi situatiune.. nu exista consens, nu exista discutie.. fiecare prefera sa stea cu curu' in propriul lui rahat si sa strige ca e cu motz. romania poate sa o ia la vale.. ei sunt dispusi chiar sa se care cativa ani, cat vor realiza ca au lasat un gol pt idioti..

Offline daveWalter

« Reply #581 on: 19 April 2025, 23:19 »
@endler  - te strofoci degeaba cu Crinul tău, care e un decoy pentru a prelungi agonia numită „coaliția de guvernare PSD-PNL”. Adevăratul candidat al dreptei pro-europene și preferatul Bruxellesului (și al forțelor democratice din SUA) pentru turul 2 este Nicușor. Și va fi președinte, fiind cea mai bună soluție pentru vremurile care vin.

Pe Crin nu-l votează nici PNL-iștii. M-aș mira să-l voteze vreo câteva zeci de mii de PSD-iști, să ajungă la un 6%.
Simion e considerat „trădător” și „sorosist” la România TV.  Electoratul lui CG va vota cu oricine, dar nu cu Simion. Nicușor ne sperie, dar nu va fi Simion în turul 2 cu el, ci Banu sau Șandru.

Ce au în comun ambii candidați? Becali! Iar Becali a pariat prost mereu.

Post Merge: 19 April 2025, 23:21

btw - Nicușor i-a asigurat pe Ciolacu și lui Becali că nu-i va obliga să poarte fuste :)
« Last Edit: 19 April 2025, 23:27 by daveWalter »

Offline endler

« Reply #582 on: 20 April 2025, 14:55 »
n ai inteles nimic. personal votez cu ND, crin e reprezentantul bolsevismului de tip nou. spun ca ar fi mai productiv sa judecam pe cifre realitatea in fiecare moment al ei, apoi sa dezbatem candidatii, sa aratam partile lor bune si partile lor rele(dar fara partinire). numai asa ajuti societatea sa aleaga varianta mai ok.. a proclama arogant.. a mea e mai mare/ba a mea e mai mare.. nu ajuta.. fiecare ramane in bula lui, la final ne miram ca personaje dubioase de gen simion/cg ajunge presedintele nostru.

Offline daveWalter

« Reply #583 on: 24 April 2025, 18:18 »
PSD și PNL scot ultimul arsenal pe care îl mai au pentru ca Ponta și Antonescu să intre în turul 2 și să-i denigreze pe Nicușor Dan și George Simion cu dezvăluiri.

Autoritatea Electorală controlează finanțele AUR, după dezvăluirea contractului de 1,5 milioane de dolari pentru lobby în SUA

Nicușor Dan, acuzat de finanțare mascată în precampanie. Legătura cu Matei Păun și reacția afaceristului

Offline Ciocanul

« Reply #584 on: 26 April 2025, 21:13 »
E cam mare disperarea contra lui Nicusor Dan.
Vad atata agitatie fara sens, presedintele chiar nu are multa putere.
« Last Edit: 26 April 2025, 21:18 by Ciocanul »