General Stuff => Politică => Topic started by: skyfallout on 22 October 2018, 12:00

Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 22 October 2018, 12:00
PSD a promis in 2016 ca va mari salariile bugetarilor, mai ales cele ale profesorilor si medicilor.
In schimb, se pare ca le ingheata.   Dintr-o data, parca nu mai e asa de misto sa fii angajat la stat stiind ca azi poti sa ai salariu mai mare decat cel al angajatului de la privat, iar maine sa nu mai primesti nici bonuri, sporuri si prime, iar salariul ajunge sa-ti fie injumatatit. 
https://www.digi24.ro/stiri/economie/ce-prevede-documentul-privind-inghetarea-salariilor-economist-acum-apar-lucrurile-spuse-pe-fata-1017130

PSD a promis in 2016 ca vor finaliza  autostrazile aflate in constructie. In realitate, s-au construit 0 km de autostrada in ultimii 2 ani, ba chiar proiectele au fost blocate: 
https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-22531252-unde-sunt-autostr-zile-din-programul-guvernare-psd-zero-kilometri-noi-autostrad-deschi-circula-iei-ntr-jum-tate-mandat-proiecte-blocate-sau-ntrziate-nici-termen-respectat.htm

PSD a promis ca va moderniza spitalele si scolile din toata tara, inclusiv scolile din sate si comune. Dar se pare ca e mai preocupat sa finalizeze  Catedrala Mantuirii Neamului pana la 1 decembrie:
https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/catedrala-mantuirii-neamului-primeste-inca-115-milioane-lei-rectificarea-bugetara-1_5b69d2a2df52022f751e5bb6/index.html

PSD a promis peste 870 de gradinite si crese, in realitate a finalizat doar una 
https://newsweek.ro/educatie/psd-a-promis-876-crese-si-gradinite-a-finalizat-una

PSD a promis 8  spitale noi, ambulante, medicamente compensate,  indemnizatii pentru mame.
Am avut in schimb  criza de imunoglobulină...nici nu vreau sa stiu cati pacienti au murit din cauza asta, iar cele 8 spitale si ambulantele  sunt inca pe hartie:
https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-22411053-criza-imunoglobulinei-pacientii-asteptat-peste-3-saptamni-pentru-primele-medicamente-aduse-tara-prin-mecanismul-protectie-civila-fie-distribuite-catre-spitale.htm
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/criza-de-medicamente-ministrul-sanatatii-3-000-de-doze-de-cisplatin-vor-veni-in-tara-peste-doua-saptamani-907945

PSD a promis benzina ieftina, in schimb platim in prezent cea mai scumpa benzina din UE de zici ca suntem fraierii Europei, ba chiar  ne-am trezit cu ditamai accizele:
www.economica.net/cresc-dramatic-accizele-la-benzina-si-motorina-codul-fiscal-se-modifica-din-nou_141846.html



PSD a marit pensiile si a eliminat peste 100 de taxe , dar asta a dus la cresterea inflatiei si la scumpiri, precum si al cresterea facturilor
https://adevarul.ro/economie/bani/citu-despre-scumpiri-preturile-continua-cresterea-alarmanta-exact-vrut-dragnea-psd-1_5b45f0b4df52022f75193ad9/index.html
https://www.realitatea.net/inflatia-august_2162294.html




PSD a promis ca va crea peste 850 000 de locuri de munca, dar in realitate,   600 000 de romani au emigrat din Romania, scarbiti de lipsa locurilor de munca, respectiv de situatia deplorabila a pietei muncii care nu respecta deloc normele de protectie a muncii si valorile dupa standardele europene:   
https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-22675183-anul-trecut-emigrat-circa-220-000-romni-dac-mai-sporul-natural-negativ-nu-mir-mas-19-5-milioane-trnire-demografic-continu-accentueze.htm
https://www.mediafax.ro/economic/drama-romaniei-200-000-de-romani-au-plecat-din-tara-in-2016-economia-romaniei-pierde-inca-2-miliarde-euro-pe-an-din-plecarile-in-strainatate-ale-romanilor-16611167



PSD a promis ca Romania va redeveni Granarul Europei, dar in realitate  nu avem irigatii, ceea ce a dus la scumpirea graului, iar pesta porcina si pesta tomatelor  au devastat gospodariile taranilor care nu vor avea ce sa puna pe masa de sarbatori, iar revolutia fiscala a scumpit ouale si laptele :
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sute-de-mii-de-porci-vor-fi-gazati-marile-ferme-au-ajuns-imense-cimitire-987863
https://www.stiripesurse.ro/se-anunta-scumpirea-painii-pretul-graului-creste-puternic-pe-fondul-secetei-din-europa_1278095.html
https://observator.tv/economic/pesta-tomatelor-distruge-recolta-toamna-266454.html
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/de-ce-a-crescut-pretul-oualor-821553
https://www.libertatea.ro/stiri/noi-scumpiri-la-alimente-au-crescut-preturile-la-lapte-si-unt-vor-costa-mai-mult-legumele-si-carnea-2120147


PSD a promis ca va moderniza mediul rural, ca va dezvolta satele si comunele, dimpotriva....arata ca inca blocate in secolul 20.
Ba chiar isi marginalizeaza primarii performanti:
https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/video-mai-performant-primar-comuna-romania-exclus-oficial-psd-m-au-dat-afara-noaptea-hotii-1_5a9fb61adf52022f754d27aa/index.html


Cam aiurea pentru tara cu cea mai mare crestere economica din UE! 






Post Merge: 22 October 2018, 12:00
Conform FMI,  traiul in Romania urmatorului deceniu 2020-2029  va fi cumplit din cauza masurilor populiste si incompetente ale PSD-ului.   

https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/previziunile-fmi-romania-cinci-ani-scumpiri-lant-1_5b278db1df52022f75422360/index.html

Daca pana acum ti s-a parut ca-i naspa in Romania, stai sa vezi ce naspa va fi in urmatorii 10 ani!
Din punctul meu de vedere nu se mai poate face NIMIC, nici daca vin PNL/USR/RO+ la guvernare si obtin majoritatea in parlament.   E prea tarziu!  Ne asteapta un adevarat colaps financiar indelungat.   

Si asta multumita PSD-ului ca  a promis lapte si miere, iar in realitate ne-a livrat puroi. Si mai ales, din cauza alegatorilor needucati si neinformati care au pus botul la puroiul asta si l-a votat: 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 22 October 2018, 13:24
E ca la viol. Daca 5 violeza pe una, experienta in mare e ok. Pt cei 5 e distractie, deci pt majoritatea. Cine violeaza si voteaza, do the math.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 22 October 2018, 13:39
Numai ca in cazul asta nu sunt 5 la 1. Și aia Violați ar mai vrea ...
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 23 October 2018, 23:25
Partea si mai nasoala e ca tara asta se va duce dracului indiferent  .

E naspa ca vom mai ramane cu PSD la guvernare si in parlament inca multi ani.
Mai naspa ar fi ca tara asta sa ajunga asa falimentata incat sa devina neguvernabila, sa urmeze ani de anarhie sociala si faliment economic si pe urma sa fie instaurata o  dictatura (fie si ea straina impusa din afara).


Exact asa s-a intamplat in 1927-1940.  Ion I.C. Bratianu fiind ultimul premier care a dus un mandat complet, dupa ce a crapat in 1927 odata cu regele Ferdinand,    guvernele si premierii erau schimbati ca sosetele odata la cateva luni.   PNT  a stat la guvernare 5 ani cu  Vaida Voievod si Iuliu Maniu premieri, apoi  Iorga de la PND trei luni,  apoi 4 ani cu PNL la guvernare cu Duca si Tatarescu, pe urma in 1937 s-au Octavian Goga de la crestin-democrati. Si tot din 1930 regele Carol al II-lea isi incepea regimul autoritarist. 

In 1938, fiindca rezultatele alegerilor au fost confuze si niciun partid nu putea depasi pragul ca sa ajunga la guvernare, Romania a ajuns sa-l aiba ca premier pe Patriarhul Miron Cristea, sa vina la guvernare Frontul Renașterii Naționale (un guvern de coalitie alcatuit din toate partidele), iar Carol al II-lea sa interzica partidele traditionale separate, instaurandu-se o dictatura regala.
Ca apoi din 1940 sa ajungem la dictatura militara nazista si din 1944 la dictatura comunista.


Teoretic, noi suntem exact in situatia politica din anii 1930' si nu cred ca mai e mult pana ajungem sa-l incoronam pe Preafericitul Daniel drept premier.


