General Stuff => Politică => Topic started by: anonym on 02 October 2020, 22:55

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: anonym on 02 October 2020, 22:55
Ce asteptari aveti de la Nicusor?

Iata promisiunile sale:
https://noulbucuresti.ro/NicusorDanPrimariaCapitalei2020.pdf
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: anonym on 06 October 2020, 22:39
In sfarsit.

In loc sa bage bani in concerte, targuri si decoratii,  mai bine  ar investi in PARCURI sa le infrumuseteze.
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24321398-nicusor-dan-despre-targurile-craciun-paste-din-bucuresti-putin-probabil-alocam-bani-din-partea-primariei.htm


Quote
Nicuşor Dan a declarat că este puţin probabil ca Primăria Capitalei să mai aloce bani pentru târgurile de Crăciun sau de Paşti. Situaţia economică este dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe, a motivat primarul ales al Capitalei, potrivit digi24.ro.

„Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, a răspuns Nicușor Dan miercuri, întrebat dacă se vor organiza târguri de Crăciun și de Paşte.

Nicuşor Dan a adăugat că printre urgenţele Capitalei se află poluarea, termoficarea şi a arătat că este posibil să existe târguri private.

Decat sa bage milioane de euro pentru niste luminite si decoratii aprinde vreo cateva zile, mai bine sa avem parcuri frumoase din primavara pana in toamna, poate si iarna daca planteaza niste brazi.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: astateofmind on 06 October 2020, 23:13
Hmmm, incepe bine.

Targurile alea oricum erau doar pt sifonarea banilor publici ...
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: anonym on 07 October 2020, 01:49
 

https://www.capital.ro/nicusor-dan-este-fara-mila-a-anuntat-ca-ii-da-afara-pe-capete-din-primarie.html

Quote
„Principala preocupare este să echilibrăm financiar. După cum ştiţi, la sfârşit de 2019, datoriile curente, dintre cele care trebuie plătite în interval de câteva săptămâni, erau de trei militarde de lei. În momentul de faţă estimez că sunt la patru miliarde de lei. Un buget. În patru ani s-au cheltuit banii pentru cinci ani”, a transmis Nicuşor Dan, potrivit libertatea.ro

Va fi realizat un audit la nivelul Primăriei Capitale
Nicușor Dan a explicat că va fi realizat un audit la nivelul Primăriei Capitalei şi că există un acord în acest sens la nivelul PNL şi USR-PLUS „care vor avea majoritatea în CGMB”.

„La acest moment, companiile municipale înfiinţate în acest mandat sunt o gaură neagră. Doar pe capital social ele au avut undeva la 200 de milioane de euro. Cheltulieli suplimentare sau plăţi în plus faţă de ce plătea Primăria Capitalei pe acelaşi servicii sunt undeva la 70-80 de milioane de euro pe an. Deci, desfiinţarea companiilor municipale cu relocarea pentru moment a oamenilor, nu şi funcţiile politice, este primul pas care ne va aduce o mare economie”, a adăugat primarul ales al Capitalei.

De asemenea, acesta a spus că „trebuie să limităm spectacole, târguri, pe care Bucureştiul nu şi le permite în situaţia financiară în care se află”.

O să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitale
Nicușor Dan a explicat că o să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitale.

„Pentru moment, am numit doi directori. Bineînţeles că în urma evaluărilor o să fie mai mulţi. Trebuie să facem un audit pe managementul fiecăruia dintre departament. Pentru acest moment, o să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitalei.

Am vorbit despre directorul Direcţiei Juridice. Este un domn care stă acolo în Primărie de 15 ani. Dincolo de faptul că are această vechime. Sunt sute de acte ilegale pe care le-a semnat, iar instanţa le-a anulat. Acelaşi lucru şi pentru arhitecul şef care a semnat autorizaţii, documentaţii de urbanism care au fost anulate definitiv de instanţe. E un motiv suficicent pentru ca Comisia de Disciplină să dispună încheierea colabărorii”, a spus el.

