Author Topic: Donald Trump - un presedinte controversat  (Read 36945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #150 on: 15 February 2019, 23:01 »
Stai ca nu s-a terminat decat cu "Russia Probe 1.0".

"House Dems Set To Launch "Vast" Russia Probe 2.0". (lipseste din oferta emoji-ul ala care se tavaleste pe jos de ras...  ;D )
 

Offline luca nelino

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #151 on: 16 February 2019, 19:33 »
Trumpstein nu are cum sa fie dat jos prin impeachment. Omul e 100 % ZOG, presedintele cel mai pro Israel din cati au fost pana acum.
 

TrevorArthur

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #152 on: 18 February 2019, 01:26 »
Trumpstein nu are cum sa fie dat jos prin impeachment. Omul e 100 % ZOG, presedintele cel mai pro Israel din cati au fost pana acum.
O fi pro-evrei, dar e de preferat oricand fata de Obama Hussein Islamofilul care a dus omenirea in prapastie.
El si cu clica sa au pus de primavara araba si au creat si inarmat teroristii   ISIS ca sa atace Europa cu mitralierele.
Si ar fi pus si de un razboi mondial NATO-Rusia  apoi, exact asta s-ar fi intamplat daca iesea Hillary presedinte.  Chiar ma intreb cum ar fi ripostat baba la amenintarile lui Kim ca Trump s-a descurcat onorabil si diplomatic de l-a pus la colt pe grasun. 

Nu se mai putea altfel. 
De aia si evreii si-au luat mana de pe democrati si l-au sponsorizat pe Trump alaturi de rusi de cand democratii s-au dat cu arabii si palestinienii.
Cu Hillary presedinte  la ora asta, eram fie pe front in uniforme militare, servind drept  carne de tun, fie eram cenusa radioactiva.
Iar daca te uiti la democrati, acum ies la inaintare cu  cucuvele  bolsevice ca Sanders, Cortez, Castro, Gabbart, Warren  care vor sa interzica avioanele si sa suprataxeze masinile ca sa reduca poluarea si sa importe si mai multi infractori si traficanti de droguri din Mexic.



Trump e raul cel mai mic . 
« Last Edit: 18 February 2019, 01:28 by TrevorArthur »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #153 on: 21 February 2019, 11:43 »
Aproape incredibil: constructia caii ferate de mare viteza din California concureaza cu constructia de autostrazi din RO -  la cheltuieli si viteza de constructie.  ;D

Ca urmare, Trump vrea sa recupereze banii cheltuiti acolo din bugetul federal si sa finanteze din ei "marele zid american".  ;D

"The failed Fast Train project in California, where the cost overruns are becoming world record setting, is hundreds of times more expensive than the desperately needed Wall!"

"California has been forced to cancel the massive bullet train project after having spent and wasted many billions of dollars. They owe the Federal Government three and a half billion dollars. We want that money back now. Whole project is a “green” disaster!" (Trump)
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #154 on: 22 February 2019, 19:07 »
OK

stanga americana ar un nou simbol!

unul pe masura: jussie smollett.

poza acestui impostor va defini mult timp de-acum inainte mass media ce a luat-o complet razna. si mai ales va defini instigarea, facatura si razboiul cultural, incepute inca din 2016, unde o parte a societatii e badjocorita si manipulata.
acest actor gay a comis-o bine. prezic ca de aici se intampla momentul de cotitura, acum democratii au pierdut DEJA.
drumul a fost lung, vine cu gramezi de acuze inventate si facaturi ilegale, de la alegeri incoace. all fake news! trump din nou invinge.





politia are totul; ..tipul e terminat. what a piece of shit.

