Author Topic: Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD  (Read 19125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jim Beam

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #60 on: 22 February 2019, 14:53 »
Mi-am facut cont doar ca sa intreb daca dobitocul de ild12 mai modereaza politica. Mai exista jigodia?
 

nimicinfinit

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #61 on: 22 February 2019, 16:44 »
@sradu: combati bine.

Eu spun: NU le cere celor cu foamea in burta sa voteze altfel decat ii impinge foamea (ca muncesc chiar daca gandesc sau nu gandesc...oricum ganditul nu ajuta la baza societatii prea mult)

Cei care gandesc si-au rezolvat foamea DESI nu au facut productivitate cu cei din subordine. Iar asta nu e merit, e tot o forma de furt.
Nu e nici macar cerere/oferta pentru ca inclusiv in corporatii nepotismul e pe cai mari daca nu pe cai foarte mari.



 

Offline sradu

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #62 on: 22 February 2019, 17:17 »
 OK, si daca in corporatii nepotismul/lenea sunt pe cai mari atunci de ce sa nu fure niste romani ?! Si apoi, cand se constata fapta, se da pedeapsa, de ce sa nu beneficieze de clementa ?!

Oameni buni... nici in Japonia (sau unde credeti voi ca oamenii-s niste sfinti, incoruptibili, etc) nu exista 100% productivitate. Si acolo mai pica unu' cu capu' pe masa, mai pierde 2 ore intr-un excel, etc... Asta cautioneaza cumva infractorii?! Cum ziceam, oamenii si-au pierdut reperele logice. S-a ajuns la fracturi de ratiune uriase. In ritmul asta vom da legi ca matematica e subiectiva, ca legile fizicii se aplica doar dupa-amiaza.

 Daca s-a facut un drum de 10km care masoara doar 8 (sau asa ceva)... cine defineste ce e ala kilometru mai nene?!?! Aia de la Paris? Imbuibatii aia?! P-aia ii credem noi, popor roman independent si stingher?
 

Offline taribo

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #63 on: 22 February 2019, 17:27 »
Ce legatura are postul tau cu abuzurile Dna spre exemplu ? Ai insirat o gramada de clisee inutil.
Dragnea e de porc dar e infinit mai bun decat tot ce produce opozitia, asta e adevarul trist.
 

nimicinfinit

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #64 on: 22 February 2019, 17:51 »
OK, si daca in corporatii nepotismul/lenea sunt pe cai mari atunci de ce sa nu fure niste romani ?!

Simplific intrebarea: cum de singurul partid care face ceva pentru minimali si pensionari e PSD?
Cum de restul partidelor nici macar nu observa aceasta majoritate zdrobitoare de electorat?

Raspuns posibil: se apleaca asupra lor doar aia putrezi de corupti?
Dar cum asta? Sunt ciumati?
Asta-i poporul. De unde clasa de mijloc cu trotinete si starbucks in mana cand fondul de salarii este acaparat majoritar de cei care au cutitul in corporatii? (in Cehia, de exemplu, ajunge 800 euro si la ala de face cablajele auto)

 

Offline sradu

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #65 on: 23 February 2019, 06:45 »
 Opozitia ar trebui sa-si concetreze comunicarea pe electoratul PSD. Asta e o treaba. Alta e ca tu vorbesti de dreapta vs stanga. Pe stanga (unde activeaza PSD) nu activeaza nimeni. Poate pentru ca toti oamenii "de valoare" se duc la PSD, nu stiu...
Se pot face multe discutii despre doctrina, despre solutii, etc. Insa cand ai o putere care distruge fundatia statului chestiile astea-s cam irelevante. Sau, altfel spus, ar trebui ca toti cetatenii - indiferent de statut social, putere financiara sau orientare politica (dreapta/stanga) sa adere la un set de principii comune, care nu se pot discuta, negocia, altera, etc. Gen:

- garantia libertatii
- garantarea propietatii
- independenta justitiei (parte din separarea puterilor)
- pedepsirea hotilor, criminalilor, coruptilor, etc (altfel spus > domnia legii)
- infractorii (in special coruptii) n-au ce cauta in structurile de putere (locale sau statale) sau pe liste electorale, de orice fel
- independenta si corectitudinea presei
- independenta organismelor de control/feedback (avocatul poporului, AEP, CCR, CNA, CSM, etc) > fara numiri politice, ce e rahatul asta?!
etc

 Problema cu PSD-ul nu e ca e de stanga. Este ca incalca toate chestiile astea si se comporta ca un grup mafiot. Acum o fac pe fata, insa mereu s-a intampla asa. In trecut o faceau tacit, isi exercitau o influenta asupra a tot ce misca. Pana la urma nici nu e nevoie sa numesti politic pe cineva... exista si alte parghii de control pentru a-ti pune uneltele in functiune si a controla. Uite, biserica merge mana-n mana cu PSD, de exemplu. Si nu se fac numiri politice acolo...
 
