Author Topic: Despre proteste in Romania si in lume  (Read 10311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« on: 03 December 2018, 00:31 »
Momentan, in Romania lucrurile par linistite avand in vedere ca  protestele #REZIST impotriva schimbarii legilor justitiei  sunt la nivelul de carnavale cu luminite, de un   teatru de prost gust  organizat de servicii si ceva brigazi de agitatie care slujesc din plin interesele lor si al regimului PSD-ist impus tot de ei.  Exact tot aceiasi securisti si brigadieri care pe vremea lui Ceausescu ii distrageau pe tineri cu Cenaclul Flacara ca sa le dea impresia ca sunt "liberi" , tot ei au organizat "revolutia din 1989" ca sa le dea impresia ca s-a trecut la democratie.  Si tot aceiasi care le-au oferit pe tava gogosi precum Constantinescu, Basescu, Iohannis....si acum se folosesc de USR, Ciolos si miscarea #REZIST ca sa le dea impresia ca li se face ascultata vocea.  Si cu toate ca sunt proteste periodice, Dragnea si gasca lui  triumfa de fiecare data,  schimband legile justitiei putin cate putin incat romanii sa nu sesizeze.Si daca dispare Dragnea de pe scena, vine alt pesedist care ii ia locul, oricum ar fi, politicienii  sunt doar niste unelte, securistii si interlopi  conducand aceasta tara din tata-n fiu sau din mama in fiica , important e ca ei sa se mentina la putere si sa conduca din umbra....sau din strainatate. Multi dintre cei care conduc Romania de facto nici macar nu sunt romani, multi sunt chiar de etnie rroma, evreica, rusa sau turca.    Asta pentru ca Romania nu a fost niciodata o democratie europeana in ultimii 30 de ani, ci  o   "democratie bananiera" similara cu state  din America de Sud  precum Brazilia, Columbia, Argentina conduse de grupari mafiote, servicii   si  elite oligarhice care s-au instalat la putere dupa "lovilutia" din 1989  .  Cam asta e parerea mea despre protestele miscarii  #REZIST  pe care multi o considera o unica speranta. Nu e.







In fine, sa vedem ce se intampla si in lumea cu adevarat democrata. 

In Franta, presedintele Emmanuel Macron a crescut accizele la benzina , rezultand automat noi taxe, tarife pe comert, cresteri de preturi, deci un val de saracie. Plus ca el a mai si promulgat un nou cod de legi ai muncii care favorizeaza doar francezii bogati, dar ii neglijeaza pe cei din clasa de mijloc, pe saracii care sunt evident  socialisti .   
Pe cand noi romanii.....nu stiu ce faceam noi cand guvernul celui de-al doilea premier al lui Dragnea crestea accizele la benzina sau marea salarii de a rezultat ditamai inflatia, dar e cert ca nu s-a intamplat niciun protest.   
Si pentru asta, zeci de mii de francezi  au iesit la protest. Doar cativa zeci de mii .............nu 600 000 cati au iesit la noi la protest la comanda sa apere o procuroare care e la fel de corupta ca si majoritatea politicienilor. Si nu au iesit la protest  ca sa aprinda lanternele la telefon asa cum au fost organizati  si sa agite niste pancarte cu injuraturi adresate guvernului, din care 2-3 sa arunce  borduri asa cu teama la comanda, altii sa bata o jandarmerita,  ca apoi sa planga ca le-a dat jandarmul cu gaze si pulane, indeplinindu-si datoria asa cum li   s-a comandat de sus.

Nu, vreau sa spun ca aia cativa  zeci de mii  au  iesit in strada  ca la razboi    .
Ala e un protest spontan curat! 
Mii se bat fara incetare  la ora asta cu fortele de ordine fiindca stiu ce-i asteapta pe termen lung daca cresc preturile la carburanti .   
Adica sunt determinati sa puna de  o noua revolutie franceza.....nu stiu a cata fiindca  eu cunosc vreo  trei-patru revolutii franceze, cea din 1789, 1830 si 1848, respectiv rezistenta si eliberarea de sub nazism din 1944, avand in vedere ca au schimbat pana acum cinci  republici.

Sunt si multi  francezi care au iesit la protest pentru ca refugiati, islamizare si ca guvernul investeste inutil in politicile progresiste, dar nu se gandeste la problemele reale. 
Cica au rezultat sute de raniti.   
Astea proteste spontane, nu  carnavalele de la noi.   







