General Stuff => Politică => Topic started by: peacemaker on 27 December 2023, 05:41

Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 27 December 2023, 05:41
.....dincolo de faptul că o să pună garda națională și dronele să împuște orice imigrant  care va traversa ilegal granița Mexic-Texas;
-va da undă verde la interzis avortul în multe state republicane;
- va spune și mai multe prostii rasiste, homofobe și misogine pe X și la TV;
-că s-ar putea chiar să pună de un război cu Venezuela, cu Mexicul, și în principiu, cu cartelele de droguri;
-va face ca finanțarea universităților cu programe WOKE și SJW să înceteze;
-că va înarma Israelul pentru a anihila Hamas și Hezbollah și îl va susține în a ocupa Cisiordania, Gaza și să retrocedeze tot Ierusalimul, ba chiar să bombardeze Iranul;
-va retrage sprijinul pentru Ucraina (va continua să fie sprijinită la negru de Pentagon și CIA pentru a menține frontul într-un conflict înghețat care va dura decenii) și va recunoaște Crimeea și Donbasul ca fiind ale Rusiei;
-va face summit de pace cu Putin;
-va polua planeta;
-va începe un nou război comercial și mai aprig cu China și va interzice Huawei și TikTok-ul pentru a susține producțiile americane, japoneze și sud-coreene, dar îl va lăsa pe Xi să anexeze Taiwanul; 
-probabil va scoate SUA din UNICEF, acordul climatic și din  NATO sau îi va diminua rolul de principalul furnizor oficial de arme și bani (va continua la negru) și va da Europa de Est pe tavă lui Putin, iar România mai mult ca sigur va avea AUR și PSD la conducere, iar Germania va putea liniștită să savureze iar gaz rusesc, iar Franța, care în mod sigur va ajunge pe mâna unui socialist sau al unui naționalist ca Le Pen o să întărească relațiile cu Rusia, la fel și UK care la anu va avea guvernare laburistă, potrivit sondajelor;
-vom vedea izolaționism american cum nu s-a mai văzut din anii 20-30, va limita vizele și va face acorduri comerciale cu cine îi convine/sau va taxa mărfurile de la țările care nu-i convin;
-va da foc la tot ce a clădit Biden în patru ani, prin a scădea/elimina taxele la eliminat toate măsurile ecologiste și reformele sociale, în afară de programul de asigurări medicale Obamacare care oricum e insuficient finanțat oricât s-ar plânge plătitorii de taxe;
.....eu zic că al doilea mandat al său va fi revoluționar.   

Va avea suport mai mare din partea Congresului, cu Senatul și Camera Reprezentanților roșii, iar după patru ani de Biden, electoratul conservator va fi disperat în a-i cere lui Trump realizări. Și Trump, la ultimul său mandat, va face orice să ajungă în istorie. Va vrea să schimbe ordinea mondială la fel cum a făcut-o Reagan în al doilea mandat.


La ce surprize plăcute ar trebui să ne așteptăm?

VA ÎNCHEIA RĂZBOIUL RECE  DEFINITIV

Și  o va face prin a interzice ARMELE NUCLEARE! 
1. Va semnat un nou tratat SALT III sau New Start cu Rusia, în maniera cum au făcut-o Reagan și Gorbaciov,  pentru a reduce drastic numărul de rachete balistice intercontinentale și că ambele puteri vor garanta eliminarea a  peste 30-50% din stocuri arsenalului nuclear, cu obiectivul final de a interzice și elimina armele nucleare până în 2045.
Da, armele nucleare au asigurat pacea și au prevenit războaiele mondiale convenționale.
Dar Trump va spune că preferă un război mondial convențional cinstit în care mai bine mor 60-100 milioane de oameni decât să moară întreaga specie umană într-un război nuclear. Și are dreptate. 
Vedeți boom-ul demografic de după WW1 și după WW2. 
La un război nuclear,din ăla cu radiații, well......nu știu dacă va mai fi ceva viu care să se reproducă pe planeta asta, mai ales că iarna nucleară va duce la cea de-a șasea extincție în masă.

Energia nucleară să fie folosită numai în scop pașnic! Adică, pentru energie, pentru construit propulsoare nucleare dedicate rachetelor spațiale, din astea care să ducă la progres, nu la distrugere, așa cum a făcut-o monstrul de Oppenheimer, iar monstrul de Truman a folosit-o pe japonezi cu un scop de intimidare, chiar dacă nu era necesar. Da, bomba nucleară e o invenție liberală monstruoasă și trebuie să scăpăm de ea. 
Vedeți voi, nu prea îmi place o pace din aia falsă în care  ticăie ceasul atomic la fiecare secundă. 

Va fi rău pentru țările aliate  și alte țări mai mici și neajutorate că America nu va mai avea arsenal nuclear, iar puteri militare  ca Rusia, China, India, Turcia, Iran, Pakistan etc. vor putea face ce vor , anexând ce vor,  și că riscă să provoace războaie mondiale fără frică?
DA, VA FI!
Dar guess what, de un război mondial poți să scapi prin a te refugia pe alt continent, pentru 4-6 ani, ca apoi să revii să te apuci de business imobiliar pe durata reconstrucției. Și ai ce să reconstruiești. 
De un război nuclear nu scapă nimeni, iar o viață dusă într-un buncăr atomic, oricât de lux ar fi, nu e VIAȚĂ! Și nu mai poți reconstrui nimic din cauza radiațiilor și iernii nucleare.


2. VA PERMITE UN MARE SALT TEHNOLOGIC ÎN CURSA SPAȚIALĂ
Când o să fie el președinte, programul Artemis va fi în derulare și lumea va asista la momentele de glorie când astronauții pășeau pe Lună. De asta dată, vor fi întreprinse eforturi pentru colonizare.
Cu siguranță, aprobând noi proiecte de cercetare finanțate de Congres pentru rachete cu propulsie nucleară și chiar fuziunii nucleare, s-ar putea să vedem ceva revoluționar în cursa spațială - am putea asista la sosirea primilor astronauți pe Marte în timpul vieților noastre, poate chiar primele activități de minerit spațial pe asteroizi.



3. Va fi ca Nixon în chestiunea orientală
Poate că va reporni războiul comercial cu China, dar s-ar putea să vedem și o relație diplomatică mai bună decât cea actuală.  Permițând Chinei să anexeze Taiwanul, automat devine cel mai mare producător de cipuri din lume, iar de asta va avea beneficiat Europa, care oricum nu e în stare să construiască fabrici de cipuri și e dependentă de China. America nu mai vrea să depină de China și o să-și construiască fabricile ei de cipuri. Chiar și Biden vrea asta, însă Trump ar putea să o facă mai accelerat și la scară mai mare.

În privința Coreii de Nord, acordul de pace încheiat în 2018 continuă și acum. Chiar dacă  amenință, în realitate, Coreea de Nord respectă acordul de dezarmare nucleară și balistică  semnat cu Trump.
Kim Jong Un nu e chiar dement comunist ca tacsu, e doar un neofascist disperat care a moștenit o țară înfometată și săracă și încearcă să scape de cheltuieli inutile acordate rachetelor prin a le lansa și scufunda în apă.  Toate acele lansări pe deasupra Japoniei și Coreii de Sud sunt manevre ca să demonstreze poporului nord-coreean ce dictator puternic este. 
Trump ar putea face afaceri cu țara aia. Nu va reunifica Coreea, dar va face din Coreea de Nord o potențială putere economică, în aceeași manieră cum a făcut-o Coreea de Sud în anii 50-70, când era la rândul ei o dictatură fascistă.


4. Va revoluționa infrastructura, industria auto și domeniul energetic

Va băga mai  mulți bani pe poluare, ca să o zic așa.
Va băga bani mulți în revigorarea industriei petroliere, în industria producătoare de mașini bengoase și poluante, în modernizarea autostrăzilor, podurilor și șoselelor americane.   
Și pentru moment, vom renunța la porcării sinistre precum mașini electrice și autonome. Mă aștept ca ecologiștii să vină cu ceva mai bun de atât.




5. ÎN 2030,  LUMEA VA FI MAI BUNĂ DECÂT CEA ÎN CARE TRĂIM ACUM

Trump, fiind capitalist veritabil, va inspira și celelalte țări europene să-i adopte modelul protecționist, capitalist și conservator.
Se va milita tot mai mult pe întoarcerea la valorile moral-creștine , precum supremația albă, familia tradițională și biserică. Și sincer, îmi pare bine, că prea ne-am umplut de transexuali, drogați, imigranți infractori și pitzipoance care se cred feministe. 
Homosexualii, stângoizii,  etnicii de culoare, feministele, ecologiștii.......aia e, o vreme vor trebui să sufere și să rabde, dar până la urmă, e vina lor că n-au reușit să ofere o alternativă mai bună la conservatorii Trump, Le Pen sau Simion  prin liberali ca  Biden, Macron sau Iohannis. Diversitatea o să persiste, va avea în continuare voce, va exista opoziție, dar nu a avea putere pentru o vreme cum a avut ...nu din 2020, nu din 2008,nici din 1991, ci din 1976 încoace. De când au început să dicteze pe toată planeta și să-și impună viziunile.

Din 2025, o să înceteze.

