Author Topic: Eu cu cine votez?  (Read 2079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« on: 02 May 2019, 18:05 »
Ca tot urmeaza alegerile..si alea europarlamentar,si alea prezidentiale, si alea locale si  legislative, m-am decis sa iau la puricat toate partidele si sa le citesc site-urile.   

Un fel de Cinemasins in varianta politica! 


Incep cu PSD, cu partidul majoritar la ora actuala. 
M-am uitat pe toate promisiunile   lor de pe site si vreau sa spun ca PSD mananca rahat !
https://www.psd.ro

Quote
1.Credem în egalitatea de șanse.
2.Credem în valorile democrației, în dreptul la proprietate și în libertate, credem în fiecare român și în România.
3.Credem într-un învățământ finanțat de stat.
4.Credem într-un sistem de sănătate subvenționat de stat.
5.Ne dorim un sistem de taxare progresivă pentru a reduce distanțele între grupurile sociale.
6.Credem că angajații trebuie să aibă condiții minime garantate prin lege: salariu minim, protecție împotriva concedierii abuzive, concediu plătit etc.
7.Credem că mediul înconjurător este un bun pe care trebuie să-l lăsăm generațiilor viitoare iar protecția lui este un obiectiv important.
8.Credem că este nevoie de comerț etic și echitabil, bazat pe dialog și transparență ca alternativă la principiul liberal al liber schimbului.
9. Credem în promovarea multiculturalismului și a egalității de gen


1.Ce  egalitate de sanse  e aia cand bugetarii  angajati pe pile   castiga salarii mai mari si nu fac nimic, in timp ce noi   privatii muncim de ne sar capacele pe salarii mizerabile?
De ce PSD protejeaza mai mult bugetarii decat privatii? De ce protejeaza mai mult pensionarii si nu tinerii, ca pana la urma ei sunt viitorul?
Ce egalitate de sanse e aia cand greii din PSD isi angajeaza inclusiv nevestele, fratii, parintii, copii in functii publice, candidand cu toata satra lor, incat candidatii independenti sa nu aiba nicio sansa sa fie alesi?
Ce egalitate de sanse e aia cand un politruc ca Dragnea , Voiculescu  sau Nastase fura milioane de euro si sunt condamnati la doar 3 ani de inchisoare in conditii de lux  si unul care fura o paine din disperare  sa-si hraneasca copii  face puscarie 5 ani? Si cum Dragnea inca mai e liber si in functie cand este condamnat cu executare cand un cetatean obisnuit pentru o tentativa de furt e direct bagat la puscarie pentru 7 luni tarat de politisti indiferent ca vrea sau nu? 
Ce egalitate de sanse e aia in care prostimea e favorizata si oamenii intelectuali si educati sunt marginalizati? 

2. Si atunci de ce trimiteti    jandarmii sa bata cu brutalitate si sa gazeze   copii, strainii, romanii din diaspora  si tinerii care au fost la protest pe 10 august? Pentru ca am vazut clar in imagini ca nu i-au batut mai deloc pe agitatori si aia violenti, ci fix protestatari pasnici. 
De ce dati ordonante de urgenta noaptea abuzive  ?  De ce modificati codurile penale in favoarea infractorilor de prima liga?
De ce atentati la institutiile statului si la separarea puterii prin a o demite pe Kovesi de la DNA si de a acapara justitia?     
Sau de ce emiteti  legi pentru cenzurarea internetului si interzicerea protestelor ?
Ce drept la proprietate avem daca ei ne iau banii munciti prin impozite si se imbogatesc din ei? 
Sau cand ANAF-ul  asupreste afaceristii din multinationale, dar pe aia din firmele asociate cu statul ii lasa sa faca evaziuni fiscale si sa fure, precum TELDRUM! 

3.Si cum se explica ca avem cea mai mica rata de promovabilitate la examenele  nationale, ca avem cea mai mare rata a abandonului scolar, ca avem cei mai multi elevi analfabeti functional sau ca multi studenti absolventi de studii superioare raman in continuare someri sau muncesc intr-un alt domeniu pe care nu s-au specializat?
De ce inca avem profesori de sport care violeaza eleve? De ce avem profesori de religie care manipuleaza elevii si ii bat  pentru ca nu fac semnul crucii? 
De ce avem scoli din  sate care stau sa se prabuseasca, fara toaleta, fara iluminat electric, fara caldura?
De ce nu avem manuale corecte si actualizate?
De ce majoritatea scolilor stau prost la capitolul dotari tehnice?  De ce majoritatea profesorilor din scolile si liceele de la stat sunt incompetenti si lenesi ?  De ce se trece usor clasa? 