Nu stiu daca Macron o sa demisioneze sau daca iese de o revolutie violenta , dar cu siguranta s-a lins pe bot de sansa sa fie reales pentru un al doilea mandat avand o popularitate foarte scazuta dupa numai un an. 

Si din pacate,  evenimentele astea favorizeaza  nationalisti extremisti ca Marine Le Pen. Spun din pacate pentru ca astia chiar nu reprezinta o solutie realista. 
Francezii conservatori  n-ar trebui sa se bucure ca nationalistii vor  castiga urmatoarele alegeri pentru ca:
1. raul pricinuit de polticienii francezi  socialisti va avea efecte de lunga durata  in Franta, scumpirile si taierile de cheltuieli pentru aparatul bugetar si taxele vor fi oricum implementate. Pot sa instaureze si cea de-a sasea republica, nu mai are relevanta.    Cresterea preturilor carburantilor e posibil sa plece si de la tarifele impuse de Trump asupra UE pentru ca Franta se incapataneaza sa contribuie financiar la aparare si recent, Macron a ars-o cu "formarea armatei europene", militand efectiv pentru iesirea de sub influenta americana, adica si din NATO (s-a mai intamplat  prin 1967 ca sa reintre in 2009 si perioada respectiva a fost cam nasoala). 
2. Marine Le Pen si Frontul National sunt doar o adunatura de populisti fara nicio ideologie  care in realitate joaca dupa interese straine, posibil evreiesti si chiar rusesti.  Nu mai e un secret pentru nimeni ca Le Pen este un pion al lui Vladimir Putin.   
3. vor introduce niste masuri protectioniste  care efectiv vor ingropa economia Frantei cu totul.


Uitati-va ce se intampla in Marea Britanie dupa Brexit- scumpiri in lant, taxe si tarife crescute, plecari masive din Anglia etc. 
Si acolo  o sa clocoteasca ceaiul  cat de curand fiindca idiotii de guvernanti au propus sa faca un Brexit rapid, brusc, normal fiind ca iesirea voluntara din UE sa dureze 10 ani ca sa nu afecteze economia. 
Ganditi-va ca toate astea vor culmina intr-un haos total pe continentul european. 

 

Post Merge: 03 December 2018, 01:14
Si in UK au fost mitinguri masive recent pentru ca britanicii considera ca Brexitul e o mare greseala si cer acum organizarea unui nou referendum.
https://www.bbc.com/news/uk-45925542


Si cativa ministri britanici isi dau demisia din guvernul lui May.
Pare o situatie tensionanta acolo care va exploda cat de curand. 
« Last Edit: 03 December 2018, 01:14 by skyfallout »
 

Offline oldshooterman

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #1 on: 03 December 2018, 17:54 »
Si la noi se vor scumpi semnificativ cam toate, incepand cu gazele naturale. In plus vor sa aduca masiv imigranti straini (la presiuni externe au cedat atat presedintele cat si premierul). Pentru inceput vor sa-i "cazeze" prin Dobrogea/Delta Dunarii, dar vor fugi de acolo si vor afecta toata tara.

In Franta si peste tot protestele sunt organizate pe retelele de socializare. Se apropie vremea cand vor trebui "calmati" cu forta ("ca in filmele SF"). ;D

Englezii sunt manipulati ca sa ia de exemplu altii care au tendinte de renuntare la UE.

Urmeaza vremuri grele dar gloata viseaza in continuare la bunastare in crestere nelimitata.
 

Offline Ciocanul

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #2 on: 03 December 2018, 21:10 »
E greu mai ales in marile orase. Tot mai multa saracie mai ales pe generatiile noi. Sa ai 30-40 de ani si sa stai inca cu ma-ta, sa te casatoresti si abia sa ai bani de chirie si sa nici nu mai poti divorta ca ajung amandoi in strada ca nu isi permit sa stea singuri. Unii inchiriaza paturi in bucatarie. Altii boscheteaza si dorm prin trenuri si se spala la sala. E tragicomic si vb de tari cu apa calda. Peste toate val de emigranti necalificati. Oameni semi calificati care devin necalificati din cauza automatizarii. Si unde lucrez zboara acum 1/2 din call center in prima faza ca baga roboti de comunicare. O sa zboare treptat soferia si unele mai nasoale gen contabilitatea. Daca SAP-ul va fi declarat unic ERP bye bye bilant, calcul de salarii si alte cele pt care mai tii cativa atarnache sa faca cateva intrari intr-o aplicatie.Aplicatia va tine tot, va trimite date la fisc, TOT ce tine de HR, comenzi, stocuri si nu numai.
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani. O sa stranga toata foametea si o sa arate cu degetul spre guverne si corporatii. Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
 