Cam asta e, dar suntem cam pe la capatul ciclului democratic. 

Post Merge: 24 October 2018, 21:51

Castigat alegerile si obtinut suprematia in parlament, primarii, consilii, institutii de stat si guvernarea-checked

Demis  Prim-adjunct al SRI-checked

Redus atributiile presedintelui-  checked

Acaparat CCR-ul si avocatul poporului - checked

Acaparat SIE-checked

Demis seful DNA-checked

Demis Procurorul general -checked

Schimbat codul penal-checked

Emis OUG pentru amnistie si schimbarea legilor justitiei  si acaparat CSM-ul - in curand

Obtinut sprijin extern din partea Israelului, Turciei si Rusiei-checked




Ce mai urmeaza?
Ultima reduta a statului de drept pare sa fie seful SRI.

Pe Iohannis il vor lasa in pace sau il vor suspenda exemplar inainte de realegere......oricum nu mai reprezinta un obstacol pentru PSD.

Adevarul e ca capii statului de drept isi merita soarta. Trebuie sa fii un adevarat looser ca sa fii batut sau demis de un buburos ca Toader sau de un taran parvenit ca Dragnea.
Ce a ajuns tara asta in anul centenarului!


Post Merge: 24 October 2018, 21:53
si asta pentru ca avem un presedinte molau ca Iohannis si liderii PNL, PMP si USR sunt niste natarai
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: eugenius on 24 October 2018, 22:18
Reduta statului de drept = Șeful SRI

Trebuie să fii într-un fel să scrii propoziția asta. :)
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 24 October 2018, 22:23
Minciunile sunt ale politicienilor, sa pui titlul ala e...infantil.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 25 October 2018, 01:00
Reduta statului de drept = Șeful SRI

Trebuie să fii într-un fel să scrii propoziția asta. :)
Strategic vorbind, SRI    e cam singura institutie adepta al statului de drept care il mai poate opri pe Dragnea.
Ca-n Iohannis  si in justitie  nu mai am nicio baza, iar DNA-ul e mort (doar ati vazut pe cine vrea sa propuna Toader la sefia DNA-ului) 


Daca Dragnea reuseste sa-l demita pe Hellvig si sa-si puna un om de-al lui la sefia SRI, din momentul ala e finito!

Dragnea va deveni liderul suprem    al Romaniei cu o putere mai mare decat cea a lui Ceausescu, fie si daca va domni din umbra (iar condusul din umbra e o  dictatura din aia naspa  dintr-un film distopic horror).

Cine controleaza INFORMATIA, detine PUTEREA!
Imaginati-va ce o sa faca Dragnea cand va pune mana pe SRI....tocmai cel care  acuza statul de drept ca vrea politie secreta va folosi DNA-ul si SRI-ul  drept proprile unelte  ca sa-si acopere spatele si sa reprime orice forma de opozitie.
Asta vrea Dragnea, sa devina dictatorul Romaniei pe viata care s-o conduca  din umbra.
Va fi mai rau decat a fost pe vremea lui Dej si Ceausescu, mai ales ca tara asta e cam menita sa ajunga in sfera Rusiei (daca n-a ajuns deja si nu stim noi) si in multe state membre UE vor veni eurosceptici nationalisti la conducere.
Nu o sa-i mai pese nimanui din afara, nu o sa ne mai traga nimeni de maneca, nu o sa ne mai atentioneze nimeni din afara ca atentam la valorile democratiei.
















Nu ca ar mai conta, Romania oricum se duce dracului indiferent cine ar fi la putere. Raul a fost facut, nu mai poate fi reparat nimic,   vom plati zeci de ani  cu  varf si indesat ca popor  pentru toate stricaciunile comise de PSD din 2012 incoace, inclusiv pentru greselile comise de liberali in timpul lui Basescu  a caror esec ne-a adus Ciuma Rosie pe cap.
Sansa noastra ca tara  sa ne dezvoltam si sa intram in randul lumii s-a dus din 2008-2010 pentru ca politicienii asa zisi liberali ca Tariceanu au ales sa iroseasca si sa spele  banii pe tot felul de pomeni, campanii electorale, combinatii si alte cretinitati in loc sa fi investit inteligent.
In cazul asta, doar un razboi  NATO-Rusia in care sa castige evident NATO ne mai poate salva de rahatul in care ne baga PSD-ul.
Sau poate o noua Criza Economica care sa falimenteze Rusia si guvernele conexe regimului Putinist instaurate in tarile invecinate.
Din partea mea nu-mi mai pasa, sa acapareze PSD-ul toata Romania, sa acapareze Rusia toata Europa de Est, America sa se izoleze, UE sa se desfiinteze si sa se instaureze peste tot regimuri nationaliste conservatoare de extrema dreapta , sa fie  fiecare  pe cont propriu si aia e.
Poate ar fi o lume mai normala  fiindca pana la urma    liberalismul de 2 lei de rit nou si curentele progresiste neomarxiste ne-au adus in rahatul asta geopolitc.
Trump si Brexit s-au intamplat tocmai datorita corectitudinii politice si politicilor liberale defecte ce au deranjat prea tare  populatia productiva care-i mai conservatoare. 
Vorba aia, pana la   programatorul IT  care este  liberal ,  fermierul ala conservator iti da sa mananci.
Muncitorul ala care extrage petrol si risca sa ajunga somer fiindca compania sa se  muta in China e la care iti da curent electric si caldura in casa si de aia ajunge sa-l voteze pe Trump care ii promite joburi.


Liberalii, Socialistii europeni si Progresistii si-au batut joc ani la rand de paturile sarace, traditionale  si muncitoresti  ale populatiei in tari ca SUA sau Romania, iar  acum inghit , latrand in opozitie ca fraierii, inlocuiti de conservatori in  SUA sau de bolsevicii PSD in cazul Romaniei.
 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 25 October 2018, 15:01
SRI adepta a statului de drept :)) de unde scoti perlele astea ? PSD`ul a fost ales majoritar de aia care au fost la vot in schimb SRI nu a fost ales de nimeni sa reprezinte interesele populatiei.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 12 November 2018, 10:43
Si totuși le reprezintă mai bine decât PSD-ul. Care la momentul actual reprezintă doar interesul lui Dragnea ...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: fataalbastra on 12 November 2018, 14:05
Una din prostiile regurgitate de neo-basisti este ca PSD mareste pensiile. Chestie de care si eu am fost surprins sa aflu de la maica-mea ca e falsa si e doar una din placile care au fost repetate pana ajung sa para reale. Am verificat cuatand toate datele statistice comparativ cu perioada Ciolos. Fata de guvernarile anterioare, pensiile au scazut in raport cu salariul minim, mediu, cosul zilnic sau ce alt reper vreti. PSD a marit salariile mult, dar pensiile foarte putin. Realitatea este ca pensionarii traiesc la fel sau mai prost acum decat inainte de guvernarea PSD.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 12 November 2018, 15:15
Normal ca au scazut fata de salariul minim sau mediu brut din moment ce acestea au fost “crescute” artificial. Ai o statistica fata de coșul zilnic?


Și cred ca anti Pesediștii se refereau la cele speciale.

https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/113160-pensii-mai-mari-pentru-cei-din-grupele-speciale-de-munca-a-intrat-in-vigoare-legea-221-din-2018

Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: fataalbastra on 12 November 2018, 15:21
Mi-e lene sa caut statisticile, dar le gasisem atunci pe net. Crezi ca raportul fata de salariul minim e diferit fata de cel de cosul zilnic? Iar skyfall asta nu cred ca se referea la pensiile speciale cu gunoaiele astea de link-uri.

PSD a marit pensiile si a eliminat peste 100 de taxe , dar asta a dus la cresterea inflatiei si la scumpiri, precum si al cresterea facturilor
https://adevarul.ro/economie/bani/citu-despre-scumpiri-preturile-continua-cresterea-alarmanta-exact-vrut-dragnea-psd-1_5b45f0b4df52022f75193ad9/index.html
https://www.realitatea.net/inflatia-august_2162294.html
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 12 November 2018, 18:05
Pai cam asta e si idea la PSD: iti mareste dar doar pe hartie, in realitatea scade. Doar in cazul lor creste fara numar fara numar.

Sau nu te-ai prins pana acum?
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: fataalbastra on 13 November 2018, 00:57
Ce zi eu si ce zici tu... Salariile au crescut in realitate. Dar cliseul cu psd care mareste pensiile ca sa cumpere pensionarii e fals. Ma rog, degeaba vorbesc cu tine.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 13 November 2018, 09:08
Deci PSD-ul cumpara doar bugetarii? Ti-am dat link cu creștere de pensii, se pare ca preferi sa-l ignori.