 E un drum foarte lung pentru ca Romania sa iasa cu adevarat de sub influenta politicului, pentru ca institutiile sa se elibereze de influenta asta. Si chestia asta s-a intamplat dupa 2004 incoace. Taras, grapis, cu sincope, etc... Romania a evoluat spre independenta institutionala. Insa de cativa ani asistam la o ofensiva totala a recuperarii controlului. Restauratie.
 Justitia e doar cea mai vizibla pentru ca e frontul cel mai important. Cum zicea dom' profesor? Daca ai justitia, ai totul So... this is it.


 
 

Offline taribo

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #66 on: 23 February 2019, 16:19 »
Nu a fost nici o independenta institutionala, era celalalt grup la butoane. Si din pacate pentru ei n au reusit decat sa enerveze pe toata lumea iar ce se intampla  acum este perfect normal.
 

Offline oldshooterman

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #67 on: 23 February 2019, 16:29 »
Simplific intrebarea: cum de singurul partid care face ceva pentru minimali si pensionari e PSD?
Cum de restul partidelor nici macar nu observa aceasta majoritate zdrobitoare de electorat?
Refuzi sa intelegi ce face PSD.  Aia cu maresc salariul nimim, valoarea punctului de pensie si alte chestiuni de la baza e ca sa-si dea in primul rand mai mult lor (mult mai mult decat le dau amarastenilor). Ca nu pot sa-si dea numai lor, ca daca ar putea si-ar da (cum fac parlamentarii). Sunt o gramada de salarii a caror cuantum e multiplu de salariul minim. E asa de greu de inteles ce-i aia "multiplu de salariu minim"?

Le da la aia cu salariul minim 100 de lei in plus si ei se aleg cu "n"x100 in plus. Cei care stau pe pozitie cu "n"=10 se aleg cu de 10x mai mult la oricat le dau celor de la baza.
Si asta pe langa avantajele pe care le speculeaza cu colectarea banilor de la privati, de unde isi trag ei banii de mariri (pe langa imprumuturi).
 

Offline sradu

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #68 on: 25 February 2019, 11:10 »
Si din pacate pentru ei n au reusit decat sa enerveze pe toata lumea iar ce se intampla  acum este perfect normal.

Daca au reusit sa enerveze pe toata lumea inseamna ca n-aveau nici un stapan. Sau, altfel spus, erau independenti de puterea politica. Exact asta e treaba justitiei > sa enerveze pe toata lumea (daca toata lumea fura).
Ceea ce se intampla acum e atat de departe de normalitate incat ti-e imposibil sa realizezi asta. Daca fanilor psd li se pare "perfect normal" e o indicatie clara pentru restul.
Altfel, aruncati un ochi pe Recorder:
 

Offline burtal

  • Feedback Score: (0)
  • Old TR: 24 (100%)
  • Newbie
  • Posts: 17
    • View Profile
Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #69 on: 25 February 2019, 16:04 »
Si din pacate pentru ei n au reusit decat sa enerveze pe toata lumea iar ce se intampla  acum este perfect normal.

Daca au reusit sa enerveze pe toata lumea inseamna ca n-aveau nici un stapan.

:) si atunci base (ca tot ziceai ca nu a fost adus in discutie) de ce zicea ca 3 ai lui i-au arestat pe ceilalti 3 ? :)) ca nu  nu aveau stapan, nu ? 

nimeni nu zice ca nu se fura ...dar sa zici ca doar psd-ul fura si restu sunt curati si perfect uscati  mi se pare ca frizeaza nebunia .....  Kovesi, oare chiar sa fie ea singura neatinsa de coruptie in timp ce TOTI din jurul ei sunt dubiosi ? 
Matemetic care ar fi probabilitatea sa fie asa ?

Hai sa zicem ca la asta cu PNDL-ul e mai noua si ca deja era cu un picior afara din parchet .... dar pana la astea? cat a fost procuror general ce a facut ? cat a fost la DNA ce a facut ?