Offline oldshooterman

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #3 on: 04 December 2018, 00:51 »
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani.
Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
"Comunista" a inceput sa defineasca tot ceea ce nu va place, dar nu are treaba cu comunismul. "Comunista" n-o sa fie, dar ceva dictatura severa poate. ;D

Si nu cred ca mai rezista omenirea inca 20 de ani fara niste "convulsii" uriase care vor fi premergatoare unei societati "postcapitaliste", poate nici 7-10. 8)
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #4 on: 04 December 2018, 02:47 »
E greu mai ales in marile orase. Tot mai multa saracie mai ales pe generatiile noi. Sa ai 30-40 de ani si sa stai inca cu ma-ta, sa te casatoresti si abia sa ai bani de chirie si sa nici nu mai poti divorta ca ajung amandoi in strada ca nu isi permit sa stea singuri. Unii inchiriaza paturi in bucatarie. Altii boscheteaza si dorm prin trenuri si se spala la sala. E tragicomic si vb de tari cu apa calda. Peste toate val de emigranti necalificati. Oameni semi calificati care devin necalificati din cauza automatizarii. Si unde lucrez zboara acum 1/2 din call center in prima faza ca baga roboti de comunicare. O sa zboare treptat soferia si unele mai nasoale gen contabilitatea. Daca SAP-ul va fi declarat unic ERP bye bye bilant, calcul de salarii si alte cele pt care mai tii cativa atarnache sa faca cateva intrari intr-o aplicatie.Aplicatia va tine tot, va trimite date la fisc, TOT ce tine de HR, comenzi, stocuri si nu numai.
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani. O sa stranga toata foametea si o sa arate cu degetul spre guverne si corporatii. Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
Deja exista - se numeste corporatism progresist neomarxist. 
Si  va face exact ce a facut pana acum: sa ingroape  economia mondiala.
Majoritatea guvernelor din tarile dezvoltate sunt supra-indatorate pe sute de ani pentru ca politicienii socialisti sa acorde pomeni , concurenta acerba si robotizarea sunt necesare acum ca consumam mai mult decat producem si sa putem concura cu China, iar corporatiile falimentare in mana cu guverne socialiste-liberale si bancile mari au ingropat micii competitori, distrugand capitalismul autentic.
 
Intrevad doua finaluri:
 
O sa falimenteze toata Uniunea Europeana in stil URSS, de vor urma apoi zeci sau sute de ani de anarhie , razboaie civile si haos ca-n Siria si Irak. Islamizarea se va produce, civilizatia crestin europeana va muri in acest secol,  continentul european  fiind  condamnat la secole de suferinta, razboaie, saracie, inapoiere si haos.

Sau europenii vor vota in masa cu nationalisti conservatori si dictatori militari  care vor taia in carne vie, se vor renunta la politici socialiste, se vor taia  masiv cheltuielile pentru pensii, ajutoare sociale, educatie, sistemul de sanatate, asigurari de stat  si alte proiecte, se va renunta usor la democratie,   se va investi doar in aparare  , se va redresa productia  agricola si industriala autohtona sub companii private  ,  toata societatea va ajunge monitorizata cibernetic,   se va privatiza totul incat ca scoala elementara nu va mai fi gratuita, transportul public va fi privatizat,  se va reduce populatia neproductiva, practic va incepe un adevarat Holocaust de proportii de selectie artificiala in asa fel incat sa lase oamenii slabi, saraci si bolnavi sa moara si li se vor interzice sa se procreeze, iar cei puternici si bogati sa traiasca. Se vor instaura dictaturi nationaliste si militare  locale ca sa mentina stabilitatea, se va face o intoarcere la frontiere, izolationism, autonomie, se vor impune tarife si protectionism,   renuntandu-se la idei puerile precum libera circulatie si cam aia e.  Probabil o sa mai amane putin si islamizarea care tot se va intampla pana la finalul secolului, iar politicile de persecutie nu i-ar face pe musulmani decat sa vina cu represalii mai dure si sa ajunga la putere, la fel cum s-au intamplat cu evreii cand nazistii i-au persecutat si acum controleaza mass-media, cinematografia, industria muzicala, sistemul bancar si toate guvernele lumii. 


