Poll

VOTAȚI USR?

DA
3 (30%)
NU
7 (70%)

Total Members Voted: 8

Voting closed: 04 March 2025, 02:11

Author Topic: Mai votati USR?  (Read 9451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline un_el

Mai votati USR?
« Reply #30 on: 22 July 2024, 09:57 »
Este? N-o sa ne faca de ras, doar sa nu vorbeasca, prea mult. Nici nu trebuie, e adevarat! Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, zice o vorba de prin popor. Lasand gluma la o parte: avem nevoie de oameni pregatiti. Pe vremuri existau diplomati de cariera, care diplomati nu-i formezi in cinci ani, dureaza. Avem asa ceva acum? Raspuns: NU! Idem si pentru alte domenii, oricare ar fi ele.

Offline Ciocanul

Mai votati USR?
« Reply #31 on: 22 July 2024, 10:53 »
Daca va adunati aici sa faceti campanie la USR sa stiti ca e o comunitate mica si amarata. Nu prea merita efortul. :D

Offline un_el

Mai votati USR?
« Reply #32 on: 22 July 2024, 11:08 »
In ceea ce ma priveste pe mine: te inseli, sunt apolitic. Iar vis-a-vis de USR, "s-avem cu pardon", nu i-am votat vreodata si nici nu-i voi vota. Am mai avut eu de tras si prin "alte parti" pe tema asta. Unii din colegii de pe acolo ii observ si aici. ;) On-topic: mi se rupe... inima de USR. Da' nu-s doar ei, mi se cam rupe, inima, bineinteles, de tot ce inseamna asa-zisa clasa politica din Romania.
« Last Edit: 22 July 2024, 11:12 by un_el »

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #33 on: 22 July 2024, 11:30 »
Daca va adunati aici sa faceti campanie la USR sa stiti ca e o comunitate mica si amarata. Nu prea merita efortul. :D

A vota Lasconi nu înseamnă a vota USR.
Înseamnă doar a vota anti-PSDNL și anti-AUR/SOS.

Vezi tu vreun candidat mai bun decât Lasconi?

Geoană candidat independent e o dumă ca aia cu Michelle Obama candidat la președinția Americii. Dumele anului electoral 2024.

Offline un_el

Mai votati USR?
« Reply #34 on: 22 July 2024, 11:46 »
Si ce o recomanda pe Lasconi pentru functia suprema in stat? In afara de voce si talent plus faptul ca-i primar al unui orasel cu 30.000 de locuitori? Eu am scris ceva mai sus: diplomati. Stie Lasconi cu ce se "papa" asta, diplomatia? Sa nu uit: prima dragoste nu se uita, niciodata! Cunosc eu pe cineva care spunea: vreau guvernul meu. Da' ce, ba, ti-ai luat guvern "pe persoana fizica"? Vorba fostului "premar" care este si citea almanahe iar daca nu gasea acolo ce-l interesa cauta pe goagle. Cam asa se va intampla si in cazul Lasconi, daca va ajunge cumva sa candideze. Vezi c-ai deschis un topic care trateaza exact subiectul asta, aici esti total off-topic, n-are rost sa mai continui, zic si eu...
« Last Edit: 22 July 2024, 11:49 by un_el »

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #35 on: 01 August 2024, 22:35 »
Spuneți ce vreți.
Eu zic că va ajunge în turul 2. Pentru că așa, pe cine să votezi?
-pe  Ciucă, varianta PNL-istă a Vioricăi Dăncilă?
-Kelemen Hunor
-„independentul” Geoană ? 
-George Simion, care e cu un picior în pușcărie pentru faza cu casele și GDPR?
-ȘOȘOACĂ?

Cum am spus, nu avem variante mai decente.
Geoană, și ca independent, e scos din cursă.

Rămân Ciolacu și Lasconi, singurii candidați viabili. Ciolacu pentru că are sprijinul unei mase amorfe de pensionari și bugetari și mafii locale, Lasconi pentru că are mai multă carismă decât ceilalți candidați de dreapta.

Iar în turul 2, matematica o să funcționeze ca în 2004 și 2014 și ca în 1996 (2000 a fost o excepție pentru că Vadim era considerat mai comunist decât Iliescu și pentru că aducea a Ceaușescu). Toată dreapta românească, că e conservatoare, ecologistă, țărănistă, liberală, progresistă, naționalistă.....toți o să se mobilizeze să voteze cu candidatul DREPTEI.

