Author Topic: Imi anulez votul!  (Read 2843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KodiaK

Imi anulez votul!
« Reply #15 on: 16 November 2019, 00:43 »

VOT ANULAT INSEAMNA VOT ANULAT. PUNCT!
Nu e nici vot pentru PSD, nici vot  pentru PNL, ai inteles? 
Nu incerca sa-mi vinzi  propaganda   USL-ista  ca nu-ti merge cu mine!
Si n-am spus nicaieri ca trebuie sa absentam de la vot.
Dimpotriva!
Mergem la vot si dam MUIE si PSD-ului si PNL-ului.  Anulat + scris MUIE USL!       E simplu. 
Gen din 9 milioane de votanti, vreo 6 sa-si anuleze voturile in semn de protest.
Cand Dancila si Iohannis vor vedea ca sunt sustinuti de doar 20% din numarul tuturor votantilor, nu se vor mai lauda ca "uite domne, avem milioane de sustinatori, deci ciocu' mic".


Pentru ca  suntem  8  milioane de romani cu varsta de peste 35 ani,   eligibili  pentru functia suprema in stat si ...tot ce putem scoate la inaintare e un idiot  cu sase case si  o proasta cu sase clase din 8 milioane de romani
Da-o dracului de treaba. 

Deschide un pic ochii si vezi cum functioneaza lucrurile in RO (ca tot te lauzi ca stai in Romania).
PSD-ul are acelasi electorat; vreo 2-3mil, care merge constiincios si il voteaza de fiecare data. Este vroba de toti asistatii sociali, de toti pensionarii care-si vand votul pe 100 lei in plus la pensie si toti ignoranti pt care un kil de zahar si un litru de ulei sunt sfinte in an electoral. Stii cat reprezinta astia din populatia cu drept de vot (~19mil)? Cam 10-15%. Stii ce s-ar intampla daca toti restul ne-am exercita dreptul de anulare a votului? Ar iesi PSD-ul victorios cu 80-90% din voturi si ghici ce? S-ar lauda sus si tare ca majoiritatea romanilor iau votat (ca doar 80-90% e ditamai majoritatea).
Deci, in contextul actual, un vot anulat nu inseamna nimic altceva decat un vot PSD.
Inteleg ca nu esti fan Iohanis sau Dancila, dar tu chiar ai impresia ca o Romanie cu Dancila presedinte si Dragnea gratiat si cel mai probabil prim-ministru ar fi o Romanie mai buna? Daca da, at go ahead si voteaza Dancila, pardon, anuleaza-ti votul.
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Offline astateofmind

Imi anulez votul!
« Reply #16 on: 16 November 2019, 00:44 »
Daca da, at go ahead si voteaza Dancila, pardon, anuleaza-ti votul.

Lasa-l, nu intelege. Nu prea poti avea asteptari de la el :D
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #17 on: 16 November 2019, 01:17 »
 
Deschide un pic ochii si vezi cum functioneaza lucrurile in RO (ca tot te lauzi ca stai in Romania).
 
Deschide-ti tu ochii si realizeaza ca  PSD+PNL = aceeasi MIZERIE!
Ce mi-e ciuma rosie, ce mi-e febra galbena. 
Ambele trebuie sa dispara.

Cum?
Cat mai multi romani sa-si anuleze voturile. Cu cat mai multi, cu atat mai bine pentru ca alegerile sa fie invalidate si sa fie organizate alte alegeri cu alti candidati mai cinstiti si mai corecti! Ori sa se instaureze un guvern tehnocrat de tranzitie.
Oricum, si daca nu se petrece vreun miracol, le demonstram  ca actuala clasa politica corupta nu mai are nicio legitimitate.
Ca  actualii politicieni trebuie  sa plece, sa suporte consecintele esecurilor indelungate si sa permita justitiei sa-i judece pentru faptele lor.


Quote
PSD-ul are acelasi electorat; vreo 2-3mil, care merge constiincios si il voteaza de fiecare data.

