Author Topic: Donald Trump - un presedinte controversat  (Read 36943 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #105 on: 15 November 2018, 01:23 »
Cica asta e jurnalism marca CNN.
La orice internship sau curs de jurnalism  ti se spune ca :
-nu ai voie sa-ti depasesti atributiile de jurnalist si sa devii un activist intr-o conferinta de presa sustinuta de un oficial politic
-jurnalistul trebuie sa aiba un punct de vedere obiectiv. Devine nepoliticos. 
-jurnalistul nu are voie sa irite sau sa insiste cu intrebari dupa ce oficialul  i-a spus clar ca nu mai doreste sa-i raspunda
-dreptul la libera exprimare nu inseamna sa iti prelungesti timpul acordat de oficial si nici sa iriti cu intrebari cand vezi ca mai sunt si alti jurnalisti care vor sa-si puna intrebarile
-jurnalistul nu poate sa treaca de la un subiect la altul intr-un timp scurt, gen cum a facut boul asta care intrebase initial despre migratia de la frontiera si pe urma a trecut imediat la eterna intrebare idioata despre legatura cu rusii
-comportamentul pare mai degraba demn de jurnalist ce lucreaza la Cancan decat intr-o televiziune de stiri prestigioasa  de zici ca se duce sa intrebe nu stiu ce megastar de la MTV, nu stiu ce fotomodel , fotbalist   sau vreun actor de la Hollywood, nu presedintele Statelor Unite
-jurnalistul nu are voie sa bruscheze persoana care ii ia microfonul. I-a expirat timpul, gata,  sa vina  urmatoarea intrebare de la un alt jurnalist de la alt post de stiri/redactie
Trump i-a zis-o bine ca respectivul nu are comportament profesionist pentru a fi jurnalist si mai ales sa lucreze la CNN.

Mai vad acolo inca un jurnalist idiot  de la alt post/redactie care il intrerupe pe altul din timpul in care isi prezinta intrebarea. 
Ajunge presedintele Statelor Unite sa faca observatii jurnalistilor  ca  pentru niste copii de clasa I pentru comportament inadecvat si bun simt   care tine de cei 7 ani de-acasa  .
Mai da-o  naibii   de treaba, chiar asa am ajuns?
Asta e presa de secol 21? 
 
Mie mi-ar fi enorma rusine sa-mi faca observatie presedintele Statelor Unite pentru comportament inadecvat demn de gradinita si nedemn de un jurnalist. 


Doar observati comentariile negative care au foarte multe like-uri tocmai pe sectia de comentarii al canalului CNN carora ar trebui sa le dea de gandit
Daca nu era vorba de Trump si era un alt politician democrat, iar jurnalistul era de la Fox News punea intrebari iritante si se purta nepoliticos si neprofesionist depasindu-si atributiile, oare cum era?
Ori daca era vorba de o personalitate mai putin cunoscuta si jurnalistul se purta la fel, era taxat si poate concediat. 
Dar dimpotriva, CNN face tigania de a considera ca clipul a fost editat si ca jurnalistul nu a bruscat-o pe stagiara.
Si  tot CNN il da in judecata pe Trump.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/cnn-a-dat-in-judecata-casa-alba-dupa-scandalul-donald-trump-jim-acosta-1032189



Post Merge: 15 November 2018, 01:29
Eu de regula nu urmaresc conferintele de presa fiindca sunt plictisitoare si pline de bullshit si fiindca majoritatea politicienilor mint, iar jurnalistii participanti sunt o adunatura de  sacali care vor sa puna niste intrebari la misto  pentru care sunt platiti. Sunt efectiv inutile, nu afli nimic clar din conferinte. 
Ce  dezvaluiri incendiare poti sa scoti de la un politician care stapaneste arta minciunii cu brio?   Conferintele de presa sunt inutile pentru ca mereu personalitatile publice vor sustine ceea ce considera cu cuvinta la modul subiectiv  si mereu se vor autoapara, chit ca mint sau nu au dreptate si altul e adevarul pe care il descoasa altii in alt context.
Mai multa credibilitate au jurnalistii  care investigheaza pe cont propriu, care urmaresc si noteaze evenimentele si le prezinta obiectiv cam tot ce au vazut si consemnat.
Dar mi-a atras atentia comportamentul neprofesionist al sacalului astuia pe a carui fata i se citea disperarea dupa pontul gras pe care il acorda patronul  pentru intrebarea     iritanta....
 
Sustin libertatea presei, dar nu la modul ala de mai sus. Daca e vorba de politicieni corupti , lasa justitia si serviciile sa-si faca treaba.
Jurnalistul are doar sarcina de a aduna informatii si a le  prezenta publicului.