Bombonica mare dosar  wow (sa nu mai zic de termopanele lu nastase).... ok si acolo e furt dar un cacat in comparatie cu Petrom, Alro, Hidroelectrica, Microsoft .....etc etc etc  si in multe altele in care au participat TRANSPARTINIC TOTI

Da da stiu ca nu va plac antenele and shit dar poate mai vedeti si din partea ailalta de bula


 

PS. un lucru a facut bine Base ... sa ne arate ca cam cu 6-10 oameni pusi in puncte cheie se poate conduce o tara ... tot ce mai tre sa facem noi acu e sa ii gasim pe aia 10 curati si incoruptibili  care sa ne scoata din rahatul in care ne-au bagat astia
« Last Edit: 25 February 2019, 16:08 by burtal »
 

Offline oldshooterman

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #70 on: 25 February 2019, 16:50 »
nimeni nu zice ca nu se fura ...dar sa zici ca doar psd-ul fura si restu sunt curati si perfect uscati  mi se pare ca frizeaza nebunia .....
Sa fim seriosi, in RO se fura ca la concurs, indiferent de cine a ajuns la ciolan.  Problema e cu cei care se angajeaza la cheltuieli nesustenabile cu veniturile bugetarilor si pensiile de tot felul, in special la cele speciale.

Ca daca nu ajung banii pentru investitii, pentru armata si altele, se pot taia/reduce pana se face rost de bani. Dar salariile si pensiile nu mai pot fi reduse dupa ce au fost crescute, iar daca nu ajung banii devine o problema foarte serioasa pe termen lung.

Iar la angajamentele astea aberante cu cresterile de venituri (salarii + sporuri + altele) si pensii, cei de la PSD sunt campionii, asta e marea problema relativ la risipa de resurse bugetare..
 

Offline burtal

  • Feedback Score: (0)
  • Old TR: 24 (100%)
  • Newbie
  • Posts: 17
    • View Profile
Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #71 on: 25 February 2019, 17:28 »
Ei nu se taie....cum sa nu se taie, ai uitat ca s-au taiat si nimeni nu a guitzat prin piata?
Sau vrei sa imi zici ca romanu a fost mai intelegator cu taiatu din propriu buzunar decat cu ceva relativ mai abstract cum e justitia.

O fi domle,nu zic....

PS.  Problema nu e ca se promite si se angajaza cheltuieli....cei din viitor vor taia si aia e, ciclul se repeta.

Problema e ca justitia nu ii "paradeste ca pe soareci" pentru ca au furat ci pt ca i-a injurat de mama.
E subordanata politic...cand de unii cand de ceilati...aia e problema

Poate o soluție ar fi alegerea unui procuror general prin vot....desi stim si acolo ca nu conteaza cine voteaza, conteaza cine le numara
« Last Edit: 25 February 2019, 17:43 by burtal »
 

Offline taribo

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #72 on: 25 February 2019, 22:24 »

Daca au reusit sa enerveze pe toata lumea inseamna ca n-aveau nici un stapan. Sau, altfel spus, erau independenti de puterea politica.

Nu stiu de unde ai interpretarile astea, o fi de la lipsa de experienta sau poate ca tu crezi ca binele invinge sau alte clisee d`astea. Da, astia care se agita acum gen usr, pnl, si mizeria numita rezist sunt dependenti de politicul de afara. Inainte a fost basescu si gasca.
 

Offline sradu

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #73 on: 26 February 2019, 01:29 »
 Prietene brutal... poate n-ai fost atent, dar de cand a venit PSD la putere nu doar ca se fura, se fac si legi pentru a sprijini hotia! D-aia vorbim de restauratie, adica de revenirea la situatia din anii '90, cand justitia era complet subordonata Partidului. Acum se dau legi, ordonante, se modifica CP, se instaleaza unelte la CCR, AP, CSM, la Sectie, etc... control politic direct, pe fata, prin lege.

 Mizeriile alea din PNDL vor fi (daca nu chiar sunt) perfect legale, intelegi?

 @taribo > cool, deci ai identificat pe cei care controleaza treaba> politicienii din afara! Nu, nu din Rusia. Ei sunt prietenii democratiei :) Excelent, tot ce trebuie sa faci e sa pleci in Moldova, se pare ca e in afara controlului mafiei UE. Macar tu ai sansa asta, de a gasi un loc romanesc unde sa nu ruleze mafia. Sper, ca atunci cand transformarea Romaniei va fi completa (tu citeste "eliberata de sub jugul strainilor") sa avem si noi Moldova noastra, macar.

Iar voi, pesedistanul, sa aveti nevoie de viza. Ca asa era pe vremuri.
« Last Edit: 26 February 2019, 01:30 by sradu »
 

Offline Ciocanul

Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« Reply #74 on: 26 February 2019, 10:58 »
Eu am crezut ca stirea cu Timmermans cercetat penal e stire de timesnewroman. Dar nu e, am ajuns la un nou milestone de soric gros si penibilitate.
Apoi vine vaca cu cabina la TV si zice cu nonsalanta ca e totul ok, nimeni nu o evita. Vai de sula noastra, oare se mai poate mai jos ?
https://twitter.com/PES_PSE/status/1099248515941847040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1099248515941847040&ref_url=https%3A%2F%2Fcetin.ro%2Fcaldura-care-primit-timmermans-dancila%2F