Author Topic: Nicusor- primarul Bucurestiului  (Read 3624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Nicusor- primarul Bucurestiului
« on: 02 October 2020, 22:55 »
Ce asteptari aveti de la Nicusor?

Iata promisiunile sale:
https://noulbucuresti.ro/NicusorDanPrimariaCapitalei2020.pdf
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #1 on: 06 October 2020, 22:39 »
In sfarsit.

In loc sa bage bani in concerte, targuri si decoratii,  mai bine  ar investi in PARCURI sa le infrumuseteze.
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24321398-nicusor-dan-despre-targurile-craciun-paste-din-bucuresti-putin-probabil-alocam-bani-din-partea-primariei.htm


Quote
Nicuşor Dan a declarat că este puţin probabil ca Primăria Capitalei să mai aloce bani pentru târgurile de Crăciun sau de Paşti. Situaţia economică este dificilă, iar banii trebuie direcţionaţi către urgenţe, a motivat primarul ales al Capitalei, potrivit digi24.ro.

„Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, a răspuns Nicușor Dan miercuri, întrebat dacă se vor organiza târguri de Crăciun și de Paşte.

Nicuşor Dan a adăugat că printre urgenţele Capitalei se află poluarea, termoficarea şi a arătat că este posibil să existe târguri private.

Decat sa bage milioane de euro pentru niste luminite si decoratii aprinde vreo cateva zile, mai bine sa avem parcuri frumoase din primavara pana in toamna, poate si iarna daca planteaza niste brazi.
 

Offline astateofmind

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #2 on: 06 October 2020, 23:13 »
Hmmm, incepe bine.

Targurile alea oricum erau doar pt sifonarea banilor publici ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #3 on: 07 October 2020, 01:49 »
 

https://www.capital.ro/nicusor-dan-este-fara-mila-a-anuntat-ca-ii-da-afara-pe-capete-din-primarie.html

Quote
„Principala preocupare este să echilibrăm financiar. După cum ştiţi, la sfârşit de 2019, datoriile curente, dintre cele care trebuie plătite în interval de câteva săptămâni, erau de trei militarde de lei. În momentul de faţă estimez că sunt la patru miliarde de lei. Un buget. În patru ani s-au cheltuit banii pentru cinci ani”, a transmis Nicuşor Dan, potrivit libertatea.ro

Va fi realizat un audit la nivelul Primăriei Capitale
Nicușor Dan a explicat că va fi realizat un audit la nivelul Primăriei Capitalei şi că există un acord în acest sens la nivelul PNL şi USR-PLUS „care vor avea majoritatea în CGMB”.

„La acest moment, companiile municipale înfiinţate în acest mandat sunt o gaură neagră. Doar pe capital social ele au avut undeva la 200 de milioane de euro. Cheltulieli suplimentare sau plăţi în plus faţă de ce plătea Primăria Capitalei pe acelaşi servicii sunt undeva la 70-80 de milioane de euro pe an. Deci, desfiinţarea companiilor municipale cu relocarea pentru moment a oamenilor, nu şi funcţiile politice, este primul pas care ne va aduce o mare economie”, a adăugat primarul ales al Capitalei.

De asemenea, acesta a spus că „trebuie să limităm spectacole, târguri, pe care Bucureştiul nu şi le permite în situaţia financiară în care se află”.

O să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitale
Nicușor Dan a explicat că o să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitale.

„Pentru moment, am numit doi directori. Bineînţeles că în urma evaluărilor o să fie mai mulţi. Trebuie să facem un audit pe managementul fiecăruia dintre departament. Pentru acest moment, o să existe nişte demiteri la nivelul conducerii Primăriei Capitalei.

Am vorbit despre directorul Direcţiei Juridice. Este un domn care stă acolo în Primărie de 15 ani. Dincolo de faptul că are această vechime. Sunt sute de acte ilegale pe care le-a semnat, iar instanţa le-a anulat. Acelaşi lucru şi pentru arhitecul şef care a semnat autorizaţii, documentaţii de urbanism care au fost anulate definitiv de instanţe. E un motiv suficicent pentru ca Comisia de Disciplină să dispună încheierea colabărorii”, a spus el.

Câţi oameni au fost numiţi fără concurs în Primăria Capitalei
De asemenea, Nicușor Dan a fost întrebat câţi oameni au fost numiţi fără concurs în PMB. Acest a răspuns că nu ştie cifra exactă deoarece „instituţia asta nu a fost deloc transperantă”.

„Nu există această informaţie publică. O să pot să vi-o dau la două săptămâni după ce voi fi acolo. Oricine e competent o să rămână acolo. O să existe ca în privat evaluări profesioniste pe bază de indicatori şi există o mare aşteptare ca promovările şi în general recomandările să se facă pe muncă efectivă”, transmite primarul ales al Capitalei.