Mizeriile astea propagandiste mai prind doar la aia spalati pe creier de propaganda PNL.

Ma doare in paispe de aia 2-3 milioane de prosti care voteaza PSD.

VOTUL MEU ANULAT E VOT ANULAT SI CU ASTA BASTA!


Quote
Este vroba de toti asistatii sociali, de toti pensionarii care-si vand votul pe 100 lei in plus la pensie si toti ignoranti pt care un kil de zahar si un litru de ulei sunt sfinte in an electoral.

Sa fie sanatosi. Poate inca 5 ani de PSD cu inflatie si scumpiri ii vor convinge ca marirea veniturilor nu le va aduce o viata mai buna, ci chiar mai proasta si mai costisitoare.
Ma rog, eu vad ca chiar acum, judecand dupa rezultatele de la europarlamentare si turul 1, ca  pana si taranii nu mai pun botu' la promisiunile PSD.
Daca pana si  cele mai mari fiefuri pesediste ca  Vaslui, Constanta, Ilfov, Dambovita si chiar toate cele sase sectoare ale Bucurestiului l-au votat pe Iohannis, e  clar ca  domnia PSD s-a incheiat.    Si din ce  observ din rezultate , PSD risca  ca in 2020  sa piarda si Buzaul, Ialomita , Botosani si chiar TELEORMAN unde PNL a obtinut un scor istoric in primul tur, la cateva procente de PSD.

Bine, e o veste buna pentru tine.
Pentru mine inseamna inca niste ani  irositi, inca multi ani de stagnare.
Pentru ca PNL-ul chiar nu e partidul mesianic care o sa ne salveze. 


Quote

Stii cat reprezinta astia din populatia cu drept de vot (~19mil)? Cam 10-15%. Stii ce s-ar intampla daca toti restul ne-am exercita dreptul de anulare a votului? Ar iesi PSD-ul victorios cu 80-90% din voturi si ghici ce? S-ar lauda sus si tare ca majoiritatea romanilor iau votat (ca doar 80-90% e ditamai majoritatea).

Misto, mai ai multe dume din astea?
Un PSD cu 10-15% din populatie nu mai are legimitate in a guverna  avand in vedere ce proteste masive intampina de la restul populatiei.   Populatia zic ca s-a invatat minte si sunt 100% sigur ca la anu' vom avea un guvern PNL-USR-PLUS-PMP, iar PSD va deveni istorie indiferent ca Dancila va ajunge sau nu presedinte.

Plus ca acum nu mai sunt bani, vine criza, si nici macar PSD-istii nu mai vor la guvernare.

Quote
Deci, in contextul actual, un vot anulat nu inseamna nimic altceva decat un vot PSD.
In gandirea spalatilor pe creier de PNL, da!
Dar pentru mine, un vot anulat e VOT ANULAT!
Un vot NUL!
Ce nu pricepi?
 

Quote
Inteleg ca nu esti fan Iohanis sau Dancila, dar tu chiar ai impresia ca o Romanie cu Dancila presedinte si Dragnea gratiat si cel mai probabil prim-ministru ar fi o Romanie mai buna? Daca da, at go ahead si voteaza Dancila, pardon, anuleaza-ti votul.
 

Daca romanii nu s-au desteptat dupa faza cu Colectivul si au votat cu PSD dupa un an, e clar ca merita inca 5 ani de Dancila presedinte si inca 4 ani de guvernare PSD cu  Olguta premier.



Ca pana una alta, traiesc intr-o tara cu un popor care l-a votat de trei  ori pe Iliescu.  Aceeasi tara care la 8 ani dupa Nastase l-a votat pe Ponta.   Si apoi pe Dragnea. 
Poporul are intr-adevar memorie scurta.   
Bine spunea cineva pe CG ca  poporul asta nu se va destepta decat cand va da peste el o foamete zdravana care sa demonstreze ce putred e PSD-ul. 


