Author Topic: Sionismul  (Read 1801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« on: 15 August 2019, 00:13 »
Pentru cine mai crede in povesti precum "legatura lui Trump cu rusii" ,  in  " mitul dictatorului incincibil Putin " , in fantezisme cu   "politicieni occidentali sunt onesti, cinstiti si alesi democratic",   il rog sa se uite putin la pozele astea.


In mod curios, ambii ii detesta  pe   Soros ,    evrei  progresisti,  globalisti,  din aia mai social-liberali care sustin  si finanteaza democratii si liberalii.
Dar ii vezi mereu facand poze cu Netanyahu,    evrei conservatori, religiosi, nationalisti, religiosi,aia care sustin si finanteaza republicanii si conservatorii.   :)




























Cam asta e! 



Post Merge: 15 August 2019, 00:16

« Last Edit: 15 August 2019, 00:23 by gurusenior »
 

Offline luca nelino

Sionismul
« Reply #1 on: 15 August 2019, 01:17 »
Pozele alea sunt cele mai graitoare dovezi cu putinta ca lumea e in mana lor, cu exceptia Chinei, Venezuelei si a catorva state arabe...Omenirea este condusa de ZOG.
Nu exista niciun conflict US vs Fed.Rusa, ambele state sunt doar provincii ale Guvernului Evreiesc Mondial de Ocupatie.
Scopul final ? O lume a viitorului indepartat in care culoarea pielii tuturor celor care nu sunt evrei ashkenazi o sa fie maronie, o lume precum ce-a portretizata in filme gen Elysium si Altered Carbon in care overlorzii ashkenazi o sa aiba statut oficial de zeitati iar rasele inferioare vor fi sclavii lor pentru mii de ani.
Ai auzit tu de evreu/evreica care sa fie combinat cu un negroid ? Cazuri foarte rare, in schimb ei sunt cei care promoveaza cel mai desantat relatiile interrasiale ! Prin intermediul muzicii rap, Hollywood-ului, MSM si industriei pornografice (pe care le controleaza 100 %). Prin munca asidua de programare predictiva a maselor, ei au inoculat cu ajutorul acestor unelte de propaganda ideea ca barbatul ideal e negrul cu penis mare care asculta Snoop Dog si scrie "da" in loc de the, ca este firesc ca femeile albe sa umble doar cu negrii iar albii/asiaticii/arabii/etc sunt inferiori atat sexual/fizic dar si intelectual fata de negrii * a se vedea ultimele seriale Netflix in care savantii/fizicienii sunt portretizati eminamente de actori negri, desi in realitate sunt inferiori intelectual chiar si fata de tigani.
Asadar, concluzia e ca in epoca de tranzitie in care traim, suntem martorii unui veritabil razboi sexual si rasial declansat de catre eternul maramoi impotriva Speciei Umane, cine are ochii sa vada si minte care sa priceapa...o sa inteleaga ca asta e adevarul pur.
Restul sunt povesti: NWO, Masonerie, Satanisti, Bilderbergi, etc. Toate aceste organizatii au la fruntea piramidei doar evrei, scopul Masoneriei fiind acela de a servi interesele overlorzilor evrei...asadar masonii sunt in esenta lor doar niste shabbos goyim.
Conflictul religios dintre Crestinism si Islam la fel, e unul pur artifcial, intretinut de  evrei, hoardele de imigranti musulmani negri care ajung in Europa sunt imbarcati de ONG-uri evreiesti precum ISRA AID.
« Last Edit: 15 August 2019, 01:48 by luca nelino »
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #2 on: 15 August 2019, 01:52 »
Eu vad ca pana si evreii sunt impartiti in doua tabere.
Aia progresisti globalisti  ca  George Soros, Mark Zuckerberg, Larry Page,   Bog Iger. 

Si aia neoconservatori     ca Sheldon Adelson , Netanyahu,  Isaac Perlmutter, Koch. 
 

Offline luca nelino

Sionismul
« Reply #3 on: 15 August 2019, 02:08 »
Exact, se lupta tabara neoliberala vs cea necon (astia fiind de altfel cei mai periculosi). Multi conservatori tampiti de-ai lui Trumpstein o ard cu liberalii in sus si in jos, cand in realitate partidul lor e o simpla anexa a Israelului prin Sheldon Adelson. Armata lor...flacaii lor tineri au murit ca prostii prin Iraq si Afghanistan in razboaie din care singurul castigator a fost Israel si care nu au condus decat la sadirea si mai mult a urii pe care musulmanii o poarta impotriva crestinilor...astea sunt marile realizari ale neconilor.
Din punctul meu de vedere, nu exista ceva mai gretos ca acel GOP, toti canta placa cu Israel First, de parca ar fi congresmeni in Knesset si nu reprezentanti ai poporului american. Evanghelisti republicani reprezinta insa aspogeul lobotomizarii in societatea americana, ar trebui sa citeasca nitel din Tribunalul Evreiesc/Sanhedrin sa vada care e opinia chosenitilor despre Isus.
« Last Edit: 15 August 2019, 02:24 by luca nelino »
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #4 on: 15 August 2019, 02:36 »
Macar evreii si neoconii incearca sa mentina civilizatia moderna,  supravietuirea crestinismului/iudaismului  si  existenta rasei albe.   