Lumea din 2030 va fi mai coruptă, mai puțin globalizată, mai naționalistă, mai poluată,  mai nedreaptă, mai lacomă, exact ca în ....GTA VI. Sau ca în Cyberpunk 2077. Dar chiar și așa, prefer să fim ca în jocurile astea decât ca în.........STALKER sau Metro. Că până la urmă, prea mult liberalism și globalizare spre asta duc. 
O să fie sărăcie, mizerie, dar o să fie și mai multă dezvoltare, mai multe șosele și autostrăzi, mai mulți zgârie-nori.  Corupția, capitalismul sălbatic și lăcomia spre asta duc. 
Poate că va avea mai multe războaie locale și regionale,   dar convenționale, dar cel puțin nu va mai fi riscul crescut de război nuclear ca acum.
Liberalii au impresia nebunească și falsă că pot schimba lumea, că pot dărâma dictaturi la nesfârșit și pot enerva puteri nucleare ca China și Rusia fără consecințe,sau că pot democratiza lumea arabă și cea africană prin revoluții de tip Primăvara Arabă, provocând prin anarhie și mai mult rău decât făceau dictaturile, că pot să legalizeze căsătoriile gay și pot impune agenda eco și feminism peste tot.  S-au înșelat.  Drumul spre iad e pavat cu intenții bune cum s-ar spune.
La fel cu protejarea mediului.  Momentan, fără petrol, ca civilizație suntem morți. EVUL MEDIU SCRIE PE NOI.  Iar noi trebuie să izbutim  chiar să regenerăm petrol în laborator, nu să considerăm stupizenii precum energia solară, eoliană și mașinile electrice cu baterii poluante ca alternative la combustibilii fosili.
Ok, merge și energia nucleară, hidrocentralele, că și republicanilor le plac, dar ghici ce, toate astea necesită petrol în cantități mari!

Între un capitalism conservator petrolier și între un liberalism eco care mă poate duce înapoi în epoca de piatră sau spre extincție, cred că prefer oleacă puțină poluare.

Va fi o lume mai dezvoltată, aflată într-un progres constant, așa cum au fost anii 1914-1976, când se inventau chestii în lanț și nivelul de trai creștea de la an la an, progres întrerupt ocazional de tâmpeniile liberalilor  - până la urmă, cele două războaie mondiale, Vietnamul, crizele din Orientul Mijlociu, au pornit numai când erau democrații la putere.


De asta spun că la scară istorică e câteodată nevoie și de un Trump care să dea un imbold, cu impact de lungă durată asupra progresului și economiei globale. Ne place sau nu, primul mandat al lui Trump chiar a avut efecte pozitive asupra industriei spațiale americane, iar nivelul de trai chiar a crescut prin 2017-2019, în tot spațiul NATO.  Nu mi-e dor de răutatea din acei ani, dar cel puțin era mai multă bunăstare și pozitivism decât acum, în acești ani deplorabili 2020-2023.

Trump trebuie să fie reales în 2024 și să conducă SUA până în 2029 pentru a da un imbold pentru progresul global al civilizației.

Din 2029 n-au decât să revină democrații și liberalii la putere să facă iar reforme sociale, iar să irosească bani pe birocrație și ajutoare sociale, pe pomeni populiste și ajutat săracii, imigranții, lgbt-iștii, feministele și ecologiștii. Dar momentan e nevoie de rebublicani să mai producă plus valoare și niște bani!
Pentru ca în 2029 să existe banii ăia de irosit pe Woke-isme și SJW-isme, ori liberalii nu mai au bani acum că i-au irosit din 2022, prin tiparniță, taxe și împrumuturi care au dus la o INFLAȚIE insuportabilă, altă porcărie sinistră liberală.
Title: Dac%u0103 Trump este reales pre%u0219edinte....
Post by: axxel4you on 27 December 2023, 12:05
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.

https://www.youtube.com/watch?v=z3URMerU6Jg
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 27 December 2023, 12:33

OMG, Nostradamus is back!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 27 December 2023, 20:18
Da sigur. Dupa ce iese Trump presedinte Putin o sa zica: Frati romani, polonezi, etc ! Ati fost asa buni cu noi, ati antrenat piloti de F16, le-ati dat tot stocul de munitie si armament ucrainienilor ce au reusit sa omoare sute de mii de rusi. Va multumim din inima, luati si voi o felie de tort din Ucraina ca sa fie bine sa nu fie rau.
Am urmarit filmul pe sarite si in diagonala si sper sa nu fie adevarat sau interpretarea sa fie proasta.
--
Lasand gluma la o parte Medvedev nu intelege un lucru simplu. Noi, cei din vest din capitalismul decadent vrem ca granitele tuturor statelor sa ramana cum sunt acum, recunoscute si validate de zeci de ani sau mai mult. Nu vrem sa se mai rascoleasca rahatul nationalist inutil si aducator de razboaie interminabile.
Mie sincer nu mi-ar trebui Moldova sa se uneasca cu Romania si sa devenim nu stiu ce mare cacat de tara. Eu vreau sa traiesc intr-un spatiu unde toata lumea sa traiasca decent si toate granitele sa devina simple tablite cu numele tarilor. Sa pot sa lucrez unde vreau si sa ma stabilesc unde vreau. Putin si securistii lui pot sa conceapa asa ceva ? Nu pot pt ca ei nu au un viitor intr-o asemenea structura.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 27 December 2023, 20:23
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.
 

Ucraina nu mai recuperează în veci teritoriile alea, indiferent că iese Trump sau Biden. Poate dacă vine unul sau una care să aibă mania de a declanța un război termonuclear pentru Crimeea.
 

OMG, Nostradamus is back!

Am prevestit eu că o să câștige Trump? Am zis „DACĂ O SĂ FIE REALES....”.  Se poate întâmpla orice, inclusiv scenariul ca nici Biden și nici Trump să nu mai candideze și să ne trezim cu alți candidați surpriză.

Ar fi oricum mai bine un „Blinken vs DeSantis” decât „Biden vs Trump”, înseamnă că americanii s-au săturat de boșorogi decrepiți și vor înapoi la normalitate.


Post Merge: 27 December 2023, 20:45
Da sigur. Dupa ce iese Trump presedinte Putin o sa zica: Frati romani, polonezi, etc ! Ati fost asa buni cu noi, ati antrenat piloti de F16, le-ati dat tot stocul de munitie si armament ucrainienilor ce au reusit sa omoare sute de mii de rusi. Va multumim din inima, luati si voi o felie de tort din Ucraina ca sa fie bine sa nu fie rau.
Am urmarit filmul pe sarite si in diagonala si sper sa nu fie adevarat sau interpretarea sa fie proasta.
--

Pentru America, F-16 e depășit demult, la fel ca Abramsul din cauza minelor antitanc.  America are F-35 care e miezu, și mai dezvoltă noi aeronave fără pilot next-gen. Plus că suntem într-o epocă în care tancurile și aeronavele sunt obsolete în fața dronelor, rachetelor portabile, sistemelor defensive, cyberhackingului și roboților. 

Quote
Lasand gluma la o parte Medvedev nu intelege un lucru simplu. Noi, cei din vest din capitalismul decadent vrem ca granitele tuturor statelor sa ramana cum sunt acum, recunoscute si validate de zeci de ani sau mai mult. Nu vrem sa se mai rascoleasca rahatul nationalist inutil si aducator de razboaie interminabile.
În fața unei puteri cu forțe militare superioare, voința democratică a popoarelor contează foarte puțin, vezi Hong Kong în fața Chinei în 2019, vezi guvernul democrat din Afganistan în fața talibanilor în 2021, Vietnamul de Sud (care nici nu era capitalist) în fața Vietnamului de Nord ....și a Chinei, Europa de Est postbelică în fața Uniunii Sovietice, Franța în ambele războaie mondiale etc.  Pentru că democrațiile respective nu s-au pregătit de luptă.  Vrei pace, te pregătești de război!
Tu ca democrație, dacă nu ai capacitatea să te aperi și chiar să duci contraofensive și chiar să reprezinți o amenințare capabilă să ocupe teritorii, așa cum e America,  nu ai nicio șansă să reziști pe termen lung. Degeaba ai unșpemii de drepturi   dacă nu știi să le aperi.  Nu te ajută cu nimic scutul antirachetă și fierătaniile cumpărate de la americani dacă tu ca popor nu ai voință să te aperi și să excelezi în aptitudini de luptă, așa cum procedează Coreea de Sud sau Israelul. 

Quote
Mie sincer nu mi-ar trebui Moldova sa se uneasca cu Romania si sa devenim nu stiu ce mare cacat de tara.
Numai proștii ca Simion mai cred că Moldova și România se vor reuni în secolul ăsta. Nu vor permite puterile occidentale, dar Rusia......să crească în dimensiune o țară ca România, care într-un scenariu ipotetic, ar putea deveni o amenințare dacă vine vreodată la conducere un nou Ion Antonescu sau Nicolae Ceaușescu.

Occidentalii deja se tem de ce ar putea deveni puteri militare est-europene ca Polonia și Ucraina  dacă Federația Rusă se destramă și popoarele respective votează neofasciști.


Quote
Eu vreau sa traiesc intr-un spatiu unde toata lumea sa traiasca decent si toate granitele sa devina simple tablite cu numele tarilor. Sa pot sa lucrez unde vreau si sa ma stabilesc unde vreau. Putin si securistii lui pot sa conceapa asa ceva ? Nu pot pt ca ei nu au un viitor intr-o asemenea structura.

S-a dus vremea aia.  Mulțumește-i în primul rând lui Obama, lui Hillary, Kerry, Biden și altor jeguri care au scormonit rahatul în Ucraina și Siria, întărâtând Rusia. 
Viitorul ăla luminos nu mai poate fi realizat în secolul ăsta.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 28 December 2023, 20:01
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.
 

Ucraina nu mai recuperează în veci teritoriile alea, indiferent că iese Trump sau Biden. Poate dacă vine unul sau una care să aibă mania de a declanța un război termonuclear pentru Crimeea.
 

OMG, Nostradamus is back!