oh btw: MAGA ftw
« Last Edit: 22 February 2019, 19:09 by Monier »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #155 on: 28 February 2019, 08:48 »
azi a devenit o zi incarcata, desi n-am timp de "probleme exterioare", trebuie sa mentionez doua lucruri:

ex avocatul lui trump a dat marturie in congress, de unde reies doua lucruri: zero dovezi despre rusia, dovada definitiva despre cum iti poti vinde piele, demnitatea si ultima vertebra in scopurile altora;
destul de scarbos
de aceea zic: oricine, din orice meserie, e preferabil sa aiba un COD, oricat de simplu si gresit; e mai bine decat sa intalnesti unul cu o mie de fete!

doi: alex jones, are dreptate (he's back, jre 1255)
nu-mi imaginam sa ma identific cu punctul lui, dar imi pare o idee de bun simt pe care toti am avut-o: realitatea e prea f**tuta ca sa mai cauti conspiratii;
este foarte adevarat ca cel putin doi democrati, in curand vor urma si restul, au trecut in plan cele mai nebunesti lucruri posibile -
dar mai ales ca poti omori un copil indiferent de stadiu, chiar si dupa nastere
it is really really effed up




oh, ok, al treilea - despre care nu se vorbeste, pentru ca,,, propaganda comunista:
trump se intalneste cu nord coreenii in vietnam -destul de important IMVVHO
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #156 on: 28 February 2019, 11:00 »
N-au ajuns la nici un rezultat pentru ca americanii nu vor sa renunte la sanctiuni, decat "dupa denuclearizare". Grasul nu-i fraier si a invatat din ce au patit altii cu americanii, e evident si pentru el ca nu te poti baza pe nimic din ce zic/promit.

De suparare au renuntat la niste super potoale pregatite de gazde pentru final. Eu nu renuntam la asa ceva... ;D
 

Offline oldshooterman

 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #158 on: 08 March 2019, 11:24 »
A fost previzibil: David Stockman: The Undrainable Swamp & The Inevitable Recession

"Love it or hate it, the potency of the Trump Administration is on the wane, soon to be stuck in the mire of the Swamp it has deepened instead of drained, while the economy falls into one hell of a recession..."

"Rather than fight to dismantle the institutions he railed against as a candidate -- most notably the Deep State and the Federal Reserve -- Trump has embraced them."  ;D

Macar a fost o tema electorala buna, desi foarte riscanta.  8)
 

TrevorArthur

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #159 on: 13 March 2019, 03:15 »
Daca nu-l suspenda Congresul si nu-l aresteaza astia pentru "legaturile cu Rusia si abuzurile sexuale", o sa fie reales cu siguranta.
Democratii se prezinta catastrofal cu candidati teribili:
Julian Castro- hispanic, un nimeni, fost primar din Texas si ceva fost secretar al locuintelor din adm. Obama, militeaza pe ideea ca americanii il vor alege pentru ca-i mexican de origine, ca il va bate pe Trump rasistul constructor de ziduri.....dar nu stie ca negrii nu voteaza cu hispanici.  Posibil sa fie cel care isi va lua portia de bataie de la Trump.
Tulsi Gabbard,  Kamala Harris , Elizabeth Warren - niste proaste feministe, clone ale lui Hillary, dar fara nicio sansa sa treaca de primaries.
Bernie Sanders- bolsevic - zici ca-i Iliescu cand vorbeste. E drept, tinerii de azi sunt cam comunisti, dar nu cred ca secolul asta America va avea un presedinte din asta.
Andrew Yang- un taiwanez care promite ca va taxa Amazonul si alte multinationale si va oferi lunar cate 1000 de dolari fiecarui cetatean american adult! 
Babornita de Nancy Pelosi  ar fi reprezentat o provocare, dar isi lua si asta bataie.

