Author Topic: Donald Trump - un presedinte controversat  (Read 37012 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #120 on: 15 December 2018, 21:22 »
That he may be the first president in quite some time to face the real prospect of jail time." - Rep. Adam Schiff (D-Calif.)/Politico
 
Nu e chiar primul daca ne uitam la Nixon si Clinton. Doar ca spre deosebire de el,  astia au fost mai blazati, au avut suport, erau mai din establishment,   si cu toate astea au comis atrocitati de razboi: primul prin Vietnam, celalalt in Iugoslavia.Primul a demisionat din cauza ca i-a spionat  ilegal pe democrati  (si a avut mare noroc cu vice-presedintele care l-a achitat), celalalt pentru ca a hartuit sexual o stagiara de la Casa Alba si a fost achitat de justitie.  Numai zic de Lyndon Johnson ca si ala a ingropat America in porcaria cu Vietnamul.    Intr-o lume corecta supusa unei singure curti de justitie planetara,   si George Bush jr si Barack Obama ar fi fost judecati si condamnati  pentru crime de razboi comise si incompetenta economica, ei fiind cei mai vinovati pentru situatia globala instabila de azi. Astia doi au distrus America si i-au daunat enorm imaginii sale dupa ce alti 42 de presedinti s-au chinuit sa o cladeasca in 250 de ani.

Trump insa, pentru mai putin, o sa si-o cam ia rau de tot.  Nu neaparat pentru hartuiala sexuala de vreme ce starletele porno, vedetele americane  si curvele rusoaice  s-au culcat cu el de bunavoie, fiind doar niste ordinare profitoare.Nici pentru acuzatiile privind implicarea Rusiei care nu e nici dovedita si pe deasupra, el e doar un tap ispasitor in treaba asta fiindca rusii  au putut influenta alegatorii republicani sa voteze cu el, sperand la ceva destabilizare internationala a pozitiei SUA si fara sa-i ceara acordul.
Nici nu a comis crime de razboi, ba chiar operatiunile duse de el in Siria au fost excelent executate, cu o precizie chirurgicala cat sa nu provoace victime civile asa cum a provocat Bush jr sau Obama care au provocat moartea a sute de mii de civili nevinovati prin actiunile lor.  Dar iata ca justitia americana nu judeca pe niciun politician american pentru faptele sale comise in afara Americii.  Nici pentru evaziune fiscala, la cati afaceristi si vedete din SUA se regasesc pe listele din Panama Papers. 
Nici pentru declaratiile sale rasiste sau misogine, ba chiar e considerat ca a facut un mare bine ca a protejat frontiera cu Mexicul de imigranti ilegali si potentiali infractori si traficanti de droguri. Nici pentru tarifele alea impuse care au fost de bun simt (cu China nu se poate discuta altfel) chiar daca a compromis productia din statele sudiste ce reprezinta baza electoratului sau. 
A protejat interesele americanilor mai mult decat credem.

Dar va fi acuzat si va risca sa faca inchisoare pentru tot restul vietii  pentru treaba asta murdara  cu avocatul sau Cohen ca l-a pus sa mituiasca acuzatoarele si sa-si ascunda infractiunile. Poate ca vor gasi treptat alte maruntisuri mai nasoale. 
Nu la fel de grav precum incearca  Dragnea sa schimbe  legile justitiei cu OUG-uri abuzive.  Dar pentru americani  e o infractiune foarte grava fiindca se numeste ca atentezi la justitie. 
 
 
Nu conteaza daca pierde sau castiga alegerile pentru al doilea mandat , treaba asta murdara cu avocatii  e suficient,   acum  Congresul   cu o camera albastrita   poate oricand sa-l suspende chiar si in timpul mandatului si sa-si piarda imunitatea.
Iar daca demisioneaza, nu se stie cat de mult se poate baza pe Pence sa-l "pardoneze" ,  ala s-ar putea chiar sa nu-l achite daca e vreun tradator neocon sub acoperire si sa-i faca felul.
Cine stie, poate are noroc  si scapa.....

 
Treaba asta  insa a scazut si mai mult increderea americanilor in institutia prezidentiala si nu m-ar mira ca pe viitor sa incerce adaugarea unui amendament prin care sa limiteze puterile executive ale presedintelui si sa le sporeasca pe cele ale Congresului. Ba chiar sa inaspreasca legile in privinta americanilor conservatori  care l-ar putea vota pe altul  ca Trump, poate unul mai rau ca el   sau sa faca intrarea inaccesibila prin implementarea unor criterii.  Inclusiv in domeniul muzical, cinematografic, administrativ,  educational, stiintific  se vor implementa criterii foarte selective pentru ca persoanele acuzate de rasism, coruptie, bigotism, homofobie,  misoginism si hartuire sa nu mai poata profesa, oricat de talentate si performante  sunt.    O sa vedeti ca si peste 100  ani americanii il vor folosi pe Trump ca pe un exemplu de asa NU si oarecum in mod nedrept fiindca alti presedinti ca LBJ, Nixon,  Bush jr. si Obama  au cauzat niste dezastre planetare mult mai mari  schimband definitiv cursul istoriei.   
Asta e, se  anunta oricum niste vremuri de ca*** pentru SUA.
Democratia autentica si visul american oricum sunt moarte demult. 
.................................
Cuvintele murdare nu ridica "valoarea" afirmatiilor.