Legat de Dragnea, poti sa stai chill, ala nu mai iese in veci din puscarie ca o sa primeasca acusi condamnare pe viata dupa ce i se vor judeca dosarele pentru TelDrum, 10 august, plus  ca e de asteptat sa i se deschida dosar pentru  desele incalcari constitutionale si  atentatele asupra justitiei prin acele ordonante de urgenta abuzive.
Iar Kovesi care e prim-procuror european am inteles ca-l iubeste foarte mult incat ca vrea sa-i asigure cazare pe viata la hotelul Rahova, pentru el si colegutii sai din PSD inca ramasi in libertate.
Nici ai lui din PSD  nu-l mai vor dupa ce s-a purtat ca un tiran lacom si a terorizat tot partidul ca el sa nu ajunga la puscarie si pentru ca a fost un mega-zgarcoman si lacom ce luase tot, iar pe pesedistii din esalonul 2 fie i-a lasat infometati, fie i-a  dat afara.   Sunt multe povesti din spatele partidului si poti afla ca el era mai degraba temut si urat decat iubit.  Nu-l placea nimeni, dar a reusit sa se impuna pentru ca avea protectie de la cativa interlopi   si securisti  din tara si primea finantare de la  ceva mafie ruso-evreiasca  din afara.   El era efectiv sluga altora din afara partidului si avea ca sarcina sa scoata din puscarie rudele si amicii interlopilor. N-a reusit, iar dupa pierderea alegerilor europarlamentare, l-au abandonat  ca pe o masea stricata  si l-au lasat in gheara justitiei. Cam asta e povestea reala a lui Dragnea din spatele cortinei.   
Ca tot crezi in justitie si stat de drept, tu chiar crezi ca Dragnea ar fi reusit sa stea 3 ani la conducerea parlamentului si guvernului (asa condamnat cu suspendare cum era) fara sa aiba protectie si imunitate ? 

Ca justitia  pentru care ai iesit in strada l-a lasat timp de 3 ani la conducerea tarii sa-si bata joc de legi si de economie.   

Post Merge: 16 November 2019, 01:19

Lasa-l, nu intelege. Nu prea poti avea asteptari de la el :D

Nici eu nu am asteptari de la Iohannisul tau si  prietena lui Viorica ca doar a preferat-o pe ea drept contracandidat decat pe Barna, de fricos ce e. 
« Last Edit: 16 November 2019, 01:34 by noobmaster69 »
 

Offline ixtl

Imi anulez votul!
« Reply #18 on: 16 November 2019, 01:48 »
Quote
Dan Barna a fost singurul candidat votabil din aceasta runda , mai ales ca  avea studii superioare, era antreprenor,  era ambitios in combaterea coruptiei
M-am oprit aici din citit.
Atunci de ce nu a castigat mai mult decat o spuneau sondajele?
Poate pentru ca in spate nu are o miscare coerenta si coagulata, are o miscare aparent rupta de realitate, care, luata in ansamblu, nu prea stie nici ea bine ce vrea si cum. Inafara de sa fie bine ca sa nu fie rau. Si ma opresc aici, desi mai sunt multe de spus despre amatorismul USR. Pe care i-am tot votat.
Cata vreme mergi in campanie pe ceva de genul 'Votati-ma pe mine ca sa nu iasa duda pe locul 2' nu te mira ca nu ai priza.
Trebuie sa stii sa vinzi. Un om, o idee, o ideologie, o solutie.
Nu au stiut sa vanda, si nici produsele companiei numita USR nu au fost pana acum unele care sa prinda la public. Pentru ca nu prea exista, dincolo de vorbe si critici. Destul de proaste IMO.
« Last Edit: 16 November 2019, 01:51 by ixtl »
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #19 on: 16 November 2019, 10:44 »
Asta e, a pierdut Barna ca a fost  un prost, iar USR-PLUS a clacat. 