4.In sistemul asta n-ar trebui sa avem  spitale mai curate, in care sa nu ajungem sa murim de bacterii? Ca de aia sunt finantate de stat. 
De ce avem in schimb  medici necalificati care  presteaza  cu diplome false sau in sictir in a-si bate joc de vietile pacientilor ?
De ce nu  avem vaccinuri, medicamente, hemoglobine,  rezerve de sange donat, rezerve de insulina ?
De ce suntem pe primul loc la malpraxis si decese in cadrul spitalelor ? 

5. Cum de promite PSD un sistem de taxare progresivă pentru a reduce distanțele între grupurile sociale daca toti avem de suferit si saracim impreuna ?
Unde se duc banii aia pe care ii dam pe taxe?
In buzunarele infractorilor si viloaiele lor?
Si de cand considera PSD ca un roman care are   salariu  mai mare de  5000-10000 lei lunar  este automat  catalogat drept  bogat si trebuie suprataxat?   
De cand sunt cetatenii productivi ai acestei tari responsabili pentru toti saracii, batranii si bolnavii din tara asta?
De ce apoi bugetele dedicate lor nu sunt alocate cum trebuie? 
 

6. Si cum se face ca n-au facut nimic nici acum, ca romanii continua sa emigreze in masa de scarba? 
Si ca angajarea prin pile si spaga la stat inca se mai practica? 
Ce conditii  de munca minime sa avem daca PSD suprataxeaza multinationalele prin taxa de "lacomie" ca pensionarii si bugetarii sa aiba venituri  nejustificat  mai mari?

7. Si atunci de ce suntem in continuare tara cu cea mai mizerabila si poluata capitala din UE?   De ce avem atatea gunoaie?  De ce

8.  Ce echitabil este in a plati cu 1-3 lei  mai mult painea, oualele, branza, legumele, fructele, chipsurile, sucurile, dulciurile fata de anii trecuti ?Sau ca inca suntem tepuiti de magazine, vanzatori  inselatori  si firme de curierat, iar statul nu ia masuri in privinta lor? 

9.Daca cred in egalitatea de gen, de ce au mai organizat referendumul pentru familia traditionala? De ce le este frica de homosexuali? Si de ce tocmai acum o ard cu multiculturalism si   cu adus pakistanezi in tara cand initial o ardeau cu nationalism? De ce nu ajuta rromii sa-si depaseasca conditia si sa se integreze in societatea romaneasca? De ce favorizeaza minoritatea maghiara  si pe cetatenii romani ii lasa la  mila naturii?



 
Quote
Politica celor mulți


Politica infractorilor si prostimii care ii voteaza.

Quote
Politica în comunitățile mici

Care comunitati mici? Satele care sunt tot mai mult abandonate pentru ca romanii nu-si gasesc de munca fiindca nu se gaseste niciun investitor care sa le modernizeze infrastructural ca sa atraga alti investitori care sa le aduca locuri de munca si companii?
Care proiecte?
Alea care tin zeci de ani si nu se mai finalizeaza ori zac abandonate?

Quote
Românii din străinătate sunt creditorii României
Da, tocmai de aceea ii suprataxati pe cei care au incheiat studii in Romania.  Si ii denigrati mereu la televiziunile voastre.
Quote
Deschis către membrii săi
Cand e vorba de ciordeala si tunuri, e oricand deschis si interlopilor care il finanteaza si il sponsorizeaza.
Quote
Deschis către societate
De aia se baricadeaza cand sunt proteste si trimit armate de jandarmi,  iar cand apar in public, sunt mereu cu garda langa ei,  ceea ce denota ca  intre ei si populatia nemultumita nu poate exista o colaborare, o relatie de incredere reciproca. 
Quote
Deschis către o politică profesionistă
"Profesionist" inseamna   sa minta oamenii cu   japca si sa ne jefuiasca   mai cu profesionalism? 


Quote
PSD condamnă comunismul
S-a vazut in practica cat de mult favorizeaza comunismul si cum se comporta asemeni unui PCR  2.0.
Ca de aia ii ofera suport lui Iliescu, acuzat pentru crime impotriva umanitatii la mineriade si lovitura de stat.


Quote
Reîntoarcerea în Transilvania
Am vazut cat de mult o iubiti, dar iata ca Transilvania nu va iubeste, tocmai de aia din disperare au ajuns sa creeze Alianta Vestului  si cum orasele ca  Sibiu,   Timisoara, Arad, Cluj si Oradea  incearca sa devina tot mai independente de Bucuresti dupa modul oribil in care le tratati. 