1. Am prevestit eu că o să câștige Trump? Am zis „DACĂ O SĂ FIE REALES....”. 

2. Occidentalii deja se tem de ce ar putea deveni puteri militare est-europene ca Polonia și Ucraina  dacă Federația Rusă se destramă și popoarele respective votează neofasciști.
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 28 December 2023, 20:12

 
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?



1. Cam are șanse să fie reales la câte prostii face Sleepy Joe.

2. Nu doar rușii marșează pe asta, ci și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia. Și democrații americani care zic de republicanii trumpiști că sunt neofasciști.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 28 December 2023, 23:15

 
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?



1. Cam are șanse să fie reales la câte prostii face Sleepy Joe.

2. Nu doar rușii marșează pe asta, ci și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia. Și democrații americani care zic de republicanii trumpiști că sunt neofasciști.

1. Asta ziceam, dar te-ai ferit să spui direct care ar fi opțiunea ta.

2. Aaa, nu doar rușii marșează pe asta.
Mulțumesc frumos pentru confirmare.

Și ziceai că și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia?
Polonezii și-au venit în fire, doar ungurii îl cred încă pe piticul crăcănat.
O fi frumos asta față de putin?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 29 December 2023, 13:40

 

Și ziceai că și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia?
Polonezii și-au venit în fire, doar ungurii îl cred încă pe piticul crăcănat.
O fi frumos asta față de putin?



Piticul ăla crăcănat din Ungaria e cu 100 de clase peste tot ce a dat clasa politică românească în ultimii 35 ani!

Am vrea noi un lider politic ca Viktor Orban care să știe să se impună la masa negocierilor. Măcar ungurii au același premier de 13 ani, nu ca noi care am schimbat câte unul la fiecare an.

Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.

Nu mai spun de Cehia care l-a avut pe Vaclav Havel și Croația cu Franjo Tuđman, că deja vorbim de civilizații de tip II.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 29 December 2023, 15:56

Piticul ăla crăcănat din Ungaria e cu 100 de clase peste tot ce a dat clasa politică românească în ultimii 35 ani!

Dar de ce nu te muți în Ungaria dacă-l apreciezi atât de mult pe piticul crăcănat?
Aparteneța noastră la UE îți dă dreptul ăsta, te moți muta oricând și oriunde se simte inima ta liniștită.
Ba chiar poți emigra în mama rusie pe care o venerezi la maxim.
So... Just do it!

Post Merge: 29 December 2023, 16:01
Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.
Cum am zis mai sus, polonezii și-au venit în fire, partidul PiS nu mai e la conducere, un pas înainte.
Nu-i mai adu în discuție pentru că-ți faci un deserviciu.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 29 December 2023, 16:36

Dar de ce nu te muți în Ungaria dacă-l apreciezi atât de mult pe piticul crăcănat?
Aparteneța noastră la UE îți dă dreptul ăsta, te moți muta oricând și oriunde se simte inima ta liniștită.
Ba chiar poți emigra în mama rusie pe care o venerezi la maxim.
So... Just do it!

Post Merge: 29 December 2023, 16:01
Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.
Cum am zis mai sus, polonezii și-au venit în fire, partidul PiS nu mai e la conducere, un pas înainte.
Nu-i mai adu în discuție pentru că-ți faci un deserviciu.


Oricând m-aș muta, dar nu știu maghiara, mi-e lene să o învăț, iar ungurii sunt xenofobi față de români.
Mai lasă-mă în pace cu Rusia.

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist. Cred că ești tu mai putinist decât mine. Comportamentul agresiv și paranoia te dau de gol.

Polonia este și va fi creștin-conservatoare indiferent cine e la guvernare. Da, nu-i mai aduc în discuție că ne facem nouă un deserviciu ca țară încă condusă de comuniști.

Fac pariu că tu ai vota și cu Ciolacu numai să nu iasă Simion.

Ia zii, în 2000 cu cine ai votat?


Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 30 December 2023, 04:30
Dintre Ciolacu și Simion l-aș vota oricând pe Ciolacu, cum l-am votat pe Iliescu în 2000.
Nu mi-e rușine să recunosc.

Post Merge: 30 December 2023, 04:37

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist.

Aaaaa, acum înțeleg. Tu pozezi într-un milog pentru că nu vrei să enervezi rusia.
De fapt tu ești un naționalist român undercover, sau cum?
Aperi interesele României membră NATO și UE pupând în cur rusia?

Nu ești cumva Diana Orca Șoșoacă?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 30 December 2023, 05:59
Dintre Ciolacu și Simion l-aș vota oricând pe Ciolacu, cum l-am votat pe Iliescu în 2000.
Nu mi-e rușine să recunosc.

Post Merge: 30 December 2023, 04:37

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist.

Aaaaa, acum înțeleg. Tu pozezi într-un milog pentru că nu vrei să enervezi rusia.
De fapt tu ești un naționalist român undercover, sau cum?
Aperi interesele României membră NATO și UE pupând în cur rusia?

Nu ești cumva Diana Orca Șoșoacă?

1. Ar trebui să-ți fie rușine că ai votat cu un bolșevic care o ardea prorus. Dar pe alt topic te plângi că ar fi fost nașpa că de rezista comunismul, eram cu el dictator la al 13-lea congres PCR.  Dar în 2000 îl votezi ca să nu iasă Vadim.

2. Înțețeg, deci ești PSD-ist convins. Află că sunt mii de antreprenori din România care o să voteze cu Simion și cu AUR fiindcă nu mai suportă taxele și prețurile.

3. Eu naționalist? Aș fugi imediat cum aș observa că rușii ar da semne să ne invadeze. Dar.....

4. ...între varianta 1 în care am risca să fim pulverizați de un blast atomic și varianta 2 în care continuăm să trăim, fie și sub dictatură rusească pentru câțiva ani, care până la urmă se va prăbuși (că well, rușii nu sunt pricepuți la economie), ce crezi că aș alege?

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 30 December 2023, 13:09
 ;D ;D ;D

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?

Mona? Fata cu mâna la puță?
 ;D ;D ;D
Nu colegule.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 30 December 2023, 15:14
;D ;D ;D

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?

Mona? Fata cu mâna la puță?
 ;D ;D ;D
Nu colegule.


La cum te exprimi, cam da.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 30 December 2023, 18:37
Devi obraznic tinere.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 30 December 2023, 23:43
Devi obraznic tinere.

Te comporți ca un comunist!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 31 December 2023, 09:50
Devi obraznic tinere.

Te comporți ca un comunist!
Nu eu îl venerez pe putin, ci tu.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 01 January 2024, 09:40

Devi obraznic tinere.


Nu eu îl venerez pe putin, ci tu.

Cred că plitisești rău de tot de când te-au banat ăia de pe Softpedia. Nu cred că Naoto te-a banat degeaba. Sigur te-a banat pentru că ai căutat ceartă și ai enervat o grămadă de useri  (te știu din 2016, am mai conversat noi undeva despre carieră/joburi și îți cunosc atitudinea agresivă) și ai chef de ceartă. Mulți te-au raportat și ca urmare, moderatoarea nu te-a mai vrut. 

Și acum mă cam plictisești/enervezi tu pe mine.
Următoarea dată când mă mai faci  putinist, report + ignore.
Ori renunță să mai fii agresiv.

Naoto, de bine, de rău, îți împărtășea opiniile liberale.
Majoritatea moderatorilor erau liberali ca tine. De aia a devenit un circle jerk nefrecventabil decât pentru boomeri PNL-iști  pro-americani și câțiva USR-iști rătăciți unde vă dați like reciproc și încercați cu greu să dezbateți ceva....duoă ce au fost  banați toți rusofilii, aur-iștii, pesediștii și trumpiștii.

Aici unde e oldshooterman moderator, s-ar putea să nu faci mulți purici. Eu de aia încerc să mă comport neutru în caz că nu ai observat. Nu avem voie cu propagandă de nicio ideologie. Dezbatem aspectele pozitive și negative ale fiecărui regim în parte.  Ori respecți regulile de pe aria asta, ori va trebui să te orientezi spre alt forum sau spre discord/reddit/whatever.

Și cred că nici pe forumul CG original nu rezistai, când era idl12 moderator....ohoooo, cred că stăteai la colț săptămâni la rând.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 01 January 2024, 16:00
 
Ori respecți regulile de pe aria asta, ori va trebui să te orientezi spre alt forum sau spre discord/reddit/whatever.

Ce reguli n-am respectat, Naoto?   ???
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 01 January 2024, 16:09
Neutru din parti esti peacemaker! Nu am timp, poate are altcineva sa caute cate ai mai scris, dar esti pasibil de personalitate multipla!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 01 January 2024, 18:14
.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 02 January 2024, 02:59
Neutru din parti esti peacemaker! Nu am timp, poate are altcineva sa caute cate ai mai scris, dar esti pasibil de personalitate multipla!
Oh, sweet, ai studii sau ceva doctorat în psihologie de îți permiți să îmi faci diagnostic psihic în mod public și neautorizat de ești pasibil de ban pentru denigrare la persoana mea?
Pe lângă faptul că m-ai insultat de când am deschis topicul cu comunismul.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: axxel4you on 02 January 2024, 11:27
Se referea ca te razgandesti prea des, ba trebuie sa dispara Putin cu Rusia, ba trebuie lasat sa castige sa nu se supere pe tarile care ajuta Ucraina .
 
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 02 January 2024, 12:58
exact si poate am studii da, nu sunt obligat sa-ti arat tie!
mai citeste si tu ce inseamna pasibil nu am zis clar ca aia ai!
iar topicul cu comunismul deschis de un terchea-berchea nascut in 93 a fost inchis de mod nu de mine! de multe ce aberai!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 02 January 2024, 12:59
exact si poate am studii da, nu sunt obligat sa-ti arat tie!
mai citeste si tu ce inseamna pasibil nu am zis clar ca aia ai!
iar topicul cu comunismul deschis de un terchea-berchea nascut in 93 a fost inchis de mod nu de mine! de multe ce aberai!