Dar asta nu ma impiedica sa-mi anulez votul.
Nu inseamna ca ar trebui sa aleg iar intre doua rele.
E timpul sa spun "NU".

Cum si altii mi-au spus "NU" toata viata.
E dreptul meu sa spun "NU". 

Sunt  zeci de companii private care m-au respins si au refuzat sa-mi acorde incredere.
Iar singurele care m-au angajat, alea 6-7 mi-au dat jet imediat ca nu am avut performanta.
Zeci de institutii de stat si organe de presa  m-au ignorat. 


Apoi, in ultimii 5 ani, vreo 7 fete de care eram indragostit  m-au respins din cauza aspectului meu. 
In liceu 24 de colege mi-au spus "NU".
Si in facultate sute de colege mi-au spus "NU".

In ultimii 20 ani, de mic copil,  o  gramada de oameni, de comunitati, au refuzat sa colaboreze cu mine si sa-mi ofere incredere. Am fost ciuca bataii de joc al mocirlei asteia care cica se numeste "tara". 
Plus o gramada de asa zisi prieteni care m-au tradat pe la spate. 

Sistemul asta post-decembrist  a fost  INTOLERANT, RESPINGATOR, PERSECUTOR, LIPSIT DE RESPECT   cu mine!

AJUNGE!

E TIMPUL SA SPUN SI EU UN "NU" HOTARAT! 

M-am saturat sa sufar numai eu in timp ce ceilalti liberali stau cu burta la soare pentru ca au pile, sunt jigodii, s-au nascut cu gena mai buna, mai frumosi, pe deasupra cu ochi albastri si cu piele de  culoare alba,   si stiu sa se descurce  pentru ca sunt majoritari. 
E timpul sa sufere si  ei!   Sa simta cum e sa fie respinsi.
Sa se intoarca roata.   

Nici PNL, nici PSD,  nu mi-au oferit NIMIC.
Nici Iohannis, nici Dancila, nu mi-au demonstrat nimic cat au fost in cele mai mari functii politice din stat!
Prin votul meu anulat le demonstrez amandurora ca nu mai au ce cauta la conducerea Romaniei si ca amandoi trebuie sa plece! 

 
« Last Edit: 16 November 2019, 10:57 by noobmaster69 »
 

Offline KodiaK

Imi anulez votul!
« Reply #20 on: 16 November 2019, 10:57 »
Mdea, esti o cauza pierduta, n-are rost sa mai imi pierd timpul cu tine. Anuleaza-ti votul, dar dupa aia sa nu te miri ca iese PSD-ul cu 3mil de alegatori din 19mil.
Sau mai bine, incearca sa ii convingi pe aia sa-si anuleze voturile, dar cred ca atunci o sa simti cam ce simt eu cand incerc sa discut cu tine...
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #21 on: 16 November 2019, 11:04 »
Mdea, esti o cauza pierduta, n-are rost sa mai imi pierd timpul cu tine.
Sunt o cauza pierduta pentru ca asta a vrut sistemul sa ajung de la bun inceput.
N-am avut parte de un invatamant de calitate, e o educatie de calitate, n-am avut nici parinti bogati sau pile ca sa ma pot face remarcat.
Stiu ca o sa ajung cersetor sau asistat social, fiindca asta a vrut sa ajung sistemul ilescian care nu mi-a dat nicio sansa si si-a batut joc de mine .
Dar intr-o societate ideala care pune pret pe calitati, inteligenta, caracter si competente, Iohannis si cu Dancila  ar fi cersetori!   Asa ca de ce sa nu fim CORECTI pana la capat? 
Quote
Anuleaza-ti votul, dar dupa aia sa nu te miri ca iese PSD-ul cu 3mil de alegatori.