Creșterile alea trâmbițate cu 25% a salariului brut nu au fost creșteri reale.
 

Și da, ii cumpara pe pensionari cu creșteri pe hârtie. Pensionarul average vede ca are 100-200 RON in plus la pensie, nu sta sa facă calcule comparative cu salariul mediu sau coșul zilnic.

Așa cum alții se vând pe o punga cu zahăr și ulei.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Post Merge: 13 November 2018, 14:32
Ca tot spuneam cum ca PSD-ul cumpara bugetarii.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 13 November 2018, 23:04
https://www.news.ro/politic-extern/timmermans-prezentand-raportul-mcv-in-ultimele-luni-vedem-un-regres-regretabil-legat-de-amendarea-legilor-justitiei-independenta-magistratilor-si-combaterea-coruptiei-care-sunt-recomandarile-ce-1924404113002018111518659631
"Guvernul finlandez și-a manifestat disponibilitatea de a prelua mai devreme președinția Consiliului Uniunii Europene ..." ... lulz.
Daca se maresc pensiile nu mai conteaza daca ne dau afara din UE. Cum dracu am ajuns in asa hal ?
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: johnycash on 14 November 2018, 05:32
Întreabă-i pe aia de prin PNL care în frunte cu Macovei au votat rezoluția și pe Johannis care trambiteaza ca nu suntem pregătiți.
În legătură cu pensiile te-ai gândit vreodată cum e sa ajungi bătrân și sa trebuiască sa trăiești din 600 - 700 de lei.?
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 14 November 2018, 11:55
Întreabă-i pe aia de prin PNL care în frunte cu Macovei au votat rezoluția și pe Johannis care trambiteaza ca nu suntem pregătiți.
În legătură cu pensiile te-ai gândit vreodată cum e sa ajungi bătrân și sa trebuiască sa trăiești din 600 - 700 de lei.?
Ai dreptate in ce priveste PNL, o adunatura de jigodii la fel de bolsevice ca si PSD-istii, probabil chiar mai rai avand in vedere ca s-au cuplat cu pdl-istii, ba cu pesedistii pana acum 4 ani.


Dar ia spune, tu te-ai gandit vreodata ca ai putea sa faci ceva cu viata ta si sa nu mai traiesti la mila statului?
Ca ai putea invata, munci, crea o afacere proprie, te-ai putea imbogati, ai putea investi in sanatatea ta prin a face sport mai desi, renunta la vicii nesanatoase si manca sanatos ?
Stii ca ai putea sa-ti strangi bani de pe acum ca sa ai pensie privata si gestiona cum vrei in paralel cu averea stransa?
Si apoi, cine iti garanteaza tie ca atunci cand te vei pensiona o sa mai existe pensie de la stat? 
Te obliga cineva ca la 60-80 ani sa ajungi un batran   bolnav de morbid?


Sunt satul de oamenii astia care sufera, dar nu realizeaza ca e 100% vina lor ca au ajuns sa sufere. 
Pana la desfiintarea sistemului de pensii, eu unu' as milita pentru cresterea varstei de pensionare la 100 de ani!
Numai asa de-al naibii.  Cred ca orice batran sanatos cat de cat poate sa fie apt pentru o munca de birou la un amanet, intr-o bucatarie  sau chiar sa faca gradinarit. 
Si daca ai cancer, ce? E vina sistemului ca ai fumat/baut prea mult ,  ai mancat prea   nesanatos dupa ce lumea te-a avertizat sa nu mai pui prea mult sare/zahar (inclusiv la TV spune asta) sau ca ai fost sedentar nefacand 30 de minute miscare zilnica?
Statul ar trebui sa acorde ajutoare doar bolnavilor cu afectiuni transmise genetic sau cele manifestate de la nastere, atat.  Nu si celor care si-au facut-o de unii singuri.
 

In America batranii au conceptia de a munci pana se prabusesc si refuza sa se pensioneze. Plus ca unii la 80 de ani  practica sport . La 70 de ani se dau si cu motocicleta.   
Ai nostri batrani muncesc pana la 60 de ani ca dupa aia sa stea restul vietii pe canapea sa se uite la Antena 3 , sa ocupe degeaba locurile prin autobuze si eventual sa se imbete pe la carciumi pe banii statului.
La noi majoritatea pe la 60 de ani arata de zici ca sunt muribunzi.

Unii americani   la 70-80 de ani ca Warren Buffet sau Donald Trump conduc imperii financiare, mari si tari. 
 
Pentru ca cine a invatat si a muncit cat a fost tanar si a avut grija de sanatatea sa fizica si psihica   va trai regeste la batranete.  Ca se incearca nu doar prelungirea vietii, ci si a tineretii, ca sa poti munci si la 70-80 de ani. nu sa stai muribund in casa cu mana intinsa la stat. 

Cine te obliga pe tine sa traiesti la batranete din pensie de 700 de lei?
De ce nu dintr-o avere de 700 000 euro?
Te-ai gandit vreodata la asta?
Nu prea exista scuze....decat daca recunosti cand ajungi la varsta de pensionare ca ai trait toata viata degeaba si ca ai fost  incapacitat mintal sa poti face avere, sa poti trai sanatos si trai independent financiar. Asta e singura scuza acceptata. 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: fataalbastra on 14 November 2018, 14:56
In general aia care tin discursuri motivationale despre cum sa reusesti in viata sunt cei mai mari luzari, iar aia care vorbesc de antreprenoriat sunt ultimii sclavi la privat. Nu ca asta ar fi, presupun ca e un necopt dupa ce debiteaza. Deci bunicuta din Germania se plimba la pensie cu vaporul in jurul lumii, in timp ce mamaie de la tara se scoala la 4 sa dea de mancare la animale, dar, fiti atenti aici:

ROMANII SUNT CEI MAI LENESI!

Tot din ideologia neo-basista:

BUGETARII NU MUNCESC, EI SUG DE LA STAT.

BATRANII FAC CANCER DE PROSTI CE SUNT.

Cei mai misto astia de dreapta: urasc batranii, bugetarii, saracii si romanii. Haideti sa ii votam!
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 14 November 2018, 19:41
ce inteleg astia de stanga. Dar na, de unde nu ai ...ce sa ceri. Daca spui ca nu e normal ca bugetarii sa aiba un salariu mult mai mare decat aia care produc ei sar ca "ce bah, asta e ura pe bugetari". Daca spui ca sunt unii care castiga din pensie zeci de mii de euro ei sar ca "ce bah, te legi de pensionarii care nu au cum sa traiasca cu 700 lei pe luna? ai ura pe pensionari!!!".

Si mai misto sunt hotii care dau vina pe ala care striga "hotii". Si mai si vin cu texte gen "da lasati-ne bah sa furam, ce va bagati voi?". Curat murdar. Si indivizi de teapa asta au tupeul sa comenteze. Au ca's romani cu tupeu si gura mare.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Benvolio on 16 November 2018, 11:59
Avertismente:

@fataalbastra: Discuta ideile, nu persoana care le emite! Iar daca simti ca la asa idei ti-e greu sa te abtii sa nu-i zici cateva, atunci pune persoana respectiva pe Ignore!

@skyfallout: Pe vechiul forum, era un paragraf in regulament care zicea ceva de genul: "Se interzic postarile provocatoare de scandal" exact pentru genul asta de afirmatii teribiliste, care provoaca indignare in >90% din cei are citesc.

@astateofmind: Fara insinuari jignitoare! (ma refer la "de unde nu ai ...ce sa ceri")
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 16 November 2018, 14:18


@skyfallout: Pe vechiul forum, era un paragraf in regulament care zicea ceva de genul: "Se interzic postarile provocatoare de scandal" exact pentru genul asta de afirmatii teribiliste, care provoaca indignare in >90% din cei are citesc.

 
Eu nu am jignit pe nimeni cu nimic, doar am evidentiat  amanunte despre societatea aberanta in care traim.
Ca vrem sau nu, sistemul de pensii se va prabusi la un moment dat, iar situatia de la noi din tara se arata trista avand in vedere ca populatia tanara si activa tot scade fiindca emigreaza, lasand in urma o populatie imbatranita. 
Cum poti sa-i mai sustii pe pensionari daca ca stat nu mai ai productie si fraieri care sa plateasca taxele? 
Si nu vorbesc de industrie si agricultura care sunt la pamant de zeci de ani, ci de sectorul tertiar la care multi tineri refuza sa se angajeze nu din cauza salariilor mizerabile, ci   din cauza managementului si colectivului majoritar care nu respecta valorile occidentale si incalca normelor europene privind munca.
Si ar mai fi si motivul ca tinerii nu suporta ideea sa fie subplatiti ca sa sustina o adunatura de bugetari   care castiga salarii mai mari, dar nemeritate + droaia de pensionari, multi pensionati anticipat pe la 50 de ani prin anii  2000-2010 care tehnic inca mai puteau sa munceasca.