Se numește FREE SPEECH tu ăsta care te crezi anticomunist, dar ești comunist și bugetar și securist toată ziua!

Altfel n-ai avea obsesie față de persoana mea, de cu ce mă ocup, nu m-ai fi banat de pe softpedia și nici nu ai depune efort pentru m-ai reduce la tăcere, securici!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 02 January 2024, 13:01
nu am banat pe nimeni pe softpedia citeste cu atentie si daca vrei te astept la locul meu de munca miine in Pipera sa vezi ce bugetar sunt! lol
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 02 January 2024, 13:04
nu am banat pe nimeni pe softpedia citeste cu atentie si daca vrei te astept la locul meu de munca miine in Pipera sa vezi ce bugetar sunt! lol
Deci asta face un lucrător cinstit în Pipera, probabil prin  IT , în securitate cibernetică- amenință și jignește userii  pe forumuri că le ia dreptul de la libera exprimare și că aranjează să fie banați? Are you for real?
La salariul tău, n-ar trebui să ai alte chestii mai bune de făcut decât să ameninți cu banarea pe un forum cu 5000 de useri?

Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 02 January 2024, 13:05
sunt satul de aberatiile tale! nu mai vreau sa citesc tot ce debitezi!

singur te-ai diagnosticat! vezi aici
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 03 January 2024, 14:21
sunt satul de aberatiile tale! nu mai vreau sa citesc tot ce debitezi!

singur te-ai diagnosticat! vezi aici

Mersi să ai demonstrat din nou de ce românii sunt frățiorii mai mici ai rușilor și de ce ar trebui să rămână așa.


Ia zii, cu ce m-ai doborât publicând mesajele private?
Pentru că de 9 ani știe lumea și de pe Softpedia și de pe CG și de pe Nimfo că merg la sex workers și că n-am avut niciodată iubită. Nu sunt căsătorit, nu m-ai compromis deloc,  so what?
Mai umilitor ar fi să fii într-o căsnicie toxică în care bărbatu să fie dominat de nevastă, așa ca tine.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 03 January 2024, 14:40
interesul nu era de compromitere ci de diagnostic!
mergi unde vrei e o tara libera!
fa ce vrei atat timp cat ce faci nu ma jeneaza sau deranjeaza!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 04 January 2024, 12:32
sunt satul de aberatiile tale! nu mai vreau sa citesc tot ce debitezi!

singur te-ai diagnosticat! vezi aici

Mersi să ai demonstrat din nou de ce românii sunt frățiorii mai mici ai rușilor și de ce ar trebui să rămână așa.

Fac ceva cu boltă pe ruși.

România e popor latin, nu mongol.
Nu uita asta.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 04 January 2024, 12:54
România e ce vor America.....sau  Rusia să fie!

Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 04 January 2024, 13:57
Nu te mai faci bine...
Title: Dac%u0103 Trump este reales pre%u0219edinte....
Post by: Nosferat on 04 January 2024, 14:37
Pe forumul vechi, unii de aici ar fi luat ban si daca nu pe veci, macar o pauza mai indelungata. Insa ma rog, era forumurilor s-a cam dus, cred ca suntem printre ultimii care isi mai pierd vremea prin niste forumuri uitate atat de internet cat si de dzo.

Anyway,  daca Trump este reales presedinte. Viata mea de zi cu zi nu se va schimba cu mai nimic. Factura la curent tot scumpa va fi, gazul ca castiga Nato ca castiga Putin tot voi plati la fel. Painea va fi la fel de scumpa. Per total Trump sau senilul ala de Biden au o importanta asa de mica, de triviala incat chiar nu imi pasa de alegerile din SUA. Daca va iesi Trump, ii doresc numa de bine, daca va iesi Baba Cloanta, la fel ii doresc numai de bine.

Mai vazut si discutii despre "piticul cracanat" facand naveta destul de des prin HU, ba si traind mai multe luni in Budapesta, sincer ma amuza cand vad niste stiri despre Orban si cum va cuceri el ardealul, sau Orban cel care il slujeste pe Putin. Din capitolul dume cu spume, evident Orban= Dictatorul care vrea sa cucereasca Romania= Putin=Hitler. Adevarul este mult mai putin spectaculos si pompos.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 04 January 2024, 17:20
Pe forumul vechi, unii de aici ar fi luat ban si daca nu pe veci, macar o pauza mai indelungata. Insa ma rog, era forumurilor s-a cam dus, cred ca suntem printre ultimii care isi mai pierd vremea prin niste forumuri uitate atat de internet cat si de dzo.

Anyway,  daca Trump este reales presedinte. Viata mea de zi cu zi nu se va schimba cu mai nimic. Factura la curent tot scumpa va fi, gazul ca castiga Nato ca castiga Putin tot voi plati la fel. Painea va fi la fel de scumpa. Per total Trump sau senilul ala de Biden au o importanta asa de mica, de triviala incat chiar nu imi pasa de alegerile din SUA. Daca va iesi Trump, ii doresc numa de bine, daca va iesi Baba Cloanta, la fel ii doresc numai de bine.

Mai vazut si discutii despre "piticul cracanat" facand naveta destul de des prin HU, ba si traind mai multe luni in Budapesta, sincer ma amuza cand vad niste stiri despre Orban si cum va cuceri el ardealul, sau Orban cel care il slujeste pe Putin. Din capitolul dume cu spume, evident Orban= Dictatorul care vrea sa cucereasca Romania= Putin=Hitler. Adevarul este mult mai putin spectaculos si pompos.

Se poate schima pentru că POTUS  nu e președintele României, nu e președintele Germaniei, nu e președintele Italiei, nu e președinte de republică parlamentară cu rol simbolic, e ditamai președintele cu rol executiv al United Fucking States of America, care e republică prezidențială.
E adevărat că președintele nu prea poate să taie și să spânzure, dar când spui că viața ta nu se poate schimba cu mai nimic, amintețe-ți cât de tare te-au afectat:
1. concesiile lui Franklin Roosevelt cu Stalin, de ne-au lăsat pe mâna sovieticilor în WW2.
2. eforturile anticomuniste la nivel global ale lui Reagan și Bush din anii 80 când ți-au răsturnat regimul comunist din țara ta
3. cum reacțiile lui Bush jr la 9/11 ți-au făcut dificile călătoriile cu avionul o vreme și am ajuns să preluăm și noi modelul Patriot Act cu ascultatul telefoanelor și monitorizarea mesajelor/conversațiilor/e-mailurilor. Also, războiul împotriva terorismului dus de Bush ne-a accelerat aderarea la NATO. Cine știe cât am mai fi așteptat să aderăm la NATO și UE dacă nu era 9/11?
4. primăverile arabe ale lui Obama care ne-au adus refugiați sirieni și irakieni în țară și în Europa, implicit toată corectitudinea politică și facilitățile de care se bucură acum persoanele gay și transgender din tot occidentul. Sau că el și cu Biden i-au pregătit pe ucraineni să se războiască cu rușii vreo doi ani.
5. Trump - welll, din cauza lui, țărănușul Dragnea și-a cam făcut de cap o vreme pe aici, în rest, nu prea pare să ne fi afectat, doar dacă nu cumva teoria conspiraționistă că China a fabricat noul coronavirus  e reală, caz în care ar trebui să te întrebi de ce a făcut-o........dacă nu cumva au fost tarifele crescute în războiul comercial declanșat de Orange Man împotriva Chinei. Și implicit, tot dezastrul economic care a urmat la nivel global.   
6. Biden cu sancțiunile împotriva Rusiei, și implicit, toate consecințele și riscurile asumate.  Pâinea e mai scumpă tocmai datorită sancțiunilor impuse de Biden Rusiei.
Președintele SUA e un băiat de minge al unor elite care semnează și promulgă, automat are efecte asupra vieții tale.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 05 January 2024, 10:58
Eu cred că ascultatul telefoanelor l-au adoptat americanii de la noi, pentru că la noi asta s-a făcut dintotdeauna.
După aia, cu telefonia mobilă, probabil trebuia să ai Zapp sau BlackBerry ca să nu te asculte.
Dar cât de paranoic trebuie să fii, ca om normal-simplu, să crezi că ești ascultat de STS?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 06 January 2024, 16:50
Eu cred că ascultatul telefoanelor l-au adoptat americanii de la noi, pentru că la noi asta s-a făcut dintotdeauna.
După aia, cu telefonia mobilă, probabil trebuia să ai Zapp sau BlackBerry ca să nu te asculte.
Dar cât de paranoic trebuie să fii, ca om normal-simplu, să crezi că ești ascultat de STS?


O ...

Americanii care ascultau comuniști și sovieticii care ascultau anticomuniști au preluat tehnicile de monitorizare a telecomunicațiilor de la naziștii germani. Care naziști au preluat și ei monitorizarea corespondențelor de la britanici și francezi.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 06 January 2024, 17:05
de parca conteaza cine a ascultat primul! nu vedeti padurea de copaci bai nene!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 07 January 2024, 12:37
Paranoia e mare.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 07 January 2024, 16:00
Paranoia e mare.