Ma doare in paispe de aia 3 milioane care sunt oricum in scadere.   Cand oricum 6 milioane + 1 milion din diaspora  il vor stampila obedient pe Iohannis, mai ales ca are suportul americanilor si europenilor. 
Oricum,realistic vorbind, tot Iohannis castiga, iar la anu' o sa avem guvern de coalitie PNL-PMP-PLUSR, asa ca nu stiu de ce te panichezi aiurea si te tot lamentezi.
Chiar va e frica de proasta de Dancila?
Ori voi faceti show pe aici de tip drama queen ca sa para Dancila un adversar periculos dupa ce ati facut mizeria de a-l compromite pe Barna cu candidati de tip Paleologu si Diaconu meniti sa-i fure din voturi?   

PSD e mort, PRO-ALDE sunt deja moarte din nastere,  si cred ca niciun partid socialist   nu mai pupa guvernare 10 ani de acum inainte.
Majoritatea populatiei  s-a convins ca socialismul nu e functional si e timpul de o schimbare.

Problema e ca populatia e proasta si nu constientizeaza ca schimba ciuma rosie cu febra galbena. 
PNL numai liberal nu este, la fel ca si PDL se va dovedi o teapa.


Quote
Sau mai bine, incearca sa ii convingi pe aia sa-si anuleze voturile, dar cred ca atunci o sa simti cam ce simt eu cand incerc sa discut cu tine...

Majoritatea cu care am discutat (colegi de facultate, parinti, bunici, nasi, inclusiv vecini) toti vor s-o voteze pe Dancila.
 

Offline astateofmind

Imi anulez votul!
« Reply #22 on: 16 November 2019, 17:46 »
Nu e sistemul.esti tu.

Ti s-a spus nu de către toată lumea dintr-un simplu motiv: TU.

Dar nu vei înțelege asta prea curând.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #23 on: 17 November 2019, 01:00 »
Nu e sistemul.esti tu.

Ti s-a spus nu de către toată lumea dintr-un simplu motiv: TU.

Dar nu vei înțelege asta prea curând.

Si daca spui ca fiecare  individ  este raspunzator pentru propria viata si ca nu sistemul e de vina, de ce naiba te mai preocupa alegerile prezidentiale ?

Uiti ca Romania nu e republica prezidentiala ca SUA,   ca alegerile prezidentiale de la noi  sunt un rahat birocratic si costisitor, ca functia prezidentiala e doar o formalitate scoasa la inaintare care nici n-ar trebui sa  mai existe in 2019.
Pe mine ma preocupa aceste alegeri  ca nu vreau ca nici Dancila,nici Iohannis sa stea pe banii statului degeaba, de aceea imi anulez votul cand ma gandesc ca sunt milioane de romani mai potriviti si mai competenti. 



As prefera oricand  republica parlamentara ca-n Germania sau Italia unde  majoritatea parlamentara sa desemneze si premierul si presedintele. 
Pana la urma, de vreme ce castigatorul ia totul iar pierzatorul se alege cu nimic, i-ar  determina pe romani sa ia mai in serios alegerile locale si cele parlamentare.

Trebuie sa scapam de mentalitatea "tatucul" , plus ca sa fie un singur om la conducerea statului mi se pare cam aiurea fiindca poate oricand ca comandant suprem al armatei sa aiba tendinte spre acapararea totala a puterii si sa instaureze dictatura.
In mod normal ar trebui sa ne multumim doar cu guvernul si parlamentul.  Partidul care castiga alegerile parlamentare sa dea guvernul fara probleme. 


Sau in loc de presedinte sa fie  un Consiliu   care sa functioneze in paralel cu Guvernul si Parlamentul.
Un consiliu  alcatuit  din 7 membri     tehnocrati. 
Cand e  o propunere din partea Parlamentului, ei sa o  dezbata si sa o voteze si apoi sa o  promulge. 
Si tot ei sa audieze candidatii partidelor pentru functia de prim-ministru si sa aiba drept de vot in a accepta sau respinge propunerile.
 