Oricum, un nou Ev Mediu tot va incepe .
Depinde cum vrem sa intram in el: cu razboaie civile, saracie masiva,  Sharia si anarhie de vom ajunge sa fim iar divizati si  controlati de Rusia, China , SUA si Arabia Saudita

.............  sau cu dictatura si auteritate, dar care sa mentina  pacea, dezvoltarea si stabilitatea intr-o Europa a natiunilor asa cum era inainte de 1945 si chiar sa fie reimplementate imperiile coloniale ca ar fi cam necesare. S-a vazut ce se intampla daca pleaca europeanul de acolo: razboaie civile, terorism, saracie masiva, dictaturi. 
 
 
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani.
Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
"Comunista" a inceput sa defineasca tot ceea ce nu va place, dar nu are treaba cu comunismul. "Comunista" n-o sa fie, dar ceva dictatura severa poate. ;D

Si nu cred ca mai rezista omenirea inca 20 de ani fara niste "convulsii" uriase care vor fi premergatoare unei societati "postcapitaliste", poate nici 7-10. 8)

Multumita ideologiei socialiste   suntem in situatia asta.
Capitalismul n-are cum sa fie de vina daca politicienii de stanga alaturi de elitele bancare si corporatiste  l-au inmormantat acum 50 de ani.

Din cauza socialismului  si al consumerismului bazat pe datorie  incurajat de acesta ne paste acum un nou Ev Mediu. 

Post Merge: 04 December 2018, 03:20
E greu mai ales in marile orase. Tot mai multa saracie mai ales pe generatiile noi. Sa ai 30-40 de ani si sa stai inca cu ma-ta, sa te casatoresti si abia sa ai bani de chirie si sa nici nu mai poti divorta ca ajung amandoi in strada ca nu isi permit sa stea singuri. Unii inchiriaza paturi in bucatarie. Altii boscheteaza si dorm prin trenuri si se spala la sala. E tragicomic si vb de tari cu apa calda. Peste toate val de emigranti necalificati. Oameni semi calificati care devin necalificati din cauza automatizarii. Si unde lucrez zboara acum 1/2 din call center in prima faza ca baga roboti de comunicare. O sa zboare treptat soferia si unele mai nasoale gen contabilitatea. Daca SAP-ul va fi declarat unic ERP bye bye bilant, calcul de salarii si alte cele pt care mai tii cativa atarnache sa faca cateva intrari intr-o aplicatie.Aplicatia va tine tot, va trimite date la fisc, TOT ce tine de HR, comenzi, stocuri si nu numai.
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani. O sa stranga toata foametea si o sa arate cu degetul spre guverne si corporatii. Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
Deja exista - se numeste corporatism progresist neomarxist. 
Si  va face exact ce a facut pana acum: sa ingroape  economia mondiala.
Majoritatea guvernelor din tarile dezvoltate sunt supra-indatorate pe sute de ani pentru ca politicienii socialisti sa acorde pomeni , concurenta acerba si robotizarea sunt necesare acum ca consumam mai mult decat producem si sa putem concura cu China, iar corporatiile falimentare in mana cu guverne socialiste-liberale si bancile mari au ingropat micii competitori, distrugand capitalismul autentic.
 
Intrevad doua finaluri:
 
O sa falimenteze toata Uniunea Europeana in stil URSS, de vor urma apoi zeci sau sute de ani de anarhie , razboaie civile si haos ca-n Siria si Irak. Islamizarea se va produce, civilizatia crestin europeana va muri in acest secol,  continentul european  fiind  condamnat la secole de suferinta, razboaie, saracie, inapoiere si haos.