Mai bine se duc cu carca la munca de jos in tarile sarace decat sa fie operatori in birouri  de call-center  in Romania.
Mai bine sa-i ingrijeasca pe pensionarii din tarile vestice decat sa le plateasca pensii batranilor conationali, inclusiv proprilor bunici.
Asta nu va pune intrebari?



Cum rezolvi problema?
Automatizare? Poate in vreo 100-200 de ani. Momentan n-ai nimic ce sa automatizezi decat fast-foodurile si supermarketurile ca vorba aia, suntem o tara mai degraba consumerista decat productiva.


Imigranti din tarile lumii a treia ? Vezi cati trec pe la noi doar ca se duca spre Ungaria, Germania, UK sau Franta, ori multi care vin prin Mediterana raman in Grecia.
Efectiv   le sila sa vina si sa ramana in Romania fiindca stiu si ei cum sta treaba. 


Poate doar daca ii pui pe pensionari de 60-80 de ani la munca ori nu le mai platesti pensiile si ii lasi in plata zeului Bisericii Ortodoxe care le promite minuni daca pupa niste moastele sfintilor (asta daca le apartin sfintilor).



Post Merge: 16 November 2018, 14:21
Ca sa vedeti cat de amuzanta e situatia in tara. Tinerii aia i-au dat PSD-ului o mare "MU**"
https://adevarul.ro/educatie/scoala/elevii-nota-10-bac-plecat-tara-ceremonia-organizata-sectorul-1-venit-doar-parintii-ridice-premiile-1_5bebf104df52022f7574cd00/index.html
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 16 November 2018, 17:51
Plecați din țara in ce scop?

Nu, aia de 10 nu pleacă la cârca după liceu ...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 16 November 2018, 18:53
https://www.news.ro/politic-extern/timmermans-prezentand-raportul-mcv-in-ultimele-luni-vedem-un-regres-regretabil-legat-de-amendarea-legilor-justitiei-independenta-magistratilor-si-combaterea-coruptiei-care-sunt-recomandarile-ce-1924404113002018111518659631

Uite asta e un subiect mai bun decat minciunile psd, ca astea sunt universal valabile, sunt minciunile politicului indiferent cum se numeste. Spre exemplu minciunile raportului mcv sau in general minciunile UE.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 16 November 2018, 18:54
Da, doar ca unii mint (mult) mai mult decat altii.

Normal, UE are tot interesul sa minta cu MCV-ul ;)


Taribobo e exemplul perfect de hot, sau beneficiar al hoției sau pur și simplu suporter al hoției  care se supăra când se atrage atenția asupra hoției. Și  bineînțeles e vina celor furați. Nu a hoților.

Mi-e scârbă.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 16 November 2018, 18:58
Normal ca are, ca e o uniune economica nu umanitara care are niste interese simple.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 16 November 2018, 19:01
Interesul economic in băgarea lui Dragnea la bulău și a fi împotriva protejării infractorilor fiind acela ca ...?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 16 November 2018, 19:08
Sigur, sa reducem totul la dragnea ca atat poate propaganda de rahat sa produca.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 16 November 2018, 19:15
Pai explica tu care e legătura dintre interesele economice ale UE și legile de cacat ale lui Dragnea, pentru dragnea. Cum sunt afectate interesele UE dacă corupția este lăsată la liber in România?



Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 16 November 2018, 20:02
Dar nu e numai Dragnea, sunt sute de dosare, din alea grele. Cu legile astea "noi si drepte" pot scapa de fapte pe fond. Am fost inregistrat in timp ce explicam unde sa duca valiza pt dublu pret la drumul X ? Da ma... dar sa vezi ca nu stiu ce cacat de protocol ce facilita inregistrarea nu era legal si eu sunt nevinovat ca o floricica. Ei chiar cred ca pacalesc pe cineva in tara asta in afara de prosti si tampiti cu IQ subunitar sau camarila de lvl naispe de partid ? Afara nu pacalesc pe nimeni.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 17 November 2018, 19:14
Avem destule exemple pe forum de "pacaliti".
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: johnycash on 17 November 2018, 21:39
Hai ca iti spun eu care sunt interesele economice ale UE legate de Romania pe care actualul guvern le-a cam afectat. Ca sa fim lamuriti de la inceput toate multinationalele si firmele straine vin in Romania pt ca este o piata de desfacere lipsita de concurenta si pentru ca salariile sunt mici.
 Totul a inceput dupa ce PSD a preluat guvernarea si printre primele masuri a fost sa mareasca salariul minim pe economie . Contraatacul a venit din partea multinationalelor sub motivul ordonantei 13 . Si au trimis angajatii in piata unii aproape fortat altii facandu-le diverse primisiuni. Sigur ca fraierii care pun botul la discursurile motivationale ale corporatiilor s-au dus la manifestatii fara sa realizeze ca interesul era cel opus.
De aici incepe balul . Psd mareste salariile lasand in offside privatul care nu are interes sa scoata mai multi bani din buzunar pentru angajati cand poate sa isi umfle el buzunarele.
Pnl anunta prin vocea lui Orban ca daca vine la guvernare va scadea salariile la nivelul lui 2016. Are loc o oarecare fraternizare a PNL cu #rezist . PNL este rupt de foame pentru ca sta de mult timp in opozitie . Cei veniti din PDL au stomacul lipit de sira spinarii de cand au divortat de Basescu.
#rezist este sponsorizata de multinationale ...
Singura chestie ar fi cu cei care se lasa manipulati si nu inteleg ce interese sunt in joc si merg la manifestatiile astora ca niste oi care behaie fara macar sa stie ce.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 17 November 2018, 23:59
Lol, ce post din stratosfera. Cati stii tu sa lucreze la multinationale pe salariul minim in afara de incepatori ? Nici macar in retail(Profi, Carrfur) nu cred ca se mai da salariul minim la cei cu vechime. Salariul minim se mai da in constructii sau in fabricute romanesti, din alea "neaose si patrioate". Si nici acolo nu sta nici dracu pe salariul minim, li se dau banii suplimentar la negru.
Hai sa-ti zic eu ce doreste ue: respecta drecu legea si nu mai fura banul public. PSD si mai ales cei cu musca pe caciula vor protectie la furt si asa nu o sa mearga. O sa urmeze un futai de zile mari daca nu ne linistim.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: johnycash on 18 November 2018, 19:54
Patru din cinci amicii angajati la multinationale primesc oficial salariul minim pe economie si restul in plic. Din astia cinci trei lucreaza in ceea ce numesc eu labirinturi pentru cobai. Cum sa nu fie deranjate multinationalele cand trebuie sa plateasca mai multi bani si respectiv mai multe taxe. Vezi tu toata lumea doreste educatie , sanatate , drumuri ... dar daca e posibil nimeni sa nu plateasca nimic. Culmea e ca cei care nu platesc nimic sau aproape nimic sunt cei care injura mai tare si au pretentii mai mari. Uita-te la unii din cei de la Colectiv ce nu aveau asigurare de sanatate sau plateau la nivelul salariului minim pe economie si urlau sa fie dusi in strainatate pentru a fi tratati iar statul sa plateasca sute de mii de euro pentru fiecare.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 18 November 2018, 20:25
Patru din cinci amicii angajati la multinationale primesc oficial salariul minim pe economie si restul in plic. Din astia cinci trei lucreaza in ceea ce numesc eu labirinturi pentru cobai. Cum sa nu fie deranjate multinationalele cand trebuie sa plateasca mai multi bani si respectiv mai multe taxe. Vezi tu toata lumea doreste educatie , sanatate , drumuri ... dar daca e posibil nimeni sa nu plateasca nimic. Culmea e ca cei care nu platesc nimic sau aproape nimic sunt cei care injura mai tare si au pretentii mai mari. Uita-te la unii din cei de la Colectiv ce nu aveau asigurare de sanatate sau plateau la nivelul salariului minim pe economie si urlau sa fie dusi in strainatate pentru a fi tratati iar statul sa plateasca sute de mii de euro pentru fiecare.
Multumita lui Iliescu si   Roman  care au vandut industria romaneasca pe 2 lei (si asa la pamant cum era in momentul revolutiei, dar mai avea potential sa-si revina) avand productia locala la pamant, fapt pentru care consumam din import la greu si de produs ioc
Multumita unora ca Nastase, Ponta  si Tariceanu care au intarit birocratia, cheltuielile  si etatismul, rezultand o economie neperformanta si coruptie crescuta. 
Multumita unor sinistri ca  Bortos, Arafat, Nicolaescu, Banicioiu si Bodog care au ruinat sistemul medical romanesc. 
Multumita Ecaterinei Andronescu si altor sinistri  ai educatiei  care au ruinat invatamantul, au transformat facultatile in fabrici de diplome,  pentru ca au incurajat neperformanta in scoli si licee  si pentru ca au desfiintat scolile de arte si meserii 
Multumita unora ca Dragnea si Toader care acum vor sa ruineze fundamentele democratice ale statului si subjuga justitia care ar trebui sa fie independenta.