Ce pot sa zic in rest?
RIP JURNALISMUL AMERICAN!
« Last Edit: 15 November 2018, 01:51 by skyfallout »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #106 on: 17 November 2018, 08:44 »
^yeh okay
totusi

cred ca jurnalismul european este demult mort. cel american, not yet.
-

ala de la cnn a luat microfunul sa intre in disputa cu presedintele: "stai sa iti spun eu, nu e invazie".  nu are nici o treaba cu realitatea, e acolo sa faca propaganda in cel mai fericit caz, probabil primele lui sunt cu atat mai mari cu cat strica acele conferinte de presa!! sper ca nu sunteti naivi, credeam ca lumea s-a prins. el saboteaza si submineaza restul presei, dar mai ales buna relatie de dialog si accesul la trump. asta-i comunsim direct din manual, bai!!
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #107 on: 18 November 2018, 20:06 »
Asta e, alegerea lui Trump doar a amanat catastrofa iminenta cu inca vreo 4-8 ani.
Dar in cele din urma, americanii albi si crestini, fiind dispersati intre republicani si democrati, vor deveni minoritari pana in 2050-2100, ajungand sa reprezinte 47% din populatie, 30% va fi populatia hispanica, 20% populatia afro, 10% populatia asiatica.  Si toti astia voteaza doar cu democratii, adica cu stanga pentru ca le promit pomeni la schimb cu voturi. Afro-americanii si  mexicanii in special n-ar vota niciodata cu republicanii, cu cei care sustin ideea de a munci, de a te autodepasi,  de-ati castiga respectul prin contributii aduse societatii  si de a-ti lua viitorul in proprile maini, de a respecta legile tarii gazde.
Democratii sustin infractiunea, lenea, pomana (legalizeaza drogurile) si le inoculeaza celor de alte etnii sa fie dependenti de stat, sporind puterile statului.  Inclusiv multi dintre albi s-au dispersat, categoriile de homosexuali, feministe si atei prefera sa voteze cu democratii si nu cu republicanii datorita mentalitatii conservatoare.

Texasul e deja pierdut, s-a vazut cat de mult s-a albastrit, Florida nu mai are mult, multe state sudiste si centrale vor ajunge sa voteze cu democratii din cauza cresterii populatiei de imigranti care fac copii la greu pe pomeni sociale, statele de coasta ca New York si California sunt demult pierdute. Tot aceiasi democrati i-au bagat pe cei din Rust Belt in somaj mutand productia in China si in loc de joburi, le ofera asistenta sociala si pomeni.

Statele Unite ale Americii vor arata in 2050  precum Mexicul sau Brazilia, dar conduse de comunisti.   Da, America va deveni comunista pana la finalul acestui secol.
In cele din urma, astfel de specimene ca baiatu'  asta care face parte din generatia de manevra a unora ca Bernie Sanders, Hillary Clinton   si Barack Obama  vor ajunge presedinti la Casa Alba:


« Last Edit: 18 November 2018, 20:29 by skyfallout »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #108 on: 22 November 2018, 19:42 »
nimanui nu ii place ultimul episod trump vs saudi arabia.

mai ales cand putea face atat de mult, cu mana libera. spre exemplu putea cere eliberarea femeilor inchise din nebunie arabeasca - si o putea obtine. putea veni cu curtea internationala, sau o intelegere acolo pentru relaxarea politicilor wahabiste si alte lucruri legale, progresiste in mod autentic. dar nu, a venit si a spus-o pe sleau ca e vorba de arsenal de miliarde, si asta e.. cum ar zice ren: u stjuuupid aediot!
« Last Edit: 22 November 2018, 20:01 by Monier »
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #109 on: 22 November 2018, 22:09 »
Nimanui care-i normal la cap nu-i place ca Arabia Saudita si China vor ajunge sa conduca planeta din cauza slabirii pozitiei Americii. 

 
Chiar daca Trump face sau nu o figura frumoasa sa fie reales, oricum Statele Unite sunt finito fiindca vor redeveni albastre, suprapopulate de afro-americani si hispanici.
Democratii vor acapara toate statele pana in 2025 datorita imigrantilor, dar si datorita albilor dispersati, adica  feministe si mileniali care au tendinte spre stanga.