Câţi oameni au fost numiţi fără concurs în Primăria Capitalei
De asemenea, Nicușor Dan a fost întrebat câţi oameni au fost numiţi fără concurs în PMB. Acest a răspuns că nu ştie cifra exactă deoarece „instituţia asta nu a fost deloc transperantă”.

„Nu există această informaţie publică. O să pot să vi-o dau la două săptămâni după ce voi fi acolo. Oricine e competent o să rămână acolo. O să existe ca în privat evaluări profesioniste pe bază de indicatori şi există o mare aşteptare ca promovările şi în general recomandările să se facă pe muncă efectivă”, transmite primarul ales al Capitalei.

Problema termoficării cu care se confruntă Bucureștiul
„Termoenergetica nu va fi desființată, dar celelalte companii, da. Și așa vor dispărea și conducerile lor politice. O să ne uităm și la numirile care s-au făcut uneori fără concurs, fără acte inclusiv în instituțiile de subordine.

Iarna asta o să stăm mai prost decât în ultimii trei ani. Soluția pe termen mediu este să schimbăm conductele și există pentru asta bani europeni pe care îi vom accesa. Trebuie să avem un management de avarie, adică echipamente, materialele cu care se intervine, detectoarele de avarii pe care Termoenergetica le are în număr insuficient. Vom discuta și cu operatori privați, pentru că Termoenergetica nu face față singură”, a conchis Nicuşor Dan.

Post Merge: 07 October 2020, 01:50
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/nicusor-dan-despre-sistemul-de-termoficare-pe-bucuresteni-ii-asteapta-o-iarna-foarte-grea-1378935

Quote
Nicușor Dan, primarul general ales al Capitalei, susține că pe bucureșteni îi așteaptă o iarnă grea, în condițiile în care sistemul de termoficare este „mai prost” decât cel de acum 3-4 ani. „Numărul de avarii e mult mai mare”, a spus acesta, scrie Mediafax.

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că tot ce va putea face va fi să se asigure că intervențiile la avarii vor fi executate rapid.

„O să urmeze o iarnă foarte grea, în care sistemul nostru este mult mai prost decât sistemul pe care l-am avut acum 3 sau 4 ani, în sensul că numărul de avarii e mult mai mare și fiecare bucureștean a văzut pe propria piele încă din această vară. Și atunci suntem nevoiți, pentru că nu avem timp, de la preluarea mandatului până la începutul iernii avem cam o lună, tot ce putem face e să facem un management de avarie, astfel încât să avem un stoc de materiale cu care să putem interveni, să avem echipe cu care să putem interveni și aici nu sunt suficienți oamenii de la Termoenergetica și va trebui să facem niște contracte în regim de urgență cu companii private care să fie capabile și ele să intervină”, a declarat Nicușor Dan, la RTV.

În opinia lui, din primăvară s-ar putea trece la înlocuirea conductelor vechi din sistemul de termoficare.

„La termoficare trebuie să accesăm acești bani europeni care sunt disponibili pentru București, pentru reabilitarea infrastructurii, pentru schimbarea cu tehnologii moderne a conductelor de pe inelul principal și să începem din primăvara asta să le schimbăm. Avem bani până în 2020. (...) Sunt conducte de 40-50 de ani vechime. Conducta nouă, din 1.000 de kilometri cât trebuie să schimbăm, s-a schimat un kilometru în acești 4 ani de mandat”, a mai spus Nicușor Dan.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Ciocanul on 07 October 2020, 20:37
Winter is coming ! :D Daca va fi iarna grea va fi nasolo, noroc cu incalzirea globala. In general ar trebui sa fie mai cald dar pot aparea si extreme.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: anonym on 07 October 2020, 21:09
Eu sper sa fie ca iarna trecuta cand nu a fost deloc ninsoare.   Chiar mi-a placut ca nici de Craciun si nici de Revelion nu a nins si s-a putut circula usor. 
Desi orice se poate intampla.

