Aia cu zero emisii e nerealizabilă.
În plus, dacă câștigă Trump (că a cam început să recupereze de când i s-a alăturat Kennedy), s-ar putea să se cam ducă pe apa sâmbetei tot acordul ăla climatic de la Paris, care oricum nu era respectat de alde Rusia, China, India și nici SUA. Și dacă câștigă Kamala, păi tocmai ce am avut două mandate de Obama și un mandat de Biden....o avem și pe Ursula la Comisia Europeană...cu cât % s-a redus până la urmă din emisiile de CO2 în ultimii 9 ani? Că dacă te duci prin Franța, Suedia, Olanda, Canada și Germania, cică cele mai eco țări, se poluează la greu și acolo.
Multă vorbăreală, fapte 0 ....sau cel mult, băgăm câteva selfie-uri pe Facebook și TikTok cu panouri solare și turbine eoliene, că de mașini electrice sunt pline gropile de gunoi din China și
OLX-ul plin de anunțuri cu
„vând Tesla pentru că-s naiv că am pus botu la publicitatea lui Elon Musk, iar acum nu mai fac față la facturile electrice, la reparații și schimbat bateria poluantă de litiu și vreau să mă întorc la mașini cu benzină/gaz, PLEASEEE, e eco, ți-o dau pentru 40.000 euro BOSS”.
Eu mai credeam în poveștile astea verzi c că o să ajungă societatea umană la stadiul de UTOPIE ECO când eram prin școala generală și la liceu. Din 2017-2018, m-am trezit la realitate și mi-am dat cu reveneala.
După ce am observat cât de rezilienți suntem ca specie să consumăm cât mai mult și să folosim tehnologii poluante pentru că sunt mai rapide și mai eficiente, mi-am dat seama că proiectul ăsta cu 0 emisii de carbon până în 2050 e nerealizabil.
La fel de nerealizabil e cum UE va interzice mașinile cu gaz/benzină până în 2035....OH, DA vreau s-o văd pe asta, de parcă în 2035 o să mai conteze ce promitea o baborniță pe nume Ursula cu 15 ani înainte sau ce a votat parlamentul european.....please!
Să mai zic de Greta biciclista care e arestată pe oriunde protestează și nu mai e demult relevantă pentru presă?
Așa că inițiator, bagă tare cu centralele de apartament cu gaz.
Nu te mai panica.
Nu o să interzică nimic.