 

Offline taribo

Eu cu cine votez?
« Reply #1 on: 02 May 2019, 19:55 »
Topicul asta e anti psd, n are legatura cu votul. Macar schimba porcaria aia de titlu.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #2 on: 03 May 2019, 01:27 »
Stai ca ii iau si pe restul la trei pazeste.
Dar am inceput cu PSD pentru ca el reprezinta 90% din istoria postdecembrista a  Romaniei si e capul rautatilor.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #3 on: 08 May 2019, 22:02 »
M-am uitat si pe site-ul PNL.
https://www.romaniainprimulrand.ro/?gclid=EAIaIQobChMIrZO09MyM4gIVgrTtCh2PfQ7HEAAYASAAEgL2vPD_BwE
Dincolo de poze si imagini, am depistat si acolo o gramada de minciuni si dezinformari.
Quote

59 mld € - Am crescut subvenția pentru fermierii UE

 
600 mil €- Am eliminat tarifele de roaming din UE pentru abonații la telefonie mobilă


6 mld € - Am crescut bugetul european pentru autostrăzi

28 mil €- Am obținut despăgubiri pentru pesta porcină africană

Gratuit- Tinerii de peste 18 ani care vizitează Europa vor călători gratuit prin Programul „DiscoverEU”



Era politicos daca ne-ar lasa acolo niste link-uri surse, ceva articole, semnaturi, o ceva prin care isi atribuia realizarea. Nu spune care membri PNL au facut toate astea .....poate sa fie Tariceanu...sau poate Basescu si realizarile astea sa apartina de fapt PDL-istilor care ulterior s-au cuplat cu PNL-istii!   
Eu as sanctiona aspru  site-urile de genu'   daca n-au surse exacte sau ceva care sa le ateste autenticitatea continutului. 

Apoi candidatii care sunt PRAF:  Siegfred Muresan , Busoi, Blaga, Nistor, Falca, Turcanu, ,  Adina Valean,  niste semi-anonimi obositi care se lauda cu ceva, dar in realitate  n-au facut mai nimic. 
Cica Vasile Blaga - om politic cu experienta necesara pentru aderarea Romaniei la Schengen...........bai, da-ti-va in  plm, cu cacaturi din astea veniti voi  PNL-istii?
Chiar ne credeti atat de prosti incat sa nu stim ce mare corupt a fost Blaga si ce dosar  are?
Ce cauta asta sa candideze?
De ce  politicienii anchetati  cu dosare penale inca mai candideaza pentru posturi in Parlamentul European?   
Nu mai bine sa stea se preocupe de procese pana isi inchid dosarul si dovedesc ca sunt nevinovati si apoi sa-si permita sa candideze?
 


Pe urma discursul gretos al lui Orban, care nu stiu cum de a ramas si acum la conducerea acestui partid. Si prostul  suprem al tarii, Iohannis.
Ce frumoasa e poza asta cand toti trei, Orban , Rares si Iohannis stau cu mana la inima la cantarea imnului!
Splendid!

 

Trebuie sa fii retardat din ala caruia ii curge spume  la  gura  ca sa-i  CREZI   pe astia in tot ce promit gogomanii astia  si cu tot ce se lauda.  N-au nicio tangenta cu liberalismul autentic (care e mort din anii 60-70'), cum nici PSD-istii nu prea au tangenta cu socialismul si realitatea in general.   
Sunt tot la fel de jegosi , incompetenti si corupti  ca si PSD-istii, doar ca sunt ALBASTRI!   
Niciunul dintre ei nu candideaza ca sa faca ceva pentru poporul roman sau pentru UE. Candideaza strict pentru a se imbogati pe calea usoara, pentru ca daca erau niste oameni destepti si competenti, nu se duceau in politica, se duceau prin industrie si marketing sa lucreze ca ceva ingineri IT     sau manageri.   Toti politicienii romani sunt de fapt niste REBUTURI ale societatii pentru ca daca n-ar fi existat politica, astia mureau de foame sau ii vedeai la cersit!
Daca voiau sa faca cu adevarat ceva pentru oameni,    se faceau inventatori,   lucrau ca medici sa vindece pacientii de boli, faceau munca voluntara caritabila ca activisti, se faceau soldati sau politisti   sa asigure siguranta cetatenilor , se faceau pompieri sa salveze oamenii, se faceau profesori sa educe masele,    se faceau cercetatori sa inventeze ceva care sa imbunatateasca viata!



Stiti ce ma face pe mine sa-i votez pe gogomanii  astia?
Ii votez pentru ca vreau ca EPP sa aiba cat mai multe mandate.   
Ca sunt afiliati cu EPP, fiindca il vreau pe Manfred Weber ca presedinte al comisiei si nu  bolsevicul de Timmermans si socialistii lulii sa conduca UE.  Si pentru ca vreau ca PSD-istii sa ia cat mai putine mandate.  Si fiindca e cam singurul partid afiliat cu EPP de votat si care are sanse reale sa obtina ceva mandate.

Pentru ca nu vreau sa  le dau mandate celor de la   UDMR care sunt jegurile supreme si pentru ca nu vreau sa mai votez din nou cu Basescu. 