Schimbarile climatice nu inseamna numai incalzire globala, ci si racire globala.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: anonym on 29 October 2020, 19:10
https://www.timesnewroman.ro/politic/10-lucruri-gasite-de-nicusor-dan-in-primarie-dupa-4-ani-cu-firea/

La secretariat sunt 14 coafeze și 18 manichiuriste;

În agenda imensă unde se prefăcea Firea că scrie erau 499 de pagini de pisici desenate prost;

Sertarul cu dildouri şi ăla cu moaşte erau amestecate între ele, într-un haos total;

Pe flipchartul cu proiecte de infrastructură erau chiloţi puşi la uscat;

4 camere erau pline cu mormane de vouchere până în tavan;

La budă era plin de postere cu femei goale, aduse de Pandele;

Fotoliul de consilier al lui Tudy a trebuit aruncat, era extrem de lipicios;

Cuşca lui Bădulescu nu era curăţată de luni de zile;

Mai multe icoane și candele decât pe Muntele Athos;

O tonă de magneți de Halkidiki, de la românii testați gratuit de Primărie ca să poată pleca în Grecia;

Nicușor s-a așezat pe fotoliul de primar și i-a intrat o sârmă în cur.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Mihai Popescu on 16 April 2021, 23:00
Eu nu stiu cum puteti voi sa aveti incredere intr-un om care arata ca Nicusor. Dar sa trecem peste aspectul fizic. Un om, de obicei face o lista cu plusuri si cu minusuri. Listea mea nu prea are plusuri. Bizar, nu? Minusuri pana acum asa:
1. A oprit toate lucrarile de infrastructura
2. Firmele Firesti nu au mai primit contracte, ca atare nu mai au bani de salarii de prin octombrie
3. In toate sedintele de pana acum au fost cateva puncte in care ori se puneau liberali sau useristi pe posturi in CA-uri sau in AGA-uri
4. A prelungit un contract vechi cu McDonalds sa le dea spatiile unde au magazine pe o chirie de mi-o permit si eu daca stau sub un pod, contract care avea aceeasi chirie si inainte
5. Ajutoaele de handicap urmate de moneda din Botswana
6. Anularea de hotarari care infiintaru companiile firesti
7. Nemers la frizer ca, na, e pandemie
8. Blocare PUZ-urilor si astfel a dezvoltarii orasului si falimentarea multor investitori imobiliari
9. Lumea a putut pune berea la rece pe calorifer
10. A avut grija de caine
11. A cumparat 0 autobuze, troleibuze, tramvaie
12. A modernizat reteaua termica din parti
13. A inceput lucrarile la zero santiere


A muncit din greu de 6 luni.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 19 April 2021, 23:07
Eu nu stiu cum puteti voi sa aveti incredere intr-un om care arata ca Nicusor. Dar sa trecem peste aspectul fizic. Un om, de obicei face o lista cu plusuri si cu minusuri. Listea mea nu prea are plusuri. Bizar, nu? Minusuri pana acum asa:
1. A oprit toate lucrarile de infrastructura
2. Firmele Firesti nu au mai primit contracte, ca atare nu mai au bani de salarii de prin octombrie
3. In toate sedintele de pana acum au fost cateva puncte in care ori se puneau liberali sau useristi pe posturi in CA-uri sau in AGA-uri
4. A prelungit un contract vechi cu McDonalds sa le dea spatiile unde au magazine pe o chirie de mi-o permit si eu daca stau sub un pod, contract care avea aceeasi chirie si inainte
5. Ajutoaele de handicap urmate de moneda din Botswana
6. Anularea de hotarari care infiintaru companiile firesti
7. Nemers la frizer ca, na, e pandemie
8. Blocare PUZ-urilor si astfel a dezvoltarii orasului si falimentarea multor investitori imobiliari
9. Lumea a putut pune berea la rece pe calorifer
10. A avut grija de caine
11. A cumparat 0 autobuze, troleibuze, tramvaie
12. A modernizat reteaua termica din parti
13. A inceput lucrarile la zero santiere