Partidul Republican, fiind divizat intre republicanii conservatori hardcore pe care nu-i va mai vota nimeni  si republicanii moderati raliati    , va disparea in obscuritate. Probabil ca republicanii moderati din Tea Party  se vor asocia cu libertarienii. Pana in 2050, democratii, capatand suprematie, vor ajunge sa se lupte intre ei si sa se imparta in socialistii si ecologistii  care vor detine controlul asupra statelor de coasta si marilor orase ca New York, Chicago, Los Angeles etc., iar democratii liberali  si probabil republicanii libertarieni vor detine controlul asupra statelor sudiste si centrale. 
Chit ca nu iese de razboi civil intre statele de centru si statele de coasta prin 2050-2060, o sa fie nasol oricum. 
« Last Edit: 22 November 2018, 22:11 by skyfallout »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #110 on: 04 December 2018, 09:26 »
sunt mereu uimit cum acest clovn reuseste pe plan international! a renegociat nafta, s-a inteles cu china...
cu dracu acest narcisist imbecil idiot nebun a riodicat america la nivelul anilor 80.

acum doi ani rockettes au stambat din nas la inaugurare, credeau ca trump e mussolini..
acum sufera si ele din mana stangoizilor descreierati. ah ce-mi place.
cata propaganda de prost gust, cat patetism din stanga corporatist-fascista rasisto-comunisto-globalista..
daca o tin asa, trump risca sa fie RUGAT sa mai stea inca doua mandate, cu un total de trei. mark these words.

PS
nu am uitat de rusi

fie vorba intre noi, daca trump avea o cabana cat de mica prin rusia, acum suferea impeachement. in aceste momente cred ca nu este incurcat cu rusii in vreun fel.
sunt un naiv fireste, si nu vreau sa ma schimb.. ramane de vazut cat de curand, m-am plicitist pana peste cap de muyeller, clintoni si dark state.
cand trump termina cu ei (sa zicem cu un lant de demisii - intr-o zi de cristal, wink wink) ma imbat si ies din ketoza. am zis!
« Last Edit: 04 December 2018, 09:30 by Monier »
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #111 on: 04 December 2018, 13:13 »

daca o tin asa, trump risca sa fie RUGAT sa mai stea inca doua mandate, cu un total de trei. mark these words.
 
E frumos ce zici tu, dar realitatea sta altfel.

In realitate, altii decid viitorul. Sunt scenaristi care coordoneaza institutiile politice din toata lumea ca sa iasa totul bine asa cum isi doresc.  Sunt tot aceiasi oameni care i-au pus pe Clinton, Bush jr, Obama si Trump la Casa Alba, tot aceiasi oameni care ii au pe Macron, Merkel si May la mana, tot aceiasi scenaristi care le-au aratat romanilor ce inseamna absenteismul la vot  si aia putini voteaza cu un populist  infractor ca Dragnea ca data viitoare (poate) sa voteze cu politicieni responsabili   si cred ca tot aceiasi ii mentin dictatura lui Putin in Rusia de dragul spectacolului.Tot aceiasi scenaristi se folosesc de presa ca sa prezinte show-ul regizat de ei.  Firesc era ca femeia sa fi batut clovnul bogat si narcisist ca-n toate filmele de pe DIVA Channel, insa s-a nimerit ca femeia sa fie o corupta ca Clinton si scenaristii si-au propus ca americanii trebuie sa experimenteze o perioada cu un "clovn narcisist si bogat" presedinte.   Inclusiv datorita criticilor CNN a iesit Trump presedinte. CNN i-a facut mai multa promovare (negativa, dar tot promovare) lui Trump decat oricare organ de presa conservatoare si continua sa-i faca si acum.   Ca pe urma, acest clovn urmeaza sa fie umilit de un alt candidat mai bun care sa apara drept "salvator" si lider al stangii prin 2020 sau sa ajunga in asa hal legat la spate de democrati , chit ca va fi reales.    Contrar a ce se crede, Trump e mai din establishment decat crezi si establishmentul si presa care il critica chiar l-au vrut presedinte.Ce se intampla de cativa ani incoace imi da senzatia ca e un scenariu de film  bine scris si pus in aplicare, scopul fiind ca Trump sa iasa patat de pe scena mai rau ca Nixon  si sa vina vreun alt "salvator" ca Obama, probabil vreun hispanic care sa-l bata pe  clovnul ala  rau, rasist, batran, narcisist, bogat  si habotnic, de suna a scenariu de film  vechi difuzat pe Paramount Channel.Daca observi, Trump a pierdut alegerile la vot popular, iar situatia demografica s-a schimbat si in statele sudiste si centrale in ultimii doi ani din cauza imigratiei masive de mexicani ai caror copii nascuti pe pamant american in 2000 au capatat drept de vot acum ca au facut majoratul.
N-are cine sa-l roage sa mai stea inca trei mandate pentru ca nu vor mai fi sau vor disparea daca privesti situatia demografica a Statelor Unite si ce categorii nascute in 2000 au primit anul asta drept de vot, categorii de alegatori care sustin bolsevici ca Bernie Sanders,  sunt nostalgice dupa Obama si  regreta pierderea lui Hillary. Iar scenaristii le vor oferi majoritatii ceea ce merita: un neocomunism mizerabil si falimentar  ca-n America de Sud si situatie sociala ca-n Africa de Sud cu sistem economic himeric ca-n China. Pe urma se va ajunge la ceva razboi civil din cauza disputelor etnice-sociale  si apoi  va fi vreo    dictatura corporatista industriala sau o dictatura eco-socialista.
Si nu, scenaristii nu sunt neaparat evrei ca nu prea cred in teoria ZOG, ci sunt chiar de toate nationalitatile.Insa sunt bogati si puternici.Si nu vor fi niciodata inlaturati de masele pe care ei le controleaza cu multa pricepere. Nu fac toate astea ca sa le faca rau, ci ca sa le perfectioneze, invatand din greseli, oferindu-le  ceea ce isi doresc, chiar daca acel ceva va fi catastrofal, fiind tot aceiasi care au oferit dictatori ca Hitler, Stalin si Mao sau politicieni ca Churchill, FDR si altii.
Planeta asta e si un camp veritabil pentru simulare politica economica, si o adevarata scena a show-ului.
Societatea evolueaza  facand greseli. 
« Last Edit: 04 December 2018, 13:29 by skyfallout »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #112 on: 05 December 2018, 10:29 »
indiferent, nu cred ca viitorul este decis, nici pe departe.

