Author Topic: Marea Resetare post-Covid  (Read 1183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline combert

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Banned!
  • Posts: 4
    • View Profile
Marea Resetare post-Covid
« on: 24 December 2020, 20:39 »
https://www.weforum.org/great-reset/



Ce parere aveti despre proiectul de resetare sociala in lumea post-Covid  ? Are sanse de reusita? 
E un proiect sustinut de toti marii lideri: Justin Trudeau, Angela Merkel, Emmanuele Macron,  Joe Biden(Kamala Harris), Boris Johnson, Mark Rutte,Giuseppe Conte,  Yoshihide Suga,  Ursula von der Leyen etc., inclusiv de marile corporatii gen Amazon, Microsoft, Facebook, Tesla/SpaceX si Google. Cred ca si  Xi Jinping sustine initiativa. 

E un proiect  discutat la Davos  care consta in :
-progresism - implementarea egalitatii rasiale si sexuale
-eradicarea saraciei prin implementarea unui venit minim universal care sa-ti asigure strictul necesar   (cine vrea mai mult va trebui sa munceasca, iar ca sa se angajeze, va trebui sa fie mai flexibil, si sa  aiba mai multe   aptitudini si cunostinte decat se cere azi)
-industrii automatizate si redresarea infrastructurii pentru a deveni mai eco 
-desfiintarea granitelor si cresterea libertatii de circulatie - evident, conditionat de vaccinarea anti-Covid
-consumul limitat, poluarea combatuta  si ecologizarea vietii cotidiene  pentru protejarea mediului
-combaterea fanatismului religios si a  ideologiilor extremiste si inapoiate  precum conservatorismul , fascismul si nationalismul
-combaterea oricarei forme de agresivitate
-progres stiintific si tehnologic
-acces gratuit la educatie 
-grad de securitate mai crescut- monitorizarea   populatiei

« Last Edit: 24 December 2020, 20:42 by combert »
 

Offline astateofmind

Marea Resetare post-Covid
« Reply #1 on: 25 December 2020, 04:40 »
In principiu nu suna rau (cu exceptia a 2-3 puncte) dar in principiu nici socialismul nu suna rau.

The devil is in the details.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline taribo

Marea Resetare post-Covid
« Reply #2 on: 25 December 2020, 09:53 »
Super proiect, practic visul umed al oricarui dictator.
 

Offline oldshooterman

Marea Resetare post-Covid
« Reply #3 on: 25 December 2020, 13:51 »
E o tentativa tardiva in incercarea de a combate influenta negativa a oamenilor asupra ecosistemului. Prea tarziu, prea "subtine" si imposibil de implementat fara o actiune in forta. De ex. sa vedem cum vor scapa de crima organizata, de retelele mafiote, da gastile criminale, de proxeneti, de coruptie, etc...
In China se rezolva, dar sa vedem cu restul. ;D
 

Offline oldshooterman

Marea Resetare post-Covid
« Reply #4 on: 25 December 2020, 20:49 »
Detalii pentru cei interesati de problema, direct de la sursa: Now is the time for a 'great reset'
 

Offline combert

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Banned!
  • Posts: 4
    • View Profile
Marea Resetare post-Covid
« Reply #5 on: 27 December 2020, 03:04 »
E o tentativa tardiva in incercarea de a combate influenta negativa a oamenilor asupra ecosistemului. Prea tarziu, prea "subtine" si imposibil de implementat fara o actiune in forta. De ex. sa vedem cum vor scapa de crima organizata, de retelele mafiote, da gastile criminale, de proxeneti, de coruptie, etc...
In China se rezolva, dar sa vedem cu restul. ;D

Tocmai de aia nu va avea sanse de reusita. Sau poate va avea, dar dupa un razboi mondial, asa cum capitalismul  si comunismul socialist  au devenit dominante dupa un razboi mondial cu fascismul, rezultand zeci de milioane de morti, generatii afectate  si orase distruse.       
Razboiul Rece a fost intre capitalismul liberal-conservator si comunismul socialist  si era sa se ajunga la o iarna nucleara pentru sute mii de ani daca nu erau politicienii si grupurile de interese  intregi la minte la conducere. 
Urmatorul razboi va fi clar  intre categorii de oameni care sustin  conservatorismul si   cei care sustin  liberalismul progresist, principalele ideologii ale capitalismului. Va fi un razboi intre etnii, religii, intre   intre regiunile dezvoltate si regiunile subdezvoltate,   adica vorbim de un razboi inter-capitalist. Doua mari factiuni se lupta pentru controlul absolut al capitalului global in secolul acesta.   

Oligarhii, proxenetii, interlopii, preotii, mafiotii sunt impotriva progresismului, sunt impotriva monopolului impus de CORPORATII si multinationale,  nu vor ca categoriile de ecologisti, progresisti, informaticieni pro-digitalizare, globalistii  sa le ia painea de la gura,   de aia si sustin si mobilizeaza  populatiile rurale, traditionale  si sarace sa voteze  cu politicieni conservatori, nationalisti, pro-industriasi si  corupti  precum Trump, Le Pen, Wilders, Farage, Erdogan, Putin sau....Dragnea.   
AfG-ul german si  AURUL romanesc sunt miscari sustinute tot de ei. 
Astia intretin economia neagra si traiesc din ea, nu mai spun de biserica, industria care nu respecta normele de lucru pentru protectia mediului si alte sinecuri birocratice care se opun digitalizarii.   
Cred ca sunt sanse mari sa se ajunga la  un nou razboi mondial pe la mijlocul secolului astuia in Europa, dintre nationalistii crestini si conservatori vs  progresisti globalisti si imigrantii musulmani.  Ma face sa cred ca urmatorul razboi mondial nu va fi intre natiuni, ci intre OAMENI de diferite categorii, adica un  razboi de natura civila, cu batalii urbane de gherila,   intre protestatari si autoritati,   si anarhie  prin toate orasele europene.  Ce am vazut din 2010-2011 incoace de la Occupy Wall Street si toate miscarile de proteste anti-austeritate si anti-globalizare prin Europa si America a fost de incalzire.  Tot occidentul poate sa ajunga in situatia Siriei si Irakului.   
In America e risc mare de razboi civil dupa ce am vazut in ultimii 4 ani:  americanii din  regiunile rurale din  sud si  midwest  sunt republicani, crestini, rasisti si nationalisti,  americanii de pe coastele  foarte dezvoltate si urbanizate sunt democrati, atei,  progresisti, globalisti, laolalta cu afro-americani si hispanici care traiesc in cartiere separate.





Post Merge: 27 December 2020, 03:07


« Last Edit: 27 December 2020, 03:09 by combert »