Sau europenii vor vota in masa cu nationalisti conservatori si dictatori militari  care vor taia in carne vie, se vor renunta la politici socialiste, se vor taia  masiv cheltuielile pentru pensii, ajutoare sociale, educatie, sistemul de sanatate, asigurari de stat  si alte proiecte, se va renunta usor la democratie,   se va investi doar in aparare  , se va redresa productia  agricola si industriala autohtona sub companii private  ,  toata societatea va ajunge monitorizata cibernetic,   se va privatiza totul incat ca scoala elementara nu va mai fi gratuita, transportul public va fi privatizat,  se va reduce populatia neproductiva, practic va incepe un adevarat Holocaust de proportii de selectie artificiala in asa fel incat sa lase oamenii slabi, saraci si bolnavi sa moara si li se vor interzice sa se procreeze, iar cei puternici si bogati sa traiasca. Se vor instaura dictaturi nationaliste si militare  locale ca sa mentina stabilitatea, se va face o intoarcere la frontiere, izolationism, autonomie, se vor impune tarife si protectionism,   renuntandu-se la idei puerile precum libera circulatie si cam aia e.  Probabil o sa mai amane putin si islamizarea care tot se va intampla pana la finalul secolului, iar politicile de persecutie nu i-ar face pe musulmani decat sa vina cu represalii mai dure si sa ajunga la putere, la fel cum s-au intamplat cu evreii cand nazistii i-au persecutat si acum controleaza mass-media, cinematografia, industria muzicala, sistemul bancar si toate guvernele lumii. 


Oricum, un nou Ev Mediu tot va incepe , civilizatia europeana e condamnata sa moara: depinde cum,  brusc si rapid, sau lent si foarte dureros? 
 
Depinde  de noi cum vrem sa incheiem istoria Europei: cu razboaie civile, saracie masiva,  Sharia si anarhie de vom ajunge sa fim iar divizati si  controlati de Rusia, China , SUA si Arabia Saudita....................  sau cu dictatura si auteritate, dar care sa mentina  pacea, dezvoltarea si stabilitatea intr-o Europa a natiunilor asa cum era inainte de 1945 si chiar sa fie reimplementate imperiile coloniale ca ar fi cam necesare. S-a vazut ce se intampla daca pleaca europeanul de acolo: razboaie civile, terorism, saracie masiva, dictaturi. 
 
 
Eu prevad o miscare comunista mare si globala(UE si SUA) ce se va infiinta in urmatorii 20 de ani.
Si o sa fie circ urias si posibil mari convulsii.
"Comunista" a inceput sa defineasca tot ceea ce nu va place, dar nu are treaba cu comunismul. "Comunista" n-o sa fie, dar ceva dictatura severa poate. ;D

Si nu cred ca mai rezista omenirea inca 20 de ani fara niste "convulsii" uriase care vor fi premergatoare unei societati "postcapitaliste", poate nici 7-10. 8)

Multumita ideologiei socialiste   suntem in situatia asta.
Capitalismul n-are cum sa fie de vina daca politicienii de stanga alaturi de elitele bancare si corporatiste  l-au inmormantat acum 50 de ani.

Din cauza socialismului  si al consumerismului bazat pe datorie  incurajat de acesta ne paste acum un nou Ev Mediu.

Post Merge: 04 December 2018, 13:33
Guvernul a cedat si suspenda majororarea taxelor pe carburanti.

Insa protestatarii tot nu renunta, multi chiar impinsi de socialisti.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/franta-guvernul-suspenda-majorarea-taxelor-pentru-carburanti-insa-oamenii-au-acum-mai-multe-cerinte-1042605
« Last Edit: 04 December 2018, 13:33 by skyfallout »
 

Offline oldshooterman

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #5 on: 05 December 2018, 00:44 »
Se amana marirea taxelor la carburanti cu 6 luni, n-au rezolvat mare lucru (in Franta).
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #6 on: 05 December 2018, 01:12 »
 Macron va ramane oficial in istorie drept al treilea presedinte francez consecutiv care nu castiga al doilea mandat si ca cel raspunzator pentru ascensiunea extremistilor nationalisti la conducerea Frantei la urmatoarele alegeri. 

