"Important nu e sa ai bani, important e sa nu aiba altii mai mult ca tine." E un citat din Las Fierbinti, cred ca Celentano... mi-am adus aminte.

Nu e cazul.
Man, cei ca tine cred ca exista o formula magica prin care se poate produce multa bunastare fara munca. Imi pare rau, nu exista.
Sunt excepti desigur dar nu sunt reprezentativi contrar a ce crezi. Eu am ce am(nu am mercedes) pt ca din 2002 lucrez in IT si am bagat ani de zile si 10 ore pe zi, si weekenduri si am lucrat si dincolo si dupa ani si ani am ajuns la o situatie decenta.
Si care ii vezi patroni, nu e usor sa fii patron. La fel, au lucrat la greu, unii au pierdut bani, au luat-o de la capat, munca si iar munca.
---
Si vii tu si crezi ca o sa vina un presedinte, partid, Trump, rusii care si o sa ne scoata din mediocritate cumva fara munca ca asa nu se mai poate ? Pe vremea lui Vlad Tepes sau a legionarilor lumea a dus-o mai bine ? Au adus bunastare ? au adus numai nenorociri. La fel cum ne-au nenorocit si comunistii.
---
Ca nu ai avut timp, ca sunt vremuri de cacat, ca Iliescu, ca Ioha, ca invatamantul, ca mama, ca tata, ca guvernul, ca etc. Scuzele suna cel mai bine pt ala care le tot repeta la nesfarsit.
Da-o dracu de politica, pune mana si munceste, evolueaza si o sa te uiti la un moment dat in spate si o razi de cat de fraier ai fost. Bine, nu tu, la modul general vorbim.