Ai greșit forumul să faci spam de postări inutile pentru accesul la Poiana lui Iocan. Vezi că pe Softpedia trebuie să faci 240 de postări. :D 
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: axxel4you on 20 January 2024, 00:18
Un comentariu bun .
People who are stupid can't fight the system. And one of the most important quotes to combat is, "know yourself, and know your enemy and you will win every battle." However, Infowars doesn't know the enemy well. I know this because if they did they would know Trump is controlled opposition. Do I really have to list all the things Trump did? Operation warp speed (which he still supports,)  he gave a medal to felchi, he didn't end the Fed,( which he promised to do,) he supports Zionism and genocide, he has world economic forum ties, he put in the CSF bill which allowed the FBI to showdow ban  people on Twitter, he didn't pardon Julian assange or Snowden, he set people up on January 6th, and I could go on. The only reason why this seems like there's a opposition against Trump is because he wouldn't be good controlled opposition if he didn't look like he was opposition. Ultimately if you truly was going to drain the deep State he would have been shot .
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 21 January 2024, 10:08
Ce pușcărie să facă Orange Man când  are avere 2,6 miliarde de dolari?
Face pușcărie 5 minute, mai face un mugshot, plătește cauțiune câteva sute de milioane de dolari și pleacă acasă.
Plus că la acuzația pentru insurecție, Orange Man Bad scapă basma curată pentru că le-a zis retarzilor să se întoarcă acasă și chiar a condamnat asaltul. La nivel declarativ, nu s-a implicat. El voia cel mult un miting în fața Congresului. El se poate apăra că a spus între ghilimele, la figurat, că „merg peste congresmeni”.

Mai bine uitați-vă în ograda proprie - bolșevicul de Ilici își dă duhul în libertate, e sărac, dar are peste 1000 de oameni pe conștiință, plus 5000 de răniți.

Trump are pe conștiință doar câțiva sirieni și talibani pe care i-a bombardat.

Faptul că câțiva retarzi i-au luat pe bune gluma cu consumatul detergentului pentru prevenirea infectării cu COVID-19 sau că au murit vreun milion de americani retarzi care au avut de ales să asculte de Fauci sau nu în a nu sta în casă și a nu purta mască, nu-i vina lui Trump! 
Trump nu a impus nimic, ba chiar s-a îmbolnăvit de COVID, dar vedeți voi, libertatea e altfel înțeleasă în America față de Europa, Europa unde nu-i deloc libertate de alegere. 

În America ești liber să mori contaminat,  să te sinucizi dacă vrei, nu te oprește nimeni.
În Europa ești forțat să trăiești sau să mori, în funcție de împrejurări și fix împotriva voinței tale. De aia locul Europei e lângă Rusia și China.

America nu-i pentru oricine, mai ales pentru sensibili și pentru pseudoliberalii lui pește prăjit care cred că ei știu ce-i mai bine pentru majoritate.

Când te opui MAJORITĂȚII = nu mai ești pentru democrație, ești pentru DICTATURĂ! 


Europa nu a fost, nu este și nu o să fie niciodată democrată ca America din această cauză!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 21 January 2024, 14:12
TRUMP - PUTIN - KIM PING PONG - Dieselbe scheiss.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 21 January 2024, 18:35
TRUMP - PUTIN - KIM PING PONG - Dieselbe scheiss.
Trump nu are nicio treabă cu Putin.
Tot scandalul cu implicarea Rusiei în alegeri a fost o minciună scornită de babornița de Clintoneasa.

A spus-o chiar Mueller, cel care l-a ancheat pe Trump, și care nu-l suporta ca președinte, că până la urmă au fost acuzații false. Toate prostiile cu piss video și șantajul au fost minciuni.

Singura treabă a lui Trump cu Putin e că o să se ducă la Moscova să negocieze un acord de pace între Rusia  și America (doar în numele Americii).

Că ucrainenilor le convine sau nu condițile acordului de pace, Trump o să înceteze să le mai dea bani, provizii și arme în 24 ore de la preluarea mandatului. 

Și va scoate și SUA din NATO printr-un ordin executiv, că nu ține de ce zice Congresul.

Ucraina va avea ultimatum de 24 de ore să capituleze și toți europenii să sisteze ajutorarea ei.


Iar europenii, mai ales nemții, vor trebui să se gândească cum să o dreagă ca să se împace cu rușii, oricum, zilele lui Scholz îi sunt numărate și nemții o să voteze un nou cancelar conservator care o să negocieze un nou acord comercial pentru cumpărarea de gaz rusesc.
Francezii o s-o voteze pe Le Pen.
Giorgia  Meloni o să-și reamintească că e o naționalistă de extremă dreaptă care a militat împotriva progresismului , că e conservatoare, și o să redeschidă relațiile cu  Rusia. 
Olandezii îl vor pune premier pe Geert Wilders, alt putinist convins.
Spaniolii, danezii, norvegienii, suedezii,  belgienii, portughezii, grecii, sârbii  o să voteze și ei cu extrema dreaptă și o să devină țări prietenoase cu Rusia, alături de Austria, Ungaria, Cehia și Slovacia.

UK o să rămână singurul paradis leftardo-comunistoid condus de laburiști și dominat de indieni și pakistanezi și cu un rege senil și prințișori demni de paginile revistelor mondene. S-ar putea să se trezească și fără Scoția și fără Irlanda de Nord și fără Țara Galilor când vor începe albii creștini de acolo să o ardă pe separatism de Londonistan.

De România nu știu, probabil dacă românii vor vota AUR și AUR e dispus să renunțe la gurile Dunării pentru o părticică din Republica Moldova, s-ar putea să fie ok și să devină și ea țară prietenoasă cu Rusia............

Însă moldovenilor, balticilor, finlandezilor și polonezilor le urez baftă. 
Indiferent ce vor face, vor fi atacați de Rusia în următorii 10 ani. Ce a fost în Ucraina o să fie nimic pe lângă ce va fi în Polonia.
Au teritorii cu minoritate rusească și care sunt vizate de Putin pentru a fi înglobate în noul său imperiu rus.



Iar pentru toată mizeria care o să se întâmple, tu  @ericmario  n-ai decât să-i mulțumești lui Biden, lui Blinken, lui Obama, lui Kerry, lui Clinton (și lui bărbasu că a dezarmat Ucraina de arme nucleare) și lui George W. Bush.

N-am fi avut viitorul ăsta mizerabil dacă americanii n-ar fi votat cu niște ticăloși corupți din ambele partide.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 21 January 2024, 19:43
Lasă-te de etnobotanice că nu-ți fac bine.
Uită-te și tu unde ai ajuns.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ZorracK on 21 January 2024, 19:56
pastile pastile
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 21 January 2024, 22:53
revenge of the fallen
https://www.hotnews.ro/stiri-international-26841197-ron-desantis-retrage-din-cursa-pentru-nominalizarea-republicana-sustine-trump.htm
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 21 January 2024, 23:47
revenge of the fallen
https://www.hotnews.ro/stiri-international-26841197-ron-desantis-retrage-din-cursa-pentru-nominalizarea-republicana-sustine-trump.htm


Era de așteptat de astă vară.
Când i-am văzut discursul de la prima dezbatere, vorbea ca un flaușat care îl plagia pe Donald Trump la discurs pe teme de Mexic, LGBT, taxe și Ucraina. Era mai tânăr, era mai vioi, semăna cu Trump când avea 40 ani, dar era cam enervant cu vocea aia de copil. Nu putea să-l ia nimeni în serios. 
Nu știu cum naiba a ajuns guvernatorul Floridei.  Și apoi, de ce ai renunța la una dintre cele mai râvnite funcții dintr-un stat american ce stă foarte bine la turism pentru Casa Albă?
A avut o prestație așa slabă încât că votanții republicani au decis să-i mai dea o șansă lui Orange Man, the original, chiar dacă a cam îmbătrânit urât deja.
Hai să se retragă și Nikki Haley, să terminăm cu bâlciul.

Eu mizez că va fi o finală Biden-Trump - Kennedy jr. 
O să fie interesant, dar mi-e că Trump o să aibă mai mult de furcă cu Kennedy jr. decât cu Biden.
Dacă ar fi o finală numai Trump-Biden, Trump l-ar bate sigur. Dar dacă vine și Kennedy jr., se cam încurcă socoteliile pentru Trump.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 22 January 2024, 06:59
Daca iese bravo lui, asa e in democratie.Dar daca pierde sa nu-l aud ca iarasi latra ca un infect ca a fost furat si alte balarii.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 23 January 2024, 00:34
Daca iese bravo lui, asa e in democratie.Dar daca pierde sa nu-l aud ca iarasi latra ca un infect ca a fost furat si alte balarii.
Păi îmi imaginez că dacă pierde, o să-l înjure de mama focului și o să-l acuze mai mult pe Robert Kennedy jr. că i-a furat voturile și că e un conservator fals angajat de Joe Biden.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 23 January 2024, 20:06
O să atace Capitolul din nou.
Poate de data asta chiar îl bagă la bulău.

Na că am făcut o rimă.  ;D
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 23 January 2024, 20:39
Dacă pierde alegerile, s-ar putea să fugă din America în secunda doi.

FBI nu l-a  arestat pe bune în ultimii patru ani.   Mugshot-ul, cele patru dosare penale - circăreală media , că oricum i s-a permis să plătească cauțiunea.

FBI putea oricând să-l aresteze și Curtea Supremă să-l condamne.
Dar n-au făcut-o pentru că Orange Man Bad are totuși vreo 60-70 milioane de susținători, sau câți l-au votat la ultimele alegeri. S-au temut că arestându-l, putea să rezulte proteste violente și apoi, război civil. Era un risc de securitate să-l aresteze pe Trump. 
Iar criticatul din partea presei mai mult i-a adus voturi.

Trump a marșat bine pe acuzații cu frauda electorală, o parte din polițiști și din armata americană îl susține până la urmă și chiar s-ar duce în clipa asta să moară pentru el. A fost o femeie veteran de război care a încasat un glonț și a murit la asaltul Capitoliului pentru TRUMP! 
Câtă vreme e încă adorat de zeci de milioane de americani, nu prea ai ce să-i faci, decât să se erodeze de unul singur.

