Author Topic: De la Ciuca la Ciolacu  (Read 1098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #15 on: 16 November 2023, 18:39 »
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ciolacu-ii-raspunde-lui-rares-bogdan-sa-dinamitezi-o-coalitie-inseamna-ca-esti-iresponsabil-si-mitocan-nu-cade-niciun-guvern-2581245
Quote

"Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun guvern. Dacă se rupe coaliția, vă spun foarte clar – înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat și eu, l-au acceptat și colegii mei într-un moment dificil al României. Nu uităm ce era acum 2 ani de zile, când, într-o discuție bărbătească între mine și președintele PNL Nicolae Ciucă, categoric, dacă cineva va ieși din această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni. Fără nicio reținere. Categoric (demisionez, dacă PNL iese din coaliție – n.red.).

 
Dar să dinamitezi o coaliție, numai cu știri false, astfel încât să acoperi știrea despre tine, înseamnă că ești – Rareș Bogdan nu e un om prost – iresponsabil. Mai mult, din punctul meu de vedere, ești un mitocan. Tu stai cu mine la masă 5 ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor, umpli televizoarele, că tu i-ai atras atenția lui Iohannis că PSD fură banii românilor. Ce bani a furat PSD? Vrea să-i amintesc în ce dezastru am găsit România înainte să facem coaliția? Ce dezastru era"



Poate face Rares Bogdan ceva si se prabuseste coalitia asta infecta odata!
Hai Rares, fii eroul nostru ca în 2019!

Macar daca tot ai stat degeaba in Parlamentul European, ai facut ceva: ne-ai scapat de Dragnea in 2019 dupa ce te-am votat! 
Poate ne scapi anul asta de Ciolacu si ajungem mai repede la ANTICIPATE! 
HAI ODATA!
 
CA M-AM SATURAT DE GUVERNUL CIOLACU SI DE TAXELE SI SCUMPIRILE SALE. M-AM SATURAT CA NOI SA FIM FRAIERI SA MUNCIM PE SALARII MICI IN TIMP CE BUGETARII SINECURISTI PROTEJATI DE UN ASA ZIS PARTID DE STANGA  IAU 12,000 LEI NET PENTRU O SEDINTA FACUTA ODATA PE LUNA
https://jurnalul.ro/special-jurnalul/guvern-practica-numiri-companii-stat-948539.html
Quote
Președintele este răsplătit pentru efortul de a participa la o ședință pe lună cu 12.000 de lei net, în timp ce membrii comitetului primesc 8.000 de lei net și exemplele pot continua. 

Romania e acum intr-o situatie mult mai catastrofala dupa 6 luni de GUVERNARE CIOLACU decat a fost in toamna 2021 dupa 9 luni de Guvernare Citu. 

Atunci era pandemie.

Vara asta au fost accidente, explozii, scandaluri, neglijenta totala din partea unor asa zisi social-democrati pentru azile,  bombardamente rusesti, SCUMPIRI!

IL VREM INAPOI PE CIUCA!  Sau pe oricare PNL-ist!
Nici sub Orban si Citu nu era situatia asa catastrofala!

« Last Edit: 16 November 2023, 18:47 by peacemaker »