A muncit din greu de 6 luni.
Ți-ai făcut cont de postac sau de troll, să știu cu cine avem de-a face

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Tzeb on 19 April 2021, 23:08
The Clone Wars
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Mihai Popescu on 03 May 2021, 19:35
Uite, vezi, de-aia ati cazut ca forum si nu mai intra lumea, ca aveti comportament dictatorial. Voi criticati comunismul? Pai ati fi fost niste tirani daca erati in locul lui Ceasca. Am postat un reply si pentru ca nu v-a convenit, l-ati sters. De-aia nu sunteti credibili ca umbla vorba ca lasati pe forum doar ce va convine. Cenzura la greu. De-aia bate vantul pe aici.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Tzeb on 03 May 2021, 19:40
Daca era dictatura de care te vaiti, nu iti era lasat postul din 16 April 2021, 23:00
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 03 May 2021, 20:28
Daca era dictatura de care te vaiti, nu iti era lasat postul din 16 April 2021, 23:00
Lasă-l că aberează și crede că are public

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 03 May 2021, 20:28
Uite, vezi, de-aia ati cazut ca forum si nu mai intra lumea, ca aveti comportament dictatorial. Voi criticati comunismul? Pai ati fi fost niste tirani daca erati in locul lui Ceasca. Am postat un reply si pentru ca nu v-a convenit, l-ati sters. De-aia nu sunteti credibili ca umbla vorba ca lasati pe forum doar ce va convine. Cenzura la greu. De-aia bate vantul pe aici.
Nu e cenzură, e aplicarea regulilor forumului

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Mihai Popescu on 04 May 2021, 19:00
@mache: si ce reguli am incalcat la postarea care mi-a fost stearsa?
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: astateofmind on 04 May 2021, 22:26
@mache: si ce reguli am incalcat la postarea care mi-a fost stearsa?

Regula cu clonele o incalci non stop. De cateva ori pe zi ...
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 04 May 2021, 22:37
@mache: si ce reguli am incalcat la postarea care mi-a fost stearsa?
Off topic și flame

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: taribo on 08 May 2021, 22:11
cred ca totusi bucuresti a fost salvat, se poate inchide topicul.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 09 May 2021, 00:06
cred ca totusi bucuresti a fost salvat, se poate inchide topicul.
Iar încerci trolling de 2 bani?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: taribo on 09 May 2021, 10:56
A fost ironie nu troleala.

E cool sa n`ai apa calda/caldura in capitala dupa 30 de ani in care nu au fost probleme de genul asta indiferent cine s`a perindat pe la putere.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mobydick on 29 July 2021, 21:03
A fost ironie nu troleala.

E cool sa n`ai apa calda/caldura in capitala dupa 30 de ani in care nu au fost probleme de genul asta indiferent cine s`a perindat pe la putere.
Pai nu prea e vina lui Nicusor,  ci  din cauza Firei care a cheltuit toti banii primariei pe festivitati, vouchere de vacanta in Grecia pentru pensionari,  fantani arteziene, gazon pe linii de tramvai,  catedrala neamului, angajat paznici inutili   si organizat concerte gratuite de revelion  in loc sa-i cheltuiasca cu folos pe rezolvarea unor probleme esentiale.
Precum repararea conductelor ce se putea face in 4 ani si rezolva si problemele cu RADET si firmele de salubritate si deratizare.
Partea proasta e ca nici el nu e capabil sa faca ceva, sa atraga investitii, sa repare macar drumurile sau cladirile vechi carora le cade tencuiala.  N-am vazut nimic promis de el care sa fie realizat. Asta si pentru ca majoritatea l-au votat numai ca sa nu mai fie toapa primar.   
Dar stai linistit ca oricum nu o sa mai fie primar mult  timp si  il vor demite jegurile peneliste si pesediste din consiliu, si pe el si pe Clotilde. Cine are IQ mai mult de 2 cifre isi da seama ca USR-isti au fost ajutati de PNL-isti sa ajunga primari "de sacrificiu" si scosi la inaintare ca tapi ispasitori  in momentele dificile.  Si o sa-si puna primarii lor pe urma.   
Bucurestiul e si asa  o cauza pierduta. Numai un naiv mai crede ca Bucurestiul mai poate fi salvat.
 Cine are respect pentru el si vrea  traiasca in civilizatie cu siguranta  s-a mutat demult din Bucuresti , mai ales IT-istii care pot sa se mute in Timisoara sau Cluj si pot lucra in telemunca.   