 
« Last Edit: 16 December 2018, 02:03 by oldshooterman »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #121 on: 18 December 2018, 09:45 »
Fox News’ Napolitano Says Trump is an ‘Unindicted Co-Conspirator’: ‘Ample Evidence’ to Indict POTUS

“So you’re saying he’s an unindicted co-conspirator?” Smith asked.

“Yes,” Napolitano answered. “There’s ample evidence – this doesn’t require too much analysis – to indict the president, the question is do they want to do it. The DOJ has three opinions in this: two say you can’t indict a sitting president, one says you can, but all three address the problem of ‘what do you do when the statute of limitations is about to expire?’ All three agree in that case you indict in secret, keep it sealed and release it the day he gets out of office.”

Cu alte cuvinte, daca Trump mai face multa gargara si nu se supune vointei "Deep State", o va sfarsi rau de tot.
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #122 on: 18 December 2018, 11:16 »
hey folks..

scuze de limbaj, dar trebuie sa pui cuvantul in titlu

republicans are cucks
exista acum o fereastra superba unde republicanii pot face minuni. nu doar sa il apere pe trump - ca tipul are nevoie btw - ci sa promoveze zidul si healthcare.

insa nu misca din loc pentru ca-s niste IMPUTITI UMANI. stiti la ce ma refer, politica de oriunde este incapabila de schimbare, ea se intampla mereu de jos.
cred ca americanii vad asta, si sper ca vor cobora inapoi in strazi. o miscare cvasipopulara similara cu tea party.

republicanii sunt cu fundul strans la gandul ca democratii vor trage doi ani de trump pana cand si ei vor ajunge de acord - lucru imaginabil in cateva luni, ce ani..
trey gowdy pleaca. o seama de oameni buni pleaca ori sunt plecati ..de la hope la bannon etc. trump e din ce in ce mai lipsit de ajutoare loiale. e lipsit de congres, asa cum a fost pana acum.. nu are voturi, nu are cu cine realiza ceva semnificativ.

ma intreb care-i urmatoarea lui miscare, cum o scoate la capat. trebuie neaparat sa porneasca zidul. eu as face-o fara nici o aprobare, cu patreon, fuck it.
sunt Absolut sigur ca va misca ceva zilele astea, e prea inteligent sa nu simta ocazia.
« Last Edit: 18 December 2018, 11:20 by Monier »
 

Offline eugenius

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #123 on: 24 December 2018, 06:38 »
Senatorul Rand Paul pe Twitter:
"For the first time in forever we have a president that cares about our borders more than the borders of some misbegotten land thousands of miles away from America."

https://twitter.com/RandPaul/status/1076875403233542145

Best timeline or what?  ;D

Recent Rand Paul a fost:
- de față la împușcarea lui Steve Scalise
- băgat în spital de un vecin (multiple fracturi de coaste)
« Last Edit: 24 December 2018, 07:05 by eugenius »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #124 on: 29 December 2018, 02:03 »
Majority in poll want Trump impeached or censured

"Nearly 60 percent of U.S. voters surveyed say President Trump should be either impeached and removed from office or formally censured, according to a new Harvard CAPS/Harris poll released exclusively to The Hill.

The poll shows that a majority of voters polled think some kind of action should be taken against Trump, though they are divided on how far lawmakers should go as Democrats prepare to take over the House majority."

Nu prea e de bine pentru Trump... Daca "pateste" ceva, prea multi s-ar bucura... ;D
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #125 on: 29 December 2018, 17:10 »
harvard caps are pe site un poll din mai.. articol aiurea, it's the hill lol.
impeachment reprezinta bupkiss pentru trump. pentru restul lumii in schimb..
dap, inclusiv romania.
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #126 on: 02 January 2019, 11:02 »
..e cineva la zi cu evenimentele, cum e bursa?
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #127 on: 02 January 2019, 14:46 »
Scurt rezumat de pe marketwatch:

"U.S. stock indexes on Wednesday are set to sink on the first trading day of 2019..."

"The Dow ended the year down 5.6%, the S&P 500 closed 6.2% lower, while the Nasdaq booked a 3.9% loss, according to FactSet data.

The past year marked the first time since 1978 that the Dow finished with an annual loss after rising in the first three quarters, and the first for the S&P 500 since 1948. For Nasdaq, it was only the second time in its history it failed to defend January-to-September gains through the end of the year, the last time being 1987, according to the Dow Jones Market Data group."

Se poate si mai rau, inca nu e grav. ;D
 

Offline oldshooterman

 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #129 on: 04 January 2019, 18:07 »
depinde foarte mult cum se incheie ancheta lui mueller. si cat de curand, cu atat mai bine. pentru ca apoi (indiferent de concluzie, zic eu) trump va popi* cativa mai multi. nitel.