Dar dacă Trump mai pierde încă o dată alegerile, acum, în 2024, s-a terminat.
S-ar putea să-l vedem fugit prin Rusia, via Alaska. 

Nu cred că o să mai aibă el capacitatea să țină discurs sau să mai instige la ceva.
 
Ce a făcut pe 6 ianuarie 2021 a făcut pentru că era încă PREȘEDINTELE SUA! Încă era la conducere, nu era cetățean obișnuit ca acum. 

Alegerile din 2024 sunt ultima lui șansă să obțină imunitate pe viață.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 23 January 2024, 23:17

Alegerile din 2024 sunt ultima lui șansă să obțină imunitate pe viață.

Imunitate pe viață???
Aaa, te referi că oricum nu va mai trăi mai mult de 4 ani?
Sau de unde vine imunitatea asta?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 24 January 2024, 00:03
Are 77 de ani si daca ajunge presedinte o sa aiba 78 cand e investit. Eu nu inteleg, s-a terminat SUA de oameni politici pe la 50 max 60 de ani ? De ce dracu ies in fata tot bosorogi ?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 24 January 2024, 00:19
Pentru că la 20 de ani nimeni n-are bani să cumpere influență.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 24 January 2024, 01:03

Alegerile din 2024 sunt ultima lui șansă să obțină imunitate pe viață.

Imunitate pe viață???
Aaa, te referi că oricum nu va mai trăi mai mult de 4 ani?
Sau de unde vine imunitatea asta?

Trump are 77 ani, va avea 78 ani când va prelua funcția dacă va câștiga alegerile. În 2029, va avea 83 ani. Și într-adevăr, la cât fast food mănâncă, s-ar putea să-i mănânce Biden coliva în ciuda vârstei înaintate.   

Sleepy Joe o fi  sclerozat mintal, dar la sănătatea fizică................îi bate pe mulți la vârsta lui.  Doar uitați-vă la el cum aleargă. Cu siguranță apucă 95 ani.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7Z4rGQi2cQ


În schimb, Trump:
https://www.youtube.com/watch?v=s4srhes1-g0

Ultimii președinți care au murit în 50 ani au fost numai republicani - Nixon, Reagan, Ford, Bush sr, fix conservatorii care au mâncat dulciuri, barbeque, fast-food și au băut diet coke (e tot o Cola mizerabilă). N-au trecut de 93-94 ani cu toată medicina modernă.
Ultimul democrat care a murit a fost în 1972,și ăla a fost LBJ care era sudist, deci mai degrabă conservator, fiind cu barbeque și cu alcoolul, și JFK care a fost asasinat. Truman a trăit 88 ani. Roosevelt a trăit și a dus-o bine pentru un paralizat la scaunul cu rotile pe durata unui război mondial.
Jimmy Carter face 100 ani la 1 octombrie 2024.Are 99 ani acum.   Democrații, fiind progresiști, ecologiști și fiindcă au investit mai mult în sistemul medical, e firesc să aibă o dietă alimentară mai sănătoasă și  să practice sport.
 
Însă pe noi nu ar trebui să ne intereseze aspectele astea de ce fac în viețile lor private, ci de ce fac pentru omenire. 
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 24 January 2024, 10:38
Problema e ca fizic poti fi ok dar te lasa mintea. Deja cand te indrepti spre 40 de ani incepi sa ai "fixuri", unii si mai repede din ce citesc pe aici me included. :D
Cand ai ajuns la 80 fixurile alea sunt batute in cuie iar a fi fixist in politica e o mare porcarie.
SUA are o problema interna mare si greu de rezolvat, mai greu si decat razboaiele.
$34,076,906,331,074 e datoria publica din SUA, imi e greu sa citesc numarul asta.
$101000 de dolari pe fiecare american. :D
Deja s-au cufundat in saracie si ca sa reduci datoria vor trebui luate masuri dure.
Am gasit asta, nu e fake:
https://www.pgpf.org/national-debt-clock?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAh8OtBhCQARIsAIkWb68aeERMpH52sFCTn3lJH5NNg_g3CRH51036Airohf7PfiEXj76gLd4aAvPdEALw_wcB#why-is-it-so-high
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 24 January 2024, 16:08
Problema e ca fizic poti fi ok dar te lasa mintea. Deja cand te indrepti spre 40 de ani incepi sa ai "fixuri", unii si mai repede din ce citesc pe aici me included. :D
Cand ai ajuns la 80 fixurile alea sunt batute in cuie iar a fi fixist in politica e o mare porcarie.
SUA are o problema interna mare si greu de rezolvat, mai greu si decat razboaiele.
 
 


Mai contează că întreaga lume arde?

E important că dacă republicanii ies în stradă și pun de o revoluție, Biden poate să scape, luând-o la fugă. Că este foarte fit.

Trump grăsunu............s-ar împiedica la o revoluție a democraților. 


Trump cel real nu e nici pe departe ca ăsta ilustrat de A.I. în GTA.
https://www.youtube.com/watch?v=HYHsbtrA7qc
https://www.youtube.com/watch?v=Ai_FSVQKeBk&t=264s
https://www.youtube.com/watch?v=ZW_2Fc3craA
https://www.youtube.com/watch?v=oM2haf1wNDQ&t=6s
https://www.youtube.com/watch?v=5V4Uo3sxiok
https://www.youtube.com/watch?v=GGoT6m6yWqY&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=e0HiL63Fqec
https://www.youtube.com/watch?v=IxYMgm6wiIY
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 24 January 2024, 23:57
Daca nu apare ceva socant in peisaj Trump e favorit la Casa Alba. Democratii sunt pe o panta descendenta si nu au cum sa fie altfel pt ca suntem intr-o criza nerecunoscuta si mascata. Din experienta 2008 politicienii vestici(si europeni si americani) ne zic ca acum suntem ok desi nu suntem si vedem la preturile de la raft, joburi ce dispar, salarii ce nu cresc, dobanzi mari, firme ce se inchid, etc. De ce nu ne zic ? Pt ca in momentul cand anunti oficial criza toti se sperie si contractia e mai mare. Saracia si inflatia au muscat rau in SUA si cine altcineva poate deconta asta in fata taranoaiei decat presedintele democrat ?
Trump daca vine nu poate sa le dea Ucraina rusilor pt ca asta ar fi un semnal nasol pt altii ca suntem slabi si vulnerabili. Si la altii ma refer la arabi si chinezi care vor incepe sa loveasca in interesele americane de peste tot ca surdul in clopot.
Poate forta o pace, poate inchide razboiul in defavoarea Ucrainei cu pierderi teritoriale dar ar fi o greseala teribila sa-l sustina pe Putin 100% si sa rastoarne guvernul de la Kiev.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 25 January 2024, 04:39
Daca nu apare ceva socant in peisaj Trump e favorit la Casa Alba.

ȘOCANT?  Păi hai să vedem.

1. Dacă apare un film porno, un piss tape cu Trump gol goluț făcând golde shower cu rusoaice la Moscova, câștigă alegerile 100% la cât o să vorbească presa despre el. Iar reclama negativă e tot reclamă. 

2. Apare o acuzație în plus? Deja e acuzat pentru EVAZIUNE FISCALĂ, VIOL, TRĂDARE NAȚIONALĂ, INSURECȚIE, FRAUDĂ ȘI CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII  (asaltul de la 6 ianuarie 2021 și indiferența față de COVID) - serios acum, ce altă acuzație i-ar mai putea distruge reputația?  Și chiar cu patru dosare penale, are 55% șanse să-l bată pe Joe. 

3. Dacă FBI îl arestează,  nu doar că ies proteste violente în tot sudul și centrul Americii, dar iese și președinte cu 400 de voturi electorale, vine la Casa Albă și direct din pușcărie face jurământul pe Biblie. Ar fi un experiment istoric interesant.

4. Dacă CIA îl asasinează , în secunda doi iese de război civil în America sau de ceva secesiune (ies Texas și Florida din SUA), iar republicanii o să-l considere martir mai ceva decât pe Iisus și în mod sigur o să-l voteze pe Ron DeSantis  sau pe altul mai tembel ca el.  DeSantis e un Trump 2.0. mai tânăr, mai anost, dar la fel de periculos pentru Ucraina și Europa....și mai ales pentru Mexic.

5. O soluție ar fi Robert Kennedy jr. Problema? E doar numele de el și descendența, în rest..............nu înseamnă nimic pentru americani. E un democrat mai conservator anost, neinteresant, bătrân și senil ca Biden.
Ross Perot a făcut mai multă vâlvă prin 1992 că era un magnat, era șocant la vremea aia, când i-a furat voturile președintelui republican George Bush și i-a asigurat victoria democratului Bill Clinton. Ross Perot a fost ca un iepure din joben pentru Bill Clinton. Ăla a știut să fure voturi de la republicani pentru că s-a axat pe scăderea taxelor, libertianism, pe reducerea cheltuielilor, dar și pe măsuri sociale, un fel de ALT-REAGANISM.
Dar Kennedy jr? E un nimeni care și-a clădit reputația pe spatele unui tată procuror și al unui unchi președinte, ambii asasinați în anii 60.
În afară că vine cu teorii debile despre vaccinuri și vrea să abandoneze Ucraina, e doar un alt senil conservator care se vrea a fi iepurele din jobenul lui Biden. 
Problema e că s-ar putea să fie unul eșuat. M-ar mira să ia măcar 5-8% din voturile republicanilor, să-i provoace pierdere lui Trump.




Orice alt șoc o să-i pice rău lui Biden și o să-i provoace o pierdere catastrofală a alegerilor.