Tinerii care muncesc pe salarii minime in multinationale de Call Center  nu aveau ce sa caute acolo, ci trebuiau sa se faca meseriasi sau sa munceasca in sectorul industrial sau cel  agricol asa cum se intampla in tarile civilizate si normale care produc, nu consuma din import.
Iar cei cu adevarat priceputi si talentati, in special meseriasii si cei calificati in medicina prefera sa emigreze si sa lucreze ca ingrijitori de batrani, instalatori, mecanici,  spalatori de masini sau ca ospatari decat sa lucreze in Romania la birou ca niste cobai teleghidati sau ca niste specialisti subapreciati si prost platiti.   
Nu sunt deloc calificati sau specializati, facultatile teoretice din tara asta  (alea de STAT)  fiind de toata jena, neavand deloc cunostinte pentru ceea ce se cere pe piata muncii, de aceea sunt angajati in call center, fast-fooduri si supermarkete, la munci pe care orice prost pe care il culegi de pe strada  poate sa le faca, de aceea sunt prost platiti. 
Maine-poimaine, respectivele domenii vor fi automatizate cu roboti mai eficienti ce necesita mai putine cheltuieli.  Nu faci cariera lucrand intr-un call center, supermarket  sau fast-food care sunt dead end jobs....LOGIC. Esti cel mult sclav voluntar  platit sau un mercenar temporar ca sa zic asa.
Munca si cariera adevarata presupun sa lucrezi intr-un domeniu care iti place,  unde acumulezi cunostinte si progresezi.
In mare, doar  in domeniul IT si multumita accesului la internet se face carte si se scot bani frumosi, dar pleaca si aia la greu. 
De ce?
Pentru ca pesedistii  ii valorizeaza mai mult pe pensionari, asistati sociali si frecatorii de menta bugetari care nu aduc nimic pozitiv societatii, doar paraziteaza sistemul si din cauza asta suntem in plina stagflatie de zeci de ani. 
Statul roman incurajeaza mai mult lenea, nu eficienta, nu performanta, nu munca. 
Ce asteptari poti sa ai de la o tara care a ajuns o Videocratie politizata la maxim, traind din IT si   BPO ca   o simpla piata de desfacere al producatorilor straini?


Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 18 November 2018, 22:53
Patru din cinci amicii angajati la multinationale primesc oficial salariul minim pe economie si restul in plic. Din astia cinci trei lucreaza in ceea ce numesc eu labirinturi pentru cobai. Cum sa nu fie deranjate multinationalele cand trebuie sa plateasca mai multi bani si respectiv mai multe taxe. Vezi tu toata lumea doreste educatie , sanatate , drumuri ... dar daca e posibil nimeni sa nu plateasca nimic. Culmea e ca cei care nu platesc nimic sau aproape nimic sunt cei care injura mai tare si au pretentii mai mari. Uita-te la unii din cei de la Colectiv ce nu aveau asigurare de sanatate sau plateau la nivelul salariului minim pe economie si urlau sa fie dusi in strainatate pentru a fi tratati iar statul sa plateasca sute de mii de euro pentru fiecare.
Compania multinațională este unitatea economică care produce bunuri sau servicii pentru a genera profit, înregistrate în mai multe țări, iar activitatea sa depășește granița unei singure țări.Compania multinațională este unitatea economică care produce bunuri sau servicii pentru a genera profit, înregistrate în mai multe țări, iar activitatea sa depășește granița unei singure țări.
Da-mi te rog 4 exemple, 4 firme multinationale ce fac asa magarie si eu le manc cu fulgi cu tot. Macar una si sa fie multinationala nu cine stie ce mizerie de constructii sau servicii ce are contract cu o multinationala, aia e o alta poveste.
Sunt lei sau euro/dolari la cei 4 din 5 amici ? Oare cum se intampla ? Vine directorul de la firma mama cu valiza cash in masina, schimba la bisnitari in piata si le baga lei in plicuri ?  Eu cred ca nu prea ai treaba cu multe chestii decat cu A3 si povesti sparte cu seminte la coltul blocului.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 18 November 2018, 23:18
Pai explica tu care e legătura dintre interesele economice ale UE și legile de cacat ale lui Dragnea, pentru dragnea. Cum sunt afectate interesele UE dacă corupția este lăsată la liber in România?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Coruptia colosala din romania e o inventie media, exista coruptie si in bulgaria, austria, germania, belgia si asa mai departe. Toata mizeria de acum cu "rezist" si asa mai departe este inventia media, suportul popular pentru o miscare de genul asta este minim iar asta se vede foarte clar.

Hai sa-ti zic eu ce doreste ue: respecta drecu legea si nu mai fura banul public. PSD si mai ales cei cu musca pe caciula vor protectie la furt si asa nu o sa mearga. O sa urmeze un futai de zile mari daca nu ne linistim.

Hai ca am trait degeaba pana acum, UE imi vrea mie binele, UE face legi pentru mine, are grija de mine. Practic suntem sclavii UE si astia ne mai arunca si noua un os ceva, 20 de km de autostrada sau niste ajutoare nerambursabile. Sau poate piata de desfacere pentru auchan,carrefour etc.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 19 November 2018, 01:12


Hai ca am trait degeaba pana acum, UE imi vrea mie binele, UE face legi pentru mine, are grija de mine. Practic suntem sclavii UE si astia ne mai arunca si noua un os ceva, 20 de km de autostrada sau niste ajutoare nerambursabile. Sau poate piata de desfacere pentru auchan,carrefour etc.
Nici mie nu-mi prieste UE pentru ca sufera de prea multa birocratie, etatism, e bagacios,  emite  legi absurde in numele tuturor membrilor, ne imun cote obligatorii pentru primit imigranti etc. 
Dar "dictatura" UE e ceva foarte "light" in comparatie cu dictatura URSS.
Plus ca nu cunosti notiunea de "sclavie" 

Ia  incearca sa citesti despre cum era prin Romania aniilor 1946-1953 cat era Stalin conducea Romania ca pe o colonie si  Dej ii era o sluga.
Ai trai asemenea ani, muncind prin sovromuri si mine  cu cote,  sa dai   recoltele la stat din munca ta ,  sa traiesti doar cu 200 grame de carne pe saptamana,  cu securitate si turnatori la panda,  cu  legi si pedepse severe precum intemnitarea si munca silnica la canal doar pentru ca criticai regimul  , iar singura bucurie sa fie instalarea unui bec in timp ce peste cortina altii aveau masini, rock'n'roll, joburi la alegere, presa libera si locuinte moderne ?



Ce bine ca PROsTV mai prezinta si cateva chestii utile din cand in cand sa le reaminteasca romanilor ce "bine" se traia prin anii aia:
  https://stirileprotv.ro/100deanideromania/

Ia zi, dupa ce ai vazut astea,  nu-i mai bine cu UE care ne mai arunca ceva firmituri, fonduri europene, supermarkete si autostrazi spre deosebire de URSS care te jefuia de te lasa in fundul gol? 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 20 November 2018, 11:31
Nu poti sa compari notiunea de sclavie in abstract sau sa faci asta cu diferente de 70 de ani. Mai mult eu nu pot sa cred tot ce se spune despre epoca de atunci pentru ca nu exista relatare obiectiva.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 20 November 2018, 11:52
Nu cu 70 ani faci diferența. Faci cu 10 ani, cum era înainte sa intram in EU și cum e acum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 27 November 2018, 20:00
http://epochtimes-romania.com/news/pensiile-speciale-se-ridica-la-8-miliarde-de-lei-pe-an-coalitia-psd-alde-acuzata-ca-adanceste-inechitatile---281446
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 28 November 2018, 13:22
https://www.news.ro/externe/bulgaria-va-face-parte-din-spatiul-schengen-din-2019-pentru-inceput-fiind-vizate-doar-frontierele-aeriene-presa-1922405328002018110918679226
„Vreau să subliniez că spaţiul Schengen aduce mai multă, nu mai puţină securitate. De aceea cerem Consiliului să facă paşii următori pentru a include Bulgaria şi Croaţia în Schengen. Au aşteptat mult timp şi este timpul să acţionăm. Şi mai vreau să cer Guvernului României să înceteze să pună în pericol lupta împotriva corupţiei, pentru că această situaţie afectează procesul luării de decizii în cazul Bulgariei şi Croaţiei", a declarat Manfred Weber.