Nu ca ar fi vreo diferenta intre PSD si PNL decat de culoare , dar intre EPP si S&D sunt o gramada de diferente la nivel european.
EPP nu face nimic, dar macar nu se atinge de buzunarul meu, pe cand S&D face o gramada de chestii, dar din alea rele, si automat atenteaza la buzunarele tuturor privatilor ca sa aiba de unde oferi pomeni saracilor si bugetarilor.
Adica ai de ales intre  niste pisati care nu fac nimic, dar nici nu-ti schimba viata in rau, pana la urma depinde de tine cum iti decizi viitorul, si intre niste cacati care iti vor distruge viata, profesia, libertatea, familia, cultura, nationalitatea, economia tarii, individualismul etc. si te baga in faliment. 
Tocmai de aia votez EPP, pentru ca daca tot se duc jegurile de politicieni din toata Europa     sa aiba locuinte de lux , masina cu sofer, meniuri de lux, sejururi de lux de-a moaca+ sa doarma , sa o lalaie si sa frece menta pe banii publici, macar sa nu se atinga de buzunarul meu, sa nu ma fure prin impozite, taxe verzi, accize, sa nu futa piata si sa nu produca scumpiri si inflatie, sa lase mediul privat in pace! Si ei sa o lalaie cat vor pe bani publici in parlamentul european.
Pentru ca daca era dupa mine, democratia era mult abolita, pentru ca e total DEPASITA de vremurile corporatiste actuale! 
Politicienii in realitate politicienii alesi democratic  nu mai au nicio putere, niciun  rol decizional, niciun impact in toata lumea libera. In mod normal, politicienii si preotii n-ar trebui sa mai existe in secolul 21, in epoca informatiei si a corporatismului!   Profesiile astea doua trebuiau sa dispara demult! 
« Last Edit: 08 May 2019, 22:34 by gurusenior »
 

Offline Ciocanul

Eu cu cine votez?
« Reply #4 on: 09 May 2019, 09:16 »
Pe mine ma sperie lipsa de imaginatie a opozitiei. Dupa ce si-au dat seama ca nu au oameni competenti si nici idei articulate si-au concentrat campania pe un singur slogan cretinoid: mergeti la vot ! mergeti la vot ! mergeti la vot ! Really ? Asta e tot ?
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #5 on: 09 May 2019, 17:44 »
Pe mine ma sperie lipsa de imaginatie a opozitiei. Dupa ce si-au dat seama ca nu au oameni competenti si nici idei articulate si-au concentrat campania pe un singur slogan cretinoid: mergeti la vot ! mergeti la vot ! mergeti la vot ! Really ? Asta e tot ?

Pai asta e spilu' :  votam "LIBERALI" care promit ca nu vor face NIMIC!
Eu ii votez , n-au decat sa-si ia salariile alea grase de eurodeputati, dar sa se limiteze doar la alea! 
Sa nu fure din fonduri, sa nu se imbogateasca ilicit din proiecte de tip Bechtel, Microsoft sau Teldrum si alte acte de evaziune fiscala, sa nu ne faca tara de ras ca Dancila,   sa nu faca retrocedari sau vanzari ilegale,   sa nu ne fure la buzunar cu impozite progresive ca sa mareasca pensii si salarii  si sa nu scumpeasca produsele, curentul si benzina, sa nu se atinga de justitie!
La asta s-a ajuns, sa preferam politicieni liberali care sa nu faca NIMIC decat politicieni socialisti care ne fac rau.
Iar in socialism asa e, sufera si ala bogatul si ala saracul....de fapt saracul sufera cel mai rau in ciuda aparentei ca are alocatia/salariul/pensia mai mare, dar in mare toti suferim din cauza inflatiei, scumpirilor  si deficitului.
Un om cu minim 12 clase trebuie sa  stie cat de daunator este socialismul, ca nimeni nu are de castigat de pe urma lui, oricat de nedrept e capitalismul! 


 

Post Merge: 09 May 2019, 17:47
Eu si daca as ajunge cersetor  aurolac pe strada fara locuinta,fara job,  fara mancare, tot un partid de dreapta as vota!
Pentru ca stiu ca pomenile date de socialisti  au un cost enorm si la un moment dat se termina, si tot atunci nu vei mai avea de unde sa cersesti.   
Si apoi, ca cersetor ar trebui sa stii ca in socialism, toti bogatii care ti-ar putea dona ceva vor saraci si ei si nu vor mai putea sa-ti ofere  nimic, ramai la mila statului care la un moment dat ajunge la fundul sacului si nu mai ai iesire din situatia asta decat sa mori de foame.
In timpul unui guvern de stanga  ajungi sa mori de foame mai rau decat atunci cand e un guvern de dreapta la conducere. 