Problema termoficării cu care se confruntă Bucureștiul
„Termoenergetica nu va fi desființată, dar celelalte companii, da. Și așa vor dispărea și conducerile lor politice. O să ne uităm și la numirile care s-au făcut uneori fără concurs, fără acte inclusiv în instituțiile de subordine.

Iarna asta o să stăm mai prost decât în ultimii trei ani. Soluția pe termen mediu este să schimbăm conductele și există pentru asta bani europeni pe care îi vom accesa. Trebuie să avem un management de avarie, adică echipamente, materialele cu care se intervine, detectoarele de avarii pe care Termoenergetica le are în număr insuficient. Vom discuta și cu operatori privați, pentru că Termoenergetica nu face față singură”, a conchis Nicuşor Dan.

Post Merge: 07 October 2020, 01:50
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/nicusor-dan-despre-sistemul-de-termoficare-pe-bucuresteni-ii-asteapta-o-iarna-foarte-grea-1378935

Quote
Nicușor Dan, primarul general ales al Capitalei, susține că pe bucureșteni îi așteaptă o iarnă grea, în condițiile în care sistemul de termoficare este „mai prost” decât cel de acum 3-4 ani. „Numărul de avarii e mult mai mare”, a spus acesta, scrie Mediafax.

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că tot ce va putea face va fi să se asigure că intervențiile la avarii vor fi executate rapid.

„O să urmeze o iarnă foarte grea, în care sistemul nostru este mult mai prost decât sistemul pe care l-am avut acum 3 sau 4 ani, în sensul că numărul de avarii e mult mai mare și fiecare bucureștean a văzut pe propria piele încă din această vară. Și atunci suntem nevoiți, pentru că nu avem timp, de la preluarea mandatului până la începutul iernii avem cam o lună, tot ce putem face e să facem un management de avarie, astfel încât să avem un stoc de materiale cu care să putem interveni, să avem echipe cu care să putem interveni și aici nu sunt suficienți oamenii de la Termoenergetica și va trebui să facem niște contracte în regim de urgență cu companii private care să fie capabile și ele să intervină”, a declarat Nicușor Dan, la RTV.

În opinia lui, din primăvară s-ar putea trece la înlocuirea conductelor vechi din sistemul de termoficare.

„La termoficare trebuie să accesăm acești bani europeni care sunt disponibili pentru București, pentru reabilitarea infrastructurii, pentru schimbarea cu tehnologii moderne a conductelor de pe inelul principal și să începem din primăvara asta să le schimbăm. Avem bani până în 2020. (...) Sunt conducte de 40-50 de ani vechime. Conducta nouă, din 1.000 de kilometri cât trebuie să schimbăm, s-a schimat un kilometru în acești 4 ani de mandat”, a mai spus Nicușor Dan.
 

Offline Ciocanul

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #4 on: 07 October 2020, 20:37 »
Winter is coming ! :D Daca va fi iarna grea va fi nasolo, noroc cu incalzirea globala. In general ar trebui sa fie mai cald dar pot aparea si extreme.
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #5 on: 07 October 2020, 21:09 »
Eu sper sa fie ca iarna trecuta cand nu a fost deloc ninsoare.   Chiar mi-a placut ca nici de Craciun si nici de Revelion nu a nins si s-a putut circula usor. 
Desi orice se poate intampla.

Schimbarile climatice nu inseamna numai incalzire globala, ci si racire globala.
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #6 on: 29 October 2020, 19:10 »
https://www.timesnewroman.ro/politic/10-lucruri-gasite-de-nicusor-dan-in-primarie-dupa-4-ani-cu-firea/

La secretariat sunt 14 coafeze și 18 manichiuriste;

În agenda imensă unde se prefăcea Firea că scrie erau 499 de pagini de pisici desenate prost;

Sertarul cu dildouri şi ăla cu moaşte erau amestecate între ele, într-un haos total;

Pe flipchartul cu proiecte de infrastructură erau chiloţi puşi la uscat;

4 camere erau pline cu mormane de vouchere până în tavan;

La budă era plin de postere cu femei goale, aduse de Pandele;

Fotoliul de consilier al lui Tudy a trebuit aruncat, era extrem de lipicios;

Cuşca lui Bădulescu nu era curăţată de luni de zile;

Mai multe icoane și candele decât pe Muntele Athos;

O tonă de magneți de Halkidiki, de la românii testați gratuit de Primărie ca să poată pleca în Grecia;

Nicușor s-a așezat pe fotoliul de primar și i-a intrat o sârmă în cur.
 

