Am urmărit „dezbaterea” mai devreme de la Antena 3. Dincolo că Lasconi se dovedește a fi un candidat slab (nu la fel de slab ca Ciucă, Geoană sau ca Dăncilă, dar tot e grav), întrebările sunt idioate și răspunsurile ei sunt și mai idioate.
Da, femeia nu cunoaște multe noțiuni elementare de politică internă și cea externă. Se bâlbâie, se emoționează...dar vrea să fie președinte într-o țară care are un război la graniță și drone rusești care pătrund tot mai des? M-a lăsat jos răspunsul ei la întrebarea „ce ar face dacă Rusia ar invada Moldova”.
Iohannis era de 1000 ori mai PREZIDENȚIABIL în 2014. Și știa mai multe!
A zis Lasconi că România face parte din
Consiliul de Securitate ONU. Nu știe câți membri sunt în CSAT. Dar dincolo de asta, Antena 3 vine cu niște întrebări parcă prea inspirate după SUA.
Băi oameni buni, țara asta are învățământul și sistemul medical la pământ, sunt o grămadă de fermieri cu recoltele compromise din cauza secetei, sunt și acum inculpați pentru omor din culpă în accidente rutiere și omor calificat care sunt judecați gen Dincă de stau cu procesele întinse pe luni sau chiar ani. Ne pleacă TINERII din țară. Am ajuns să fim țară campioană la Videochat și Pariuri. Iar Lasconi vorbește despre VALORI. Ce valori mai avem doamnă cu păcănele, shaormerii, farmacii, săli de pariuri la toți pașii și cu 400.000 de românce care fac videochat, plus alte câteva sute de mii care practică prostituția la negru?
Și Antena 3, care acum 10 ani o ardea anti-UE, vine cu întrebări despre cupluri LGBT și adopții, că UE ne dă în judecată pentru discriminare.....
Frate, noi avem probleme mai MARI: sunt fete minore forțate să se prostitueze, România e un hub de trafic de carne vie pentru Europa din pricina prostituției care nu e legalizate, sunt o grămadă de români care nu cunosc norme elementare de igienă, interlopii, proxeneții și cămătarii nu doar că umblă liberi, fac legea pe străzi!
Ai o grămadă de tineri bărbați virgini la 25 ani care sunt INCELI, cu potențial de-a face crime și deja anul ăsta a crescut numărul crimelor din cauza frustrărilor sexuale pe seama sexului opus. Dar nu, problema gravă a României sunt paradele curcubeu și bulanoii, de parcă ar fi așa de mulți și chiar și așa, majoritatea o duc bine, își permit financiar să facă schimbare de sex.
Frate, sunt mulți bărbați de 30-40 ani care nu-și permit să scoată o fată în oraș!!!! Și nu știu cum să o facă, nu știu cum să convingă fără să o dea în agresiune sexuală!!! Nu, adopțiile LGBT e problema, când știu că orice copil nu își dorește așa ceva. Majoritatea vor un tată și o mamă, nu doi tați, nu două mame, sau doi părinți non-binari numerotați.
A dat TVR reportaj că suntem praf cu NATALITATEA, dar noi o ardem cu superficialități.
Îmi pare rău, dar Lasconi de anul trecut eram mai bună. Cea de acum ajunge să mănânce rahat ca oricare candidat care vrea să se pună bine cu comunitatea LGBT. Să nu aibă surpriza să afle că aceea comunitate e mai mică și nesemnificativă în comparație cu Franța și Olanda.
Asta era Lasconi pe care voiam să o votez, când avea tupeu și curaj să-și asume principiile care erau chiar conservatoare, la modul „nu mă interesează, nu le dau în cap, dar nici nu vreau să legalizez căsătoriile LGBT, pentru că familia poate fi alcătuită doar dintr-o femeie și un bărbat....și un copil...și un cățel”.