Intr-un regim de dreapta, cersetorii si saracii  o duc mult mai bine decat intr-un regim de stanga. 
Ca cetatean sarac ai mai multe oportunitati  pentru  ati depasi conditia intr-un regim de dreapta decat intr-un regim de stanga pentru ca mediul privat e mult mai prosper cand nu sunt taxe si atunci poti sa fii si ultimul prost si tot apuci sa-ti gasesti ceva de munca, angajatorii avand atunci si mai multe resurse pentru a-si instrui candidatii incepatori.  Si atunci la stat se fac angajari pe competente si societatea functioneaza mai eficient, oamenii sunt mult mai bucurosi, au alte perspective, au o gramada de oportunitati, au motivatia de a-si crea afaceri proprii.

In regim de stanga,  se fac  angajari doar la dead end jobs cu salarii mizerabile , iar  corporatiile sunt pe picior de plecare, se cere peste tot experienta pentru ca corporatiile nu mai au resurse fiindca trebuie sa plateasca impozite mai mari la stat, iar la stat se intra doar cu pile si spaga si nici de afacere nu-ti arde ca te mananca ANAF-ul cu zile. 
« Last Edit: 09 May 2019, 17:58 by gurusenior »
 

Offline taribo

Eu cu cine votez?
« Reply #6 on: 11 May 2019, 14:32 »
Ce minciuni, am ajuns sa plangem corporatiile ca platesc impozit la stat.
 

Offline bistritzeanul

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 17
    • View Profile
Eu cu cine votez?
« Reply #7 on: 16 May 2019, 09:44 »
Ce ma distreaza sondajele astora paraleli.
Pesede va avea cifra cu 4, penele cu 1, iar ponta nici nu trece pragul lol. Sunt hilare sondajele actuale.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #8 on: 26 May 2019, 02:02 »
Ma uit si pe site-ul USR-PLUS  ca tocmai ce am primit mail de la ei cu "trei motive sa-i votez".
www.usrplus.ro


Cica se lauda ei cum au  luptat singuri cu PSD, ca au fost in strada, ca au boicotat OUG13, ca au mancat bataie de la jandarmi ca prostii (da, trebuie sa fii prost sa mananci bataie de la jandarmi, pentru ca daca ai fi destept, ai evita treaba asta).
Da, au zbierat in parlament, asa , si?
Pentru ca eu tot ii vad pe corupti zburdand liberi. Multi dintre politicienii condamnati nici nu-si duc sentintele la capat. Multi interlopi si securisti fac legea. Cu sau fara OUG13, care e doar de ochii lumii, pentru ca din 1991 OUG13 este deja aplicat. 
Da, au luptat cu PSD, dar oare cu securistii s-au luptat? Cu aia unde a facut scoala Ciolos?


Se lauda ca n-au fost parte   a farsei politico-interlope din ultimii 30 ani.
Adica n-au ajuns la ciolan, dar cam vor.


Cica ei stiu ce vor sa faca pentru Romania.
Da, sa dea legi tampite precum reducerea zgomotului la 35 decibeli, fara masina de spalat, fara aspirator, fara muzica!
Sau sa nu ne mai putem cupla cu gagici in spatiul public ca e hartuire.
Sau pedepse de 10 ani pentru promovarea ideilor comunismului............ba, glumesti?
Ok,  ma bag si eu la vanat comunisti, dar ati putea construi penitenciare pentru 5 milioane de pensionari si 2-3 milioane de bugetari si asistati sociali care inca mai cred in idei socialiste?  V-ati aresta proprii bunici?


Ma uit apoi pe obiective:

"Recâștigarea încrederii în viitorul României, ca parte a Uniunii Europene, printr-o activitate credibilă, respectată de reprezentare a României în Parlamentul European."

Ha ha ha .....ce sa recastige?  CE?
Cand au avut astia de la UE incredere in Romanica?
Bre, astia unde erau in 2004 cand Nastase a dat spagi ca Romania sa adere mai repede la UE ?
Astia chiar cred ca europenilor de la Bruxelles, Berlin sau Paris le pasa de Romania ? Lor le pasa doar sa primeasca resursele tarii, ceva forta de munca ieftina si o zona tampon cu frontiera intarita impotriva amenintarii rusesti, nimic mai mult.   


"Asigurarea dezvoltării economice, prin atragerea de investiții și absorbția de fonduri europene, dezvoltarea agriculturii și satului românesc, a infrastructurii și a antreprenoriatului și crearea de locuri de muncă bine plătite."