In schimb, democratii sustin africanizarea si latinizarea Americii precum si islamizarea Europei   si amestecarea tuturor raselor in mod direct, fara razboaie, fara legi anti-imigratie, fara riposta. 
Si pe deasupra,  sociaistii neoliberali progresisti vor sa demoleze direct  traditiile si religia crestina, precum si sarbatoriile precum Craciunul si sa le inlocuiasca cu  califate islamice si  Sharia
Pe mine nu ma intereseaza fiindca sunt ateu-agnostic, nu m-ar afecta,   dar zic asa fiindca mai degraba prefer sa locuiesc printre crestini decat printre musulmani.   
Intreaba-l pe  @Nosferat  sa stii ce inseamna sa traiesti printre musulmani, fie siiti sau sunniti. 

Daca te uiti la Israelul condus de Netanyahu, e singura zona de civilizatie in tot orientul mijlociu si apropiat.
Decat Barbaria Saudita, Saddam Hussein, Iranul ayatollahist, Assad   sau califat ca    ISIS  , mai bine The Greater Israel.
Chiar mi-as dori ca Israel sa cucereasca si sa civilizeze toata lumea islamica.   

Legat de politicieni:
 Mie mai nasol mi s-a parut Obama  decat Trump
Democratii au fost infecti in toata istoria, fie ca vorbim de Franklin Roosevelt  , Lyndon Johnson, Jimmy Carter  sau  Bill Clinton.  Singurul democrat bun a fost John Kennedy si pe ala l-au asasinat.   Si poate Andrew Jackson. 

Eisenhower , Richard Nixon, Ronald  Reagan ,George  Bush si  Donald Trump au mai realizat cate ceva istoric.  Mai ales Teddy Roosevelt si Abraham Lincoln.
« Last Edit: 15 August 2019, 02:48 by gurusenior »
 

Offline Nosferat

Sionismul
« Reply #5 on: 15 August 2019, 17:11 »
As sugera ca unele subiecte sa fie mai putin "deschise" asta daca vreti ca forumul sa mai existe. Sa mai aveti pe unde sa postati. Nu esti pe 4chan, nu te ascunzi dupa "7 proxies",iar forumul de primeste niste lovituri,pica instant.
« Last Edit: 15 August 2019, 17:28 by Nosferat »
Ignore list :astateofmind
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #6 on: 15 August 2019, 19:45 »
Suntem prea mici ca parerile noastre sa conteze.
Pe Facebook se discuta o gramada.

Iar sionismul e o certitudine pe wikipedia!
https://en.wikipedia.org/wiki/Zionism

Inclusiv  CNN tot vorbeste despre atitudinea pro-sionista a lui Trump si totusi sunt multi evrei angajati acolo.


Post Merge: 15 August 2019, 19:47
Eu n-am zis nimic de rau, doar am expus realitatea. 
Nu e antisemitism ce am comis, ba chiar i-am laudat pe israelieni ca sunt singurii civilizati in orient.
Si dupa cum se vede, nici evreii nu functioneaza ca un popor unit, fiind si ei impartiti in tabere, contrar a ce cred conspirationistii.
Sau cele 12 triburi!   

La fel cum si iudaismul are mai multe ramuri. 
« Last Edit: 15 August 2019, 19:49 by gurusenior »
 

Offline Nosferat

Sionismul
« Reply #7 on: 15 August 2019, 19:56 »
Stii care e treaba, as sugera sa muti altundeva aceste discutii, am vazut forumuri,ba chiar pagini intregi inchise din cauza unor discutii . E un forum obscur,dar nu e nemonitorizat, nu te afli in "eter" iar subiecte de genul nu dau bine. Poti scrie puie monta cat vrei,dar anumite subiecte ar fi bine de evitat, un ddos nu cred ca ar prinde bine,sau vrei ca softpedia sa ramana ca alternativa la un forum pe unde te mai aduni si discuti lucruri?

4chan ar fi mai bine,8 chan nu stiu cat o sa mai tina,cloudflare se cam retrage de acolo.
Ignore list :astateofmind
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #8 on: 15 August 2019, 21:18 »
Stii care e treaba, as sugera sa muti altundeva aceste discutii, am vazut forumuri,ba chiar pagini intregi inchise din cauza unor discutii . E un forum obscur,dar nu e nemonitorizat, nu te afli in "eter" iar subiecte de genul nu dau bine. Poti scrie puie monta cat vrei,dar anumite subiecte ar fi bine de evitat, un ddos nu cred ca ar prinde bine,sau vrei ca softpedia sa ramana ca alternativa la un forum pe unde te mai aduni si discuti lucruri?

4chan ar fi mai bine,8 chan nu stiu cat o sa mai tina,cloudflare se cam retrage de acolo.