Ardealul și diaspora românească din Europa, care sunt anti-Comuniste și anti-stânga,  nu o să voteze niciodată cu candidatul PSD la turul 2 al alegerilor prezidențiale. Să fie clar!

O să voteze mereu cu candidatul de dreapta, chiar și dacă o să fie de la USR....sau de la AUR.

« Last Edit: 01 August 2024, 22:37 by daveWalter »

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #36 on: 24 August 2024, 21:24 »
Eu pot s-o înțeleg pe Lasconi de ce poartă   năframa, mai o cămașă de ie, medalioane cu cruci, Face și ea ce poate să atragă o parte din electoratul AUR dezamăgit de Simion sau electoratul care se simte rușinat că a votat-o pe Șoșoacă.  Dar o înțeleg.

Dar nu pot să-i înțeleg pe bărbații care salivează la așa ceva. Că atâta îi duce capul pe mulți bărbați români în anul de grație 2024. Ce dracu vă place bă la ie, batic sau la năframă? Vreți înapoi în anul 1824?

Au mai încercat și Firea și Dăncilă și Udrea în campaniile lor electorale....și nu le-a prea mers.

Șoșoacă e mai rău, ie, batic, năframă, cruci, icoance.....botniță.    Nu prea ne diferențiem de Iran și Afganistan la capitolul ăsta, că încă suntem prea habotnici.

Bag ceva în ea de tradiție.  Mă jur că nici pe vremea împușcatului sau a lui Iliescu sau Năstase nu eram atât de retrograzi și medievaliști, cu costume populare.
Dar chiar nu se poate să fim  țară mai modernă, dacă tot o ardem cu feminismu, cu femei în funcții publice?  Chiar nu putem să vedem candidate îmbrăcate în blugi și geci de piele și tricou cu nume de formații de Heavy Metal, ca Sanna Marin?

Câtă apă în Dunăre trebuie să mai curgă ca să avem prim-ministru așa MODERN?
« Last Edit: 24 August 2024, 21:39 by daveWalter »

Offline ericmario

Mai votati USR?
« Reply #37 on: 24 August 2024, 23:11 »
Eu aș ”vota-o” pe gagica din prima poză, aia alb-negru.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #38 on: 25 August 2024, 22:43 »
Eu aș ”vota-o” pe gagica din prima poză, aia alb-negru.
Poate în 2069 o să apucăm să vedem politician ca ea în România.

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #39 on: 14 October 2024, 09:24 »
Nu-mi vine să  cred că i-am acordat șanse de câștig candidatului USR. De fapt, nici nu știu cum naiba nu i-a murit cariera politică de la momentul scandalului cu fiică'sa.

Să-i spună cineva doamnei că noi românii nu ieșim la vot să votăm anti-Ciolacu doar pentru a ne alege cu un Iohannis/Cîțu 2.0. în varianta feminină care să nu cunoască bugetul apărării în vremuri când bate războiul la ușă.
Până și Digi24 o critică.
E lămurită treaba.

Trebuia dracu să tacă, să nu se bage aiurea în interviuri să-și dea cu părerea în domenii care o depășesc (precum apărarea) și să meargă doar la festivaluri, la meciuri cu România și la liturghii. E grav să ne prezentăm cu un așa președinte în fața amenințării Axei Autocrațiilor Estice CRINK, în fața unor dictatori măcelari  ca Putin.

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #40 on: 27 October 2024, 23:12 »
Am urmărit „dezbaterea” mai devreme de la Antena 3. Dincolo că Lasconi se dovedește a fi un candidat  slab  (nu la fel de slab ca Ciucă, Geoană sau ca Dăncilă, dar tot  e grav), întrebările sunt idioate și răspunsurile ei sunt și mai idioate.

Da, femeia nu cunoaște multe noțiuni elementare de politică internă și cea externă. Se bâlbâie, se emoționează...dar vrea să fie președinte într-o țară care are un război la graniță și drone rusești care pătrund tot mai des?  M-a lăsat jos răspunsul ei la întrebarea „ce ar face dacă Rusia ar invada Moldova”.

Iohannis era de 1000 ori mai PREZIDENȚIABIL în 2014. Și știa mai multe!

A zis Lasconi că România face parte din Consiliul de Securitate ONU. Nu știe câți membri sunt în CSAT. Dar dincolo de asta, Antena 3 vine cu niște întrebări parcă prea inspirate după SUA.

