Poll

Cum votati in turul 2 la alegetile prezidentiale 2025?

Nicusor Dan
9 (75%)
George Simion
1 (8.3%)
Nu votez.
2 (16.7%)
Imi anulez votul.
0 (0%)
Inca nu m-am hotarat.
0 (0%)

Total Members Voted: 11

Author Topic: Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?  (Read 3030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?
« Reply #75 on: 18 May 2025, 23:22 »
Stai linistit ca nu e dracul asa de negru. Chiar nu conteaza ca l-ai votat pe Simion sau nu, chill.
E loc sub soare pt toata lumea ca ai fost pro sau nu ND. Trump nu stie nici cine e Simion si nici Nicusor, sunt maxim o linie intr-un raport ce il citeste dimineata la cafea.
E timpul sa trecem peste si sa ne intoarcem la oile noastre ca urmeaza o perioada nasoala.

The following users liked or thanked this post: Korn

Offline KodiaK

« Reply #76 on: 19 May 2025, 00:03 »
Eu o să-mi șterg acest cont de pe forum când se ajunge la numărat 100% voturi și o să mă duc pe Discord sau oriunde nu există cenzură.

Du-te acolo unde va strangeti toti astia care inca mai credeti ca Simion avea vreo treaba cu SUA.
Daca si Rusia rescunoaste ca e dezamagita ca nu a castigat cine "trebuia" si tu inca mai ai iluzii ca Simion/Georgescu nu au fost sponsorizati de Putin.
Cenzura de aici nici nu se compara cu cenzura de acolo :)
« Last Edit: 19 May 2025, 00:15 by KodiaK »
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline endler

« Reply #77 on: 19 May 2025, 01:40 »
Tocmai ma incaieram cu 5 pusti si 3 amice de ale lor.. i am invitat afara, si ma pregateam sa ies. nu i as fi lovit decisiv..nici n as fi vrut sa lovesc puyii ca ei.. doar ca nu pot lasa locul asta pt nimeni ei.. ba ce zici..? ma cam vedeam la spital.. erau aranjati in 5 directii.. noh.. cand am deschis usa nu mai erau niciunul

Post Merge: 19 May 2025, 01:44
dar inlauntru nici nu le am lasat rahaturile lor sa strice atmosfera.. dealtfel, asa au ajuns afara.

Post Merge: 19 May 2025, 03:19
Ba.. va da ti seama ca burtosii astia cu ii si caciuli de decebal, deghizati.. voiau sa ne ia tara pe frustrarile noastre si sa ne invrajbeasca intre noi? nu poti sa i urasti.. ca nah.. aidreq sunt aproape rude.. da' ceva mijto.. le dam si noi un pic..?

Post Merge: 19 May 2025, 03:32
Iertati mi bucuria.. copilul meu, nu are timp pt alde CG SG.. nici macar nu credeam, intr un astazi.. ca, astazi.. ei.. nici nu cred ca l am prins pe Dumnezeu de picior.. generatiile urmatoare trebuie sa si faca treaba lor.. da' baieti.. amici.. inamici.. nu e mijto...? baaaaaaa.. mai avem inca 5 ani in care poti stiga m__e pe strada si nu vine nime' sa te ridice de acasa!
« Last Edit: 19 May 2025, 03:32 by endler »

Offline Ciocanul

« Reply #78 on: 19 May 2025, 07:31 »
Toată lumea a zis ca tre sa vina Nea Nicu’ sa isi revina Romania...
There we go! :D
Ar trebui sa fie sarbatoare azi si sa nu mergem la munca, m-au obosit alegerile astea.

The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline ericmario

« Reply #79 on: 19 May 2025, 09:08 »
Nu mă înțețegeți greșit, nu am fost fanatic AUR, nici n-am mai fost la vot azi, ci am fost doar susținător al continuității parteneriatului România-SUA după 20 ani.
N-ați mai vrut America, ok, descurcați-vă cu ce vă oferă Franța, că UK și Germania sunt cam ocupate, iar Italia e cu SUA.