Offline Mihai Popescu

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #7 on: 16 April 2021, 23:00 »
Eu nu stiu cum puteti voi sa aveti incredere intr-un om care arata ca Nicusor. Dar sa trecem peste aspectul fizic. Un om, de obicei face o lista cu plusuri si cu minusuri. Listea mea nu prea are plusuri. Bizar, nu? Minusuri pana acum asa:
1. A oprit toate lucrarile de infrastructura
2. Firmele Firesti nu au mai primit contracte, ca atare nu mai au bani de salarii de prin octombrie
3. In toate sedintele de pana acum au fost cateva puncte in care ori se puneau liberali sau useristi pe posturi in CA-uri sau in AGA-uri
4. A prelungit un contract vechi cu McDonalds sa le dea spatiile unde au magazine pe o chirie de mi-o permit si eu daca stau sub un pod, contract care avea aceeasi chirie si inainte
5. Ajutoaele de handicap urmate de moneda din Botswana
6. Anularea de hotarari care infiintaru companiile firesti
7. Nemers la frizer ca, na, e pandemie
8. Blocare PUZ-urilor si astfel a dezvoltarii orasului si falimentarea multor investitori imobiliari
9. Lumea a putut pune berea la rece pe calorifer
10. A avut grija de caine
11. A cumparat 0 autobuze, troleibuze, tramvaie
12. A modernizat reteaua termica din parti
13. A inceput lucrarile la zero santiere


A muncit din greu de 6 luni.
 

Offline mache

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #8 on: 19 April 2021, 23:07 »
Eu nu stiu cum puteti voi sa aveti incredere intr-un om care arata ca Nicusor. Dar sa trecem peste aspectul fizic. Un om, de obicei face o lista cu plusuri si cu minusuri. Listea mea nu prea are plusuri. Bizar, nu? Minusuri pana acum asa:
1. A oprit toate lucrarile de infrastructura
2. Firmele Firesti nu au mai primit contracte, ca atare nu mai au bani de salarii de prin octombrie
3. In toate sedintele de pana acum au fost cateva puncte in care ori se puneau liberali sau useristi pe posturi in CA-uri sau in AGA-uri
4. A prelungit un contract vechi cu McDonalds sa le dea spatiile unde au magazine pe o chirie de mi-o permit si eu daca stau sub un pod, contract care avea aceeasi chirie si inainte
5. Ajutoaele de handicap urmate de moneda din Botswana
6. Anularea de hotarari care infiintaru companiile firesti
7. Nemers la frizer ca, na, e pandemie
8. Blocare PUZ-urilor si astfel a dezvoltarii orasului si falimentarea multor investitori imobiliari
9. Lumea a putut pune berea la rece pe calorifer
10. A avut grija de caine
11. A cumparat 0 autobuze, troleibuze, tramvaie
12. A modernizat reteaua termica din parti
13. A inceput lucrarile la zero santiere


A muncit din greu de 6 luni.
Ți-ai făcut cont de postac sau de troll, să știu cu cine avem de-a face

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 

Online Tzeb

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #9 on: 19 April 2021, 23:08 »
The Clone Wars
 

Offline Mihai Popescu

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #10 on: 03 May 2021, 19:35 »
Uite, vezi, de-aia ati cazut ca forum si nu mai intra lumea, ca aveti comportament dictatorial. Voi criticati comunismul? Pai ati fi fost niste tirani daca erati in locul lui Ceasca. Am postat un reply si pentru ca nu v-a convenit, l-ati sters. De-aia nu sunteti credibili ca umbla vorba ca lasati pe forum doar ce va convine. Cenzura la greu. De-aia bate vantul pe aici.
 

Online Tzeb

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #11 on: 03 May 2021, 19:40 »
Daca era dictatura de care te vaiti, nu iti era lasat postul din 16 April 2021, 23:00
 

Offline mache

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #12 on: 03 May 2021, 20:28 »
Daca era dictatura de care te vaiti, nu iti era lasat postul din 16 April 2021, 23:00
Lasă-l că aberează și crede că are public

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 

Offline mache

Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #13 on: 03 May 2021, 20:28 »
Uite, vezi, de-aia ati cazut ca forum si nu mai intra lumea, ca aveti comportament dictatorial. Voi criticati comunismul? Pai ati fi fost niste tirani daca erati in locul lui Ceasca. Am postat un reply si pentru ca nu v-a convenit, l-ati sters. De-aia nu sunteti credibili ca umbla vorba ca lasati pe forum doar ce va convine. Cenzura la greu. De-aia bate vantul pe aici.
Nu e cenzură, e aplicarea regulilor forumului

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 

Offline Mihai Popescu

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Nicusor- primarul Bucurestiului
« Reply #14 on: 04 May 2021, 19:00 »
@mache: si ce reguli am incalcat la postarea care mi-a fost stearsa?