Băi oameni buni, țara asta are învățământul și sistemul medical la pământ, sunt o grămadă de fermieri cu recoltele compromise din cauza secetei, sunt și acum inculpați pentru omor din culpă în accidente rutiere și omor calificat care sunt judecați gen Dincă de stau cu procesele întinse pe luni sau chiar ani. Ne pleacă TINERII din țară. Am ajuns să fim țară campioană la Videochat  și Pariuri. Iar Lasconi vorbește despre VALORI. Ce valori mai avem doamnă cu păcănele, shaormerii, farmacii, săli de pariuri la toți pașii și cu 400.000 de românce care fac videochat, plus alte câteva sute de mii care practică prostituția la negru?

Și Antena 3, care acum 10 ani o ardea anti-UE,  vine cu întrebări despre cupluri LGBT și adopții, că UE ne dă în judecată pentru discriminare.....

Frate, noi avem probleme mai MARI:  sunt fete minore forțate să se prostitueze, România e un hub de trafic de carne vie pentru  Europa din pricina prostituției care nu e legalizate, sunt o grămadă de români care nu cunosc norme elementare de igienă, interlopii, proxeneții și cămătarii nu doar că umblă liberi, fac legea pe străzi! 
Ai o grămadă de tineri bărbați virgini la 25 ani care sunt INCELI, cu potențial de-a face crime și deja anul ăsta a crescut numărul crimelor din cauza frustrărilor sexuale pe seama sexului opus. Dar nu, problema gravă a României sunt paradele curcubeu și bulanoii, de parcă ar fi așa de mulți și chiar și așa, majoritatea o duc bine, își permit financiar să facă schimbare de sex.

Frate, sunt mulți bărbați de 30-40 ani care nu-și permit să scoată o fată în oraș!!!! Și nu știu cum să o facă, nu știu cum să convingă fără să o dea în agresiune sexuală!!!
Nu,  adopțiile LGBT e problema, când știu că orice copil nu își dorește așa ceva. Majoritatea vor un tată și o mamă, nu doi tați, nu două mame, sau doi părinți non-binari numerotați.
A dat TVR reportaj că suntem praf cu NATALITATEA, dar noi o ardem cu superficialități. 

Îmi pare rău, dar Lasconi de anul trecut eram mai bună. Cea de acum ajunge să mănânce rahat ca oricare candidat care vrea să se pună bine cu comunitatea LGBT. Să nu aibă surpriza să afle că aceea comunitate e mai mică și nesemnificativă în comparație cu Franța și Olanda. 
Asta era Lasconi pe care voiam să o votez, când avea tupeu și curaj să-și asume principiile care erau chiar conservatoare, la modul „nu mă interesează, nu le dau în cap, dar nici nu vreau să legalizez căsătoriile LGBT, pentru că familia poate fi alcătuită doar dintr-o femeie și un bărbat....și un copil...și un cățel”. 

« Last Edit: 27 October 2024, 23:25 by daveWalter »

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #41 on: 31 October 2024, 01:03 »
Lasconi - Geoană s-a întâlnit cu un tip periculos. Un israelian care doar vinde date false pentru defăimarea unor adversari politici.
OMG!!!

Bă, înțeleg, spiridușul de Geoană e cum e, dar Lasconi începe să fie tot mai enervantă cu atacurile astea. Zău dacă nu se transformă într-o loază ca Hillary.  Cum au scris și Zoso și cu Arhi
Noi voiam altceva!
Din păcate, am impresia că chiar asistăm la un KOMPROMAT.
La un blat istoric în care și Lasconi, și Ciucă, și Geoană....de Orban nu mai zic......toți  lucrează din greu ca să îi vedem pe Ciolacu și Simion în turul 2.
Iar Ciolacu să devină președinte, cum a preconizat Cristoiu acum 2 ani.

« Last Edit: 31 October 2024, 01:07 by daveWalter »

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #42 on: 03 December 2024, 00:45 »
M-am uitat la ultimele partide clasate, alea progresiste, neomarxiste și ecologiste, pro-LGBT.

SENS - 2,8%
REPER + VOLT- 1,37%
DREPT - 1,24%

SENS, VOLT, REPER și DREPT sunt partide care provin din USR.
Închipuiți-vă ce se întâmpla dacă erau toate unite într-un singur Partid Progresist. Ar fi rezultat 5,41%. Intrau în Parlament.
Dar mai ales, închipuiți-vă ce se întâmpla dacă nu plecau oameni din USR. USR avea acum 16% și era a treia forță politică după AUR și PSD.
Râdem de partidulețele astea, dar cred că 2028 ar putea fi anul lor după ce AUR, SOS și POT se vor eroda la guvernare, sabotate de PSD și PNL.

