Devi obraznic tinere.
Nu eu îl venerez pe putin, ci tu.
Cred că plitisești rău de tot de când te-au banat ăia de pe Softpedia. Nu cred că Naoto te-a banat degeaba. Sigur te-a banat pentru că ai căutat ceartă și ai enervat o grămadă de useri (te știu din 2016, am mai conversat noi undeva despre carieră/joburi și îți cunosc atitudinea agresivă) și ai chef de ceartă. Mulți te-au raportat și ca urmare, moderatoarea nu te-a mai vrut.
Și acum mă cam plictisești/enervezi tu pe mine.
Următoarea dată când mă mai faci putinist, report + ignore.
Ori renunță să mai fii agresiv.
Naoto, de bine, de rău, îți împărtășea opiniile liberale. Majoritatea moderatorilor erau liberali ca tine. De aia a devenit un circle jerk nefrecventabil decât pentru boomeri PNL-iști pro-americani și câțiva USR-iști rătăciți unde vă dați like reciproc și încercați cu greu să dezbateți ceva....duoă ce au fost banați toți rusofilii, aur-iștii, pesediștii și trumpiștii.
Aici unde e oldshooterman moderator, s-ar putea să nu faci mulți purici. Eu de aia încerc să mă comport neutru în caz că nu ai observat. Nu avem voie cu propagandă de nicio ideologie. Dezbatem aspectele pozitive și negative ale fiecărui regim în parte. Ori respecți regulile de pe aria asta, ori va trebui să te orientezi spre alt forum sau spre discord/reddit/whatever.
Și cred că nici pe forumul CG original nu rezistai, când era idl12 moderator....ohoooo, cred că stăteai la colț săptămâni la rând.