« Last Edit: 17 November 2019, 01:23 by noobmaster69 »
 

Offline sradu

Imi anulez votul!
« Reply #24 on: 17 November 2019, 03:25 »
Mda, nu stiu ce draq a triggerat miscarea asta cu anulatu' votului, ca Iohannis e tot ala de acum 5 ani iar Dancila e mult sub Ponta. Deci acu' 5 ani era OK sa-l votezi, acum - in conditiile in care varianta e de absolut kk - nu. OK...........................

Mai ales dupa anii astia cu pesede la putere care au facut exact ceea ce ne asteptam ca vor face: futat justitia, furt pe fata si fara rusine din tot ce-au prins, plus (ceva nou chiar si pentru fanii pesede) o incompetenta incredibila pentru asa profesionisti cum se prezentau.

Si dupa ce juma' de Romanie se scurge prin granitza, alt sfert isi ia gaze in strada si joaca tonztzoroiu in pietze iarna (ca atunci e sezonul de intzarcat justitia), deci dupa tooooooaaaaaaattteeeeee astea... acum brusc au innebunit toti si ba o voteaza pe Dancila la shto, ba isi anuleaza votul!

Nu mai zic decat atat: astia cu anulatul si votat Dancila la max damage sunteti niste ipocriti majori. Va bazati pe restu' sa scoata castanele din foc si sa bage voturile alea contra pesede. Ca Dancila tot va scoate 3-4 milioane acolo, sper ca va e clar ca pesedeii n-au gretzuri d-astea de apa plata cu lamaie, da?
Deci hai sa ma misc eu pana la vot, sa ma umilesc punand stampila pe dulapul cu 6 case si sa-i finantzez vacantele la ski pe inca 5 ani pentru ca voi sa va faceti unghiuzele cu oja cristalina.

Ba manca.va.sh. Da' daca mi se pare si mie o idee buna sa stau la piscina relaxat duminica viitoare? Sau sa-mi fac si eu unghiuntzele? Cine munceste sa bage 4 bulioane de voturi la dulap, ai?! Ca e simplu, patronilor, zeilor, fermecatorilor! dulapul are vreo 4 builoane fani beton. Dancila vreo 3, asta bazandu-ne doar pe datele din T1.

Da' daca miscarea voastra are succesuri si se produce absenteism major la tabara 'telectualilor + fro 500k de kamikaze anulatori, e potential de fun maxim luni dimi, cam in stil "Mihaela, dragostea mea!" dar pe dos. Iar ce va urma, cu Dancila presedinte.........

Credeam ca momentul 2016 a lamurit si p-aia mai duri la cap ca mersul la vot conteaza. Se pare ca unii au nevoie de meditatii speciale.
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #25 on: 17 November 2019, 03:44 »
@sradu :

Deci alegerile astea sunt ca si cum eu ca barbat refuz o femeie    inteligenta, devotata, draguta   si muncitoare care ma iubeste,  care munceste sa aduca bani in casa si ar sta cu mine la bine si la  greu.
Dar o resping pentru ca....e tocilara, ca e ochelarista, ca e cam uratica, ca nu are tatze mari. Cum face poporul asta cu Barna care a fost  un candidat prea inteligent pentru poporul asta de lepre. 



Asa ca la final am de ales  intre  doua curve pitipoance siliconate si botoxate :  una blonda si una roscata.

Amandoua  frumoase, atragatoare, dar proaste, lenese, tradatoare, materialiste, egoiste, narcisiste, furacioase,   care stau degeaba sa fie intretinute pe banii mei si sa nu faca nimic, ba chiar ma si insala, iar cand ma culc cu ele, mai ma si contamineaza cu o boala venerica si imi mai si provoaca pagube si stricaciuni organizand petreceri tot pe banii mei in casa mea.    Nicio diferenta intre ele, cum nu e nici intre Iohannis si Dancila.