Pana si Basescu care are mai multa  scoala politica i-a zis-o. 
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/basescu-atac-dur-la-macron-cata-aroganta-la-acesti-politruci-ajunsi-presedinti-ai-frantei-1043074
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #7 on: 08 December 2018, 01:20 »
Din pacate pentru francezi va fi din ce in ce mai rau, iar Le Pen si  politica izolationista pe care o va duce va fi ultimul cui batut in cosciugul natiunii franceze. 
Nu stiu de ce le luati apararea protestatarilor pentru ca toti sunt niste socialisti odiosi. Ce vedem  acum in Franta sunt proteste  2012 reloaded cand Ponta,  Voiculescu , Antena 3  si sindicatele au  scos in strada  ultrasii si simpatizantii PSD sa preseze prin violente  guvernul Boc sa demisioneze tocmai cand Romania dadea semne de revenire economica. 
Socialistii sunt in mare parte vinovati pentru catastrofa in care se afla Franta, mai ales Hollande care a marit o gramada de taxe, a crescut cheltuielile, birocratia, salariile nesustenabile si a importat ceva refugiati de s-a ajuns la atentate. 
Imi pare rau ca francezii au fost irationali si nu i-au lasat pe republicanii la conducere.


Parerea mea e ca Jacques Chirac trebuia lasat presedinte pe viata, a fost ultimul mare lider al Frantei care a avut si tupeul sa nu se implice in razboiul din Irak si comunica cu Germania de la egal la egal .

A fost un lider adevarat fata de Sarkozy care a fost un  gainar rasist si corupt ,  Hollande care a fost un bolsevic inapt si Macron care este un parvenit ipocrit  si un prost arogant,   toti trei fiind niste slugi  ai Germaniei si  ai gruparilor de interese. Si la fel va fi si Le Pen care clar va fi sluga altora si mai ales a  Rusiei.
« Last Edit: 08 December 2018, 01:33 by skyfallout »
 

Offline Nosferat

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #8 on: 13 December 2018, 11:02 »
Ce se intampla prin europa ar trebui sa ne atentioneze si pe noi despre una,alta din lume. Lucrurile vor deveni tot mai grave, si la noi lumea e inca cu dragnea si dancila si alte minuni. Nu se observa pericolul care inevitabil va bate si la usa noastra. De incep sa importe si la noi tot mai multi pakistanezi, ne vor astepta vremuri tulburi.

Doar ca un apropo, tocmai m-am intors din Iordania, am fost acolo 3 luni,trebuia sa ma duc inapoi,dar am tras o raceala buna aici, pana mea vin de la 23 de grade la -7, acuma am ce sta la pat.

Aia de acolo se uita cateodata cu uimire,cateodata cu amuz catre ce se intampla la noi. M-au si intrebat cativa daca europenii sunt complet dusi cu pluta. Nu ii doreste cineva din iordania pe aia pe care ii doresc europenii, pentru ei astia sunt tigani. Acuma cum s-a deschis granita de jos din Siria,au inceput sa si plece incet dar sigur lumea din Zaatari. Ma rog,cei care pot.

Aia sunt refugiati pe bune pentru care Iordania nu a primit nici macar jumatate din banii promisi de la tot felul de comisii,tot felul de ONG-uri,si desigur UE,si tot au decis sa aibe grija de acei oameni. Insa de tiganii astia cum le zic cei de acolo, nu i-ar lasa sa treaca granita. "They are not real muslims, that is not how muslims should behave". Si ii si inteleg in un fel, deoarece eu chiar am locuit acolo o perioada mai indelungata, si nu asa se comporta lumea de acolo,cum se comporta "refugiatii" lui peste. De vin si la noi cu zecile de mii,specimenele astea civilizate, vom avea probleme grave in viitorul apropiat.
Ignore list :astateofmind
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #9 on: 15 December 2018, 20:45 »
E misto ca francez sa tipi  zeci de ani  ca planeta asta  e poluata  , ba chiar sa gazduiesti semnarea acordului climatic de catre toate natiunile, sa tot militezi pentru idei precum  ca irosim resurse, ca defrisam padurile, ca distrugem ecosistemele.

Pai francezule, daca e asa,   atunci plateste dracului taxa verde, accepta sa se mareasca pretul la carburanti,  sa creasca amenzile pentru detinerea de  masini cu motor diesel, eventual renunta definitiv la masina si plimba-te pe jos, cu bicicleta sau cu trenul ca de aia ai TGV. 
Ha, nu-ti convine, asa ca renunti la vesta eco-verde si   iti pui vesta galbena  sa protestezi impotriva taxelor si scumpirilor.
« Last Edit: 15 December 2018, 20:55 by skyfallout »
 

Offline bistritzeanul

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 17
    • View Profile
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #10 on: 16 May 2019, 09:51 »
Geniale protestele din Ro. Nu stiu oamenii de ce protesteaza, dar e asa cool si kinky la protest, cu hora, cu ceai, cu capucino in centrul vechi. Acum, in loc sa mergi la mall, te duci in piata victoriei.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #11 on: 17 May 2019, 01:21 »
Da, te mai duci si la agatat hipsterite, e misto si mai usor decat sa agati in club!