1. Ucraina pierde războiul și capitulează în fața Rusiei?E BIDEN DE VINĂ! Că în timpul mandatului său,Rusia a invadat Ucraina!
2. Rusia atacă NATO și iese de WW3?  Tot lui Biden îi pică prost. O să fie considerat cel mai prost președinte american din istorie din clipa aia. Nu prea o să mai conteze dacă în câteva minute vom deveni cenușă radioactivă.
3. China atacă Taiwan și ne trezim cu săracii taiwanezi abandonați la fel cum au pățit kurzii în fața turcilor, afganii în fața talibanilor, ucrainenii în fața rușilor, palestinienii în fața israelienilor/și invers, sau ne trezim iar cu un război în Coreea.................la fel, e Biden e cel responsabil!   Trump, uite, a dat mâna cu Kim Jong-un și cu Putin și cu Xi.
4. Iese de un accident nuclear sau un atentat terorist? Tot Biden o să fie vinovat.
5. Mai e un cutremur, un tsunami, un uragan, un incendiu, un meteorit sau altă pandemie? Tot Biden o să fie de vină! 
6. Vine o FURTUNĂ SOLARĂ și ne lasă toată planeta fără electricitate și internet? Biden e de vină, iar Trump o să fie votat la adunări ad-hoc. Și probabil nu o să mai știm că o să fim prea ocupați să ne luptăm între noi pentru mâncare.
7. ChatGPT o ia razna și comite atac cibernetic în masă sau începe revoluția roboților? Biden e de vină că a permis să fie dezvoltat tehnologia A.I., că în timpul mandatului său a apărut ChatGPT!


Orice șoc care s-ar putea întâmpla, tot Biden o s-o încaseze și Trump ori un alt republican o să câștige alegerile.

Pentru că AMERICANII s-au săturat de TAXE, de IMPOZITE, de aberații precum protejarea mediului, de aberații cu diversitate, feminism, woke, inclusion (ce mai e și ăla), și vreau să zic că până și afro-americanii, homosexualii, rapperii, ecologiștii,  feministele și mexicanii ilegali s-au săturat de BIDEN și de prostiile lui!

Ca președinte american, poți să fii țăcănit cât vrei.
Dar dacă te ATINGI  de BUZUNARELE americanilor, s-a TERMINAT!
La fel cum s-a terminat cu George Bush „READ MY LIPS”, cu Jimmy Carter și alte catastrofe care au mărit taxele și impozitele, de au ajuns americanii să sărăcească, să le fie afectat „OUR WAY OF LIFE” - stilul de viață american, visul american , ăla așa cum e, transformat într-un coșmar distopic de către BIDEN și de elitele lui Klaus Schwab și cei care îl manevrează din culise.
 
Nu cred că Michelle Obama, Kim Kardashian, The Rock, Justin Biebe, Bill Gates sau alt candidat surpriză mai poate să echilibreze balanța în favoarea democraților!
Au fost înfrânți de doi ani de politicile lor proprii, ilogice, stângoide, antiamericane și absurde, distructive pentru America și întreaga Europă. 
Victoria republicană e inevitabilă pe 5 noiembrie.

Democrații s-ar putea să nu mai pupe Casa Albă pentru următorii 60 ani cum au pățit după războiul civil american. Biden a  lăsat omenirea într-o stare de catastrofă mai mare decât a lăsat-o Obama sau Carter, de ar ajunge să fie comparat cu Herbert Hoover (și totuși, ăla a construit un baraj).
Cel puțin 12 ani s-ar putea ca democrații să stea în opoziție cum au pățit după mandatul catastrofal al lui Jimmy Carter de au votat americanii opt ani cu Reagan și patru ani cu Bush senior.
 
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Daisy on 27 January 2024, 09:59
$84 milioane. :D
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 27 January 2024, 15:47
$84 milioane. :D

Dacă atata pot democrații sa-i faca, înseamnă că e clar. Trump are drum asigurat pana la Casa Alba.

btw- de cele patru acuzatii penale pentru fraude fiscale, furt de documente secrete , insurectie, viol, obstructionare si mita ce se mai aude?  Sunt bine, clasate , bagate în sertare ?


Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 27 January 2024, 17:21
Tu știi cel mai bine.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 27 January 2024, 20:36
Tu știi cel mai bine.

Păi știu că de fiecare dată când lui Trump i se aduce o acuzație nouă sau o vrăjeală de dosar, plângere sau mai știu ce când observă că stă rău în sondaje, după o săptămână primește fisu drogat al dereglatului de Biden încă o acuzație care poate să-l aducă la pârnaie pe viață.
Și atunci, Casa Albă începe să bage fumigene cu Ucraina, ba cu Gaza, cu  Taiwan, ba ceva cu incendii și schimbări climatice, sau ceva cu amenințarea A.I., și o lună, iar uităm de Trump și de acuzațiile sale,  cum se întâmplă de altfel de fucking trei ani!
Crezi că nu am învățat tacticile dementului ?

Dacă acuzațiile alea la adresa lui Trump erau legit, era demult încătușat, cum i s-ar fi întâmplat în UE.
Din 2021 are acuzația de insurecție, din 2022 are acuzația pentru furt de documente clasificate, din 2018 e acuzat de mită și șantaj, dar nu e FBI capabil să-l aresteze și să-l bage odată la pușcărie dacă este dovedit ca fiind un pericol public?
Sau trebuie schimbată Constituția SUA pentru a-l băga la pușcărie, cea mai democratică constituție care îi permite și unui pușcăriaș să candideze la președinție?

Dacă ar fi să fie schimbată constituția, aș crede că și locul senilului de Biden ar trebui să fie la azil, nu într-o funcție supremă publică, cum locul unor infractori ca Hunter Biden și Trump ar trebui să fie la pușcărie.

În fine, orice discuție despre justiția americană și Trump e inutilă.

Știi foarte bine din subconștient că Trump o să fie reales.

Post Merge: 28 January 2024, 02:50
Un film despre ascensiunea lui Trump.
https://www.youtube.com/watch?v=6P1KV6HZZT4
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Daisy on 28 January 2024, 08:38
Nu e nimic clasat si bagat la sertar. Daca erai cit de cit curios puteai sa afli si data la care e fiecare proces. Urmatorul pas de la 84 de milioane o sa fie 370 de milioane :)
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 28 January 2024, 09:56

Știi foarte bine din subconștient că Trump o să fie reales.
Știu foarte bine că nu mă afectează dacă portocaliul va fi reales, la fel cum nu m-a afectat cât timp a fost în funcție.
Totuși nu înțeleg de ce te bucură realegerea lui?
Locuiești în USA?
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 28 January 2024, 16:32
Nu e nimic clasat si bagat la sertar. Daca erai cit de cit curios puteai sa afli si data la care e fiecare proces. Urmatorul pas de la 84 de milioane o sa fie 370 de milioane :)

Am o presimțire urâtă că mulți o să-și umple căzile cu apă, o să se bage în ele și o să plângă pe 6 noiembrie, la fel cum au făcut și pe vechiul CG în 2016. Poate de data asta puneți și o melodie dramatică pe fundal. :))

Revenind, ești conștientă că  dacă îl bagă la pușcărie, Trump tot poate să câștige și să devină președinte.
Poate să câștige și dacă California, Colorado și New York îl scot de pe listele electorale, n-are nevoie de voturile lor și oricum nu le primea. Statele republicane îl vor păstra pe listele electorale.
Ca Trump să nu mai iasă președinte, trebuie să schimbi constituția.



Știu foarte bine că nu mă afectează dacă portocaliul va fi reales, la fel cum nu m-a afectat cât timp a fost în funcție.
Totuși nu înțeleg de ce te bucură realegerea lui?
Locuiești în USA?

Fiind în România, mi-e indiferent că iese portocaliul sau senilul, că oricum, noi mâna pe armă tot o vom pune ca să ne apărăm casele și țara de orci. Răul a fost deja făcut în 2014 și în 2022 de către dementocrați  și nu mai există cale de întoarcere. Trebuie să ne obișnuim cu ideea că războiul NATO vs Rusia/China/OM e inevitabil, indiferent ce formă sau dimensiune va avea.


Ce m-ar bucura la realegerea lui Trump?
RĂZBUNAREA, atât!
Vreau ca dementocrații și susținătorii lor să plângă pe 6 noiembrie 2024 la fel cum au plâns pe 9 noiembrie 2016. Să sufere! Să nu mai pupe Casa Albă și majoritate în Senat și în Camera vreo 20 ani de acum înainte.

Să le iasă SOCIALISMUL din cap și să curețe partidul de incompetenți și corupți. Ori să dispară ca partid, că slavă Domnului, sunt alternative mai bune, ca Partidul Libertarian.
Se dau pe față umanitari care dau pomeni la marginalizații societății pe taxele fraierilor care muncesc la privat, dar pe la spate sunt niște warmongeri nenorociți și corupți care fac ca miliarde de oameni să sufere din cauza inflației și războaielor pricinuite de ei.

Știu sigur că se va întâmpla, pentru că la fel au pățit după mandatul de 4 ani al lui Jimmy Carter. 12 ani, republicanii au condus America, timp în care au încheiat războiul rece și au slăbit URSS.

Iar după războiul civil, din 1861 până în 1913,  democrații n-au mai pupat  44 ani Casa Albă. A fost epoca marilor republicani ca Abraham Lincoln, Ulysses Grant și  Teddy Roosevelt care au modernizat America.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 28 January 2024, 21:53
O Doamne!
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 28 January 2024, 22:36
O Doamne!

Asta exclam și eu când văd liberali idioți pe Softpedia care se jucă că votează cu un fost PSD-ist ca  Geoană la toamnă să nu iasă Simion, deși în 2009 l-au votat pe Băsescu ca să nu iasă Geoană.