Cum au ei planuri sa atraga investitii in judete sarace ca Vaslui, Ilfov, Teleorman, Olt, Dolj etc.? Si daca vine un investitor beat sa investeasca in Teleorman,  ar realiza apoi ca a intrat pe minus si a doua zi ar anunta ca e falit. De ce ai investi in canalizare si sosele in Teleorman, apoi sa atragi niste firme pentru locuri de munca in IT/marketing cand majoritatea taranilor de acolo, si ei si copii lor, sunt complet analfabeti? Niste oameni stupizi care voteaza pentru galeti si pungi cu faina si ulei?   De ce canalizare cand aia n-au ce manca maine?
Bai, nu stiu ce fumeaza astia, dar cred ca ceva strong.
Pentru ca fondurile europene cele mai mari si investitorii tot in Bucuresti, Constanta, Cluj si eventual Timisoara, Brasov si Sibiu vor veni, dar niciodata intr-un sat troglodit cu pensionari, popi, vanzatori de cartofi si casnice somere.  Aia poate vor vota cu USR/PNL/whatever, dar judetele sarace tot cu PSD-ul vor vota. Si sunt multe.



"Bunăstare și creșterea calității vieții, prin asigurarea unor servicii de sănătate, de educație și sociale la standarde europene."

Ca sa ai bunastare si sa avem standarde europene, trebue intai sa dai afara sute de mii de bugetari incompetenti, sa privatizezi toate spitalele si sa le darami pe alea mizerabile, sa lasi toti pensionarii sa moara de foame, sa privatizezi toate scolile si universitatile, sa anulezi toate tipurile de ajutoare sociale. 
Apoi, cu banii stransi, sa investesti la modul hardcore in industrie si agricultura,  sa vinzi Rosia Montana si gazele de sist din Marea Neagra la straini, sa privatizezi toate institutiile de stat,  sa construiesti fabrici si centrale automatizate cu tehnologie de ultima ora, sa cedezi terenuri companiilor straine agricole sa le cultive,    sa exporti la greu produsele romanesti, sa cedezi terenuri tuturor corporatiilor straine sa asigure productivitatea autohtona,  sa-i pui pe toti la munca, iar de nu vor romanii, asta e, aduci imigranti din Asia si Africa si ii lasi pe romani sa crape de foame daca le e lene.

Pe urma, cand vezi ca corporatiile straine sunt pe profit, ai putea incerca sa le taxezi, dar nu foarte mult.
Iar cu banii respectivi investesti in construit autostrazi, fie si alea suspendate, apoi in construit baraje, canale, modernizat canalizarea, schimbat infrastructura total in orase, construit noi linii de metrou si de tren,  construit porturi ingenioase la Marea Neagra, construit zgarie-nori, dezvoltat turismul, construit statiuni turistice care sa atraga turisti,   construit mega-cazinouri ca asta e...., inclusiv bordeluri prin legalizat prostitutia!


Si abia atunci, cand economia Romaniei devine autosustenabila, iti vei permite sa ai sistem de securitate sociala si bunastare ca-n Germania .  Si procesul asta de dezvoltare dureaza zeci de ani.
Ce ziceti mititeilor?
Sunteti in stare sa promiteti sa dati afara bugetari , sa nu mai platiti pensii, sa puneti romanii la munca, fara sa va scuipe sau sa va huiduie vreunul?




Pentru cine are IQ peste mediu, banuiesc ca s-a prins ca astia de la USR-PLUS sunt doar niste oportunisti si corupti de noua generatie.
Probabil vor disparea ca o alta tentativa jalnica de tip PP-DD, poate ca se vor cupla cu PSD la un moment dat, cum a patit-o orice partid romanesc care se respecta.

Daca Ciolos intra in parlament, nu o sa mai auzim de el pana in 2024!
Chiar asa va fi!
Pentru ca in realitate regreta ca in 2015  a fost natarau si a renuntat la functia de comisar european pentru....un post de cacat ca "premierul Romaniei" timp de un an, ca mai tarziu sa o arda ca o loaza in opozitie.
 De asta vrea sa candideze la europarlamentare, pentru ca nu-i pasa de Romania.
 



Post Merge: 26 May 2019, 02:11
Cred ca am vorbit destul despre partidele majore care candideaza la aceste alegeri.
Despre PMP-ul lui Basescu sau PRO-Romania lui Ponta,  acesti  doi expirati politici care candideaza in speranta ca isi vor tripla pensia,   nici nu are sens sa vorbesc. Probabil ca vor intra, dar o sa faca ce au facut pana acum: NIMIC! E chiar mai amuzant cum Ponta, care mai ieri se pupa cu Tariceanu si Dragnea pe bot, acum o arde pe socialism pe stil progresist, sau Basescu care manuia DNA-ul ca pe un instrument politic, a inceput sa se teama de el ca de un monstru.
Serios, astia intr-o tara normala nu mai erau bagati in seama, de fapt nici nu mai aveau tupeu sa apara la TV!

Despre UDMR as spune multe, dar cred ca imi iau ban pe forum.
Iar restul sunt niste nulitati si glume proaste  precum Noua Dreapta...LOL


Concluzia e una:  nu avem niciun  partid decent care sa-l votam sa ne reprezinte tara intr-o pozitie de forta in UE.

