Poll

Cum votati in turul 2 la alegetile prezidentiale 2025?

Nicusor Dan
9 (75%)
George Simion
1 (8.3%)
Nu votez.
2 (16.7%)
Imi anulez votul.
0 (0%)
Inca nu m-am hotarat.
0 (0%)

Total Members Voted: 11

Author Topic: Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?  (Read 2674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KodiaK

Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?
« Reply #90 on: 20 May 2025, 09:39 »

1) A dat cu batul in balta grav cand a spus ca da afara 500000 de bugetari. Pai noi suntem o tara eminamente bugetara. Pe langa bugetari, aia au si familii, cunoscuti, pile, relatii. Si-a barbierit direct o gramada de voturi.
A fost intrebat si Nicusor de un reporter la un mom dat ce parere are despre afirmatia asta. Si cica e imposibil. La bugetari intra si medici/profesori/politisti/pompieri/etc. El probabil s-a referit la functionarii publici, care intr-adevar sunt cam multi, insa aia cu totul sunt 450k ;D

La cati bani a bagat Putin in el ma mir ca l-a lasat sa abereze in halul asta dupa primul tur. Dar chiar si asa, a reusit sa mai convinga inca 1.5M de romani sa-l voteze. E grav cat de dezinfromati suntem ca natie.

Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline Benvolio

« Reply #91 on: 20 May 2025, 18:33 »
@Korn

Johnny, fostul admin de pe vechiul CG, mi-a scris sa-ti transmit urmatoarele:

Quote from: Johnny

Il cunosc personal pe ND, fica lui si baiatul meu mai mare au fost la un moment dat colegi la un curs de actorie. A fost si la ziua lui fi-miu, si-a facut poze cu toti de la club

nu am vazut un om mai modest si binevoitor, care merge cu un duster amarit

Mi-a mai dat si link-ul asta, tot pentru tine:

https://www.ct100.ro/un-profesor-de-matematica-din-california-recunoaste-am-fost-prima-victima-a-lui-nicusor-dan-trauma-merita-povestita/

The following users liked or thanked this post: Korn

Offline Meghido 1469 î.Hr.

« Reply #92 on: 20 May 2025, 19:43 »

Daca va fi ales Nicusor, e omul sistemului, va actiona in continuare la comanda (precum Iohannis de ex.) si alegatorii lui vor ramane in continuare nedumeriti relativ la de ce merge totul din rau in mai rau.

Alegatorii lui o sa spuna ca oricum cu alalalt era si mai rau (asta si daca ploua cu termonucleare... deh, alalalt arunca cu antimaterie)
Asta pentru ca si fanii lui sunt exact ca ai simionului: romani de galerie (mai engleziti, mai trompete ca ce mult au studiat si ce mult isi merita ei venitul...chiar, care intelectual adevarat se lauda cu asa ceva?)

=====================
Bun, e Nicusor matematician de marca. E frumos (dar parca si aici doream sa aflu ca a publicat ceva care conteaza in domeniu...ca a fost olimpic, eh, e ceva de palmares personal)

Ca lider nu e mare lucru de el.
Aici nu ma refer la Bucuresti cat la faptul ca a pierdut partidul creat de el.
Se intelege asta?

Practic niste cacaciosi locali i-au suflat munca.
Na acum trebuie sa dea ochii cu niste cacaciosi mai mari, mai tari, mai rai. Internationali.
Ce o sa faca?

============
Mesaj pentru securisti: mai baieti, cand se trezeste vreunul din voi din coma alcoolica uite ce puteti face...vorbiti cu matematicianul dar mai ales cu securistii bruxelezi si antamati si voi o intelegere ca din cand in cand conducatorii romani placuti de ei (pentru servilism exacerbat) sa aibe voie sa dea cu pumnisorul in cate o masuta si sa zica NU.

Apoi o sa zica DA, evideeent, dar sa para ca slugoii nostri au negociat ceva.
Na, asa terminati cu suveranistii locali destul de repejor, ce draqu.

« Last Edit: 20 May 2025, 19:46 by Meghido 1469 î.Hr. »

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline ericmario

« Reply #93 on: 20 May 2025, 20:39 »
Nicușor a fost ales, deci topicul ăsta s-a cam epuizat.
Tot ce mai poate urma sunt postări care mai de care mai fanteziste, rupte de realitate, ca postul #92 de mai sus.

Asta e, dacă n-a fost să fie Simion, măcar hai să aberăm, că-i gratis.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Ciocanul

« Reply #94 on: 20 May 2025, 21:23 »
Legat de povestea cu concursul de matematica:
https://www.ct100.ro/un-profesor-de-matematica-din-california-recunoaste-am-fost-prima-victima-a-lui-nicusor-dan-trauma-merita-povestita/
Va dati seama Simion cate povesti si aventuri ar avea de povestit cu galeria de fotbal ? Cum rupeau bancile din parcuri, cum distrugeau masini, cum ii alergau jandarmii, cum aruncau cu pungi de pisat din tren ? Din pacate nu ati vrut sa aflati nimic ! :D

Offline Benvolio

« Reply #95 on: 20 May 2025, 21:39 »
Simion a povestit cum a dat el in liceu foc la calorifer :D

Cat despre jandarmi, Simion a postat un video de pe cand el si Nicusor erau impreuna la proteste si jandarmii voiau sa ii bage pe amandoi in duba :D

Ma intreb ce si-o fi zicand acum si cu cine o fi votat jandarmul respectiv (Simion i-a consemnat si numele, Cascaval Dumitru).
Edit: Nicusor Dan e cel cu palarie, George Simion cel care filmeaza.
« Last Edit: 20 May 2025, 21:46 by Benvolio »

Offline mache

« Reply #96 on: 20 May 2025, 22:16 »
s-a terminat cu votul, cred ca merita inchis aici... (puteti comenta pe celelalte threaduri de pe politica fara probleme)
« Last Edit: 20 May 2025, 22:18 by mache »

The following users liked or thanked this post: ericmario