Stai liniștit, nu-ți fă griji.
Fă-ne să ne fie dor de tine.
Adio, suflete curat!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline endler

« Reply #80 on: 19 May 2025, 09:48 »
ba.. eu chiar mi am bagat pla, o zi,  sa sarbatoresc! pt mine si bula mea. baa.. voi realizati ca coaie asta tocilar bate orice coalitie parlamentara ca vot.. si mai realizati ca "muistii" se vor opune s o suga? vom vedea sindicatul curvelor.. primarilor haituiti.. violati.. nu ne am incheiet treaba.. daca lasam partidele sa l copleseasca.

Offline Nosferat

« Reply #81 on: 19 May 2025, 10:23 »
Bizar in un fel. Majoritatea celora din diaspora, tarile vestice din Europa au votat cu Simion (DE-UK-FR-IT) etc etc.

Cei din tarile centru-est au votat in o majoritate cu Nicusor Dan (PL-HU-SK-BG).
Ignore list :astateofmind

Offline ericmario

« Reply #82 on: 19 May 2025, 10:52 »
Bizar in un fel. Majoritatea celora din diaspora, tarile vestice din Europa au votat cu Simion (DE-UK-FR-IT) etc etc.

Nu că ar avea vreo valoare sau că ar demonstra ceva, dar eu nu l-am votat pe șeful de galerie Simion.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline oldshooterman

« Reply #83 on: 19 May 2025, 10:54 »
(Nosferat) "Lovitura" pe partea cu diaspora a primit-o din Moldova, unde campania impotriva lui Simion a fost organizata la nivel de stat. S-a discutat aspectul asta si la TV, de catre "cunoscatori". Asa ca idee.
Oricum, la cate prostii a vorbit impotriva UE nu avea cum sa castige. Nu-i duce mintea, nici pe Simion si nici pe Georgescu. A fost usor de scapat de ei.

Offline ericmario

« Reply #84 on: 19 May 2025, 10:58 »
Georgică s-a autosabotat.
Nu l-a obligat nimeni să facă gafele alea.
Chiar nu știu ce a fost în mintea lui când a mulțumit americanilor pentru că ne-au scos din Visa Waiver.
Adică te piși pe români iar mai apoi aștepți votul lor?

Offline Ciocanul

« Reply #85 on: 19 May 2025, 11:06 »
In general patura mai saraca au votat cu Simion, fie ca au fost in diaspora sau aici.
Am mai auzit ca cei din diaspora "si-au facut viata acolo".
Cei mai multi au viata tot aici, doar lucreaza acolo. Sunt intr-o lunga "delegatie" pt ca aici in multe zone nu ai ce sa lucrezi.

Offline KodiaK

« Reply #86 on: 19 May 2025, 12:34 »
Dupa turul unu am vazut o analiza a votului diasporei, nu mai stiu exact unde, cred ca la ProTV.
Practic sunt 3 tipuri de diaspora.
Diaspora economica: cei plecati din tara prin vest in genreal ca sa fac un ban rapid, muncind la negru in general, in joburi simple care nu necesita studii superioare - au votat preponderent Simion
Diaspora istorica: cei plecatie de zeci de ani din tara, stabiliti in strainatate cu cariere facute acolo - au votat preponderent Nicusor
Diaspora din vecinatate (nu mai stiu exact cum i-au zis): cei care sunt plecati din  tara in tari din estul europei, care vad cum e viata in influenta Rusiei - au votat preponderent Nicusor.