Gandeste-te ca duminica viitoare  trebuie sa o alegi pe una dintre cele doua curve siliconate :
-o alegi pe aia blonda, care e aroganta, irascibila, fitoasa, genul care cumpara numai haine de fita de la Prada , genti Louis Vuitton,  diamante de la Tiffany, pantofi de la Gucci   si cosmetice  Channel  ,ocazional o mai face  pe interesata si mai se implica cu atentie si ingrijorare la ceva eveniment filantropic si chiar vorbeste civilizat , dar in rest e nepasatoare , rece, zgarcita, egoista, narcisista si miserupista fata de oamenii obisnuiti? Dar care  umbla cu amanti rafinati francezi si nemti  si de bun gust si careia ii place sa faca sex soft si romantic ? 

- sau  o alegi pe   aia  roscata care e  proasta, agramata,  toanta, cu multe gafe la zi,   dar pe la spate e  matracuca, vulgara,   scorpie,  semandicoasa a dracu,  genul kinky,    tot la fel de fitoasa ca si blonda, dar de multe ori incearca sa  fie una mai de topor si sa patrunda in randul lumii ca sa fie populara si apeleaza la tot felul de tertipuri si chiar la mita , intimidari, amenintari si bataie pentru a castiga putere si influenta, in acelasi timp se pretinde ca e curata fiindca mai merge ocazional la biserica si mai merge la petreceri si participa la ceremonii traditionale romanesti ? Si care mai are si multi iubiti interlopi tigani ,   propulsata de un proxenet mustacios rusnatic   ?  Si care-i place sa futa hardcore si sa domine  cu tehnici BDSM   ?


Pana una alta, ia in calcul ca amandoua sunt niste javre care tot te vor insela, te vor ruina financiar  si te vor pasasi, lasandu-te sarac, bolnav si deprimat.
Asta dupa ce ai respins o femeie inteligenta, iubitoare  si grijulie doar pentru ca era ochelarista.
 
« Last Edit: 17 November 2019, 04:12 by noobmaster69 »
 

Offline sradu

Imi anulez votul!
« Reply #26 on: 17 November 2019, 12:46 »
 Ce zic eu si ce-ntelegi tu. Ma rog, tu anuleaza-ti votul, whateva'. Daca erai doar tu in bula ta de anulator nu era mare smecherie. Problema e ca in bula-mi de Facebook si in altele conexe am vazut oameni exprimandu-se in sensul asta. Oameni care au stat in frig si in gaze sa demonstreze in anii astia, care-si exprimau frustrarile pe toate wall-urile, etc... Ei bine, acum... acum zic! cand e momentul chiar sa faca ceva, minor, de 5 minute, acum si-au pierdut de tot busola si vorbesc de anulat, neprezentare ba chiar votat Dancila. Baaaaaaaaaiiiiiii!!!! Ramai perplex, pe bune.

Cand, din 1945 si pana azi, ati auzit vreun pesedist ca voteaza gresit sau isi anuleaza votul si alte prostii d-astea? Cand?! Sorry, daca cumva iese Dancila sau daca ia peste 40% e doar vina voastra monserilor. E ditamai autogolul... cine mama masii vreti sa va scape de pesedei daca in loc sa marcati cu poarta goala, alergati cu mingea spre autogol?
 

Offline KodiaK

Imi anulez votul!
« Reply #27 on: 17 November 2019, 13:27 »
Acu te comporti ca un copil mic si rasfatat care se da cu curu de pamant ca nu vor ai lui sa ii ia jucaria dorita.
Asta sunt valorile promovate de USR? Daca nu noi, atunci la draq cu tara asta...
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

noobmaster69

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Imi anulez votul!
« Reply #28 on: 17 November 2019, 14:49 »
Ce zic eu si ce-ntelegi tu. Ma rog, tu anuleaza-ti votul, whateva'.
Pai tu nu intelegi.
Eu ti-am spus: ai de ales intre doua CURVE!
Alege-o pe una!
Blonda sau Roscata?