Capitala asta e acum raiul perfect  pentru bugetari,  interlopi, evazionisti, buticari,  bisnitari,  curve si jucatorii la pacanele, un oras ideal pentru toate scursurile societatii.   
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: bombardieru on 02 December 2022, 15:17
La cum arata situatia, la cat de greu va fi pentru bucuresteni din ianuarie incolo cand vor veni facturile mari si la cati PNL-isti isi retrag sprijinul pentru Nicusor, s-ar parea ca o sa avem alt primar anul viitor. Cat de promitator a fost si .....ce hal de primar a fost!   Nici Oprescu, Lis sau Basescu n-au fost atat de jalnici, iar Videanu cu toate proiectele lui pare un primar campion. Atata s-a putut.

Firea zice ca vrea sa revina la primarie.
Nu stiu ce o fi in mintea ei, dar cred ca a uitat cand era injurata pe stadion si  boscorodita in presa si pe internet aproape zilnic. Nu zic ca n-are sanse sa fie realeasa, ca va fi clar realeasa si fix bucurestenii care o injurasera se vor ruga in genunchi sa revina la primarie. Ca vorba aia, Firea le oferea targuri de Craciun, concerte moca,  calatorii si caldura la  tarife mici, mai punea fantani arteziene, statii moderne de tramvai, gazon pe linii de tramvai, excursii moca pentru pensionari si alte pomeni, mai cumpara si autobuze de la turci.

Dar Firei ii sta mai bine ca ministru al Familiei cu toate facilitatile si pensia de ministru  si sigur o duce mai bine decat sa se intoarca la "haznaua" din capitala.
Daca i se face iar "raut" lui Ciolacu si il apuca lesinul cum i s-a intamplat de altfel in trecut si cand nu exista competitori , Firea are toate sansele sa devina noul lider al PSD-ului si prim-ministru, probabil in sfarsit unul care isi va duce mandatul la capat dupa mai bine de 15 ani.

Atata vreme cat nu face greseala de a candida la presedintie, va spun, s-ar putea sa stea mult si bine la Palatul Victoria.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Ciocanul on 25 December 2022, 11:35
Firea e bolnava de putere, o sa candideze la tot ce se poate.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: bombardieru on 03 January 2023, 03:14
Cred ca o sa avem  un primar de la PNL impus cel mai probabil si alegeri anticipate in vara asta.  Nicusor a esuat rau de tot.
Daca nu cumva bucurestenii o iau razna si voteaza cu vreun AUR-ist, as zice ca o sa castige alegerile vreun PSD-ist tanar si mai imaculat, scos de la naftalina.

Firea da, e bolnava dupa putere, probabil zice la deruta ca vrea inapoi la primarie, desi castiga mult mai bine si are mai multa putere de decizie ca ministresa si ca potential premier. Cam greu sa cred ca o sa fie realeasa ca bucurestenii au inca memoria proaspata cu "sarma", "companiile municipale fondate fraudulos", "inchisul scolilor din cauza unui vant micut de a aglomerat soselele intr-o zi" si "iepuasii de plus de Paste" , dar Nicusor cu siguranta nu mai primeste al doilea mandat.  A dezamagit crunt.   
 