*sa ii trimita la manastiri. la plimbare.. pricepeti voi.
e din nuvela lui negruzzi.
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #130 on: 04 January 2019, 20:54 »
La inceputul anului 2018 s-a dat publicitatii faptul ca "au" tehnologia necesara pentru a falsifica natura si sursa oricarei manareli informatice care circula prin lumea virtuala, fara a lasa posibilitatea de a fi descoperita sursa reala. Adica pot sa faca ei orice si sa zica ca au facut rusii, chinezii, romanii sau oricine... Prin urmare, ancheta lui Muller va evidentia cel mai probabil ceea ce vor altii, nu neaparat ce a fost in realitate.

Daca vor sa-l prajeasca, or sa-l prajeasca, asta ar trebui sa fie deja evident.

E foarte de actualitate povestea cu un grup de hackeri care daca nu primesc ceva recompensa substantiala, vor da publicitatii un numar imens de documente secrete care e vorba ca vor soca lumea, relativ la evenimentele din 11 septembrie 2001... Poate are legatura cu ce e in stare sa faca "deep state" si cu declansarea unui scandal imens care ar putea sa mai amane o vreme debarcarea lui Trump.  ;D
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #131 on: 12 January 2019, 03:49 »
 

TrevorArthur

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #132 on: 13 January 2019, 23:32 »
Pe fondul shutdownului federal si scandalului privind construirea zidului de catre Trump, si-a anuntat candidatura Julian Castro, texanul de origine hispanica, incepandu-si discursul cu "Buenos dias" (nu cu Good Morning intr-o tara in care engleza e limba predominanta, iar spaniola e pe locul doi)   


Parerea mea:     va pierde.
Nu este cineva popular, cunoscut, cu un antecedent istoric cum au fost alti presedinti......Obama era cunoscut inca din 1997, avand o cariera solida de senator  si care si-a sporit popularitatea inca din 2004. Bush jr a fost fiu de presedinte, iar Trump si Clinton au fost cunoscuti inca din anii 80', iar Reagan, cunoscut inca din anii 50'.
Julian Castro e un nimeni! Nici nu se vorbeste despre el prea des, decat ca are frate geaman si ca a fost ceva ilustru anonim primar/secretar al locuintelor, cunoscut doar pentru ca era de origine hispanica. Nu are realizari.  Texasul intr-adevar, va deveni un "purple state" din cauza imigratiei masive  si din cauza natalitatii enorme din 2000 acum ca multi copii hispanici au primit si vor primi drept de vot.   Are apoi voturile feministelor garantate si al tuturor catolicilor.   Dar nu sunt inca destui hispanici care sa-i devanseze pe albii din Rust Belt. Iar majoritatea afro-americanilor   nu vor vota niciodata un hispanic, intre afro-americani si hispanici fiind rivalitati vechi. Ceva imi spune ca va pati ca Hillary, va castiga votul popular, dar il va pierde pe cel al colegiilor electorale.   A incercat baiatul asta sa-si lanseze candidatura tocmai pe fondul scandalului si pe Google Trends, popularitatea lui tot nu creste. 
Democratii inca n-au invatat nimic din alegerile din 2016 ca nu votul popular te face castigator, oricat de mult s-au chinuit sa importe imigranti in ultimii zeci de ani ca sa obtina dominatia asupra Americii. Tocmai ca scandalurile din ultimii ani precum inlaturarea statuilor ale unor personalitati istorice care au detinut sclavi,  trendul #metoo , persecutiile feministe, legislatia abuziva privind sarbatoriile crestine si corectitudinea politica   ii vor mobiliza pe  barbatii albi si conservatori  sa vina si mai multi la vot. 
Dar cred ca o sa fie un show dragut...intre ala rau, alb,  batran,  bogat, excentric anti-imigratie care vrea zidul cu Mexicul vs un hispanic.  Pacat ca viata nu-i ca-n filme, pentru ca ala rau, batran, alb si bogat a infrant femeia "idealista" si progresista.   :P Dupa epoca Obama, americanii nu mai vor happy-end-uri din astea. 

 

 
« Last Edit: 13 January 2019, 23:55 by TrevorArthur »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #133 on: 18 January 2019, 09:16 »
trump catre pelosi: no trip for you! lol priceless.
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-pelosi-letter-cancels-trip-government-shutdown-state-of-the-union-a8733621.html

oh btw: tara arde, pelosi se piaptana in avioane?

yuh, good move.
 

Offline Ciocanul

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #134 on: 18 January 2019, 09:36 »
Scopul lui nu cred ca e de a castiga alegerile ci de a strange randurile hispanice. La ei sunt 2 tururi de scrutin ? O sa iasa pe locul 3 si poate sa negocieze dur cui da voturile. Sa nu credeti ca toti de origine hispanica sunt de acord cu deschiderea catre mexic si afluxul de emigranti. Daca bunicul a venit cu pluta in SUA si a mancat pietre pana si-a facut un rost, tu deja esti intregat bine, ai scapat de saracie si esti de acord cu zidul. :D