Cam aia e, dar epoca cand protestele erau serioase si schimbau ceva a apus demult.   Trei ani pierduti degeaba pe proteste fara rost pentru ca vreo 1-2 milioane de tineri idioti au preferat sa o arda in cluburi si statiuni in ziua alegerilor in loc sa se duca la vot. 
Am ajuns la punctul in care politicienii nu se mai tem deloc de proteste ca au armate de jandarmi.
Ca veni vorba, a mai fost ceva protest de atunci?
 
« Last Edit: 17 May 2019, 01:23 by gurusenior »
 

Offline bistritzeanul

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 17
    • View Profile
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #12 on: 17 May 2019, 09:04 »
Se chinuie netul sa scoata lumea la vot. Aia care au durere in cot, in majoritate tot acasa vor sta si se vor trezi in duminica votului pe la ora 14 si se vor duce cu bicla sa ciupeasca fetele prin parc. Faina generatie.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #13 on: 01 August 2019, 00:50 »
Nu iau apararea jandarmilor si e chiar urat ca au batut copii si femei si straini pe 10 august, dar proteste din astea sunt periodice prin Canada, Franta, Italia, Regatul Unit, America, Germania de zeci de ani. Au dat si astia odata cu pulane si gaze si gata, o comparam cu Mineriada unde acolo a iesit cu morti si sute de morti. Si nici nu se poate asemana cu revolutia esuata din 1989.

Ma frapeaza imbecilitate astora de protesteaza anti-PSD din 2012 incoace, dar nu se intampla nimic.
Mereu esueaza si esueaza,  mai tare cum esuez eu la femei. Definitia nebuniei - repeti si iar repeti sperand ca de data asta iese, dar nu iese. 

Intai cu Rosia Montana, apoi cu Colectiv (unde Ponta a demisionat doar la comanda lui Dragnea ca PSD sa se reorganizeze strategic pentru alegeri, ca altfel sobolanul nu demisiona), apoi Rezist, apoi 10 august. Au iesit si 600 000 in strada prin 2017 si tot nimic. 
Protesteaza impotriva ordonantelor de urgenta si tot nimic, pentru ca oricum, si fara ordonante de urgenta, in tara asta tot se fura, tot se fac smenuri, tot se dau sentinte la misto pentru coruptii care au furat milioane de euro, si tara tot de vechii securisti , mafioti si de interlopi e condusa.
Pai 600 000 sa nu poata darama un guvern marioneta condus de unul ca Grindeanu (care pana la urma a fost demis de o motiune de cenzura organizata chiar de Dragnea),  vreo 100 000 care isi iau bataie de la jandarmi nu pot da jos o proasta analfabeta ca Dancila, bucurestenii stau si acum de trei ani cu Firea primar si sunt in pragul falimentului.
Dragnea a ajuns la inchisoare nu doar pentru ca a pierdut PSD alegerile sau din cauza protestatarilor, ci pentru ca nu l-au mai vrut baronii din partid sa-l protejeze. 
Pai Ponta si cu Voiculescu, doar cu 13 000 de pensionari si ceva huligani si bugetari au dat jos guvernul Boc si PSD a  acaparat tara de atunci.
Asta pentru ca erau impinsi de foame, de saracie, de salarii si pensii scazute, adica de o motivatie reala gen FOAMEA! 
La fel ca si revolutia din 1989 care n-ar fi avut loc daca romanii nu erau infometati si nu erau cozi si mancare rationalizata.
Mie #REZIST imi miroase a brigada de agitatie din vremurile comuniste, la fel cum e Untold un fel de Cenaclu Flacara de azi,  menite sa distraga tineretul si sa mai il epuizeze de energie. Ca atunci cand mai cresc, isi iau job, se casatoresc, fac copii, isi fac rate, nu prea vor mai avea chef de protest. 
De aia nu am participat si nu voi participa niciodata la proteste. 
Eu nu sunt defetist, am votat anti-PSD de fiecare data, am votat si cu Iohannis, si cu USR si cu PNL, probabil voi vota tot cu Iohannis, cu USR-PLUS sau cu PNL.
Dar mai mult nu vreau sa fac.