Quote
Daca erai doar tu in bula ta de anulator nu era mare smecherie. Problema e ca in bula-mi de Facebook si in altele conexe am vazut oameni exprimandu-se in sensul asta. Oameni care au stat in frig si in gaze sa demonstreze in anii astia, care-si exprimau frustrarile pe toate wall-urile, etc... Ei bine, acum... acum zic! cand e momentul chiar sa faca ceva, minor, de 5 minute, acum si-au pierdut de tot busola si vorbesc de anulat, neprezentare ba chiar votat Dancila. Baaaaaaaaaiiiiiii!!!! Ramai perplex, pe bune.
Stiu si ei ce stiu. Si-au dat seama ca toata clasa politica usl-amista isi bate joc de ei. 
Ca pana una alta, nu a venit proasta de una singura la guvernare.
Parca un neamt a desemnat-o, neasumandu-si riscul de a fi suspendat. 
Asta dupa ce a mai desemnat inca doi prim-ministri de la PSD ce au fost catastrofali.
Si nu au revenit PSD si cu Dragnea la guvernare la un an dupa Colectiv de unii singuri.
Ca pana una alta, PNL si Iohannis au avut la dispozitie un an sa ne demonstreze de ce ar merita votati.
Si-au batut joc de bucuresteni cu candidatii aia tampiti, de la Busoi, Predoiu, Blaga  si Marian Munteanu pana la stegarul dac. 
Si-au batut joc si la legislative cand Ghorghiu propunea sa taxeze multinationalele si sa oblige supermarketurile sa vanda doar produse romanesti. 
Doar de ce crezi ca majoritatea au absentat la alegerile din 2016 ori au preferat sa voteze cu USR-ul lui Nicusor?
DE SCARBA, de SCARBA fata de PNL si fata de PSD! 
Quote
Sorry, daca cumva iese Dancila sau daca ia peste 40% e doar vina voastra monserilor. E ditamai autogolul... cine mama masii vreti sa va scape de pesedei daca in loc sa marcati cu poarta goala, alergati cu mingea spre autogol?

Si?
Nu de la Dancila va incepe ruina.
A inceput demult.
Vorbim de un popor care a votat  de trei ori cu Iliescu si de doua ori cu Basescu.     
Si cand nu voteaza Ciuma Rosie, voteaza Febra Galben-portocalie.

Romanii cam merita sa se arda pana se vor destepta.



Post Merge: 17 November 2019, 14:55
Acu te comporti ca un copil mic si rasfatat care se da cu curu de pamant ca nu vor ai lui sa ii ia jucaria dorita.
Asta sunt valorile promovate de USR? Daca nu noi, atunci la draq cu tara asta...
Da, decat inca 5 ani de USL, mai bine sa arda tara.  Sau mai bine disparem dracu decat sa mai continuam asa.
M-am saturat.
Din partea mea sa vina ungurii, rusii si turcii sa ne imparta tara si sa ne ocupe fiindca o meritam.


Adica, poporul face nazuri si nu-l voteaza pe un antreprenor ca  Barna , nu-l voteaza pe un intelectual ca  Paleologu,  nu-l voteaza nici pe un actor fie si el amator ca Diaconu. NU , ii voteaza pe Iohannis cu sase case si Dancila cu sase clase. 
Din 8-10 milioane de romani eligibili care ar putea face o treaba mai buna , ii scoatem la inaintare pe un retardat si o idioata.
Nu stiu ce crezi tu, dar inteligenta mea imi este insultata daca e sa fiu nevoit sa aleg intre astia doi. E sub demnitatea mea umana.

Exact ca-n America cu Trump si Hillary din 250 milioane de cetateni eligibili. 
Eu chiar nu vreau sa iau parte la acest show remasterizat dupa serialul din 2016.


Post Merge: 17 November 2019, 18:53
.
« Last Edit: 17 November 2019, 18:53 by noobmaster69 »