Pe măsură ce vechile generații îmbrătrânesc și se duc, iar noile generații acaparează societatea, nu exclud să vedem parlamentari gay de la PNL sau parlamentare cu cont de Onlyfans de la PSD prin 2028 sau transsexuali parlamentari de la USR în 2032.

Parteneriatul civil între cuplurile LGBT, legalizarea drogurilor ușoare și a prostituției, precum și eforturi mai mari depuse pentru protejarea mediului și interzicerea mașinilor cu CO2 .......vor fi posibile, estimativ, prin 2032-2036, mai ales după ce Nicușor Dan va deveni președinte

Post Merge: 03 December 2024, 22:57
  sau parlamentare cu cont de Onlyfans de la PSD prin 2028 

TOO EARLY!!!!

:))))))))

Și nu în 2028, ci în 2024! Și nu de la USR, ci de la POT, un partid cică suveranist, bisericos, conservator, patriot etc.

18+
Candidați POT: Valentina Aldea, antreprenor

E clar că se schimbă clasa politică! POT bagă în Senat o ”antreprenoare” din industria erotică. Ea este senatoarea-videochat!

Valentina Aldea, viitoare senatoare POT, este vedetă de videochat! Prestează sub numele de JustinneJade pe mai multe site-uri, iar cu 5 dolari pe lună o poţi veda pe OnlyFans GALERIE FOTO

Post Merge: 03 December 2024, 23:03
Search Justinnejade  pe Google. A fost online acum 7 ore pe Stripchat.

Mă miram de ce Georgescu s-a dezis de acest partid POT la timp, cred că făcut la comandă de servicii ca să divizeze electoratul suveranist și să fure voturi de la AUR și SOS, și când colo, să ne trezim cu infiltrați și infiltrate din mișcări progresiste și feministe. :)))

Cât îmi vine să râd de proștii care au votat POT. :))))))))))))

Post Merge: 04 December 2024, 00:34
Șefa de la POT zice că nu este ea!
Pe Stripchat și Chaturbate, videochatista în cauză a fost online acum 8 ore și va avea următoare sesiune mâine dimineață.
« Last Edit: 04 December 2024, 00:34 by daveWalter »

daveWalter

• Guest
Mai votati USR?
« Reply #43 on: 21 December 2024, 14:20 »
Bine că au invalidat-o pe Clotilde, dar nu și pe toți ăia de la POT.
Clotilde o merita din plin după halul în care s-a purtat și a condus ca primar Sectorul 1. Nu că ar mai avea vreo relevanță USR, alt partiduleț care s-a dovedit a fi condus de  nenorociți încă din 2017, de când l-au dat afară pe Nicușor Dan.
Clotilde Armand a renunțat până la urmă la mandatul de senator. Cum a încercat până azi să și-l păstreze, în ciuda deciziei ANI

Facem ce facem să votăm anti-PSD și PNL și poftim, ne trezim cu alde Barna, Cioloș, Voiculescu, Coliban,  Clotilde, Drulă, Lasconi care mai mult încurcă.  Ăștia trebuiau să plece din USR de la bun început, nu Nicușor.

Cred că sunt ultimele alegeri la care o să mai votez vreo alternativă la PSD sau PNL, indiferent că rămân sau mă tirez din țara asta.  Ar fi trebuie să ni se ia  demult încă de la PNȚ,  PDL , PP-DD și USR care nu s-a dovedit decât a fi PSD-uri de alte culori, dar deja cu AUR, SOS și cu POT  s-a umplut paharul. Partidulețele astea eșuate vin și se duc la fel de repede sau  se dovedesc a fi la fel de pline de fripturiști, incompetenți și corupți.
Cred că și peste 4 ani o să fie tot PSD cu PNL la butoane și s-ar putea să mă resemnez, caz în care mă întreb de ce nu facem ca în America, să fie favorizate doar astea două partide, dar să conteze mai mult omul pe care îl votăm la președinție și la primărie.
Poate așa ar fi mai preferabil, cel puțin PSD și PNL (și UDMR) sunt experimentați oricât de corupți ar fi, dar măcar vor să guverneze, restul partidelor sunt doar pe scandal.
« Last Edit: 21 December 2024, 14:27 by daveWalter »

Offline ericmario

Mai votati USR?
« Reply #44 on: 21 December 2024, 15:11 »

Facem ce facem să votăm anti-PSD și PNL și ...

Încearcă să vorbești în nume propriu.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”