Author Topic: O noua constitutie  (Read 4289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Inveltus

O noua constitutie
« Reply #15 on: 11 June 2018, 09:20 »
@fataalbastra: o singura intrebare - traiesti in Romania?
 

Offline Ransom

O noua constitutie
« Reply #16 on: 11 June 2018, 13:30 »
Ar cam trebui o noua constitutie. Ce avem acuma e invechita. Problema e ca nu se vrea si vad cine o va schimba. Am ajuns sa avem politicieni de toata jena. Si vina nu-i a lor.
Situatiunea e 100% precum zice Carlin in clipul urmator:

Trebuie doar sa inlocuiti America cu Romania.
 

Offline Megalomaniac

O noua constitutie
« Reply #17 on: 11 June 2018, 15:16 »
Constitutiile republicane sunt oricum false si nefundamentate, cele cateva care-au fost din '48 pana la asta din '91. Pana nu intelegem asta vom modifica ceva fals (ceea ce nu ma deranjeaza prea tare dar nu schimba nimic in esenta, trebuie lustrat complet comunismul ca sa incepi sa construiesti pe ceva solid)
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
O noua constitutie
« Reply #18 on: 11 June 2018, 18:53 »


@alex khan & noob_one: din cate tin minte, voi sunteti amandoi mari fani Trump - dar stiti cine l-a votat cu precadere?  :P
Vedeti graficele "Voter turnout by Age" (sub 40 - Clinton, peste 50 - Trump) si "Voter Turnout by Education" (High school or less - Trump, College graduate - Clinton)

http://www.businessinsider.com/exit-polls-who-voted-for-trump-clinton-2016-11#by-income-clinton-led-only-among-voters-with-a-2015-family-income-under-50000-a-group-that-included-36-of-the-voters-in-the-exit-polls-4

 

Cred cu certitudine ca toti votantii republicani au liceul terminat.   Generatia Baby-Boom  e probabil  cea de-a doua sau a treia generatie majoritara care a terminat liceul de la 1900 incoace.   Nu poti sa compari asta cu situatia din Romania unde o majoritate considerabila de pensionari  n-au nici 4-8 clase terminate, dar liceul.... 
Inclusiv si generatia X de la care Trump a luat voturi considerabile e alcatuita din   absolventi universitari majoritari.
Si naiba, vorbim de generatii care au terminat liceul si colegiul/facultatea  prin anii 1960-1980,  cand inca se facea scoala serioasa, nu ca facultatile/colegiile de azi care au devenit niste cuiburi neomarxiste de indoctrinare cu predare si examinare la nivel foarte scazut.

Quote
Toate tarile Europei au abandonat votul cenzitar - voi simtiti nevoia sa scormoniti in groapa de gunoi a istoriei? Amintiti-va de 1907 - asta se intampla cand ai o majoritate abandonata in saracie si ignoranta, care nu se poate exprima prin vot: se va exprima prin furci si topoare!

Istoric vorbind, taranii romani s-au rasculat la 1907 din alte motive:    inechitatea deținerii pământurilor, aflat în mâinile a doar câtorva mari proprietari.
Pe scurt, foametea si faptul ca nu aveau ce sa le puna copiilor pe masa. 
Unde scrie ca au militat pentru sistem de vot universal? 
https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83scoala_%C8%9A%C4%83r%C4%83neasc%C4%83_din_1907


Motivatia rascoalei demonstreaza inca o data, ca si in cazul altor mari revolutii precum cea franceza din 1789, revolutia bolsevica din 1917, revolutia anticomunista  si revolutia romaneasca din 1989, ca nu abuzurile de putere, coruptia si nerespectarea drepturilor ii supara pe oamenii saraci, ci foametea.
Oamenii saraci nu au educatie civica suficienta pentru a constientiza ce drepturi   detin si ce drepturi ar trebui sa-si ceara de la stat. 
Pe tarani  ii intereseaza doar sa aiba  ce sa puna pe masa, un teren, un job  si un acoperis deasupra capului.
Ii dor undeva de "statul paralel", "DNA",  "abuzuri in justitie" , "incalcarea drepturilor", "fraude electorale", "furtul din fondurile europene", "abuzuri de putere",  "cenzurarea presei", "interceptari ilegale in masa", "dictatura"   asa cum s-a vazut la mitingul pesedista de sambata trecuta. Chestie pe care si Dragnea trebuia s-o stie, dar ghinion! 
La fel cum nici rusilor, care sunt foarte saraci si traiesc in mediul rural marea majoritatea,  nu dau doua parale ca au dictatura putinista la ei acasa.


Toate revolutiile din istorie au pornit din motive de natura financiara si alimentara, nicidecum pentru idealuri precum drepturi si libertati sporite cum zice propaganda neomarxista din scoli. 
Mai nou, pana si in licee nu se mai predau asemenea absurditati propagandistice, adica pana si elevii constinciosi stiu ca toate revolutiile din istorie au pornit din motive financiare/alimentare,  ca lupta pentru drepturi si constitutie au fost doar pretexte pentru ca alte grupari de interese sa acapareze puterea regimului anterior inlaturat.





De ce crezi ca #REZIST a esuat si au iesit in strada numai vreo 600 000 de romani in toata tara pentru apararea legilor justitiei?
Ce fac restul de 17 milioane de romani cu drept de vot? 
Dintre care 11 milioane de romani de ce n-au iesit la vot in 2016?

Pentru ca momentan, populatia Romaniei inca o duce bine. Are ce sa manance, deci nu vad rostul unei revolutii.
Cand le va chiorai matele de foame ca-n ultimii ani ai lui Ceausescu, atunci PSD-ul va disparea din istorie in secunda doi.
« Last Edit: 11 June 2018, 19:01 by alex khan »
 

Offline fataalbastra

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 15
    • View Profile
O noua constitutie
« Reply #19 on: 11 June 2018, 19:27 »
@fataalbastra: o singura intrebare - traiesti in Romania?

Da, in Bucuresti. De ce intrebi?
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
O noua constitutie
« Reply #20 on: 11 June 2018, 21:24 »
@fataalbastra: o singura intrebare - traiesti in Romania?

Da, in Bucuresti. De ce intrebi?



Pai se cam vede ca nu prea ai fost prin provincie!   ;D
 

Offline eugenius

O noua constitutie
« Reply #21 on: 14 September 2018, 00:48 »
Referitor la Constituție / sistem legislativ, ar fi bine să renunțăm la modelul francez pentru modelul englez.

Din păcate chiar dacă am vrea și printr-o minune pseudo-dreapta din România s-ar transforma dintr-o turmă de smintiți cu apucături de tip social justice în ceva care poate fi numit dreapta, modelul francez ne va fi îndesat pe gât înapoi de Uniunea Post-Europeană, care reprezintă metastaza socialismului francez în Europa.
« Last Edit: 14 September 2018, 00:50 by eugenius »