Intra toti in Schengen si noi nu. Noi iar ne facem de cacat din cauza unor penali care prefera sa ne arunce in ghena UE. Noroc ca o sa intre si Albania in UE si nu o sa mai fim ultimii asa ca e ok, nu vom mai fi coada UE.
Sa dam microfonul la Taribo&Co sa ne explice ca toti sunt corupti in UE dar sa vezi ca noi patrioti fiind nu ne vindem tara si ne opunem si nu suntem colonie. Ii doare pe UE tare de tot ca ridicam salariul minim cu 10 euro si UE ne uraste ca furam profitul corporatiilor. Asta este de fapt. :D
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 28 November 2018, 13:30
:)) ce comedie. Practic in bulgaria nu exista coruptie, doar in romania ca suntem speciali. Ce poate fi mai frumos decat un santaj marca UE.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 30 November 2018, 15:00
Bulgaria chiar progreseaza la anumite aspecte.
Suntem pe ultimul loc si la infrastructura. 
https://www.youtube.com/watch?v=-XTQlM0xffU
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 30 November 2018, 16:04
Am fost in Sofia acum o luna. Se kk pe București la nivel de infrastructura, restaurare, urbanism, întreținere etc.

Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 30 November 2018, 16:10
Si totusi, bulgaria nu are dna sau are un rahat incipient din anul 2016, nu stau sa fac cautari acum.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 30 November 2018, 17:15
Și totusi.bulgaria nu are un Dragnea sau o firea.

Iar la Bulgaria și Croația interesele alea europene care  tin România in spate nu mai sunt valide? Al dreaq cum numai la romani au interese sa-i țină jos, pe toți ceilalți ii ridica cât de repede se poate.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 03 December 2018, 01:04
E incredibil in ce hal am ajuns numai in ultimii doi ani.
Deja e dictatura ca-n America de Sud, dar pe bune!
https://www.vice.com/ro/article/gy7d87/10-motive-romania-tara-bananiera



Sa te cheme CNCD  din strainatate doar pentru un LIKE dat unei poze "insultatoare"  pe Facebook?
WTF!
Astia fie fac misto, fie s-au tacanit rau, fie e o reinstaurare a vechii Securitati? 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 05 December 2018, 00:30
Un rahat, 450 milioane ....

https://www.facebook.com/USRGorj/posts/1918691161578222
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: astateofmind on 08 December 2018, 19:51
https://adevarul.ro/news/eveniment/coruptia-ueraport-devastator-romania-cifrele-rusiniinationale-1_5c0b8120df52022f753dd0d7/index.html
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 08 December 2018, 21:04
Poate face un moderator curat dupa zobar.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: skyfallout on 08 December 2018, 21:39
@AlexU :  curatenie pe aici?
 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: bistritzeanul on 16 May 2019, 09:49
Sunt niste minciuni ca s-au marit salariile, pensiile, s-au taiat 102 taxe, s-a miscsorat tva, se dau in avans subventii pentru agricultori, se lupta cu abuzurile din justitie, se acorda facilitati angajatorilor. Numai minciuni. Astia pesedeii e rai si corupti, m, f, si alte laturi pe linia punctata ...................
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 17 May 2019, 14:00
S-au marit salariile si pensiile pe datorie. Acum se pare ca nu mai sunt fonduri. O sa taie sau o sa dea afara. Ca la tigani. Nu stiu ce taxe s-au taiat dar munca se taxeaza cel mai mult in UE. Facilitati angajatorilor cand in multe zone e somaj negativ ? Ce fonduri marete s-au atras ? Vreo austrada terminata ? Ceva important ? Asta cu abuzurile din justitie e de rasul curcilor, mai bine nu o bagai. Mai bine va faceti ca ploua cand e vb de justitie decat sa cadeti in penibil.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: bistritzeanul on 17 May 2019, 15:59
Placa asta ruginita ca nu mai sunt bani de salarii si pensii s-a cam ruginit ca de vreo 2 ani tot e pusa la pickup. Schimbati-o. Ai idee ce impozit are angajatul in Franta? Imens! Da, sunt penibile dramele familiilor care au fost tarate prin tribunale ca mai apoi sa se dea achitare ca fapta nu exista sau nu e sub incidenta codul penal. Hilare drame! Pe bune!
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 17 May 2019, 16:11
Da da, placa ruginita...
https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/psd-a-dat-psd-a-luat-panica-intre-bugetari-sefii-institutiilor-din-bihor-au-fost-anuntati-ca-nu-mai-sunt-bani-pentru-salarii-pe-tot-anul-148904.html
Cat te tot indatorezi sa platesti salarii si pensii cred ca e la mintea cocosului ca nu va merge la nesfarsit.

Title: Minciunile PSD-ului
Post by: oldshooterman on 17 May 2019, 16:51
Situatia asta se rezolva usor prin inflatie galopanta, ceea ce e in plina desfasurare. "Ei", impreuna cu o parte dintre cei care au veniturile raportate la salariul minim, vor continua sa se bucure de cresterile de venituri, pe cand tot restul urmeaza sa plateasca pana se acopera gaura. Deci se pot lauda cu cresteri de salarii si pensii, ceea ce nu poate fi contestat.  ;D

Smenul e bun pentru cei din gasca care beneficiaza efectiv de situatie, nu pentru cei din gasca celor care platesc.  ;D
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 18 May 2019, 00:58
Situatia asta se rezolva usor prin inflatie galopanta, ceea ce e in plina desfasurare. 
Mi-e teama ca nu o sa mai fie nicio "rezolvare" si nici "dupa" .

Pe tara asta o asteapta o hiperinflatie ca aia de pe vremea Republicii de la Weimar   

Asta ne asteapta pe noi cu toate salariile si pensiile marite:
(http://3.bp.blogspot.com/-zyzH7Lwrl4c/U5vA2ki7U_I/AAAAAAAAJbA/5N5mbxFgMvM/s1600/Children+playing+with+stacks+of+hyperinflated+currency+during+the+Weimar+Republic,+1922+(1).jpg)



Bine, hai sa pun ceva mai recent din Venezuela:
 (https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/08/19/10/4F35AC1C00000578-0-image-a-56_1534672628935.jpg)

Post Merge: 18 May 2019, 00:58
Nah, ati vrut bani multi, stergeti-va cu ei  la cur! 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: bistritzeanul on 24 May 2019, 13:42
Ia stai asa ca au descoperit forumistii ce e aia inflatie. E bine. Numai ca inflatie este si daca stagneaza salariile si daca scad si daca ele cresc. Dar e mai bine sa nu se mareasca, nu? Asta e in lumea voastra, nu?
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: oldshooterman on 24 May 2019, 17:37
Normal ca daca nu sunt bani e bine sa nu se mareasca la stat/bugetari, ca patronii sigur nu le maresc daca n-au cu ce.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 24 May 2019, 23:11
Am vazut ultimele clipuri din campania PNL. Sunt de un penibil fara precedent. PNL marseaza pe cartea anti coruptie acum la maxim ca niste gunoaie infecte, nu au limita penibilului. Joha iese la rampa si zice de guvernul corupt, de una , de alta. FRATILOR ! el este garantul legii in tara asta. Pai fmm, mori cu ei de gat. O scalzi in 2 ape, acum aduni voturi ca un nemernic. Nu trebuia sa semnezi revocarea lui Kovesi, trebuia sa intorci la maxim orice initiativa PSD legata de legile justitiei chiar si cu riscul suspendarii. Asa te bati daca ai coaie. Daca nu ai spui povesti nemuritoare in campanie. Apoi negociezi fonduri si alte cele. Apropos, a fost huiduit la Timisoara. Aici inca avem oroare la comunism si mizerii.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 24 May 2019, 23:25
 

Tocmai de asta sunt foarte sceptic ca Iohannis va mai obtine un al doilea mandat.