Cam cu astia defileaza Partidul Democrat. De zici ca evita sa castige alegerile si prefera sa se multumeasca cu suprematia in Congres si institutiile publice federale.  Cam ca si PSD-ul, ca nici astia nu mai vor presedintia de cand au realizat ca malaiul e la guvernare si in parlament.
Electoratul democrat e foarte fragmentat in negri si hispanici, in liberali si socialisti, in conservatori liberali si progresisti, in globalisti si protectionisti, in industriasi capitalisti si ecologisti. Nu poti sa spui ca Partidul Democrat e de dreapta sau de stanga. Nu au o cauza unitara, nu au un consens.  Sunt mai multe categorii, iar fiecare categorie voteaza cu reprezentantul lor. Obama a avut mare noroc cu negrii ca sunt foarte multi . Hillary nu prea ca femeile erau dispersate politic.  Cele din statele centrale si sudiste, precum casnicele,   voteaza cu ce voteaza si barbatii lor.  Iar cei de alte etnii si categorii sociale nu se bucura de majoritate.  Iar democratii se gasesc doar in marile aglomerari urbane, pe ambele coaste, inghesuiti numai in marile orase, ca vorba aia, niciun negrotei sau vreun hispanic sau vreo feminista carierista n-ar sta intr-un stat precum Kansas . Majoritatea studentilor de stanga sunt in state precum New York si California. Si uite asa se explica de ce Trump a pierdut votul popular, dar a castigat votul electoral si automat presedintia . 
Pe cand electoratul republican se mobilizeaza in statele central-sudiste, care sunt mai multe la numar, unde stau albii, muncitorii, crestinii, fermierii,  aia care nu vor sa ajunga someri si sa stea pe food stamps. N-ai sa gasesti ecologisti in statele centrale si sudiste. 
Si astia voteaza cu oricare candidat republican, ca-i neocon, ca-i habotnic, aia e, il voteaza, ca majoritatea albilor conservatori si crestini isi stiu existenta amenintata daca mai vine vreun progresist ca Obama la Casa Alba. De asta Trump a avut mai multe state, deci mai multe voturi electorale.  Pentru ca electoratul republican se mobilizeaza la vot.
Credeti-ma, dar astia il vor vota si pe Mike Pence  doua mandate consecutive daca e nevoie.
Oricum, cred ca in maxim 10-20 de ani o sa cam iasa de un AL DOILEA RAZBOI CIVIL, ca-i prea dezbinata societatea americana, fie o sa iasa de o DICTATURA DEMOCRATA din cauza ca populatia neagra si mexicana va creste si in statele central-sudiste la un moment dat.
Iar ultimii albi republicani nu vor disparea asa in liniste, sa fie terfeliti.
 
« Last Edit: 13 March 2019, 03:22 by TrevorArthur »
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #160 on: 13 March 2019, 13:13 »
Dpdv istoric e interesant de observat cum albii au invadat si au ras tot ce s-a putut de pe continentul Nord American, iar acum se lasa inlaturati de bunavoie. "Tu" daca vrei sa mergi acolo legal si cinstit esti ingropat in birocratie si "hartii", dar aia mai colorati in majoritate sarantoci si infractori intra acolo cu sutele de mii.
"Zidul lui Trump" ar fi chiar foarte util, e greu de inteles de ce se opun atat de multi la constructia lui.
 

Offline astateofmind

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #161 on: 13 March 2019, 20:10 »
"Tu" daca vrei sa mergi acolo legal si cinstit esti ingropat in birocratie si "hartii", dar aia mai colorati in majoritate sarantoci si infractori intra acolo cu sutele de mii.
"Zidul lui Trump" ar fi chiar foarte util, e greu de inteles de ce se opun atat de multi la constructia lui.

Si tu daca vrei sa mergi ilegal ai aceleasi sanse ca si mexicanii, daca urmezi aceeasi cale. Si mexicanii daca incearca sa treaca granita legal sunt "ingropati in birocratie si hartii". Eu am reusit sa o fac in mod legal si nu a fost chiar imposibil. As putea spune ca m-a ajutat faptul ca sunt european.

Zidul lui trump e si nu e util. Deja exista zid pe ceva granita si tot se trece ilegal. In plus, fenomenul s-a redus considerabil, numarul rezidentilor ilegali s-a redus si el. In plus o mare parte (parca in jur de 40-45%) nici macar nu au trecut ilegal granita. Au trecut legal, cu viza si apoi au ramas.