Exagerezi.
Pe Softpedia sunt trei-patru useri care discuta zi lumina pe Poiana lui Iocan despre evrei.  Si de cativa ani.  Unii chiar neaga holocaustul, e chiar si un topic pe aria de istorie  si nu si-au luat niciun ban. 
Si cred ca daca caut pe Facebook, gasesc si ceva grupuri despre sionism si iudaism. 


Eu nu neg holocaustul si nu  denigrez evreii.
Doar am postat niste poze oficiale unde cei mai puternici lideri se duc sa viziteze Zidul Plangerii si duc relatii bune cu Israelul si comunitatile evreiesti din toata lumea. 

Apoi, nu e deloc denigrator daca spun ca exista finantatori evrei care sprijina politicieni sau ca majoritatea actorilor, regizorilor, jurnalistilor,  mogulilor,  afaceristilor  sunt evrei sau cu descendenta evreiasca.
Pur si simplu  dupa holocaust, in anii 50-60', americanii vazandu-i drept victime al unei persecutii in masa comisa de nazisti , au trebuit sa-i integreze in societate, ba chiar sa le ofere putere mai multa si sa acorde mai multe avantaje si beneficii.   
Mai ales ca evreii au mai fost persecutati si pe la 1500-1900 de francezi si englezi, si spanioli de au trebuit sa se refugieze in masa in America. 


La fel o sa se intample si cu kurzii in viitor, un popor foarte discriminat si persecutat  in lumea araba, cu o diaspora foarte mare.
Pentru ca in viitor vor urma ei dupa evrei sa conduca sistemul.
« Last Edit: 15 August 2019, 21:28 by gurusenior »
 

Offline Nosferat

Sionismul
« Reply #9 on: 15 August 2019, 21:33 »
Eu sper,chiar sper ca doar exagerez, om trai si om vedea de aceasta discutie continua,mai ales spre drumuri mai intunecate,ce se va intampla. Nu uita,forumul asta nu are nu stiu ce masuri de protectie, daca vrei sa dispara,de mine baga mare,sionism,scrie despre pedofili, despre "sinuciderea" lui Eppstein si tot asa.
Ignore list :astateofmind
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #10 on: 15 August 2019, 23:40 »
Il desfiinteaza si daca zic ca majoritatea evreilor au sustinut instalarea socialismului in Rusia si Europa de Est?
Si ca de ce Hitler care a omorat 6 milioane de evrei   e denigrat de opinia publica occidentala si Stalin si Mao   care au omorat  100  milioane de oameni din proprile tari  nu sunt denigrati, ba chiar  sunt laudati   drept mari personalitati invingatoare   ?

Sau de ce in Germania   multi studenti din universitatile  se duc sa faca pelerinaj la statuia lui  Karl Marx    si cei de la Antifa   poarta cu mandrie tricouri cu Che Guevara ori cu ciocanul si secera, dar daca porti tricou sau tatuaj cu svastika esti arestat?   


Uite, ti-o spune chiar un evreu conservator : 
« Last Edit: 15 August 2019, 23:43 by gurusenior »
 

Offline Nosferat

Sionismul
« Reply #11 on: 16 August 2019, 00:13 »
Omule,lasa treaba,nu cu mine te certi, de mine scrie ce doresti,baga cate linkuri doresti. Doar sa nu te mire daca la un moment eu voi avea dreptate si nu tu, chiar sper ca tu sa ai dreptate,dar s-ar putea sa nu ai.

Anumite subiecte nu sunt de abordat, sau de mine abordeaza-le,asa cum si aia de pe voat.co le-au abordat,apoi au primit ddos pana in panzele albe,si acuma a devenit un spatiu inchis unde nu te mai poti inregistra.

Nu te alfi pe /pol prin 4 chan, aici nu este plin de "hackeri" si forumul nu are atata protectie,o dai in bara,s-ar putea ca forumul sa pice,iti asumi responsabilitatea? Doresti sa ramai cu softpedia?
« Last Edit: 16 August 2019, 00:23 by Nosferat »
Ignore list :astateofmind
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #12 on: 16 August 2019, 00:58 »
 

Israelul e chiar prezentat ca baza a sistemului occidental, dar intr-un sens pozitiv: 






« Last Edit: 16 August 2019, 01:03 by gurusenior »
 

Offline oldshooterman

 

clubfive

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Sionismul
« Reply #14 on: 17 August 2019, 20:30 »
Aveti grija cu afirmatiile pe tema asta: Legea care pedepsește antisemitismul cu închisoarea a fost adoptată , în timp record și unanimitate de Camera Deputaților. Doar un singur parlamentar s-a abținut
Eu n-am nimic cu evreii si n-am zis nimic rau in postarea initiala...cu toate ca nu inteleg de ce la 2000 ani inca se mai cred poporul ales.
Bravo lor ca sunt in stare sa faca toate guvernele din lume sa le protejeze reputatia. Denota ca asa mic cum e, sunt un popor foarte puternic.
 


Spre deosebire de romani....