Poate doar daca Iohannis  ajunge in turul 2 cu   Tariceanu are sanse sa-l bata cu   80% chiar. Romanii de la tara  nu prea il gusta pe Tariceanu.
Cu Dragnea s-ar putea sa fie la limita  daca nu se mobilizeaza romanii de dreapta la vot.
Si mi-e ca daca candideaza Ponta si ajunge in turul 2,  mi-e ca de data asta Iohannis s-ar putea sa si-o ia si sa piarda   !

Depinde de diaspora, ca multi romani si-au schimbat cetatenia intre timp, ei acum voteaza cu politicienii vestici. Le e scarba de tot ce tine de Romanistan. E normal, cand vezi ca depui atatea eforturi in 20 de ani sa ridici tara si te trezesti ca dupa 2016 totul s-a daramat, parca iti vine sa abandonezi. 


Si chiar daca castiga Iohannis,   tot va ramane un presedinte de formalitate, adica nu o sa faca mai nimic in urmatorii 5 ani, eventual sa refuze niste OUG-uri, dar degeaba...pentru ca parlamentul nu tine cont.  Si-a pierdut o gramada de atributii, alea nu se mai pot intoarce. 
Noi ne indreptat spre republica parlamentara tot mai mult.



Cat despre referendum, e clar un gest facut pentru a arata ca "am incercat sa fac ceva".
Dar mai stiu inca un referendum din 2009 care a fost absolut degeaba, desi a trecut.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 27 May 2019, 14:17
https://www.news.ro/politic-intern/liderul-psd-liviu-dragnea-condamnat-la-trei-ani-si-sase-luni-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-angajarilor-fictive-de-la-dgaspc-teleorman-1924405327002019051319015284

Dragnea merge la beci. Probabil cu el s-ar putea sa isi dea demisia si Dancila si altii din clica lui. Un cap al Hidrei a cazut dar cum plm poate sa moara toata Hidra ? Acum sa vedem PSD la ghena ?
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 27 May 2019, 14:31
De ce sa moara prietene ?Are tot dreptul sa existe, stiu ca e trist pentru stalinisti dar e inca democratie. Nu pentru mult timp avand in vedere trendul din europa civilizata.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 27 May 2019, 14:54
De ce sa moara prietene ?Are tot dreptul sa existe, stiu ca e trist pentru stalinisti dar e inca democratie. Nu pentru mult timp avand in vedere trendul din europa civilizata.
Te cred ca PSD nu o sa moara, dar mai usor pe cine cataloghezi drept "stalinisti".

Ca tocmai tu sustii o tabara de stalinisti, fiindca nu liberalii au fost aia  care au persecutat, epurat, distrus , falimentat aceasta tara la greu in ultimii 30 de ani. 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Nekrataal on 27 May 2019, 15:07
Hai si cu psd-ul la gunoi, dupa livache!
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 27 May 2019, 19:19
Nu merge PSD la nici o groapa, vezi de treaba. Cat ii voteaza cersetoria din Romanistan ei tot o sa mance o pita. Va ramane mereu un barometru al prostiei si saraciei din tara asta.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/in-timp-ce-liviu-dragnea-era-in-drum-spre-puscarie-dancila-si-baronii-au-decis-sa-ii-dea-afara-pe-codrin-stefanescu-si-draghici-1138776?fbclid=IwAR0hLkCxqBuz34YwmrbxEo94G5gzeomMinvQ7GcYP9kHSraJi9uIHwqSN1M
Nici nu au dus mortul la groapa ca deja au inceput sa se mance intre ei. Pe Dancila nu au curaj sa o schimbe ca daca isi da demisia cine stie ce surprize mai apar prin parlament si apoi zboara prefecturi intregi si alte cele. Dar cu Olguta au dat de pamant ca de ce nu. La fel si cu Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu, Mircea Drăghici. Maine se schimba tot CEX-ul, ce congres si cacaturi, sepuku in direct. :D Se intorc pe cai marii marginalizati: Oprisan si Firea. O sa apara in peisaj si trupa de la Cluj si Timis, le e foame.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 28 May 2019, 10:30
De ce sa moara prietene ?Are tot dreptul sa existe, stiu ca e trist pentru stalinisti dar e inca democratie. Nu pentru mult timp avand in vedere trendul din europa civilizata.
Te cred ca PSD nu o sa moara, dar mai usor pe cine cataloghezi drept "stalinisti".

Ca tocmai tu sustii o tabara de stalinisti, fiindca nu liberalii au fost aia  care au persecutat, epurat, distrus , falimentat aceasta tara la greu in ultimii 30 de ani. 

"Drepturile omului sunt un lux" de Raluca Pruna, asta e stalinism. E greu sa judeci cand tot ce poti sa tii minte sunt niste lozinci cretine. In alta ordine de idei, se potriveste la fix o zicala mai veche - moartea regelui, bucuria nebunilor.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Zo_Bar on 29 May 2019, 08:39
Poate face un moderator curat dupa zobar.
Până una-alta se face curat în PSD. Ai văzut ce a spus domnul Oprișan? Cine mai furâ de la copii face pușcărie! !


Sent from my iPhone using Tapatalk
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 29 May 2019, 17:13
Pai, am scapat de Night King, mai trebuie de Cersei sa scapam.

Night King stim  ca era Dragnea.
Cersei pare sa fie Firea. 
 
Am vazut-o aseara, deja o ardea cu figuri de sefa si ameninta ca da in judecata protestatarii in dreapta si in stanga.

Pai poate o potolesc bucurestenii daca o dau in judecata pentru toate actele de incompetenta si coruptie, plus ca mai are niste dosare si acuzatii de coruptie,   mita si frauda. 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: oldshooterman on 29 May 2019, 23:07
Cea mai tare: "tara arde si PSD-ul schimba claxonul". - Mihai Tudose la Realitatea TV (ar fi nevoie de emoji ala care se tavaleste pe jos de ras)
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: sradu on 30 May 2019, 03:57
 PSD-ul e tare. Majoritatea rezista. Hai ca in 2 saptamani reintram in normal. Au festelizat justitia in 2 ani. Nu l-au scapat pe Dragnea, poate mai pica unu-2 dar acum Stanescu sau Oprisan par chiar rezonabili. Ponta e comestibil. Orban e votat. Nastase si Cozmanca se reactiveaza. Voiculescu zice ca socio-repozitionare. Etc...

 Iar poporu' isi mai ia o teapa in vreme ce sarbatoreste iar victoria. Dar asta e Romania, 30 si ceva % balast... hoti, neterminati, analfabeti etc. Nu-s convins ca se va repara curand raul facut de PSD. Sigur, acum sunt mielusei dar tot ce s-a obtinut e frana pe masacrarea statului e drept si oprirea (pentru moment) restauratiei.
 Sigur, limitarea discursului peremist e o reusita. Cumva trebuie sa existe 2 partide pe partea aia. Un PRM/PPDD si PSD. Acum PSD-ul s-a miscat peste spectrul peremist si Ponta a ocupat o pozitie mai centrista. Lucrurile se vor normaliza si USL va renaste.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: oldshooterman on 30 May 2019, 19:40
Dupa cum arata treaba, opozitia nu e destul de unita incat sa poata schimba guvernul, nu vor fi alegeri anticipate, PSD va continua guvernarea pana la alegerile din 2020 si atunci opozitia nu va mai avea atat de multa populatie la vot.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: taribo on 30 May 2019, 20:22
Nici nu vor sa schimbe guvernul, dancila oricum e o carpa pt iohanis momentan iar asta e convenabil pentru toata lumea mai putin psd.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 31 May 2019, 16:25
Numai daca se unesc PNL cu USR-PLUS  si PMP intr-o alianta pentru locale si legislative , vor lua 60%, suficient pentru a domina majoritatea primariilor si pentru  a  intra la guvernare in 2020. 
Daca se vor alia si cu UDMR, PRO Romania  si ceva partide ecologiste , iau peste 65-70% fluierand si vor bate PSD-ALDE ca la fasole de nu vor mai intra bolsevicii aia   la guvernare  vreo 8-10 ani de acum inainte!
Ar fi bine ca acum sa creeze o alianta  electorala  de tip CDR.
Trebuie facut un compromis,  numai sa aruncam dracului PSD-ul la gunoiul istoriei,  acest  partid  bolsevic , corupt, anti-european,  anti-progres, non-democratic de trista amintire, care tine Romania in inapoiere de 30 de ani si se prezinta ca urmas al PCR-ului.
Mai incolo vedem ce se intampla, poate ca se vor dezbina, poate ca se vor certa, dar macar vom avea numai partide pro-europene, moderne, pro-progres si democratice in parlament.
Nu psihopati bolsevici , cocalari,  tarfe, baroni   si nationalisti habotnici din  clanul Dragnea sau clanul Pandele. 
E prioritat sa curatam Parlamentul de cacatii astia cu mentalitate feudala! 