So, zidul lui trump nu e chiar atat de util sau necesar.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigration_to_the_United_States

Post Merge: 13 March 2019, 23:39
Si ca era vb de zid si trump:

http://www.anncoulter.com/columns/2019-03-13.html#read_more
« Last Edit: 13 March 2019, 23:39 by astateofmind »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline Ciocanul

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #162 on: 14 March 2019, 11:01 »
E tare prost Trump si administratia. Nu le trebuie nici un zid, trebuie legi si verificari la sange. In Romania pt munca la negru e amenda 10000 de lei/om angajat fara acte. Pt recidiva e dosar penal si inchisoare. Cred ca legi similar avem in toata UE. Genul asta de legi trebuie sa dea si Trump daca vrea sa termine cu emigrantii ilegali. Te-am prins cu oameni fara acte la munca, te-am ars. Bine, tot mai scapa niste zugravi ce ii iei pe naspa in fundul curtii, niste femei de sterg batrani la cur, etc. Dar nu vor fi milioane.
Multi lucreaza la negru si m-as mira ca autoritatile locale/FBI/primarul/vecinul/soacra/amanta sa nu stie ca in fabrica de magiun a lui John de la sat sunt 20 mexicani pe naspa din 100 de angajati. Au acum 12 mil de emigrant estimati, nimeni nu stie exact cati sunt. Multi au puiat copii, se imbolnavesc, da un mexican/chinez peste tine cu masina, ce se intampla ? Nu au acte, asigurari,nu raspund juridic clar, nu se stie nimic, haos.
O bomba sociala ce trebuie rezolvata.
 

Offline oldshooterman

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #163 on: 14 March 2019, 16:15 »
Trump s-a convins ca nu e lasat sa faca mai nimic din ce visa sa faca (sau din ce a promis). Nu e greu de identificat ce ar trebui facut pentru fiecare situatie in parte (valabil oriunde, nu doar in state). Dar sunt greu de identificat interesele si cei care se opun la ceea ce ar fi normal sa fie facut.

In UE de ce se insista cu primirea a milioane de imigranti?

Iar gardurile/zidurile sunt eficiente peste tot pe unde au fost construite cum trebuie, in primul rand la israelieni.
 

Offline Ciocanul

Donald Trump - un presedinte controversat
« Reply #164 on: 15 March 2019, 19:29 »
Nu se mai insista cu emigrantii, s-a cam fasait treaba in UE. Nici nu mai vin atatia si nu o sa mai vina. S-a linistit treaba in Siria cat de cat sau nu mia auzim noi :) . Dar e diferita enorma: care ajung in UE sunt inregistrati, ii tin in tarcuri, au acte, ii invata limba/integrare/etc. In SUA sunt pe naspa total la a 2-a si poate si la a 3-a generatie.
Eu zic ca e un punct de vedere diferit total: eu am cunostiinte care au plecat turisti cu viza de o luna si au ramas acolo permanent. Imi povesteau urmatoarele la ani multi dupa intoarcere: a fost naspa la inceput ca imi era teama de deportare. Dupa cativa ani mi-am dat seama ca desi lucram la negru in constructii, daca muncesti si iti vezi de treaba nimeni nu te intreaba nimeni nimic. Dupa n ani a avut bani stransi, si-a luat avocat, ala I-a rezolvat actele si tot. Nu stiu daca a aplicat pt cetatenie dar drept de sedere si munca sigur are.
In SUA e o libertate mai mare a firmelor ca aici. Daca nu faci cacaturi dar vin peste tine in control. De fapt, cel mai mare controlor e fiscul, in rest mai nimic. Sunt firme ce nu sunt verificate multi ani daca nu sunt plangeri sau nu apari cu masini de lux sau sume obscene prin conturi.
Numai ca nu e ok, unii lucreaza normal, altii la negru.