problema e ca trebuie sa te feresti de intunericul elitelor, dar nu ai cum sa cercetezi daca nu intri in el. cu alte cuvinte, nu trebuie sa crezi in conspiratii ci sa le pui intr-o forma transparenta asa cum sunt ele.. meschine si inepte.
« Last Edit: 05 December 2018, 10:31 by Monier »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #113 on: 05 December 2018, 21:19 »
Desi a contramandat intalnirea oficiala cu Putin, Trump totusi l-a abordat (pe Putin) la intalnirea G20 si au discutat apropape 15 minute.  ;D
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #114 on: 07 December 2018, 18:54 »
O magarie fara limite a fost facute de americani impreuna cu slugile lor din Canada, chiar in timpul intalnirii dintre Trump si Xi, care negociau probleme legate de razboiul comercial, in culisele intalnirii celor din G20.

Huawei founder's daughter and company CFO Meng Wanzhou arrested in Canada

"Huawei issued a statement saying Meng was changing flights in Canada when she was detained ``on behalf of the United States of America to face unspecified charges``'' in New York."

 

Offline astateofmind

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #115 on: 07 December 2018, 19:23 »
Desi a contramandat intalnirea oficiala cu Putin, Trump totusi l-a abordat (pe Putin) la intalnirea G20 si au discutat apropape 15 minute.  ;D

Da da, dar sa nu uitam ca trump a trimis navele ucrainene in "apele teritoriale rusesti" pentru a porni razboiul cu rusia. Asa cum declarai pe alt thread.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #116 on: 07 December 2018, 19:37 »
Asta e din nou o minciuna din partea ta, in tentativa de a crea un flame. Unde am spus ca "trump a trimis navele ucrainene in "apele teritoriale rusesti"?
 

Offline Zo_Bar

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 41
    • View Profile
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #117 on: 08 December 2018, 00:53 »
O magarie fara limite a fost facute de americani impreuna cu slugile lor din Canada, chiar in timpul intalnirii dintre Trump si Xi, care negociau probleme legate de razboiul comercial, in culisele intalnirii celor din G20.

Huawei founder's daughter and company CFO Meng Wanzhou arrested in Canada

"Huawei issued a statement saying Meng was changing flights in Canada when she was detained ``on behalf of the United States of America to face unspecified charges``'' in New York."
Ce nasol, mimimi, nu poți fura liniștit că te arestează Soroș.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 

Offline Zo_Bar

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 41
    • View Profile
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #118 on: 08 December 2018, 00:56 »
Desi a contramandat intalnirea oficiala cu Putin, Trump totusi l-a abordat (pe Putin) la intalnirea G20 si au discutat apropape 15 minute.  ;D

Da da, dar sa nu uitam ca trump a trimis navele ucrainene in "apele teritoriale rusesti" pentru a porni razboiul cu rusia. Asa cum declarai pe alt thread.
Trump săracu' tot se chinuie să se ascundă că i-o **** lu' Putin da' vine apoi "intelighenția" și îl dă în gât. Mor de râs,  mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

« Last Edit: 14 December 2018, 23:25 by oldshooterman »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #119 on: 14 December 2018, 18:45 »
"My takeaway is there's a very real prospect that on the day Donald Trump leaves office, the Justice Department may indict him. That he may be the first president in quite some time to face the real prospect of jail time." - Rep. Adam Schiff (D-Calif.)/Politico

La asta se adauga si faptul ca sansele de a mai prinde un mandat se indreapta vertiginos spre "zero".