Cat despre alegeri prezidentiale, Iohannis si-a asigurat cel de-al doilea mandat dupa victoria purtata cu Referendumul pe Justitie  si si-a recastigat increderea alegatorilor acum ca Dragnea nu mai e.

Cu suportul de la USR-PLUS-PNL-PNP si acum al UDMR,  Iohannis  il va bate pe Pandele cu 55-60%. E poate singurul candidat periculos de la PSD.  Dar o sa piarda avand in vedere ca diaspora il va vota intotdeauna pe candidatul anti-PSD. 
Tariceanu,  care acum  e un cal mort,  nu va lua mai mult de 20-30%.

As prefera sa candideze Liviu Plesoianu, chit ca Iohannis o sa-l bata cu 70-80%, macar o sa mai radem si noi.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 31 May 2019, 18:33
Nu nu, ar fi o mare greseala sa se uneasca USR. PNL e un PSD mai mic, aceeasi Marie dar probabil infometata grav acum de tot vor cu surle si trambite la guvernare. Trebuie sa moara stilul nostru clientelar, trebuie dat afara sinecura de partide, trebuie multe facute si nu ai cum cu Orban, Blaga si altii ca ei.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 31 May 2019, 19:07
Asa cum am zis, e prioritar sa scapam mai repede de    Dragnea , Codrin,   Iordache, Dancila, Valcov,  Olguta, Firea, Pandele, Stanescu, Carmen, Daea, Teodorovici, Melescanu, Androneasca, Rovana, Tariceanu, Radulescu, Negoita,  etc.  care sunt cei mai toxici politicieni si banditi de pe scena politica actuala.
Trebuie eliminat din functie   orice  ministru sau parlamentar   sustinut de Antena 3  si RTV  (care e filiala Vocea Rusiei/Sputnik)  .
Sunt periculosi pentru ca au mentalitate de baroni si voievozi feudali, ca vor sa o arda pe nationalism feudal,  neocomunism  si coruptie.


E adevarat ca si Blaga, Basescu, Orban si Ponta sunt niste corupti, dar macar astia vor sa mentina Romania ca stat de drept   in UE, globalizare,  pe piata libera,  si incearca sa ramana pe linia progresului.  Daca au comis acte de coruptie, nu vor scapa de justitie mai devreme sau mai tarziu, dar intai sa scapam de jegurile  pesediste din clanurile de baroni si interlopi locali  care au comis mai mult rau Romaniei. 
Sa scapam odata de duhoarea care ne cuprinde tara din 2016 incoace. 
FFS, ajungeam sa-i regret pe Ponta, Crin,  chiar si pe  Nastase care  pareau niste socialisti mai modernisti, ca mai faceau cate ceva. Nu am vazut atata prostie taraneasca si manelarie pe vremea lui Nastase cat am vazut acum pe vremea lui Dragnea.
Iar Geoana pe langa Dancila parea chiar prezentabil si inteligent, la modul serios vorbesc.
Dupa Basescu, Udrea si Boc char imi venea sa plang cand o vedeam pe Dancila  si  Tudorel citind ca niste slugi  de pe foi scrise de stapanii lor, sau Iordache ori Mitraliera  care intreceau orice limita a bunului simt in public sau cand aflam cat de mult s-au imbogatit furand din bani publici si spagi.
Sau cate o pitipoanca  care a ajuns deputata ca era nevasta de senator sau beizadea  cum incepea sa racneasca catre protestatari, facandu-i "gunoaie" sau "nimicuri".
Sau cand puneau jandarmi sa bata oameni nevinovati care protestau pasnic laolalta cu cei violenti.
Sau cand construiau catedrale cand mor pacienti prin spitalele de stat din cauza mizeriei. 


Nenorocitul asta de Dragnea si clanul sau de baroni ne-au adus tara inapoi in evul mediu.  Asa m-am simtit in ultimii trei ani!
Sper sa nu mai experimentez niciodata asa ceva! 

 
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: Ciocanul on 31 May 2019, 22:11
Nu mai exagera cu evul mediu. Au si au avut si bile albe si bile negre. Alea negre sunt in primul rand legate de legile justitiei, daca te vrei european nu ai cum sa modifici niste legi de bun simt. Si Polonia a dat inapoi cu numirea magistratilor de catre guvern adica politic si Orban s-a mai cumintit. Orban doar a macanit oricum. The Empire is still strong... :)
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: sradu on 01 June 2019, 06:04
 PSD nu se va evapora, dar se transforma. Acum poate au inteles ca daca vor sa aiba voturi trebuie sa le caute in afara bazinului electoral PRM. Insa ala e balta lor traditionala. Ponta i-a tras spre centru, spre PNL in speranta ca ajunge presedinte cu voturile USL. Din fericire, a esuat altfel aveam partid unic inca din 2014. Dupa victoriile din 2012-2016 ce-au facut? Au purces la restauratie. Asta e PSD, lasat de capul lor. O gasca de hoti comunistoizi.

 Insa trebuie sa evoluam si noi, ca popor. Daca tot ce facem e sa ne salvam in ultimul minut, e clar ca nici noi nu suntem prea smecheri. Daca tot ce vrem e sa batem PSD/candidatul PSD inseamna ca suntem lipsiti de orizont. OK, PSD e la pamant. Cool. Ce facem acum?
 
 E important ca agenda publica sa fie setata pe temele care conteaza. Sa ne dorim sa facem ceva, sa avem o lista de obiective nu doar "X la puscarie", chiar daca merita. Intr-o tara normala unul ca Dragnea n-ar fi ajuns niciodata in pozitia aia si n-ar fi sfidat pe toata lumea pentru atat timp. Dragnea e unitatea in care se masoara distanta fata de normalitate. Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani va parea socant peste timp. Sau, daca se repeta, perfect normal pentru Romania.
 
 Trebuie sa avem scopuri mai inalte, atata tot. Cum ar fi - pentru inceput - sa reusim sa votam fara cozi de 10 ore? Sau sa oprim exodul romanilor, nu prin legi aberante ci oferindu-le ceva pentru care sa ramana.

 Pana la urma, chiar si intre PSD-isti sunt unii care vorbesc normal: https://www.antena3.ro/politica/remus-borza-analiza-soc-cu-doar-cateva-ore-inainte-sa-fie-numit-consilierul-lui-dancila-psd-nu-are-523466.html Sigur, sunt priviti ca niste tradatori de cauza, dar ei sunt acolo.
 
 Cred ca USR a facut bine c-a mers la A3, fie si 2-3 ori. Cata vreme o idee reuseste sa treaca prin firewall-ul urii si manipularii, au castigat. Cata vreme ideea aia trezeste o umbra de intrebare/indoiala in mintea martorilor lui Gadea, e bine. Sigur... gasca lor ramane puternica si nu vor disparea. Insa e suficient sa devina doar asa, un zgomot enervant si isteric.

 De partea cealalta, PSD a fost trimis la podea de cei care au iesit din sedare, din indiferenta. Oameni care s-au simtit manipulati si pacaliti de atatea ori pana acum. De la CDR la DA, la USL si acum la USR+, poate ultima sansa. Daca vor fi dezamagiti din nou, adio si good night.
Title: Minciunile PSD-ului
Post by: gurusenior on 01 June 2019, 13:12
Dupa alegeri, PSD-ul autentic nu o sa se transforme, nici nu o se evapore.
O sa PUTREZEASCA, precum PNTCD  sau PRM,  deci ajunge   partid uitat.

Problema e ca multi bolsevici care n-au dosare penale vor emigra la PRO Romania si la USR-PLUS si alte partide ecologiste si dupa ce vor trada PNL, vor forma un front unit de stanga in urmatorii 5-10 ani.
Deci nu scapam de socialism.
Vor incepe sa se axeze pe electoratul urban/studentime si vor propaga socialismul modernist dupa model laburist britanic/socialismul franco-german  si vor masa pe feminism, globalism si multiculturalism.

USR-PLUS va deveni  un PSD 2.0, deci va fi nasol.


Iar PNL va ramane in continuare cel mai de dreapta partid, care va marsa ca partid conservator liberal.




Probabil ca intre timp o sa rasara un partid nationalist de extrema dreapta , dar....romanii sunt prea mamaligari pentru asa ceva.