Este logic ca Moldova sa fie interesata maxim sa nu iasa Simion, pt ca ei ar fi direct afectati. Nebunul voia unirea cu Moldova, indiferent daca moldoveni vor asta sau nu. Si avandu-l pe Putin in spate nu era exclus sa ii ceara ajutor militar in acest sens.
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline Ciocanul

« Reply #87 on: 19 May 2025, 15:29 »
Vad ca hienele deja se intorc la cadavru. :D
Ciolacu deja l-a felicitat pe Nicusor.
Incepe batalia in PSD pt preluarea presedentiei
https://hotnews.ro/primar-psd-mesaj-vehement-despre-numele-vehiculate-la-sefia-partidului-niciunul-din-actuala-conducere-partidul-meu-a-invitat-practic-sa-se-voteze-cu-george-simion-ce-spune-des-1980757
Alegerile de anul asta au aratat ceva bun: partidele gen PSD au tot mai putini votanti captivi ce voteaza cum vrea primarul.

Offline Meghido 1469 î.Hr.

« Reply #88 on: 19 May 2025, 21:34 »
A iesit macron president;D

=========================

Dupa fuga din Afganistan acum fuga din Europa (daca si Polonia repeta faza atunci e clar)
Vai America, da` chiar nu mai poti.
Acum "plicul" vine de la gerontofil...ce cadere, ce cadere pe noi (una este sa lingi clante la boierul ala mare si alta la un arendas marunt)

Securistii, baieti buni, au facut ce au putut dar cand candidatu` s-a impiedicat singur (declaratia cu 500k bugetari care sunt paraziti si o sa fie dati afara) ce mai poti sa faci? Taman diferenta dintre candidati x2 (ca au si rude).

Uimitor ca aproape 2/3 din votanti au avut peste 45 ani.
Pai astia nu sunt tefelistii.
Sau sunt dar entropia a calcat pe ei? Uau.

Romanii au confirmat ca fac invers de cum le spune propaganda (abia diferenta de o cifra dupa ce l-au pus si pe Decebal, dezgropat/spalat/animat, sa declare ca voteaza cu primaru`)
 ;D

Offline Ciocanul

« Reply #89 on: 20 May 2025, 04:47 »
"Simion a explicat că vizita la Viena a fost parte din strategia sa de campanie. El a declarat că a mers în capitala Austriei pentru a realiza o fotografie cu un politician de calibru, al cărui nume nu l-a dezvăluit, menționând că imaginea va fi făcută publică la momentul oportun. Simion a subliniat că întâlnirea a fost scurtă, aterizând la Viena la ora 7:15 și revenind în România până la ora 10:00, aterizând la Sibiu" :)
E doar o teorie cu iz de gluma:
L-ar fi chemat ceva "Goanga Mare" acolo la Viena si i s-a explicat ca trebuie sa "tranteasca" alegerile. Tampeniile si greselile ce le-a facut in turul 2 au fost colosale, parca s-a faultat singur. :D
1) A dat cu batul in balta grav cand a spus ca da afara 500000 de bugetari. Pai noi suntem o tara eminamente bugetara. Pe langa bugetari, aia au si familii, cunoscuti, pile, relatii. Si-a barbierit direct o gramada de voturi.
2) A spus ca acele case de 35k de euro au fost doar o miscare de marketing. Pai unii au stat la cozi interminabile sa semneze adeziuni AUR sa fie in fata pe liste. :) Multi mosi si babe au crezut ca copiii lor primi apartamente ca si pe vremea lui Ceasca.
3) La dezbaterea cu Nicusor a fost praf. Apoi nu s-a mai dus la urmatoarele si nu a explicat clar de ce. Nu ai cum.
4) Mesajul lui pe final s-a transformat in "de toate pt toti" in functie de cui se adresa. S-a dus la o fabrica din Alba si le-a promis impozite mai mici la salarii. La pensionari pensii mai mari. La investitori ca o sa-i sustina puternic. La comunisti ca vom nationaliza. O sa ne apropiem de Rusia si nu o sa mai ajutam Ucraina dar NATO si UE sunt partenerii nostri strategici. Balarii...
WTF ?!? Cine l-a consiliat in campanie ?
« Last Edit: 20 May 2025, 04:49 by Ciocanul »