Author Topic: Minciunile PSD-ului  (Read 11577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Minciunile PSD-ului
« Reply #75 on: 31 May 2019, 18:33 »
Nu nu, ar fi o mare greseala sa se uneasca USR. PNL e un PSD mai mic, aceeasi Marie dar probabil infometata grav acum de tot vor cu surle si trambite la guvernare. Trebuie sa moara stilul nostru clientelar, trebuie dat afara sinecura de partide, trebuie multe facute si nu ai cum cu Orban, Blaga si altii ca ei.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Minciunile PSD-ului
« Reply #76 on: 31 May 2019, 19:07 »
Asa cum am zis, e prioritar sa scapam mai repede de    Dragnea , Codrin,   Iordache, Dancila, Valcov,  Olguta, Firea, Pandele, Stanescu, Carmen, Daea, Teodorovici, Melescanu, Androneasca, Rovana, Tariceanu, Radulescu, Negoita,  etc.  care sunt cei mai toxici politicieni si banditi de pe scena politica actuala.
Trebuie eliminat din functie   orice  ministru sau parlamentar   sustinut de Antena 3  si RTV  (care e filiala Vocea Rusiei/Sputnik)  .
Sunt periculosi pentru ca au mentalitate de baroni si voievozi feudali, ca vor sa o arda pe nationalism feudal,  neocomunism  si coruptie.


E adevarat ca si Blaga, Basescu, Orban si Ponta sunt niste corupti, dar macar astia vor sa mentina Romania ca stat de drept   in UE, globalizare,  pe piata libera,  si incearca sa ramana pe linia progresului.  Daca au comis acte de coruptie, nu vor scapa de justitie mai devreme sau mai tarziu, dar intai sa scapam de jegurile  pesediste din clanurile de baroni si interlopi locali  care au comis mai mult rau Romaniei. 
Sa scapam odata de duhoarea care ne cuprinde tara din 2016 incoace. 
FFS, ajungeam sa-i regret pe Ponta, Crin,  chiar si pe  Nastase care  pareau niste socialisti mai modernisti, ca mai faceau cate ceva. Nu am vazut atata prostie taraneasca si manelarie pe vremea lui Nastase cat am vazut acum pe vremea lui Dragnea.
Iar Geoana pe langa Dancila parea chiar prezentabil si inteligent, la modul serios vorbesc.
Dupa Basescu, Udrea si Boc char imi venea sa plang cand o vedeam pe Dancila  si  Tudorel citind ca niste slugi  de pe foi scrise de stapanii lor, sau Iordache ori Mitraliera  care intreceau orice limita a bunului simt in public sau cand aflam cat de mult s-au imbogatit furand din bani publici si spagi.
Sau cate o pitipoanca  care a ajuns deputata ca era nevasta de senator sau beizadea  cum incepea sa racneasca catre protestatari, facandu-i "gunoaie" sau "nimicuri".
Sau cand puneau jandarmi sa bata oameni nevinovati care protestau pasnic laolalta cu cei violenti.
Sau cand construiau catedrale cand mor pacienti prin spitalele de stat din cauza mizeriei. 


Nenorocitul asta de Dragnea si clanul sau de baroni ne-au adus tara inapoi in evul mediu.  Asa m-am simtit in ultimii trei ani!
Sper sa nu mai experimentez niciodata asa ceva! 

 
« Last Edit: 31 May 2019, 19:24 by gurusenior »
 

Offline Ciocanul

Minciunile PSD-ului
« Reply #77 on: 31 May 2019, 22:11 »
Nu mai exagera cu evul mediu. Au si au avut si bile albe si bile negre. Alea negre sunt in primul rand legate de legile justitiei, daca te vrei european nu ai cum sa modifici niste legi de bun simt. Si Polonia a dat inapoi cu numirea magistratilor de catre guvern adica politic si Orban s-a mai cumintit. Orban doar a macanit oricum. The Empire is still strong... :)
 

Offline sradu

Minciunile PSD-ului
« Reply #78 on: 01 June 2019, 06:04 »
 PSD nu se va evapora, dar se transforma. Acum poate au inteles ca daca vor sa aiba voturi trebuie sa le caute in afara bazinului electoral PRM. Insa ala e balta lor traditionala. Ponta i-a tras spre centru, spre PNL in speranta ca ajunge presedinte cu voturile USL. Din fericire, a esuat altfel aveam partid unic inca din 2014. Dupa victoriile din 2012-2016 ce-au facut? Au purces la restauratie. Asta e PSD, lasat de capul lor. O gasca de hoti comunistoizi.