Nu vreau sa merg sa protestez sa risc sa-mi iau bataie, e stupizenie totala si sa mai si platesc din impozit pentru pulanele si echipamentele jandarmilor. 
Pana la urma ,traim in alte vremuri unde statul n-ar trebui sa se mai preocupe de tot.
Fiecare e pe cont propriu, fiecare doarme cum isi asterne.  Nu este statul 100% dator sa-ti asigure tot ca e oricum imposibil financiar in cazul nostru la ce productie 0 avem. 
Ca sa ai un sistem de securitate sociala, justitie, clasa politica competenta , sistem medical si invatamant de calitate , intai trebuie sa ai bazele consolidate: agricultura si industria, ori astea sunt la pamant in Romania. 
Nu te descurci in Romania din munca cinstita si n-ai  pile si spagi sa-ti fie mai bine, vezi ca nu mai exista justitie si dreptate aici,   asta e, emigrezi si muncesti in strainatate. 
Nu poti sa stai la infinit sa blochezi circulatia pe Victoriei pe arsita si in frig cum sta dobitocul ala cu drapelul pe acolo zi de zi.
Efectiv iti pierzi timpul, iti irosesti viata, si nimeni nu o sa-ti ridice o statuie pentru asta. Hai, una mica, ceva cruce, hai o sa numeasca o strada.....dar o sa fii mort atunci. La ce rost daca iti irosesti unica viata din univers?
Si daca vin astia de la USR-PLUS o sa fie acelasi rahat, cum a fost si cu PNT, si cu PNL si cu PDL care au fost la guvernare si au avut baronii si coruptii lor si au furat la fel de mult ca PSD.

Nu o sa se intample nimic in Romania.Tara asta asa a fost mereu din evul mediu, vesnic saraci si codasii Europei. 
« Last Edit: 01 August 2019, 00:52 by gurusenior »
 

Offline Nosferat

Despre proteste in Romania si in lume
« Reply #14 on: 01 August 2019, 18:37 »
Da,si? Adica.....asa si? Ce vei facei tu EXACT? AAaaaaa, nimic, adica esti roman 100%, bati din gura,ca toti restul,ca fiecare taximetrist,ca fiecare mare om sau  "manager" cu care sa mi se scuze cacofonia,am avut de a face. De asta e tara in situatia in care e, pentru ca romanul e roman,vorba multa,fapte zero. De la omul simplu,pana la politician,la presedinte,la cel care sta in spatele presedintelui,de unde crezi ca vin politicienii nostrii? de pe marte sau ceva? Sunt d'ai nostrii omule,sunt noi, sunt spargatorii de seminte din spatele blocului,unde crezi ca au crescut,de unde au educatie.

Pe care il vad sa scrie,ada-mi o arma, ca ma duc sa protestez? Instant pusca bula marelui mihai viteazul, cuza,marele "sangele latin" si se baga lasul, fricosul sub plapuma. Evident e tara dusa,nu avem stat de drept,oricam am dori sa avem,si ce facem sa avem un stat de drept? Mai bagam niste texte,niste like-uri pe facebook si cam atat. Celora de la putere crezi ca le pasa de textele tale pe un forum obscur?

Cand au fost protestele de la colectiv prin cluj,cand au mers "zaci de mii", eu am fost printre putinii huiduiti care au spus clar,lasa textele ieftine,ada niste arme,stii tu de unde,daca nu stii tu,stie prietenu sau prietenul unui prieten care cunoaste pe matusa la careva care stie pe cineva,pai nu ca stai ca democractie ca eu nu fratele meu,ca nu,pai stai asa ca nu facem d'astea, "SPUNE NU LA VIOLENTA" si alte magarii de 3 lei.  Vezi EXACT din aceasta cauza protestele sunt praf in ochi,ceea ce scrii este praf in ochi.

De aia nu se schimba situatia,pentru ca nu mergi, nu se duc nici altii,"de ce sa ma duc eu,da ce sunt prost sau ce?" de aia suntem "Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte, In care te-adancira barbarii de tirani! Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte, la care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!" Adica roman get be get, gura mare....fapte cam zero.


« Last Edit: 01 August 2019, 18:51 by Nosferat »
Ignore list :astateofmind