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 04 February 2024, 01:03
Nicușor Dan nu mai are suportul PNL, care acum e în coaliție cu PSD.  Îl va susține Alianța Dreapta Unită a lui Orban-Tomac-Drulă.

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26858515-alianta-dreapta-unita-sustine-nicusor-dan-pentru-nou-mandat-primaria-capitalei.htm
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26871154-pnl-bucuresti-decis-retragerea-sprijinului-politic-acordat-primarului-general-nicusor-dan.htm
 
 
Firea e bolnava de putere, o sa candideze la tot ce se poate.
Nu e clar dacă o va lăsa Ciolacu pe Sârma  să candideze.
După scandalul cu azilele groazei, trebuie să fie   tembeli ăia de la PSD să o mai lase să candideze undeva, că idioți care s-o voteze, Slavă Domnului, sunt destui.   De la tineri și oameni de vârstă mijlocie care au joburi și discernământ clar nu pupă voturi. 
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26866756-gabriela-firea-consider-candidat-candidatura-primaria-capitalei-ciolacu-asumat-candidatura-nu-putem-aprobam-cuiva-inainte.htm

Post Merge: 04 February 2024, 01:19
Dacă nu propune George Simion un candidat AUR serios penntru Primăria Capitalei,  cred că tot Nicușor Dan o să câștige.
Sârma avea șanse sporite în 2021 când Nicușor nu a mai organizat paranghelii, târguri cu iepurași și puișori giganți, și a taxat intrarea la Târgul de Crăciun.
Și cred că era încă în preferințele votanților în sondajele din 2022.  Dar în 2023, după scandalul azilelor, e o mână moartă pentru PSD.   

Vorba aia, Piedone a ieșit mai bine,  deși a făcut pușcărie, acum e primar în Sectorul 5, fiindcă a știut  cum să-și apere imaginea de primar populist. 

Mă, numai de la Firea n-am văzut asta. Doar negare, și lipsire de empatie. Nu se pricepe deloc să fie populistă că se comportă ca o regină, la fel cum e și Clotilde în S1.   Nu știu cum poate PSD să o mai scoată la înaintare. PSD-ului oricum îi stă mai bine fără Firea la Primăria Capitalei, ori a fi primarul unui întreg oraș presupune să încasezi toată ura bucureștenilor, și ți-o iei și tu ca partid.
PSD nu trebuie să mai facă nimic la nivel municipal, stau comozi cu niște funcții de consilieri cumpărate, îl au pe Toni Greblă, PSD-ist, care e prefectul Bucureștiului, au trei primare cu primari PSD cu Negoiță, Băluță și Piedone, în curând o să recupereze și Sectorul 1 cu Tudorache.
Și pot să arunce vina pe Nicușor.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: Ciocanul on 04 February 2024, 11:17
PNL va sustine pe Firea ?
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 04 February 2024, 11:39
PNL va sustine pe Firea ?
Nu.

Burduja.

https://www.gandul.ro/actualitate/pe-cine-ar-vota-nicolae-ciuca-dintre-gabriela-firea-si-nicusor-dan-ce-spune-liderul-pnl-despre-un-candidat-comun-cu-psd-la-capitala-20143549
https://www.libertatea.ro/stiri/sebastian-burduja-posibil-candidat-pnl-la-primaria-bucuresti-sunt-dispus-sa-mi-asum-o-asemenea-batalie-4749970

Se prefigurează deja o cursă  Nicușor Dan (ADU) vs Gabriela Firea (PSD) vs Sebastian Burduja (PNL) vs Mihai Enache (AUR)
https://romania.europalibera.org/a/candidati-primarie-bucuresti-firea-dan-burduja-/32797883.html

https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-26596375-mihai-enache-candidatul-aur-primaria-capitalei-alegerile-din-2024.htm



Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 06 February 2024, 14:40
Nicușor și Gabriela  nu sunt doriți de bucureșteni.
https://adevarul.ro/politica/bucurestenii-nu-i-vor-la-primaria-capitalei-nici-2337549.html
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 07 February 2024, 17:54
Firea se vrea candidat comun de la PSD și PNL.
A întrebat-o cineva dacă o vor PNL-iștii?