Toate partidele sunt niste gasti de mafioti,   idioti si slugi   fara nicio ideologie, dar avand o singura doctrina:  sa se imbogateasca rapid mintind prostii!   

Ca daca erau niste oameni inteligenti, ii vedeam lucrand in inginerie sau in marketing ca afaceristi, nu in politica sa cerseasca voturi,    pai nu?


Cam asta e democratia in Romania post-decembrista.
Au trecut 30 de ani si inca nu ne-am trezit! 
« Last Edit: 26 May 2019, 02:16 by gurusenior »
 

Offline oldshooterman

Eu cu cine votez?
« Reply #9 on: 26 May 2019, 14:48 »
Concluzia e una:  nu avem niciun  partid decent care sa-l votam sa ne reprezinte tara intr-o pozitie de forta in UE.
Toate partidele sunt niste gasti de mafioti,   idioti si slugi   fara nicio ideologie, dar avand o singura doctrina:  sa se imbogateasca rapid mintind prostii!
OK, buna concluzie... Deci cu cine sa votez? Adica pentru cine sa pierd vremea pe acolo (exceptand referendumul)?  ;D

Am rectificat, ca sa nu mai fie derutat taribo. ;D
« Last Edit: 26 May 2019, 15:35 by oldshooterman »
 

Offline taribo

Eu cu cine votez?
« Reply #10 on: 26 May 2019, 15:15 »
Care analiza ? Aia in care spune sa vindem tot ca ne aduc aia din afara buna-stare. Nu credeam ca o sa vad elucubratii de genul asta decat de la tacticianul dar vad ca mizeria asta de propaganda e din ce in ce mai prezenta si tolerata.
 

Offline ZorracK

Eu cu cine votez?
« Reply #11 on: 26 May 2019, 16:27 »
PNL, PSD, USr cam pe la 25% +- eroare toate.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #12 on: 26 May 2019, 18:32 »
Nu  va luati dupa  pre- exit-polluri  si sondaje.

Am mai patit-o si in 2016 si ne-am luat mega-teapa! 

Rezultatele oficiale si complete vor fi publicate maine dimineata!


Rabdare!


Poate ca PSD-ul o sa piarda la noi si bine ar fi, dar in vestul Europei se anunta bolsevizare totala!

Se anunta ceva de calibrul lui 1917/1945, UE devine noul URSS 2.0. daca castiga Timmermans.
Practic, PESEDEAUA de rit nou  se extinde in toata Europa.

Chiar daca PSD pierde aici, nu o sa fiu deloc fericit daca alti bolsevici castiga in vest. 
« Last Edit: 26 May 2019, 18:35 by gurusenior »
 

Offline Ciocanul

Eu cu cine votez?
« Reply #13 on: 04 June 2019, 10:45 »
Da, da, bolsevizare totala. Nu te scarbesti de propriile mizerii ? Serios acum, nu v-ati saturat de acelasi fetze obosite, buhaite ?
Uite aici gen de candidati ce vreau sa-i vad: asta va fi foarte probabil candidat la primaria Timisoarei din partea USR:
https://infotimisoara.ro/un-candidat-aparte-la-primaria-municipiului-timisoara/?fbclid=IwAR2za6XM3XYvVfTJ0dYL-MsrSnPgRzcksxiQvRSQS9Mhi6Ui_Hg_wMH5t44
 

ggtop

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Eu cu cine votez?
« Reply #14 on: 13 October 2019, 18:38 »
Eu as vota numai cu partidul care promite urmatoarele:


1. concedierea a 500 000 de bugetari, in special al celor  incompetenti,  lipsiti de performanta, lenesi,  spagari, nesimtiti, iar  bugetarii  angajati prin pile , spaga  si nepotism, cat si angajatorii  sa fie destituiti imediat si pusi la platit despagubiri pentru concurenta neloiala. 
2. toti bugetarii suspectati de spaga  de la femeia de serviciu si paznic pana la politist, medic, profesor, functionar si   director    sa fie bagati sub ancheta  si condamnati la munca in folosul comunitatii
3. salariile sa fie inghetate pentru urmatorii 10 ani. Iar  daca se maresc pe baza de performanta, sa se mareasca si volumul de munca. Toti bugetarii cu salarii de peste 2000 lei   sa fie obligati sa munceasca de luni pana sambata, timp de 10-12 ore zilnic
4. bugetarii sa primeasca termen limita pentru indeplinirea sarcinilor - nu ai terminat mai mult de trei sarcini la timp intr-o zi, esti concediat! 
5. sa dispara primele de sarbatori, cupoanele, bonurile de masa, pauzele lungi, concediile platite
6. sa dispara asigurarile medicale pentru adulti  si in schimb   sa fie scazute impozitele- asa, fiecare cetatean va fi raspunzator pentru sanatatea lui avand un salariu net mai mare in mana 
7. toate spitalele de stat sa fie inchise si demolate fiindca sunt adevarate focare de infectii, sistemul medical si toate policlinicile sa fie  privatizate. Sa nu mai fie angajati la stat  medici cu note   sub 7-8.
8. concursurile de la angajare  la stat sa fie inlocuite cu probe si interviuri ca la privat
9.  alocatii si burse vor mai primi doar elevii performanti la invatatura si cu situatie financiara precara, scolile din sate sa fie desfiintate, profesorii inutili sa fie concediati,  sa se infiinteze scoli regionale si camine speciale pentru elevii care parcurg distante lungi, sa devina profesor numai cei care au avut note de 9 si  10 pe linie
10. toate universitatile si facultatile inutile sa fie  desfiintate sau privatizate.  La buget sa mai intre doar olimpicii cu rezultate exceptionale sau doar cei care au luat note de 10 pe linie la Bacalaureat si in anii de liceu,  restul sa-si plateasca studiile.
11. examene nationale  inca din clasa a IV-a! Ai picat, nu mai ai dreptul sa urmezi invatamantul teoretic, vei fi transferat la scoala de arte si meserii ori la colegiu sportiv in functie de ce aptitudini fizice ai.
12. sa modifice programa scolara din scoli si licee :  sa scoata literatura, istoria,   latina, filosofia,sociologia,  desen, muzica, sa elimine definitiv religia  (sa fie scoase icoanele din scoli)  si alte materii inutile (cine vrea sa le studieze sa o faca acasa sau sa se inscrie la o scoala particulara).  Sa ramana in programa doar gramatica in limba romana, limbile straine optionale , stiinte precum  matematica, biologia, geografia, fizica, chimia, educatia tehnologica, sportul,  si pe parcursul anilor,daca se poate inca de la ciclul primar, sa adauge materii precum  educatie financiara, curs de antreprenoriat,  educatie civica (care sa tina loc si de istorie si de sociologie),  curs de igiena elementara si educatie sexuala ,  marketing digital si  limbaj de programare.
13. statul sa nu-si mai bage nasul in mediul privat, sa nu-l mai priveasca salariile  din corporatii. Pana la urma, e dupa cerere si oferta, ca sunt multi dispusi sa accepte sa lucreze pe salarii mici.    Sa nu mai persecute micile afaceri, atata le cer.  Statul trebuie sa fie preocupat strict de protectia muncii si de securitate, cand vine vorba de inspectat  cluburi si  restaurante, iar daca gasesc ceva nereguli precum mizerie, direct aplicat  amenzi mari, inchis haznalele, iar afaceristii arestati si anchetati  fara discutii.  Si bisnitarii si evazionistii sa fie mai aspru pedepsiti.
14. sa primesti drept de vot numai daca ai  obtinut o medie de peste 7 la Bacalaureat  care sa includa proba de gramatica, proba de logica/matematica, proba civica (care sa includa cunoasterea drepturilor omului si  obligatiile civice, cunoasterea constitutiei,a  ideologiilor si separarea puterilor),  proba disciplinei pe care vrei sa te specializezi mai departe (ca e informatica, medicina, economie) si proba de limba straina.
15. sa fie marite amenzile pentru incalcarile rutiere:  ai trecut cu masina pe rosu,  amenda de 1000 euro din start sa te inveti minte, iar daca esti prins  cu 150-200 km/ora pe sosele, permisul suspendat si platiti 5000 euro amenzi, plus munca in folosul comunitatii  un an. 
16. ca sa nu mai avem parte de crime odioase ca cele din Caracal,  politistii sa aiba libertatea de a interveni oricand si oriunde cand e o criza sau un incident violent, fara mandat judecatoresc. Sa se mai reduca din paznici, inlocuiti cu camere video, sisteme alarma si chiar turete cu electrosocuri  pentru prevenirea hotilor, in rest sa creasca numarul celor de la interventii.   
17. toate proiectele realizate de guvern si primarii sa fie sistate si transferate unor companii private competente capabile sa termine de construit o autostrada intr-un an 
18. Sa creasca pensia de pensionare la 80 ani!  Si  toate pensiile speciale sa fie taiate pentru a echilibra distributia si sa fie acordate pensii dupa performanta! Nu e normal ca un pensionar care a muncit 40 ani intr-o fabrica sa ia doar 600 lei, iar un securist sau un director spagar care a frecat menta la stat sa ia 60 000 lei .
19. legalizat si impozitat prostitutia, de asemenea legalizat magazinele de droguri usoare.   
20. impozitat Biserica Ortodoxa Romana


Cam asta s-ar face imediat si dupa un 1-2 ani,  Romania ar intra pe fagas normal la capitolul dezvoltare.
« Last Edit: 13 October 2019, 18:41 by ggtop »