Tancuri de desert ?
Păi hai să gândim logic.
Rusia produce tancuri T-90 și T-14 cu camuflaj verde, specific vegetației și reliefului est-european.
Noi și proștii de polonezi și ucraineni ce face?
Cumpărăm tancuri de culoarea deșertului, să fie mai ușor depistate de dronele și elicopterele rusești.
Americanii nu vin sa te apere, americanii sunt aici si au baze militare aici.
Americanii o să lupte doar cei care sunt aici, împreună cu francezii, nemții, britanicii, ăîa câteva mii câți sunt + 84.000 de militari români dotați după cum arată reportajul Recorder.
Acum nu știu, dar să luăm exemplul Ucrainei. Trupele active și profesioniste au murit primele sau au fost rănite.
Ghici cine urmează să lupte - rezerviștii, tații noștri, profesorii care au făcut armata, paznicii, taximetriștii de 50-60 ani, ăia 71.000, care vor fi și ei ciuruiți.
Și apoi, vom urma noi care n-am făcut deloc armata și o vom face, și vom fi trimiși cărniță de tun să apărăm Dobrogea și regiunea Moldovei, în număr de câteva sute de mii.
Ne ducem și noi, floarea vârstei, în final, se stinge gena mioritică, România rămână fără bărbați tineri cum e Ucraina acum, devine dominată de pensionari și femei și o să capituleze.
ia-ti pastilele frate, iesi la femei si lasa teoriile conspirationiste si flameul peste tot!
Chuuu-chuuuu-chuuuu cărniță de tun chuuu-chuuuuu-batem Rusia până la Crăciun-chuuuu-chuuuu-au trecut 110 ani și tot n-am învățat nimic-chuuuu-chuuuuu:))))))))))))))
O să ne atace după ce termină cu Ucraina. Și nu o spun eu.
Tocmai de aia Rusia nu trebuie lasata sa castige in Ucraina.
Deci tu ii blamezi pe saracii ucrainieni ca nu inghenuncheaza in fata rusilor mai repede cand ei defapt te apara indirect pe tine sa nu intri in razboi cu rusii.
Haha!!
Nu ca el asteapta aplecat si cu fusta ridicata pe salvatorii rusi
Rusia deja a bătut Ucraina.
E o chestiune de timp până capitulează după ce vor captura rușii Odesa.
Și oricum, Putin tot o să-și facă curaj să atace estul Estoniei.
Cât despre aplecat și cu fusta ridicată, bă, nu știu eu ce o să fac,că nici nu vreau să fiu înrolat de ruși ca să mă bat cu americanii prin Cehia sau Germania.