 Insa trebuie sa evoluam si noi, ca popor. Daca tot ce facem e sa ne salvam in ultimul minut, e clar ca nici noi nu suntem prea smecheri. Daca tot ce vrem e sa batem PSD/candidatul PSD inseamna ca suntem lipsiti de orizont. OK, PSD e la pamant. Cool. Ce facem acum?
 
 E important ca agenda publica sa fie setata pe temele care conteaza. Sa ne dorim sa facem ceva, sa avem o lista de obiective nu doar "X la puscarie", chiar daca merita. Intr-o tara normala unul ca Dragnea n-ar fi ajuns niciodata in pozitia aia si n-ar fi sfidat pe toata lumea pentru atat timp. Dragnea e unitatea in care se masoara distanta fata de normalitate. Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani va parea socant peste timp. Sau, daca se repeta, perfect normal pentru Romania.
 
 Trebuie sa avem scopuri mai inalte, atata tot. Cum ar fi - pentru inceput - sa reusim sa votam fara cozi de 10 ore? Sau sa oprim exodul romanilor, nu prin legi aberante ci oferindu-le ceva pentru care sa ramana.

 Pana la urma, chiar si intre PSD-isti sunt unii care vorbesc normal: https://www.antena3.ro/politica/remus-borza-analiza-soc-cu-doar-cateva-ore-inainte-sa-fie-numit-consilierul-lui-dancila-psd-nu-are-523466.html Sigur, sunt priviti ca niste tradatori de cauza, dar ei sunt acolo.
 
 Cred ca USR a facut bine c-a mers la A3, fie si 2-3 ori. Cata vreme o idee reuseste sa treaca prin firewall-ul urii si manipularii, au castigat. Cata vreme ideea aia trezeste o umbra de intrebare/indoiala in mintea martorilor lui Gadea, e bine. Sigur... gasca lor ramane puternica si nu vor disparea. Insa e suficient sa devina doar asa, un zgomot enervant si isteric.

 De partea cealalta, PSD a fost trimis la podea de cei care au iesit din sedare, din indiferenta. Oameni care s-au simtit manipulati si pacaliti de atatea ori pana acum. De la CDR la DA, la USL si acum la USR+, poate ultima sansa. Daca vor fi dezamagiti din nou, adio si good night.
 

gurusenior

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Minciunile PSD-ului
« Reply #79 on: 01 June 2019, 13:12 »
Dupa alegeri, PSD-ul autentic nu o sa se transforme, nici nu o se evapore.
O sa PUTREZEASCA, precum PNTCD  sau PRM,  deci ajunge   partid uitat.

Problema e ca multi bolsevici care n-au dosare penale vor emigra la PRO Romania si la USR-PLUS si alte partide ecologiste si dupa ce vor trada PNL, vor forma un front unit de stanga in urmatorii 5-10 ani.
Deci nu scapam de socialism.
Vor incepe sa se axeze pe electoratul urban/studentime si vor propaga socialismul modernist dupa model laburist britanic/socialismul franco-german  si vor masa pe feminism, globalism si multiculturalism.

USR-PLUS va deveni  un PSD 2.0, deci va fi nasol.


Iar PNL va ramane in continuare cel mai de dreapta partid, care va marsa ca partid conservator liberal.




Probabil ca intre timp o sa rasara un partid nationalist de extrema dreapta , dar....romanii sunt prea mamaligari pentru asa ceva. 
« Last Edit: 01 June 2019, 13:18 by gurusenior »