Sau când îl susțin pe un neocomunist ca Biden în loc să fie cu un candidat de dreapta conservatoare ca Trump, deși ei se jură că sunt „dă dreapta”.

Dreptacii lui pește prăjit!
Revoluționarii adevărați care au murit în 1989 se rotesc în mormând când văd în ce hal a ajuns „dreapta românească” de se asociază cu socialiști și susține socialiști.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 30 January 2024, 00:54
Cred că mai bine deschideam topicul  cu „Dacă Biden este reales președinte”.
Vine apocalipsa dacă mai stă ăsta la Casa Albă încă 2-3 ani.
Din ce în ce mai senil și mai incoerent.  E ca o mumie vorbitoare. Au trecut numai trei ani și deja jumătate de emisferă nordică e în haos, criză și război.

Uitați-vă și voi cum vorbește, parcă-i i se clatină protezele dentare.
https://edition.cnn.com/videos/politics/2024/01/29/biden-south-carolina-primary-trump-attacks-ctm-vpx-sot.cnn
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 02 February 2024, 20:46
Cred că mai bine nu deschideai nimic.
Oricum noi nu putem influența cu nimic votul americanilor.
Deci discuțiile astea sunt sterile, pentru că nu aduc nimic.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 02 February 2024, 22:14
Dar aici suntem doar 2-3 ce scriu si probabil alti 5-6 care citesc aberatiile noastre. Oricum nu aduce nimic. :D
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 04 February 2024, 00:54
Nu știu ce ce mi-a fost ștearsă postarea și cu ce ar fi deranjat că am spus că generația Z ar putea fi cea mai naționalistă generație de la generația hitleristă încoace.
E purul adevăr că sunt  mulți tineri albi care vor să voteze cu Trump și cu republicanii naționaliști. Și care au devenit tot mai opuși globalizării și diversității.

Cum la fel am spus că o mare parte din generația Z ar putea fi și cea mai comunistă de la generația stalinistă/maoistă/ceaușistă, alături de mileniali, care votează cu partide de stânga. 

Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: mache on 04 February 2024, 01:47
Nu știu ce ce mi-a fost ștearsă postarea și cu ce ar fi deranjat că am spus că generația Z ar putea fi cea mai naționalistă generație de la generația hitleristă încoace.
E purul adevăr că sunt  mulți tineri albi care vor să voteze cu Trump și cu republicanii naționaliști. Și care au devenit tot mai opuși globalizării și diversității.

Cum la fel am spus că o mare parte din generația Z ar putea fi și cea mai comunistă de la generația stalinistă/maoistă/ceaușistă, alături de mileniali, care votează cu partide de stânga.
Dacă tu crezi că înșirând texte fără limită îți va aduce vreo validare a ideilor din partea celorlalți te înșeli grav.
Scrie ce ai de scris dar fii succint și la subiect.


Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 04 February 2024, 04:38
Bun, succint.
Ce părere aveți despre asta? Ar putea un american obișnuit să se poarte așa cu minorii și femeile? E normal ce face Biden? În afară că a fost senator 40 de ani, ce justificare are el să se poarte așa și colegii săi de partid să-i tolereze comportamentul?
Când e evident că ei  se simt inconfortabili în preajma lui Biden. Și am văzut secretari din guvernul său care făceau o figură de facepalm când asistau la discursurile lui. De ce încă mai este președinte și de ce trebuie să mai fie scos la rampă pentru încă patru ani?  Dacă e să ne luăm după teoriile conspirației,  Wall Street, Prioria de la Sion, Complexul Industrial Militar, Rezerva Federală, Grupul Bilderberg etc. chiar nu puteau găsi pe cineva mai bun care să-l confrunte pe Trump? De ce trebuie să-mi fie rușine că liderul lumii libere, inclusiv al meu(că doar sunt cetățean NATO), e un creep? Și de ce trebuie să ne ducem la război cu Rusia  pentru el și fisu cel drogat?
https://www.youtube.com/watch?v=hh0PBr6ZUN0
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 04 February 2024, 08:19
Sper să iese oricine, dar nu trumpetă.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 04 February 2024, 09:37
Și eu sper să iasă oricine care are măcar sub 70 ani.
Dar vise.
Poate că cine a spus că America e un imperiu în decădere a avut dreptate.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 04 February 2024, 13:17
De unde ideea asta???
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 06 February 2024, 15:09
Cel puțin, Trump e sincer față de Biden.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/nu-fiti-prosti-donald-trump-le-cere-republicanilor-sa-blocheze-in-congesul-sua-proiectul-oribil-de-ajutor-militar-pentru-ucraina-2677057

Aș prefera să iasă Trump.
De ce?
Pentru că europenii ar avea ocazia să se pregătească pe cont propriu în a-și construi fabricile de armament și a instrui mai mulți soldați și piloți. Armata europeană ar putea apărea în maxim un an.
De asta ar fi cel mai bun lucru care s-ar întâmpla pentru Europa. Europa ar învăța să fie iar Europa.

De iese Biden iar președinte, Europa  se culcă pe ureche, pe ideea că „vin americanii să ne apere” și uite așa stăm cu armatele reduse și nu mai producem nimic încă patru ani.
De la Trump mă aștept să nu ne apere, dar pot să am surpriza să trimită 500.000 - 1 milion de soldați și să fie el cel care va intra în istorie ca liderul american care a învins Rusia pentru totdeauna, fără nicio nucleară.

În cazul lui Biden, pot să am surpriza ca el să nu trimită nimic pentru a ne apăra în cazul unui atac rusesc, să invoce nu știu ce motive logistice sau economice și să o încasăm grav de la ruși care ne vor ataca când suntem cu pantalonii în vine. 

De asta aș prefera Trump. Am învăța să ne apărăm și să ne descurcăm pe cont propriu și să devenim o Europă unită cu o armată europeană.

Trump zice că ar abandona Ucraina.S-ar putea să ne trezim cu surpriza în care el negociază dur cu Putin și ucrainenii își recuperează și Crimeea, nu doar Donbasul.
Tot el zicea că o să bombardeze nuclear Coreea de Nord  și că o să-l apere pe Bashar al Assad.
A făcut pe invers.
Pe lângă faptul că a eradicat mare parte din teroriștii ISIS și a pus cât de cât Iranul la punct.
Poate de era președinte, atacul de pe 7/10 era prevenit și de se întâmpla, războiul din Gaza se încheia în maxim o lună. Israelienii trebuiau ajutați de americani demult, dar Biden și dementocrații, în frunte cu șeful ONU, sunt iubitori de palestinieni jihadiști (care nici nu sunt palestinieni, sunt arabi).
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 09 February 2024, 00:14
Să nu-ți vină să votezi cu Trump după faza asta?
Pe el, ditamai fost președinte și comandant suprem al SUA, de ce îl acuză și îl judecă, dar pe Biden, care era Vicepreședinte, îl lasă în pace? Ha, pentru că e democrat.
Dacă nici asta nu demonstrează că justiția din SUA e politizată la greu,la fel ca la noi.....
https://www.digi24.ro/stiri/externe/joe-biden-e-vinovat-de-sustragerea-de-documente-secretizate-dar-nu-va-fi-pus-sub-acuzare-penala-procuror-2681035




Post Merge: 09 February 2024, 15:52
.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 09 February 2024, 18:29
Gata, m-ai convins.
O să votez cu Trump.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 11 February 2024, 17:10
https://edition.cnn.com/2024/02/10/politics/trump-russia-nato/index.html

Și eu l-aș vota pentru asta.
Sunt țări europene bogate, dar puturoase care stau cu inamicul rus ce le bate la ușă, ca alde Germania,  și nu vor să plătească măcar 2% din PIB pentru NATO,

România și Polonia se încadrează în standardele lui Trump.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: Ciocanul on 11 February 2024, 18:22
Noi o sa ajungem anul asta la 2.5%. :D
Din pacate taranul are dreptate aici si nu vorbeste chiar tampenii dar sa o zici intr-un mod asa penibil nu e ok. Insa trebuie sa le dai arme la ucrainieni pe bani sau fara, miza este muult prea mare.
Insa trebuie tot NATO sa se mobilizeze clar la participare fara drept de apel mai ales ca barbarii isi arata coltii.
https://www.euronews.ro/articole/nato-de-ce-cheltuirea-a-2-din-pib-pentru-aparare-este-atat-de-controversata
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: ericmario on 11 February 2024, 18:29

Și eu l-aș vota pentru asta.

Doar că nu poți, și nici noi.
Deci tot teatrul ăsta ieftin e degeaba, pentru că ești pe foruml greșit.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: peacemaker on 12 February 2024, 20:10
A
Noi o sa ajungem anul asta la 2.5%. :D
Din pacate taranul are dreptate aici si nu vorbeste chiar tampenii dar sa o zici intr-un mod asa penibil nu e ok. Insa trebuie sa le dai arme la ucrainieni pe bani sau fara, miza este muult prea mare.
Insa trebuie tot NATO sa se mobilizeze clar la participare fara drept de apel mai ales ca barbarii isi arata coltii.
https://www.euronews.ro/articole/nato-de-ce-cheltuirea-a-2-din-pib-pentru-aparare-este-atat-de-controversata


Asta e atitudinea pe care o așteptam de la liderii europeni.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/olaf-scholz-cere-tarilor-ue-sa-treaca-la-productia-in-masa-de-armamente-dupa-amenintarile-lui-donald-trump-2684965
Trebuie să înceapă de acum.
Title: Dacă Trump este reales președinte....
Post by: mache on 17 February 2024, 01:59
exista thread pentru alegerile din SUA
@peacemaker  - NU mai deschide thread-uri pe acelasi subiect