Author Topic: De la Ciuca la Ciolacu  (Read 10071 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #60 on: 27 February 2025, 15:36 »
Ciolacu si ai lui lupta in continuare pentru reducerea  aparatului bugetar, pentru reducerea cheltuielilor, pentru eliminarea sinecurilor, pentru bla-bla-bla:
Astăzi în ședința de Guvern s-a aprobat înființarea Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică
Ma, Ciolacule, esti sigur ca ai inteles ce semnale iti trimite poporul?
« Last Edit: 27 February 2025, 15:44 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #61 on: 27 February 2025, 17:02 »
Încă aștept ca Ciolacu să-și dea demisia de onoare ca să dovedească că a înțeles mesajul votului de blam de pe 24 noiembrie. Mandatul lui de premier, conform înțelegerii făcute pe 25 noiembrie 2021 privind guvernării de rotație, i s-a terminat de 3 luni.

Trebuia să avem premier PNL până în iunie 2026 pentru a continua coaliția de guvernare! Eu consider că așa trebuia procedat în mod corect. Ce dacă PSD a fost pe locul 1 la alegerile din 1 decembrie, 22% nu e majoritate parlamentară!

Cred că Predoiu ar fi o opțiune mai bună ca premier pentru 18 luni decât Ciolacu.

Offline ericmario

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #62 on: 27 February 2025, 17:08 »
Posibil să se întâmple.

Eu am o curiozitate: cum se pot schimba oamenii peste noapte?
Sunt ei măcar oameni, sau sunt nimeni?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #63 on: 27 February 2025, 22:53 »
Sunt toți niște marionete.  Nu e nimeni de capul său. Nici măcar Xi sau Putin, dar Trump.

Offline ericmario

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #64 on: 28 February 2025, 09:32 »
Da, știm.
Reptilienii conduc această lume.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline taxon

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #65 on: 01 March 2025, 21:16 »
Jet, Marcelino!
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

daveWalter

• Guest
De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #66 on: 02 March 2025, 03:16 »
N-au fost nici măcar 5.000, cum transmite Digi24.  Simion iar a fumat ceva stricat de zice că au fost 300.000. Din păcate, opoziția din România e 0 barat. Și așa va rămâne. PSD, PNL și UDMR vor conduce mult și bine cât timp opoziția va fi alcătuită din clovni ca alde Simion, Lasconi, Gavrilă, Ponta și Șoșoacă care deja dau iama ca șacalii și vulturii să înlocuiască golul lăsat de Georgescu...ah, și Orban care stă în cap. Până la proteste ar trebui să vină cu lideri mai cu scaun la cap și cu agende de promisiuni realiste.

Nicușor Dan ar trebui să mai ia lecții de la Băsescu despre cum să faci opoziție în România condusă controlată de securiștii Pesedezi, cu toate că acum e prea târziu.

Iar Georgescu e un cadavru politic din momentul când l-au plimbat la audieri, iar scandalul de la Casa Albă denotă că lui Trump nu-i pasă nici negru sub unghie de Europa de Est.

Pe scurt, va trebui deja să ne obișnuim cu Bolojan președinte neales și Ciolacu premier pentru cel puțin 5 ani. 

« Last Edit: 02 March 2025, 03:39 by daveWalter »

Offline taxon

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #67 on: 03 March 2025, 22:06 »
Un alt ministru care ne ia de prosti:
"Ministrul Justiţiei, după plecarea din ţară a fraţilor Tate: Au tot interesul să revină în România, să se supună procedurilor judiciare, mai ales că, din câte am văzut, se consideră nevinovaţi"
Bre, imbirligatorule, tot atit interes cit a avut si Christopher Vangoethem, nu-i asa?

Offline ericmario

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #68 on: 03 March 2025, 23:13 »
Bre, nu-i nici o legătură între cazurile astea.

daveWalter

• Guest
De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #69 on: 04 March 2025, 01:21 »
Frații Tate nu se mai întorc în veci în România după săltarea lui CG. Și-au primit mașinile și averile înapoi. Nu cred că ar trebui să ne mai preocupe pe noi. Sunt cetățeni născuți în America, îi privește pe americani și pe justiția lor de acum înainte.

Offline ericmario

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #70 on: 04 March 2025, 10:42 »
Iar dezinformezi.
Te plătește cineva ca să spui minciuni?

Da, au plecat cu mașinile și cu vila din România într-un avion privat Țiriac Air.

Offline Ciocanul

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #71 on: 04 March 2025, 16:48 »
Nu am inteles procesele ce tin la noi cu anii si nu se da nici o sentinta. Cred ca suntem campioni.

Offline ericmario

Offline taxon

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #73 on: 05 March 2025, 12:55 »
Nu am inteles procesele ce tin la noi cu anii si nu se da nici o sentinta. Cred ca suntem campioni.
Uite, poti sa il intrebi pe avocatelul ala care e acum ministru al justitiei si care ne face din vorbe cu nesimtire. Sau pe Ciolacu, avand in vedere ca e "tata lor".
Eu l-as intreba pe Ciolacu, sef de guvern(e) si sef de partid, de ce in aproape 10 ani nu a(u) facut nicio sectie de mari arsi, asa cum gasca asta de politicieni au promis imediat dupa Colectiv.
Si ii cer sa imi arate cite demisii a cerut din cauza asta, ca dupa aproape 10 ani suntem la fel de in curul gol in caz de dezastru.
Apropo, madam Turcan ce mai face? E bine mersi? Si tot in cur o doare de coiful dacic?
Ciolacule, o demisie ceva, o trimitere in judecata?
« Last Edit: 05 March 2025, 12:57 by taxon »

Offline ericmario

De la Ciuca la Ciolacu
« Reply #74 on: 05 March 2025, 13:12 »
Ar trebui să-l întrebi pe Dragnea, cel care a preluat PSD-ul imediat după Colectiv, după ce l-a ”demisionat” pe Ponta.
Acel Dragnea care era complet împotriva lui Iohannis, care dorea amnistia și grațierea infractorilor, acel Dragnea care trăgea frâna de mână a economiei României prin a nu fi de acord cu construirea de autostrăzi.
Eu n-am votat PSD niciodată, dar nu poți să-l întrebi pe Ciolacu treburile alea, pentru că nu a fost la conducere în anii ăia.

Referitor la coiful dacic, eu cred că e de mult timp transformat în inele și lănțișoare.