Cred că o să avem surpriză mare din partea PSD, nu știu de ce apar știri că Firea pare cam se îndoiește de încrederea lui Ciolacu.
Dar oricum, Nicușor Dan pare să aibă bătută în cuie realegerea, cum cei de la AUR nu vin cu o ofertă care să atragă sau care să vină cu niște realizări în spate.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: mache on 07 February 2024, 18:06
Nicușor și Gabriela  nu sunt doriți de bucureșteni.
https://adevarul.ro/politica/bucurestenii-nu-i-vor-la-primaria-capitalei-nici-2337549.html
Da da, sondaj la comanda penele... I loled

Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 08 February 2024, 01:52
Hopa

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26885433-piedone-spune-candida-primaria-capitalei-daca-psd-pnl-vor-certa-continuare-nu-dezicem-sustinerea-pentru-gabriela-firea.htm

S-ar putea să aibă șanse să-l bată pe Nicușor.
Până la urmă, avem trei sectoare conduse de primari PSD-iști + un sector condus de primar PNL-ist+ sectorul 1 care s-ar putea să redevină PSD-ist (că nu știu cine ar mai putea să voteze cu Clotilde după mandatul ei catastrofal).
 
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: ericmario on 10 February 2024, 20:48
O să meargă în campanie cu sloganul ”Pușcăria salvează România!”.
La Piedone mă refer.

Închide-l și pe ăsta, pacificatorule.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 11 February 2024, 03:53
O să meargă în campanie cu sloganul ”Pușcăria salvează România!”.
La Piedone mă refer.

Închide-l și pe ăsta, pacificatorule.

E exact ce merită bucureștenii.
Să zicem că Lis a fost un accident, nu prea aveau net la vremea aia, hai să zicem și că Băsescu și Videanu au fost niște accidente.
Dar să votezi cu PSD 12 ani la rând - de două ori cu Oprescu și o dată cu Firea, cred că bucureștenii își merită soarta.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: ericmario on 11 February 2024, 11:28
Radet, avarii peste avarii și interdicția de a-ți putea monta centrală proprie, ai dreptate, bucureștenii își merită soarta.
Title: Nicusor- primarul Bucurestiului
Post by: peacemaker on 17 February 2024, 09:30
Sondajul se va deschide când vor fi oficial desemnați candidați.

Până una alta, avem zvonuri sau doar nominalizări:
Gabriela Firea sau Cristian Popescu Piedone (PSD)
Sebastian Ioan Burduja  (PNL)
Nicușor Dan (ADU)
Mihai Enache (AUR)


Pe sectoare, eu pariez că PSD va rupe.
Sectorul 1 - Clotilde pierde (prea multe scandaluri, prea puține realizări), Tudorache e reales.
Sectorul 2- e posibil să fie reales  Radu Mihaiu de la USR, n-am auzit scandaluri sau ceva controversat despre el
Sectorul 3 - Robert Negoită e reales
Sectorul 4 - Daniel Băluță e reales
Sectorul 5 - Piedone e reales, iar dacă candidează la primăria Capitalei, sigur iese vreun PSD-ist
Sectorul 6 - probabil tot al PNL-ului rămâne la cât s-a construit (mult și prost) în Militari. btw, că tot mi-am adus aminte de o glumă de la TNR....știe careva cine-i primarul Sectorului 6 sau dacă s-a mai auzit ceva despre el?